Glas och porslin » Muggar » Tekoppar

Märken på tekoppar:

Wedgwood tekoppar

I England är tedrickandet heligt och varje dag dricker britterna 165 miljoner koppar te. Till frukost dricker man gärna en tekopp fylld med English Breakfast Tea, en teblandning med blad från flera olika regioner.

Traditionen har fört med sig en unik design av engelska tekoppar där Wedgwood och Spode är stora tillverkare. Den traditionella brittiska tekoppen har öra och tillhörande fat.

  • Vera Wang Indigo Tekopp 15 cl

    Vera Wang Indigo tekopp från Wedgwood, designad av modeikonen Vera Wang. En elegant servis tillverkad i benporslin. Den är perfekt att duka vackert med och bjuda in dina närmaste vänner på långa och trevliga middagar. Vera Wang har blivit en ikon inom modevärlden och kanske speciellt när det gäller brudklänningar. Hennes stil är synonym med moderna tolkningar av den klassiska och traditionella stilen. Endast 23 år gammal blev Wang den yngsta moderedaktören någonsin på Vogue. Hon flyttade senare över till Ralph Lauren som chefsdesigner innan hon öppnade sin egen flagship store. Hennes kollektion för Wedgwood innehåller både serviser i benporslin och glas i kristall.
  • Jasper Conran Tekopp 23 cl

    Avnjut en god kopp te i den här. Gedigen och stilren.