Bordallo Pinheiro koppar & muggar

Rua Nova muggar

Muggarna från serien Rua Nova har öra att hålla i och rymmer 30 cl av valfri varm dryck. Bordallo Pinheiro tillverkar rustikt porslin i Portugal. Kakelplattor har inspirerat till designen av Rua Nova, som finns i många olika färger.

Populärt inom Bordallo Pinheiro koppar & muggar

 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Mugg 50 cl Aqua

  Bordallo Pinheiro - Rua Nova Mugg 50 cl Aqua
  Stor allt-i-allo-mugg som rymmer hela 50 cl, perfekt till kvällsteet eller långfrukosten. Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Parodia Mugg 0,5L Grön

  Parodia Mugg 0,5L Grön
 • Parodia Tekopp med fat Grå

  Parodia Tekopp med fat Grå
 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Kaffekopp med fat 15 cl Antikvit

  Bordallo Pinheiro - Rua Nova Kaffekopp med fat 15 cl Antikvit
  Vacker kaffekopp med tillhörande fat från Bordallo Pinheiro.Rua Nova Kaffekopp med fat är ett set med kaffekopp och fat tillverkat av lergods, perfekt till fikastunden. Servera till alla möjliga tillställningar, stora som små.Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Detta Kaffegods och hela Rua Nova servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.Kaffekoppen rymmer 15 cl varm dryck och passar lika bra som kaffekopp som tekopp.

Fler tips på Bordallo Pinheiro koppar & muggar

 • Parodia Mugg 0,5L Grå

  Parodia Mugg 0,5L Grå
 • Bordallo Pinheiro - Flora Tekopp 32,5 cl Vit

  Bordallo Pinheiro - Flora Tekopp 32,5 cl Vit
  Tekopp från Bordallo Pinheiro, perfekt till frukostkaffet eller till eftermiddagsfika. Tål både maskindisk och mikrovågsugn.I Bordallo Pinheiros sortiment hittar du lekfull keramik som inte liknar någon annan. Med keramik från Bordallo Pinheiros kan du duka med färg och form som livar upp. Företaget Bordalo Pinheiro spelar en avgörande roll i återupplivandet av den portugisiska keramiken och det artistiska arvet som Columbano Bordalo Pinheiro lämnat efter sig. Företaget är trogna sina traditioner genom att hålla sig till traditionella tekniker och den ursprungliga estetiken.
 • Bordallo Pinheiro - Flora Kaffekopp 10 cl Rosa

  Bordallo Pinheiro - Flora Kaffekopp 10 cl Rosa
  Kopp från Bordallo Pinheiros serie Flora, perfekt till frukostkaffet eller eftermiddagsfika. Tål både maskindisk och mikrovågsugn.I Bordallo Pinheiros sortiment hittar du lekfull keramik som inte liknar någon annan. Med keramik från Bordallo Pinheiros kan du duka med färg och form som livar upp. Företaget Bordalo Pinheiro spelar en avgörande roll i återupplivandet av den portugisiska keramiken och det artistiska arvet som Columbano Bordalo Pinheiro lämnat efter sig. Företaget är trogna sina traditioner genom att hålla sig till traditionella tekniker och den ursprungliga estetiken.
 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tekopp med Fat 20 cl Antikvit

  Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tekopp med Fat 20 cl Antikvit
  Vacker tekopp med tillhörande fat i Rua Nova servisen från Bordallo Pinheiro.Detta underbara tegods skapar ett härligt mönster, kombinerat av koppen och fatet. Servera till alla möjliga tillställningar, såväl till vardag som till fest. Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.Bordallo Pinheiro Rua Nova Tekopp med Fat är tillverkad i lergods och rymmer 20 cl.
 • Parodia Tekopp med fat Grå

  Parodia Tekopp med fat Grå
 • Bordallo Pinheiro - Parodia Kopp med fat Vit

  Bordallo Pinheiro - Parodia Kopp med fat Vit
  Kopp med fat från Bordallo Pinheiros serie Parodia, perfekt till frukostkaffet eller eftermiddagsfika. Matcha gärna med andra delar av Parodia serien som finns i olika servis delar och färger. Tål både maskindisk och mikrovågsugn.
 • Bordallo Pinheiro - Parodia Kopp med fat Grå

  Bordallo Pinheiro - Parodia Kopp med fat Grå
  Kopp med fat från Bordallo Pinheiros serie Parodia, perfekt till frukostkaffet eller eftermiddagsfika. Matcha gärna med andra delar av Parodia serien som finns i olika servis delar och färger. Tål både maskindisk och mikrovågsugn.