Assietter

En assiett är en fin liten tallrik som används för servering eller uppläggning av mindre mängd mat. Vanligen använder man assietter för att serverar förrätter eller efterrätter. Tallriken kan tillverkas i olika material av t.ex. porslin, plast eller glasassietter. Formen är i regel rund, men det förekommer även andra assiettformer. Här hittar du förslag på många fina assietter online.

Populärt inom assietter

 • Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Vit

  Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Vit
  Harmony tallrik från Table Top Stories passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig.Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Ocean Assiett 20cm Blå

  Ocean Assiett 20cm Blå
 • Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Vit

  Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Vit
  Mine tallrikar kommer i en vacker design som passar till varje måltid. Kan även användas som mindre serveringsfat. Ulrica Hydman Valliens succé Mine har alla sina individuella uttryck med de svepande stråken. Passar utmärkt att blanda in i en enkel vit servis eller själva som de är.
 • Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Blå

  Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Blå
  Harmony tallrik från Table Top Stories passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig.Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!

Fler tips på assietter

 • Rörstrand - SÅLD Grön Anna Assietter 2 st

  Rörstrand - SÅLD Grön Anna Assietter 2 st
  2 st assietter ur serien Grön Anna formgivna av Carl-Harry Stålhane för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Staub New White Truffle Tallrik Ø 15 Cm - Assietter Lergods Vit

  Staub New White Truffle Tallrik Ø 15 Cm - Assietter Lergods Vit
  Tallriken från Staub har vacker, rustik design i lergods perfekt för vardagsbruk eller för en fest. Den har stilren logotyp på framsidan. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Staub- Tillverkad av lergods.- Från serien New White Truffle.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Rustik, vacker design. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tallriken tål temperaturer på upp till 300°C. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Gefle - SÅLD Vinranka Assietter 8 st

  Gefle - SÅLD Vinranka Assietter 8 st
  8 st assietter ur serien Vinranka formgivna av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • House Doctor - Tallrik 15,7 cm Suns, Multi

  House Doctor - Tallrik 15,7 cm Suns, Multi
  Vackra tallrikar förhöjer alltid en dukning och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Tallriken passar perfekt både som förrätts- och efterrättstallrik och kombineras med fördel med andra tallrikar från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 21 cm Vintage Blå

  Iittala - Teema Tallrik flat 21 cm Vintage Blå
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Gradient Ceramics Assiett Yellow 2 st

  Gradient Ceramics Assiett Yellow 2 st
 • Villeroy & Boch Artesano Original Brödtallrik 16 Cm - Assietter Porslin Vit

  Villeroy & Boch Artesano Original Brödtallrik 16 Cm - Assietter Porslin Vit
  Brödtallrik från Villeroy & Boch. Det här är en vit brödtallrik från serien Artesano Original som kännetecknas av den stilrena designen. Det är kombinationen av bra hantverk och högkvalitativt premiumporslin som gör att den är perfekt för dagligt användande. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Assiett Grå 20 cm

  Assiett Grå 20 cm
 • Spode - Blue Italian Tallrik flat 15 cm

  Spode - Blue Italian Tallrik flat 15 cm
  En tallrik med en storlek som passar perfekt för kakan till fikat eller en mindre förrätt. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Gefle - SÅLD Neapel Fruktfat och 6 assietter

  Gefle - SÅLD Neapel Fruktfat och 6 assietter
  Fruktfat med assietter ur serien Neapel formgiven av Arthur Percy från Gefle Porslinsbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nordal - REFINE plate, Ø: 9, light grey

  Nordal - REFINE plate, Ø: 9, light grey
  Minimalistic and organic shaped dinnerware for your stylish table setting. Available in various shapes to complete the tableware collection. Mix and match the different shapes to create a cool look. Dishwasher safe.
 • Orrefors - SÅLD Violeta Assietter och Fat

  Orrefors - SÅLD Violeta Assietter och Fat
  6 st assietter samt stort fat i violett glas från Orrefors. Repor.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Surface Assiett 21cm Camo Grön

  Surface Assiett 21cm Camo Grön
 • Vintage - Fruktassietter 12 st

  Vintage - Fruktassietter 12 st
  12 st fruktassietter i rubinröd glasyr.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Assiett Stengods - Grå

  Assiett Stengods - Grå
 • Kuri Assiett Ø16 cm 2-pack Sand

  Kuri Assiett Ø16 cm 2-pack Sand
 • Relief Frukost assiett Grön

  Relief Frukost assiett Grön
 • Mon Amie Assiett 18 cm

  Mon Amie Assiett 18 cm
 • Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm - Assietter Keramik Vit

  Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm - Assietter Keramik Vit
  Bubbles oval tallrik från Mateus har en fantastisk formgivning. Formen, färgen och mönstret gör tallriken till ett vackert hantverk. Denna tallrik har unika mönster och textur av bubblor som skapar en unik känsla. Tallriken kan användas som både mattallrik och som uppläggningsfat. Kombinera gärna med fler tallrikar och muggar från Mateus för att skapa en vacker helhet. Tallriken kan diskas i diskmaskin.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Athena Ceramics Frukost Assiett 22 cm

  Athena Ceramics Frukost Assiett 22 cm
 • Rörstrand - SÅLD Ostindia Assietter 6 st

  Rörstrand - SÅLD Ostindia Assietter 6 st
  6 st assietter ur serien Ostindia från Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Kromo Assietter Bo Fajans Gefle 6 st

  Vintage - Kromo Assietter Bo Fajans Gefle 6 st
  6 st assietter ur serien Kromo formgivna av Ewald Dahlskog, Bo Fajans Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Minimarket assiett 19 cm

  Minimarket assiett 19 cm
 • Rosenthal Loft Uppläggningsfat 22 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rosenthal Loft Uppläggningsfat 22 Cm - Assietter Porslin Vit
  Loft Uppläggningsfat från Rosenthal. Det häruppläggningsfatet tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Uppläggningsfatet har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallrik Flat 20 Cm - Assietter Porslin Vit - 1005662

  Arabia Arctica Tallrik Flat 20 Cm - Assietter Porslin Vit - 1005662
  Arctica tallrik flat från Arabia. En smakfull formklassiker som passar alla tillfällen och dukningar. Tallriken är gjord av stengods och tål maskindisk samt mikrovågsugn. Tallriken klarar även av att frysas. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Parodia Assiett 22 cm Grön

  Parodia Assiett 22 cm Grön
 • Brödassiette Manoir Ø 17 cm

  Brödassiette Manoir Ø 17 cm
  17 cm diameter, Diskmaskin- och mikrovågssäker
 • Iittala - Taika Tallrik flat 22 cm Svart/Vit

  Iittala - Taika Tallrik flat 22 cm Svart/Vit
  En perfekt storlek för förätten eller frukosten som blir ett dekorativt tillbehör till bordet. Den vackra räven med dem sagolika träden gör hela tallriken magisk. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Gustavsberg - SÅLD Fasan Old Gustavsberg Assietter 10 st

  Gustavsberg - SÅLD Fasan Old Gustavsberg Assietter 10 st
  10 st assietter ur serien Fasan Old Gustavsberg från Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Räsymatto Assiett 15X12 Cm

  Räsymatto Assiett 15X12 Cm
 • Marimekko Räsymatto Tallrik 20,5 Cm Vit / Svart - Assietter Stengods Svart - 070796-190

  Marimekko Räsymatto Tallrik 20,5 Cm Vit / Svart - Assietter Stengods Svart - 070796-190
  Ugnssäker Räsymatto tallrik från Marimekko. Tallriken är frystålig och mikrovågstålig och har en klassisk design i stengods med ett unikt cirkelmönster. En perfekt detalj för det dukade bordet. Bra att veta om Räsymatto tallrik - Klassisk design.- Stengods.- Cirkelmönster.- Tallriken passar bra i matsalen.- Diameter: 205 mm. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Svart Assietter i Stengods från Marimekko med stor omsorg.
 • Arabia 24h Tuokio Assiett Röd 20 Cm - Assietter Porslin Vit

  Arabia 24h Tuokio Assiett Röd 20 Cm - Assietter Porslin Vit
  Assietten från Arabia är tillverkad av vitt porslin med ett rött mönster längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om assietten från Arabia- Från kollektionen 24h Tuokio.- Tillverkad av porslin.- Rött mönster med en handmålad känsla.- Perfekt för alla tillfällen. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Tallrik 9x9 cm

  Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Tallrik 9x9 cm
  Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • Pillivuyt - Sancerre Tallrik Flat Vit 24 cm

  Pillivuyt - Sancerre Tallrik Flat Vit 24 cm
  Tallrik ur Pillivuyts serie Sancerre, i en praktiskt storlek mellan assiett och klassisk mattallrik, perfekt både till servering av mindre rätter eller till huvudrätt.Den släta porslinsserien Sancerre är lika klassisk som den är enkel, uppkallad efter den franska vinstaden och vinregionen med samma namn, berömd för några av världens bästa viner.Porslinet tål både diskmaskin, mikrovågsugn och temperaturer mellan -30°C och +350°C. Ett porslin som passar både till fest och vardags med andra ord!
 • Rörstrand Mon Amie Assiett 18 Cm 6-pack - Assietter Porslin Vit - 1012142-6pack

  Rörstrand Mon Amie Assiett 18 Cm 6-pack - Assietter Porslin Vit - 1012142-6pack
  Dessa sex assietter tillhör serien Mon Amie, som är en riktig Rörstrandsklassiker. Den koboltblåa färgen och det vackra blommotivet gör assietterna till ett perfekt inslag när du vill skapa en klassisk dukning med romantiska inslag. Serien är formgiven av Marianne Westman år 1952. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Villeroy & Boch - Manoir Tallrik flat 17 cm

  Villeroy & Boch - Manoir Tallrik flat 17 cm
  Förgyll varje fikastund med denna vackra tallrik. Tidlös elegans med en stilren formgivning. Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster. 
 • PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Ink black

  PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Ink black
  Med denna fina tallrik från PotteryJo och serien Daria blir din dukning dekorativ och elegant. Detta är en lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea. Den har en vacker kant runt om och tål både mikro och kan köras i diskmaskinen. Att ha fint porslin därhemma att äta på ger guldkant på tillvaron, vardag som fest. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • Assiett Dine 16 cm Blå

  Assiett Dine 16 cm Blå
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik Helle Ametist A7 70x10 Cm - Assietter Keramik Multi

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik Helle Ametist A7 70x10 Cm - Assietter Keramik Multi
  Tallriken från Iittala har ett livligt mönster med härliga färger som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av slitstark keramik med en design i olika storlekar perfekt för vackra upplägg av maten. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Oiva Toikka. Om tallriken från Iittala- Från kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Livligt mönster.- Härliga färger. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Tallrik 15,5 Cm - Assietter Porslin Vit

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Tallrik 15,5 Cm - Assietter Porslin Vit
  Tallriken från Villeroy & Boch har elegant design i premium porslin med matt finish perfekt för att servera både middag och frukost. Den har stilren form med vacker struktur. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Villeroy & Boch- Gjord av premium porslin.- Finns även som skål.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Manufacture Rock.- Diameter: 155 mm.- Höjd: 20 mm.- Vikt: 185 g. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria 18 cm Aassiett 2-pack, Sand

  PotteryJo Daria 18 cm Aassiett 2-pack, Sand
  Med dessa assietter från PotteryJos serie Daria kommer middagsbordet att se extra fint ut till middagsbjudningen. Serien Daria är skapad av Johanna Hampf år 2017 och har en tidlös men elegant design.Dessa assietter är 18 cm. i diameter och kommer i ett sett om två. Tallrikarna tål både mikro
 • Assiett Bruno Stengods 17cm Creme

  Assiett Bruno Stengods 17cm Creme
  Den rustika assietten är gedigen och kan användas av hela familjen. Tack vare stengodsets tåliga egenskaper klarar tallriken av ugn, mikro och frys. Kan diskas i maskin. Mixa och matcha efter eget tycke med övriga delar av servisen. Mått: Ø 17 cm.
 • Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Sand

  Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Sand
  Harmony tallrik från Table Top Stories passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig.Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Arabia - Pastoraali Tallrik 19 cm

  Arabia - Pastoraali Tallrik 19 cm
  Fin tallrik från Arabia och serien Pastoraali, den mäter 19 cm i diameter och passar bra till frukosten och andra mindre rätter. Pastoraali betyder pastoral vilket är ett begrepp framför allt inom litteraturen, konsten och musiken och betecknar något idylliskt, något som präglas av (lantlig) enkelhet och fridfullhet.Arabias serie Pastoraali designades 1965 av Esteri Tomula. I det organiska mönstret syns mänskliga karaktärer bland blommor, löv och fåglar i sällskap av en djup nyans av blått. Detta är en nylansering av serien och en av Arabias mest populära.Tillverkat av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys.
 • Eva Solo Legio Nova Assiett 19 Cm - Assietter Porslin Vit - 887219

  Eva Solo Legio Nova Assiett 19 Cm - Assietter Porslin Vit - 887219
  Legio Nova Assiett 19 cm från Eva Solo. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Eva Solo med stor omsorg.
 • Mateus Lace Tallrik 20 Cm Sand - Assietter Keramik Sand - ESPSA4B

  Mateus Lace Tallrik 20 Cm Sand - Assietter Keramik Sand - ESPSA4B
  Den här tallriken tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Tallriken är tillverkad för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Sand Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • ALORA assiett 4-pack ø 21 cm

  ALORA assiett 4-pack ø 21 cm
  4-pack assietter av stengods. ALORA assietter är handgjorda i modern design som skänker en stilren känsla till din dukning. Material: Stengods. Storlek: Höjd 2 cm, ø 21 cm. Skötselråd: Diskmaskin. Fungerar i mikrovågsugn.
 • DARIA Assiett Svart 18 cm 2-pack

  DARIA Assiett Svart 18 cm 2-pack
 • Rörstrand - SÅLD Bengali Assietter 12 st

  Rörstrand - SÅLD Bengali Assietter 12 st
  12 st assietter ur serien Bengali av Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Mumin Tallrik Lilla My på Ängen 19 cm Vit/Grön

  Arabia - Mumin Tallrik Lilla My på Ängen 19 cm Vit/Grön
  Mumin Tallrik Lilla My på Ängen från Moomin by ArabiaLilla My - Mumindalens sorglösa och modiga lilla figur, alltid så rättfram och orädd. Här ligger hon i gräset på en äng och blickar upp mot himmelen och den stora kometen som närmar - undrar om dem kommer att träffa Mumindalen? Så otroligt spännande!!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål tallriken diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Rörstrand Mon Amie Tallrik 24 Cm - Assietter Vit

  Rörstrand Mon Amie Tallrik 24 Cm - Assietter Vit
  Tallriken från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med vackert mönster runt omkring perfekt för att servera både middag och frukost. Den har utmärkt kvalitet för vardaglig användning. Formgiven av Marianne Westman. Om tallriken från Rörstrand- Elegant, tidlös design.- Vackert mönster.- Finns även som skål.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Från serien Mon Amie.- Tillverkad av porslin.- Diameter: 240 mm.- Tillverkad i Indien Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn.- Tallriken tål temperaturer på upp till 250°C. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Dbkd Wave Fat Ø16 Cm - Assietter Keramik Shiny Mole

  Dbkd Wave Fat Ø16 Cm - Assietter Keramik Shiny Mole
  Fatet från DBKD har en organisk design i keramik med en vågig kant för att addera en extra dimension till designen perfekt för snygg förvaring. Det har en rund form. Välj mellan olika färger. Om fatet från DBKD- Organisk design.- Tillverkat av keramik.- Vågig kant.- Fatet kommer i olika färger.- Rund form.- Höjd: 20 mm.- Diameter: 160 mm. Skötselråd för fatet- Rengör med en fuktig trasa.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
ileadileadilead