Pillivuyt espressokoppar

Populärt inom Pillivuyt espressokoppar

 • Eden Espressokopp 8 cl

  Eden Espressokopp 8 cl
  Vacker stilren espressomugg i vitt tåligt porslin från franska varumärket Pillivuyt. Passar utmärkt till morgonespresson eller till middagsbjudningen.
 • Ristretto espressokopp vit 5 c

  Ristretto espressokopp vit 5 c
 • Eden Espressofat 12 cm

  Eden Espressofat 12 cm
  Stilrent espressofat i vitt tåligt porslin från franska varumärket Pillivuyt. Fatet hör till espressokoppen från samma serie. Passar utmärkt till morgonespresson eller till middagsbjudningen.
 • Ristretto espressokopp vit 5 c

  Ristretto espressokopp vit 5 c

Fler tips på Pillivuyt espressokoppar

 • Europe Espressokopp 10 cl

  Europe Espressokopp 10 cl
  Espressokoppen Europe från Pillivuyt är elegant och enkel i sitt utförande. Perfekt när du vill njuta en god espresso, både vardag som fest. Enkelt, elegant och klassiskt - Pillivuyts delar tål mikrovågsugn och är ugnsfasta, kan förflyttas direkt från frys till ugn (från -30°C till +350°C). Pillivuytporslin är klassiskt och hör till favoriterna bland hotell och restauranger tack vare den höga kvaliteten. Glasyren är garanterat fri från bly och kadmium, samt syrafast, så färgen ändras inte, och den är helt oporös - d.v.s mycket hygienisk och lätt att rengöra.
 • Pillivuyt Ristretto espressokopp

  Pillivuyt Ristretto espressokopp
  Njut av ditt kaffe med stil med Pillivuyts ristretto espressokopp. Som namnet indikerar är koppen idealisk till både ristretto och espresso tack vare storleken på 5 cl. Designen är enkel och klassisk, som Pillivuyt gör det bäst och som vi känner det.
 • Ristretto espressokopp vit 5 c

  Ristretto espressokopp vit 5 c
 • Pillivuyt Eden espressokopp

  Pillivuyt Eden espressokopp
  Njut av din espresso i en kopp med perfekt storlek. Pillivuyts Eden koppen är bra till espresso tack vare storleken på 8 cl. Eden-serien har en enkel och tidlös design, som är designad till både vardags och speciella tillfällen.
ilead