Assietter

En assiett är en fin liten tallrik som används för servering eller uppläggning av mindre mängd mat. Vanligen använder man assietter för att serverar förrätter eller efterrätter. Tallriken kan tillverkas i olika material av t.ex. porslin, plast eller glas. Formen är i regel rund, men det förekommer även andra assiettformer. Här hittar du förslag på många fina assietter online.

Populärt inom assietter

 • Harmony Tallrik flat 22 cm Vit

  Harmony Tallrik flat 22 cm Vit
  Harmony tallrik från Table Top Stories är passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Harmony Tallrik flat 22 cm Blå

  Harmony Tallrik flat 22 cm Blå
  Harmony tallrik från Table Top Stories är passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Mine Lime Assiett Ø 20 cm

  Mine Lime Assiett Ø 20 cm
 • Mine assiett Ø20cm

  Mine assiett Ø20cm
  Ulrica Hydman-Vallien’s succé Mine från Kosta Boda i sju friska färger passar till allt och tål att användas! Alla delar får sitt eget individuella uttryck, tack vare de svepande oregelbundna färgstråken.

Fler tips på assietter

 • Raw Tallrik 20 cm Northern Green

  Raw Tallrik 20 cm Northern Green
  Liten tallrik i stengods som fungerar som assiett till förrätt eller efterrätt. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • PotteryJo Ditsy Assiett 22 cm Turquoise

  PotteryJo Ditsy Assiett 22 cm Turquoise
  Med denna assiett dukar du vackert för både frukost och middag!Med sin livliga turkosa nyans kommer denna assiett garanterat att sätta färg på middagsbordet. PotteryJo föddes 2011 med målet att göra varje måltid lite vackrare, och med detta härliga lergods har de verkligen lyckats. Serien
 • Mon Amie Assiett 18 cm, 6-Pack

  Mon Amie Assiett 18 cm, 6-Pack
  6-pack med de vackra assietterna Mon Amie från Rörstrand.
 • Kalk assiett 21 cm 4-pack vit

  Kalk assiett 21 cm 4-pack vit
 • Jade Rim assiett 16 cm Vit

  Jade Rim assiett 16 cm Vit
 • Passion Tallrik flat 23 cm 4-pack

  Passion Tallrik flat 23 cm 4-pack
  Passion servis från Aida, tillverkat av vackert benporslin. Den cremefärgade och silkeslena glasyren ger serien romantiska undertoner. Servisen kan användas i ugn, mikrovågsugn, frys och tål diskmaskin. I detta paket får du 4 st assietter.
 • Swedish Grace Tallrik flat 17 cm Midnatt

  Swedish Grace Tallrik flat 17 cm Midnatt
  Liten flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på fat är perfekt för sötsakerna till fikat eller till en mindre förrätt. Matcha gärna med muggararna i samma serie för att skapa ett matchande kit. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • PotteryJo Daria Assiett 22 cm White

  PotteryJo Daria Assiett 22 cm White
  Bjud dina gäster på en läcker tårtbit på denna vackra assiett från svenska PotteryJo. Assietten är en del av serien Daria - det senaste tillskottet i PotteryJo familjen. Daria är en robust keramikserie med elegant och lekfull design som ger liv åt dukningen med sin ärtformade kant. Inspira
 • Nordic Sea Desserttallrik 20 cm, Grå

  Nordic Sea Desserttallrik 20 cm, Grå
  Vacker desserttallrik från Broste Copenhagen.
 • Assiett

  Assiett
  Denna ljuvliga assiett i all sin blomprakt kommer du ha stor glädje av! Bjud dina gäster på en god kaka eller låt minglets snacks serveras på detta nätta fat. Dekoren som designats av det finsk
 • Assiett Coffee & More 200 mm

  Assiett Coffee & More 200 mm
  Assiett med karakteristisk relief. Tallriken är en del i serien Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flört med 70-talets direkta, lekfulla och raka språk. Serien finns i olika delar, mönster och färger och görs sig allra bäst i en härlig mix av allt! Tål mikrovågsugn och maskindisk.Mått: 200 mm.
 • Assiett nr 10 Kungesfågel

  Assiett nr 10 Kungesfågel
  Vad är ett kalas utan tårta? Duka med en favoritfågel i varje kaffekuvert, assietten kommer med tolv olika fågelmotiv!
 • Ostindia Tallrik flat 18 cm

  Ostindia Tallrik flat 18 cm
  Denna storlek på tallrik är perfekt för sötsaken till fikat eller en mindre förrätt. Passar även bra att använda till Ostindia mugg 40 cl för att skapa ett litet matchande kit.
 • Old Luxembourg Bröd- & Smörtallrik, 16 cm

  Old Luxembourg Bröd- & Smörtallrik, 16 cm
  En vit bröd- och smörtallrik med mörkblå blommor, tillverkad av premium porslin.
 • Teema Tallrik flat 21 cm Gråmelerad

  Teema Tallrik flat 21 cm Gråmelerad
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Lerk Frukosttallrik 22cm

  Lerk Frukosttallrik 22cm
  Lerk Frukosttallrik 22cm från Magnor .
 • Lexington Icons Assiett D: 22 cm Keramik Grå

  Lexington Icons Assiett D: 22 cm Keramik Grå
  Lexingtons rena och snyggt designade Tallrikar. Passar utmärkt ihop med andra delar ur sesrvis och serien Icons.
 • Swedish Grace Tallrik flat 21 cm 4-pack Snö

  Swedish Grace Tallrik flat 21 cm 4-pack Snö
  Set med 4 tallrikar ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik är perfekt för förrätter, efterrätt eller frukost. Blanda gärna med andra färger från serien. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Oiva Tallrik flat 20 cm Vit

  Oiva Tallrik flat 20 cm Vit
  Oiva tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till smörgåsen eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Assiett

  Assiett
 • Assiett nr 4 Talgoxe

  Assiett nr 4 Talgoxe
  Vad är ett kalas utan tårta? Duka med en favoritfågel i varje kaffekuvert, assietten kommer med tolv olika fågelmotiv!
 • Swedish Grace Äng Assiett 17 cm

  Swedish Grace Äng Assiett 17 cm
 • Elliott Tallrik

  Elliott Tallrik
  Med Elliott tallrik från illustratören Astrid Wilson kan du duka både till vardags som till fest.
 • BEATRICE assiett 2-pack ø 20 cm

  BEATRICE assiett 2-pack ø 20 cm
  Tidlös stil möter modern design. BEATRICE assiett har ett elegant mönster som ramas in med två dekorativa guldränder.BEATRICE är den perfekta servisen att använda till alla typer av måltider och blir snabbt en kär favorit på middagarna. Mat
 • Swedish Grace Assiett, Is

  Swedish Grace Assiett, Is
  Vacker assiett från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Assiett Glaserad Offwhite

  Assiett Glaserad Offwhite
  Assiett i glaserad terracotta.
 • Daria assiett Ø 18 cm soft grey

  Daria assiett Ø 18 cm soft grey
 • Bold & Basic spräcklig assiett Ø21,5 cm Vit

  Bold & Basic spräcklig assiett Ø21,5 cm Vit
 • Pure assiett medium Sea green

  Pure assiett medium Sea green
 • Heritage Orchard Salladstallrik, 22,5 cm

  Heritage Orchard Salladstallrik, 22,5 cm
  Heritage Orchard Salladstallrik, 22,5 cm från Denby .
 • Base assiett vit 16 cm

  Base assiett vit 16 cm
 • Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Grå

  Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Grå
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Swedish Grace Äng Assiett 17 cm

  Swedish Grace Äng Assiett 17 cm
 • Swedish Grace Tallrik flat 17 cm Ros

  Swedish Grace Tallrik flat 17 cm Ros
  Liten flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på fat är perfekt för sötsakerna till fikat eller till en mindre förrätt. Matcha gärna med muggararna i samma serie för att skapa ett matchande kit. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Blond Tallrik flat 22 cm stripe Grön

  Blond Tallrik flat 22 cm stripe Grön
  En perfekt tallrik till frukosten eller mindre serveringar. Ränderna ger tallriken liv men är samtidigt diskret. Serien Blond med sin skandinaviska utstrålning är lika slitstark som den är vacker. Serien är gjord av högkvalitetsporslin som innehåller kalcium och används av såväl designälskare som professionella restauranger över hela världen. Ränderna och prickarna ger serien det lilla extra.
 • Rice Assiett D: 20 cm Rosa

  Rice Assiett D: 20 cm Rosa
  Mindre tallrik i melamin från Rice. Assietten har en söt rosa färg och passar bra att kombinera med andra delar ur Rice sortiment. Tallriken har måttet 20 cm i diameter och är perfekt till frukosten, förrätten eller desserten. Tål maskindisk.
 • PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Vit

  PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Vit
  Daisy är en rustik och tålig keramikserie med vackert reliefmönster som gör produkterna personliga. PotteryJo älskar måltiden och ser tallriken minst lika viktig som maten du stoppar på den. Detta är en assiett på 22 cm som passar utmärkt både till fest och vardags. Allting från serien Daisy tillverkas i Portugal som står för en gammal tradition av hantverksskicklighet. Tål maskindisk och mikro.
 • Gerbera Assiett Provence Fikon 17 cm

  Gerbera Assiett Provence Fikon 17 cm
  Gerberas vackra keramik med inspiration från Medelhavet är tillverkad för hand i Gerberas fabrik i Portugal. Produkterna är av hög kvalitet och är kockarnas favorit på grund av sin unika förmåga att varsamt värma och tillaga maträtter med bibehållen smak och struktur och att även h
 • Sundborn assiett 18 cm

  Sundborn assiett 18 cm
 • Oiva/Unikko Tallrik 12x15 cm, Vit/Svart

  Oiva/Unikko Tallrik 12x15 cm, Vit/Svart
  Detta fina fatet ingår i serien Unikko från finska Marimekko.
 • Eva Trio Legio Nova assiett Ø 22 cm

  Eva Trio Legio Nova assiett Ø 22 cm
 • Assiett

  Assiett
  Blå Herrgård, med sin tidlösa blomdekor i klassiskt blått på vitt fältspatporslin, är formgiven av Jacqueline Lynd. Inspirationen till servisen har hon hämtat från 1700-talets porslinskonst och stilanda. De
 • Assiett nr 12 Grönfink

  Assiett nr 12 Grönfink
  Vad är ett kalas utan tårta? Duka med en favoritfågel i varje kaffekuvert, assietten kommer med tolv olika fågelmotiv!
 • Indigo Assiett 22cm

  Indigo Assiett 22cm
 • Earth assiett 22 cm Grå

  Earth assiett 22 cm Grå
 • PotteryJo Ditsy Assiett 22 cm Faded Army

  PotteryJo Ditsy Assiett 22 cm Faded Army
  En vacker assiett för alla typer av måltider!PotteryJo är något för dig som brinner för dukning och design. Oavsett om det är en ostmacka på morgonen, räksmörgås till lunch eller kladdkaka till dessert passar detta till varje tillfälle. Längs assiettens kanter löper ett vackert reliefm
 • Heritage Orchard Salladstallrik, 22,5 cm

  Heritage Orchard Salladstallrik, 22,5 cm
  Heritage Orchard Salladstallrik, 22,5 cm från Denby .
 • Oiva Tallrik Vit 15x12 cm

  Oiva Tallrik Vit 15x12 cm
  Enfärgade serien Oiva är en av Marimekkos mest är klassiska. Den flata tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och passar utmärkt som komplement till svartvita servisen Siirtolapuutarha. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Formgiven av Sami Ruotsalainen.
 • Swedish Grace assiett 17 cm is (ljusblå)

  Swedish Grace assiett 17 cm is (ljusblå)
 • White Fluted Tallrik flat 20 cm

  White Fluted Tallrik flat 20 cm
  White Fluted Modern tallrik är en minimalistisk tallrik från Royal Copenhagen. Med sin stilrena design passar tallriken bra tillsammans med serierna Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature för att skapa en vacker dukning. Serien White Fluted är en klassiker som passar i det moderna hemmet. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Cobra assiett Ø 15 cm

  Cobra assiett Ø 15 cm
 • Nordic Sea Assiett 15 cm, Grå

  Nordic Sea Assiett 15 cm, Grå
  Assiett med inspiration från den skandinaviska skärgården från Broste Copenhagen.
ileadileadileadileadilead