Assietter

En assiett är en fin liten tallrik som används för servering eller uppläggning av mindre mängd mat. Vanligen använder man assietter för att serverar förrätter eller efterrätter. Tallriken kan tillverkas i olika material av t.ex. porslin, plast eller glasassietter. Formen är i regel rund, men det förekommer även andra assiettformer. Här hittar du förslag på många fina assietter online.

Populärt inom assietter

 • Harmony Tallrik flat 22 cm Vit

  Harmony Tallrik flat 22 cm Vit
  Harmony tallrik från Table Top Stories är passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Ocean Assiett 20cm Blå

  Ocean Assiett 20cm Blå
 • Harmony Tallrik flat 22 cm Blå

  Harmony Tallrik flat 22 cm Blå
  Harmony tallrik från Table Top Stories är passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Mine Tallrik flat 20 cm Vit

  Mine Tallrik flat 20 cm Vit
  Mine tallrikar kommer i en vacker design som passar till varje måltid. Kan även användas som mindre serveringsfat. Ulrica Hydman Valliens succé Mine har alla sina individuella uttryck med de svepande stråken. Passar utmärkt att blanda in i en enkel vit servis eller själva som de är.

Fler tips på assietter

 • Assiett kaktus vit/grön 18,5cm

  Assiett kaktus vit/grön 18,5cm
 • Algarve Assiett Tryffel 18 cm

  Algarve Assiett Tryffel 18 cm
 • Assiett nr 1 Piff & Puff 19 cm

  Assiett nr 1 Piff & Puff 19 cm
  I ett exklusivt samarbete med Disney presenterar Fyrklövern servisen Disney Jul. Servisen består av 14 olika motiv, alla välkända från julaftonens TV-program. Motiven bildar tillsammans en fantastisk finservis som s
 • WILLA assiett 4-pack ø 20 cm

  WILLA assiett 4-pack ø 20 cm
  4-pack assietter av bambu. WILLA är en lätt och smidig serie som har en avskalad design och en organisk form. Den oregelbundna formen och den vita, matta ytan på assietterna skapar en stilren dukning. Material: Bambu. Storlek: Höjd 2 cm, ø 20 cm
 • Assiett Grå 20 cm

  Assiett Grå 20 cm
 • Surface assiett 16 cm Camogreen

  Surface assiett 16 cm Camogreen
 • Assiett Amera Ø20.5 cm

  Assiett Amera Ø20.5 cm
 • Serveur Tallrik 18 cm, 4-Pack

  Serveur Tallrik 18 cm, 4-Pack
  Serveur tallrik från House Doctor, perfekt för picknicken efterom de är lätta och slitstarka. Tillverkade av resin, kommer i 4-pack.
 • Tallrik 20 cm White Truffle

  Tallrik 20 cm White Truffle
  Tallrik i mellanstorlek från Staub i färgen White Truffle, bra som mindre lunchtallrik eller till förrätten. Tallriken är tillverkad av glaserad stengods, ett slitstarkt material som tål att användas varje dag. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugnstemperaturer upp till 300°C.
 • Frances Tallrik Ø21 cm, Vit

  Frances Tallrik Ø21 cm, Vit
  Porslinstallrik med inspiration från snäckornas vackra former, färger och material. Kommer i två olika storlekar.
 • Swedish Grace Tallrik flat 21 cm Sten

  Swedish Grace Tallrik flat 21 cm Sten
  Flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar sig bra till förrätt, efterrätt eller frukosten. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • French Garden Tallrik Fleurence flat 21 cm

  French Garden Tallrik Fleurence flat 21 cm
  French Garden Fleurence från Villeroy & Boch skapar en magnifik fruktträdgård på bordet med en traditionell stil och varma färger. Fleurence finns i flera olika modeller och storlekar och kan med fördel matchas med andra produkter från French Garden för att skapa en effektfull dukning.
 • Swedish Grace Tallrik flat 17 cm Midnatt

  Swedish Grace Tallrik flat 17 cm Midnatt
  Liten flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på fat är perfekt för sötsakerna till fikat eller till en mindre förrätt. Matcha gärna med muggararna i samma serie för att skapa ett matchande kit. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Siirtolapuutarha Tallrik flat 20 cm Svart/vit blommor

  Siirtolapuutarha Tallrik flat 20 cm Svart/vit blommor
  Siirtolapuutarha tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till smörgåsen eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Raw Tallrik 23 cm Midnight Blue

  Raw Tallrik 23 cm Midnight Blue
  Mindre tallrik i stengods, perfekt som lunchtallrik eller till förrätten. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Ernst Tallrik Assiett Ø22 cm Grå

  Ernst Tallrik Assiett Ø22 cm Grå
  En liten fin assiett från ERNST. Assietten är en del av en servis från ERNST som är inspirerade av naturnära färger och material.  Mått: 22(Ø) cm.Material: Stengods.Färg: Grå.Maskindisk: Ja.
 • Patchy Tallrik, Gröngrå

  Patchy Tallrik, Gröngrå
  Servisen Patchy tillverkas med högkvalitativ porslinslera, bränd till cirka 1300 ℃; den högsta temperaturen på alla leror. Leran sintrar och blir därmed vattentät, stark och mycket hållbar eftersom den bränns i så hög temperatur. Påminner om benporslin.
 • Norm assiett Ø19 cm Dark Glazed

  Norm assiett Ø19 cm Dark Glazed
 • PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Kit

  PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Kit
  Måltider är en av de naturligaste platserna att samlas vid – och varför inte göra det i sällskap av lite vacker keramik? Denna ljuvlig assiett i rustikt och tåligt lergods från det svenska märket PotteryJo är en fröjd att dela med båda vänner och familj. Tillverkad i Portugal, ett land
 • Gradient Ceramics Assiett Peach 2 st

  Gradient Ceramics Assiett Peach 2 st
 • Surface assiett 16 cm Indi grey

  Surface assiett 16 cm Indi grey
 • Blond assiett stripe grå

  Blond assiett stripe grå
 • Teema Tallrik Vit 12x12 cm

  Teema Tallrik Vit 12x12 cm
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Assiett nr 3 Sädesärla

  Assiett nr 3 Sädesärla
  Vad är ett kalas utan tårta? Duka med en favoritfågel i varje kaffekuvert, assietten kommer med tolv olika fågelmotiv!
 • Assiett Nordic Sea Ø 20 cm

  Assiett Nordic Sea Ø 20 cm
 • Osean assiett Ø 20 cm Hav

  Osean assiett Ø 20 cm Hav
 • Lines assiett Ø21 cm Mörkgrå

  Lines assiett Ø21 cm Mörkgrå
 • Bruk assiett blå

  Bruk assiett blå
 • Sundborn Tallrik flat 21 cm

  Sundborn Tallrik flat 21 cm
  En av Rörstrands mest älskade serviser. Eller som någon sa svensk nationalromantik i form av porslin. Namngiven efter orten där konstnären Carl Larssons gård är belägen, formgiven av Pia Rönndahl. I dekoren har hon lyckats fånga värmen, harmonin och blommorna som också har blivit något av hennes kännetecken.
 • Serveur Tallrik 24 cm, 4-Pack

  Serveur Tallrik 24 cm, 4-Pack
  Serveur tallrik från House Doctor, perfekt för picknicken efterom de är lätta och slitstarka. Tillverkade av resin, kommer i 4-pack.
 • Blue Elements Tallrik flat 22 cm

  Blue Elements Tallrik flat 22 cm
  Den blomprydda serien Blue Elements är mönstrad med en intensiv kungsblå färg. På varje del har det välkända blomstermotivet tillåtits växa vilt på ett lekfullt och överraskande sätt. Servisen är vacker på egen hand men kan lika gärna kombineras med vita inslag.
 • Aida Assiett 20 cm Ljusrosa

  Aida Assiett 20 cm Ljusrosa
  Assiett i modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Produkterna är handgjorda och det ger varje produkt ett unikt utseende.  Specifikationer:- Tål diskmaskin- Tål mikrovå
 • Ocean Assiett 20cm Blå

  Ocean Assiett 20cm Blå
 • Assiett INGA 21,5 cm

  Assiett INGA 21,5 cm
  En assiett i stengods. Ingår i serien INGA och designad av Anna Livén.Mått: 21,5x2,6 cm.
 • Oiva Tallrik flat 20 cm Vit

  Oiva Tallrik flat 20 cm Vit
  Oiva tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till smörgåsen eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Assiett nr 9 Nötväcka

  Assiett nr 9 Nötväcka
  Vad är ett kalas utan tårta? Duka med en favoritfågel i varje kaffekuvert, assietten kommer med tolv olika fågelmotiv!
 • Kalk assiett 21 cm vit

  Kalk assiett 21 cm vit
 • Tallrik/kant 20 cm Äppelröd

  Tallrik/kant 20 cm Äppelröd
  En mindre tallrik från nya Höganäs keramik. Har en tidlös design och formen refererar till det klassiska Höganäskruset. Den platta botten och de sluttande kanterna kommer från tanken om att kapa kruset i tallrikshöjd för att skapa en tallrik.
 • Pure assiett 20,5 cm Grey

  Pure assiett 20,5 cm Grey
 • French Garden Tallrik Fleurence flat 17 cm

  French Garden Tallrik Fleurence flat 17 cm
  French Garden Fleurence från Villeroy & Boch skapar en magnifik fruktträdgård på bordet med en traditionell stil och varma färger. Fleurence finns i flera olika modeller och storlekar och kan med fördel matchas med andra produkter från French Garden för att skapa en effektfull dukning.
 • Jade Vit Assiett Ø 16 cm

  Jade Vit Assiett Ø 16 cm
 • Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 23 cm

  Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 23 cm
  En tallrik med denna storlek passar jättebra till frukosten eller mindre serveringar som till exempel förrätten eller desserten.
 • Surface assiett 21 cm Camogreen

  Surface assiett 21 cm Camogreen
 • Daggkåpa assiett Grön

  Daggkåpa assiett Grön
 • Boulogne assiett 21 cm Brun

  Boulogne assiett 21 cm Brun
 • Assiett Palmblad 6-pack, 20X20

  Assiett Palmblad 6-pack, 20X20
  Engångsassiett
 • Norm assiett Ø19 cm Ocean

  Norm assiett Ø19 cm Ocean
 • Boulogne assiett 21 cm Vit

  Boulogne assiett 21 cm Vit
 • Gradient assiett 22,5 cm Grön

  Gradient assiett 22,5 cm Grön
 • Räsymatto Tallrik Svart liten prick 15x12 cm

  Räsymatto Tallrik Svart liten prick 15x12 cm
  Den rektangulära svartvita tallriken Räsymatto ingår i Marimekkos populära serie Siirtolapuutarha. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods med ett lekfullt mönster i svart och vitt. Modellen på tallriken är formgiven av Sami Ruotsalainen och mönstret är skapat av Maija Louekari. Räsymatto är det finska ordet för trasmatta, och det är tydligt att Louekari hittat inspirationen till mönstret från just sådana. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Kastehelmi assiett Mörkgrå

  Kastehelmi assiett Mörkgrå
 • Ernst assiett stengods 21 cm naturvit

  Ernst assiett stengods 21 cm naturvit
ileadilead