-
Pajform med lös botten Ø28
191 kr
Läs mer här
-
Pajform med lös botten Ø25 cm
180 kr
Läs mer här
-
Pajform med lös botten Ø25 cm
180 kr
Läs mer här
-
Blomsterbergs Pajform m/lös botten Ø28 cm
191 kr
Läs mer här
Söta pajer med frukter och bär är alltid en säker hit. Med pajformarna från Blomsterbergs kan du baka dina pajer i hela 6 olika storlekar, som spänner från en diameter på 7 cm till 28 cm. De är alla utrustade med en praktisk lös botten, som gör dem lättare att arbeta med. Formarna är tillverkade i hållbart aluminium med anodiserad yta, som tål temperaturer från -20 och upp till 230 grader. Du kan därför ställa formen i både frys och ugn. Det rekommenderas att formen diskas för hand samt smöras inför användning. Pajformen är testad och utvald av den duktiga konditorn Mette Blomsterberg, som vi känner bäst som bak- och dessertexpert från TV-programmet 'Det søde liv'.
-
Pajform med lös botten Ø28
191 kr
Läs mer här
-
Blomsterbergs Bakset pajform med löstagbar botten
770 kr
Läs mer här
En söt paj med frukt eller bär är alltid en säker hit. Likaså kan en matig paj med ägg, grönsaker och valfritt protein passa utmärkt till lunch. Med pajformarna från Blomsterberg kan du baka pajer i 6 olika storlekar med ett diameterspann på 7 – 28 centimeter. De är alla utrustade med en löstagbar botten som gör dem lättare att arbeta med. Formarna är tillverkade av slitstarkt aluminium med en anodiserad yta som tål temperaturer från – 20 grader till + 230 grader. Du kan därför ställa in formarna i både kyl och ugn. Det rekommenderas att diska formen för hand och att smöra in den innan användning. Dessa praktiska pajformar är testade och utvalda av den skickliga konditorn Mette Blomsterberg, som vi känner bäst som bak- och dessertexpert från tv-programmet 'Det söta livet'.
-
Blomsterbergs - Pajform lös botten 7 cm Svart
59 kr
Läs mer här
Liten form med löstagbar botten, perfekt för att baka små pajer till förrätt eller dessert. Formen är tillverkad i hållbart aluminium med anodiserad yta, som tål temperaturer mellan -20°C och 230°C. På så sätt kan du ha formen i både frysen och ugnen. För bästa resultat smörj formens insida och botten med bakspray eller neutral olja.Formen är noga utvald av den danska konditorn Mette Blomsterberg, mest känd som bak- och dessertexpert från TV-programmet 'Det søde liv'.