Assietter

Med små assietter har du en fin liten tallrik att användas för servering eller uppläggning av mindre mängd mat. Du kan använda dina assietter för att servera förrätter eller efterrätter. Den lilla tallriken kan tillverkas i olika material av t.ex. porslin, plast eller glasassietter. Formen är i regel rund, men det förekommer även andra assiettformer. Här hittar du mängder av förslag på många fina små assietter online.

Populärt inom assietter

 • Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Vit

  Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Vit
  Mine tallrikar kommer i en vacker design som passar till varje måltid. Kan även användas som mindre serveringsfat. Ulrica Hydman Valliens succé Mine har alla sina individuella uttryck med de svepande stråken. Passar utmärkt att blanda in i en enkel vit servis eller själva som de är.
 • Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Svart

  Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Svart
  Mine tallrikar kommer i en vacker design som passar till varje måltid. Kan även användas som mindre serveringsfat. Ulrica Hydman Valliens succé Mine har alla sina individuella uttryck med de svepande stråken. Passar utmärkt att blanda in i en enkel vit servis eller själva som de är.
 • Upsala-Ekeby - Fat och Assietter 7 st av Einar Luterkort

  Upsala-Ekeby - Fat och Assietter 7 st av Einar Luterkort
  Fat och 7 st assietter formgivna av Einar Luterkort för Upsala-Ekeby.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik Flat 17 cm

  Rosenthal - Maria Vit Tallrik Flat 17 cm
  Klassisk tallrik i vitt från Rosenthal.

Fler tips på assietter

 • Iittala Taika platt tallrik 22cm blå

  Iittala Taika platt tallrik 22cm blå
  .
 • Iittala Teema Tallrik 23 Cm - Assietter Stengods Pearl Grey

  Iittala Teema Tallrik 23 Cm - Assietter Stengods Pearl Grey
  Tallriken från Iittala har klassisk, enkel design i stengods och porslin. Den har vacker kant runt omkring perfekt för att servera både middag och frukost. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Kaj Franck. Om tallriken från Iittala- Enkel, klassisk design.- Vacker, stilren kant.- Tillverkad av stengods och porslin.- Finns även som mugg.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Tallriken kommer i olika färger.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm - Assietter Keramik Blå

  Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm - Assietter Keramik Blå
  Bubbles oval tallrik från Mateus har en fantastisk formgivning. Formen, färgen och mönstret gör tallriken till ett vackert hantverk. Denna tallrik har unika mönster och textur av bubblor som skapar en unik känsla. Tallriken kan användas som både mattallrik och som uppläggningsfat. Kombinera gärna med fler tallrikar och muggar från Mateus för att skapa en vacker helhet. Tallriken kan diskas i diskmaskin.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Lave Assiett Ø17,5 cm Stengods Beige

  Lave Assiett Ø17,5 cm Stengods Beige
 • Revol Basaltplatta GN 1/2

  Revol Basaltplatta GN 1/2
  SVART KERAMIK Denna kollektion är gjord med färgad lera och imiterar perfekt den naturliga skiffern: samma utskurna form och samma visuella egenskaper men med alla fördelarna med porslin. RÅFÄRDIG Bitarna mjuknar över 2 eller 3 tvättar och får med tiden en lätt patina. DESIGN OCH ERGONOMI Delarna har en lätt ihålig form för att samla juicer i mitten. Greppet har gjorts enkelt på runda delar såväl som de med upphöjda kanter. De mest använda platta bitarna kommer med ett trästöd. HÖG MOTSTÅND Skrapar inte eller smuler, avfyras vid 1320 ° C, icke-porös, Basalt är mycket mer solid än någon annan naturlig skiffer. NYA PRODUKTER Med rektangulära och fyrkantiga tallrikar och en stor skål har sortimentet berikats med nya ihåliga former. Tillverkad av kulinariskt porslin och täckt av en emalj av satin, denna nya? Satin vitfärg uttrycker en stil som är både rustik och modern, där varje bit inbjuder till kreativitet. Denna nya emalj kompletterar särskilt dina desserter, fisk och rå kö...
 • Arabia Mainio Sarastus Tallrik Ø19 - Assietter Porslin Grå

  Arabia Mainio Sarastus Tallrik Ø19 - Assietter Porslin Grå
  Tallriken från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för långa middagar runt matbordet. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om tallriken från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som mugg.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Our Place Side Assiett 19,7 Cm 4-pack Spice - Assietter Porslin Vit

  Our Place Side Assiett 19,7 Cm 4-pack Spice - Assietter Porslin Vit
  Assietten från Our Place har ett rustikt utseende med en stapelbar design perfekt för praktisk förvaring. Den är tillverkad av återvunnet, handmålat porslin som gör varje exemplar unikt. Assietten har flera användningsområden med en liten storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om assietten från Our Place- Stapelbar design.- Flera användningsområden.- Tillverkad av porslin.- Finns även som tallrikar.- Assietten finns i olika färger.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för assietten- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Bengali Assietter 6 st

  Rörstrand - SÅLD Bengali Assietter 6 st
  6 st assietter ur serien Bengali av Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Heirol Tallrik Smooth 23 Cm - Assietter Keramik Rose

  Heirol Tallrik Smooth 23 Cm - Assietter Keramik Rose
  Tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Magnor - Voyage Frukosttallrik 20,5 cm Vit

  Magnor - Voyage Frukosttallrik 20,5 cm Vit
  Duka fram med Voyage Frukosttallrik från norska Magnor - utmärkt till både yoghurt och soppa, eller kanske en liten sallad. Skålen är en av medlemmarna i Magnors serie Voyage och går i svart och vitt - en härlig blandning av art deco, lyxig fransk bistro och modern inredning. Serien är designad av den duktiga stylisten Storm och finns i åtta delar. Olika exotiska djur finns på vissa av delarna som motiv och delar har Storms karaktäristiska signatur på undersidan.Storm är en populär stylist, med goda meriter från arbete för bland annat Vogue och Elle. Storm har lång erfarenhet som stylist och kan detta med interiör, och ger ständigt ny inspiration till hemmet. Inspirationen hämtar Storm från hela världen och ett speciellt kännetecken för honom är palmen som alltid är en glädjande symbol när man reser från kalla Norden till ett varmare land. Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.
 • Modern House - Outdoor Assiett 21 cm

  Modern House - Outdoor Assiett 21 cm
  Assiett från Modern House, passar perfekt både för utflykter och för det dukade trädgårdsbordet. Tillverkad av miljövänlig bambufiber. Tål maskindisk.
 • Royal Copenhagen Mega Räfflad fyrkantig tallrik 20x20cm

  Royal Copenhagen Mega Räfflad fyrkantig tallrik 20x20cm
  Varenummer: 1052399 Størrelse: 20x20 cm Hovedmateriale: Porselen Designet av: Karen Kjældgård-Larsen Produsert siden: 2020
 • Bon Assiett 17 cm Grå

  Bon Assiett 17 cm Grå
 • Kähler Hammershøi tallrik 22cm

  Kähler Hammershøi tallrik 22cm
  Bredd: 220 mm Höjd:
 • Sthål - Arabesque Tallrik 16 cm Sand

  Sthål - Arabesque Tallrik 16 cm Sand
  Mindre tallrik från Sthål som passar perfekt till både förrätt, bröd och till efterrätter. Skapa en vacker middagsbjudning med dessa handgjorda tallrikar. Finns i flera olika färger & utföranden såsom, skålar, assietter, tallrikar, muggar. Fina att mixa & matcha tillsammans i en vacker bordsdukning. Alla Sthåls produkter är ugnssäkra och kan diskas i maskin.
 • Assiett Kål 19 cm grön

  Assiett Kål 19 cm grön
  Dekorativ tallrik föreställande ett kålhuvud. Tillverkad av lergods. Tål mikrovågsugn och diskmaskin. År 1884 grundade Raphael Bordallo Pinheiro en keramikverkstad i Caldas, Portugal. Där skapade&hellip:
 • Arabia - Mumin Tallrikset Kontor & Vinternatt 19 cm Blå/gul

  Arabia - Mumin Tallrikset Kontor & Vinternatt 19 cm Blå/gul
  Mumin Tallrikset Kontor & Vinternatt från Arabia passar perfekt till stora som små, fest som till vardags. I setet ingår två tallrikar, där den ena visar Mumintrollen på kontoret och den andra visar en vinternatt i ett snölandskap. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Samla gärna andra delar från Arabias Mumin.
 • Assiett Nordic Sea Ø 20 cm

  Assiett Nordic Sea Ø 20 cm
 • Spode - Blue Italian Tallrik flat 20 cm

  Spode - Blue Italian Tallrik flat 20 cm
  Servera frukosten, desserten eller tillbehören på denna fantastiska tallrik från Spode. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Mateus Lace Tallrik 20 Cm Gul - Assietter Keramik Gul - ESPA4B

  Mateus Lace Tallrik 20 Cm Gul - Assietter Keramik Gul - ESPA4B
  Den här tallriken tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Tallriken är tillverkad för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Gul Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Aida - Raw Tallrik 20 cm Spotted Grey

  Aida - Raw Tallrik 20 cm Spotted Grey
  Liten tallrik i stengods som fungerar som assiett till förrätt eller efterrätt.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Lyngby Glas Sorrento Tallrik Dia Grön 16 cm 4 st.

  Lyngby Glas Sorrento Tallrik Dia Grön 16 cm 4 st.
  Produkttyp: Asjett Diameter: 16 Tål maskindisk: Ja Färg: Grön
 • Siirtolapuutarha Assiett 15X12 Cm

  Siirtolapuutarha Assiett 15X12 Cm
 • Arabia - Esteri Tallrik 19 cm

  Arabia - Esteri Tallrik 19 cm
  Från Arabia och serien Esteri kommer denna vackra tallrik. Den är tillverkad i vitroporslin vilket är ett mycket tåligt material. Matcha gärna med andra delar ur serien för ett komplett intryck.Esteri är en av Arabias klassiska serier, älskad av många för sitt härliga mörkblå mönster. Serien skapades 1973 av Arabias designer Esteri Tomula för att fira Arabias hundraårsjubileum. Det starka vackra mönstret lanserades åter igen 2017, denna gången för att hylla Finlands hundra år av självständighet. Ett mönster som kommit för att stanna och uppskattas av många generationer.
 • Oiva / Siirtolapuutarha Assiett 13,5 cm Beige/Svart

  Oiva / Siirtolapuutarha Assiett 13,5 cm Beige/Svart
 • Tokyo Design Studio - Nippon Blue Tallrik 16 cm Lines

  Tokyo Design Studio - Nippon Blue Tallrik 16 cm Lines
  Nippon Blue Tallrik 16 cm. Assiett i en tidlöst vacker kombination av blåa motiv mot vitt porslin. Mönstret som pryder detta fat är en kombination av traditionella japanska mönster och ny design.Titta gärna på övriga delar från serien Nippon och kombinera som du själv önskar.- Bredd 16 cm- Höjd 2 cm- Kan diskas i maskin- Tål mikrovågsugn
 • Royal Copenhagen - Princess Oval Assiett 23 cm

  Royal Copenhagen - Princess Oval Assiett 23 cm
  Princess Oval Assiett 23 cm - ovalt uppläggningsfat med blå bård från Royal Copenhagens serie Princess. Princess är en klassisk servis, både för middag och fika och kan gärna matchas tillsammans med andra kollektioner från Royal Copenhagen. Unna dig själv porslin som aldrig blir omodernt!
 • Villeroy & Boch - Petite Fleur Tallrik flat 21 cm

  Villeroy & Boch - Petite Fleur Tallrik flat 21 cm
  Petite Fleur från Villeroy & Boch är som en härlig sommaräng. Men klassiskt böjda former och lekfulla blomdekorationer skapar du enkelt en dukning som för tankarna till sommaren. I Petite Fleur serien finns bland annat tallrikar i olika praktiska storlekar, kaffekoppar och muggar – allt för att du ska kunna duka med stil.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 17 cm Honung

  Iittala - Teema Tallrik flat 17 cm Honung
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm Ocean - Assietter Keramik Ocean - EBOC51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm Ocean - Assietter Keramik Ocean - EBOC51CEB
  Den här tallriken från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och den tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Den är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje tallrik unik. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Ocean Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Craft - SÅLD Assiett Badrum Anna Broström Ek

  Craft - SÅLD Assiett Badrum Anna Broström Ek
  Assiett i stengods med handmålad dekor inspirerad av 60 - 70 tals interiörer av Anna Broström Ek. Anna arbetar med bruksgods i små serier, som hon gjuter i porslin/stengodslera. Mönstren som präglar hennes koppar och tallrikar är inspirerade av naturen samt textil och tapeter från 60–70-talet. Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Tallrik flat 19 cm dekor 6

  Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Tallrik flat 19 cm dekor 6
  Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • Villeroy & Boch French Garden Green Line Brödtallrik 17 Cm - Assietter Porslin Vit

  Villeroy & Boch French Garden Green Line Brödtallrik 17 Cm - Assietter Porslin Vit
  Det här brödtallriken från Villeroy & Boch tillhör den sommarfräscha serien French Garden. Här kombineras en lantlig stil med modernitet, och resultatet blir en serie som har allt du behöver för att skapa en härlig dukning. Samtliga delar är tillverkade i premiumporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn – perfekt för dagligt användande! Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 22 cm Grön

  House Doctor - Lake Tallrik flat 22 cm Grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mindre mattallrik till lunch eller förrätt. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Rosendahl Grand Cru mjuk tallrik 19 cm

  Rosendahl Grand Cru mjuk tallrik 19 cm
  .
 • Assiett Arabesque 16 cm vit

  Assiett Arabesque 16 cm vit
  Assiett i färgen vit, tillverkad i vit stengodslera. Både godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande? porslin&hellip:
 • Mateus Msy Tallrik 13 Cm Icy Blue - Assietter Keramik Icy Blue - EIB01MSY

  Mateus Msy Tallrik 13 Cm Icy Blue - Assietter Keramik Icy Blue - EIB01MSY
  En modern och stilren tallrik från Mateus, som tillhör serien MSY som står för Mateus x Sam Baron x Yatzer. Precis som namnet antyder är det ett designsamarbete mellan Sam Baron och Yatzer tillsammans med Mateus, och de hyllar traditionell hantverkskonst. Tallriken kommer i flera färger, som är härliga att kombinera med varandra. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Icy Blue Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mame Assiett Oyster

  Mame Assiett Oyster
 • Serax - FCK Tallrik 14 cm Vit

  Serax - FCK Tallrik 14 cm Vit
  Handgjord tallrik eller assiett i lergods med glaserad ovansida, ur serien FCK/Urbanistic Ceramics, formgiven av Frédérick Gautier för Serax. Seriens rustika utseende ger varje del sitt eget unika utseende och blir fin tillsammans med andra delar ur samma. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Vintage - Assietter Gallerkant 4 st

  Vintage - Assietter Gallerkant 4 st
  4 st assietter med gallerkant märkt Antique Geschutzt Registered Depose Plate.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm - Assietter Glas Ljung

  Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm - Assietter Glas Ljung
  Assietten från Iittala har en ikonisk design med ett droppformat mönster för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan med en behändig storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Oiva Toikka. Om assietten från Iittala- Droppformat mönster.- Ikonisk design.- Tillverkad av glas.- Assietten finns i olika färger.- Tillverkad i Finland.- Från serien Kastehelmi. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Assiett 2-pack - Assietter Grön

  Sagaform Nature Assiett 2-pack - Assietter Grön
  Set med två stycken rustika assietter från serien Nature av Sagaform. Assietterna är tillverkade i stengods med en vacker, reaktiv glasyr som gör varje produkt unik. De är idealiska att använda till vardags, då assietterna tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn upp till 220 grader. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Assietter Japonica 12 st

  Rörstrand - SÅLD Assietter Japonica 12 st
  12 st assietter ur serien Japonica formgivna av Jackie Lynd för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Royal Porcelain Gold Grande-tallrik 19,5 cm

  Royal Porcelain Gold Grande-tallrik 19,5 cm
  Serie: Gold Grande Material: Benporslin Inredning: Vit & Guld Höjd: 2 cm Bredd: 19,5 cm Art.nr: 1320010
 • Arabia x Röda Korset Mumin Tallrik 19 Cm Abc Snusmumriken - Assietter Porslin Mix

  Arabia x Röda Korset Mumin Tallrik 19 Cm Abc Snusmumriken - Assietter Porslin Mix
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om tallriken från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Klassisk design.- Högkvalitativt material.- Gjord av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallrik Oval Vit - 23 cm

  Pillivuyt Boulogne Tallrik Oval Vit - 23 cm
  Tillverkare: Pillivuyt Färg vit Material: ugnsbeständigt porslin Längd: 23 cm Bredd: 16,5 cm Form: oval Garanti: livstidsgaranti, 2 års brottgaranti
 • Our Place Side Assiett 19,7 Cm 4-pack Steam - Assietter Porslin Grå

  Our Place Side Assiett 19,7 Cm 4-pack Steam - Assietter Porslin Grå
  Assietten från Our Place har ett rustikt utseende med en stapelbar design perfekt för praktisk förvaring. Den är tillverkad av återvunnet, handmålat porslin som gör varje exemplar unikt. Assietten har flera användningsområden med en liten storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om assietten från Our Place- Stapelbar design.- Flera användningsområden.- Tillverkad av porslin.- Finns även som tallrikar.- Assietten finns i olika färger.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för assietten- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallrik 10x10 Cm Röd - Assietter Stengods Puder

  Marimekko Unikko Tallrik 10x10 Cm Röd - Assietter Stengods Puder
  Tallrikarna från Marimekko har ett ikoniskt, organiskt blommönster med vackra färgpaletter perfekta för att liva upp bordsdukningen. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om tallrikarna från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för tallrikarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Mumin Tallrik Muminpappa Grå

  Arabia - Mumin Tallrik Muminpappa Grå
  Mumin Tallrik Muminpappa från Arabia är den allra senaste ur Muminkollektionen med Muminpappan mot en vackert grå bakgrund.Muminpappan som är en hängiven familjefar gör alltid sitt allra bästa för att ta hand om både familjen och huset. Men när han var ung då var han en äventyrare av rang. Han berättar gärna historier om de strapatsfyllda resorna han gjort. Både familjen och vi muminälskare tänker att han nog gärna skulle ge sig ut på nya äventyr med jämna mellanrum - om han bara hade tid. Motivet på det nya setet visar Muminpappans förbereder av huset för vintern, han vill ju försäkra sig om att familjen håller sig varm under vintersömnen. Han ser om huset och ser till att kylan stannar ute och värmen inne genom att både spika för fönstren och ta in ved. Det verkar som hans äventyr får vänta ytterligare lite, i alla fall tills han är klar med sina bestyr?Illustrationerna är baserade på Tove Janssons serie Muminvinter från 1959. Figurerna porträtteras på en diskret grå fond med mjukt gula detaljer.Formen på skålen är den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla Muminskålar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är skålen Muminpappa tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C
 • Gradient Ceramics Assiett Taupe 2 st

  Gradient Ceramics Assiett Taupe 2 st
 • Royal Copenhagen vitmusslad halvspets Asjett 22 cm

  Royal Copenhagen vitmusslad halvspets Asjett 22 cm
  Varunr: 1017283 Storlek: 22 cm Huvudmaterial: Porslin Design av: Arnold Krog Produktionsstart: 1888
 • Mateus Basic Tallrik 21 Cm Sand - Assietter Keramik Sand - ESA004

  Mateus Basic Tallrik 21 Cm Sand - Assietter Keramik Sand - ESA004
  Den här tallriken från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje tallrik sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och tallriken är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Sand Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
ilead