Assietter

Med små assietter har du en fin liten tallrik att användas för servering eller uppläggning av mindre mängd mat. Du kan använda dina assietter för att servera förrätter eller efterrätter. Den lilla tallriken kan tillverkas i olika material av t.ex. porslin, plast eller glasassietter. Formen är i regel rund, men det förekommer även andra assiettformer. Här hittar du mängder av förslag på många fina små assietter online.

Populärt inom assietter

 • Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Vit

  Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Vit
  Harmony tallrik från Table Top Stories passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig.Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Vit

  Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Vit
  Mine tallrikar kommer i en vacker design som passar till varje måltid. Kan även användas som mindre serveringsfat. Ulrica Hydman Valliens succé Mine har alla sina individuella uttryck med de svepande stråken. Passar utmärkt att blanda in i en enkel vit servis eller själva som de är.
 • Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Blå

  Table Top Stories - Harmony Tallrik flat 22 cm Blå
  Harmony tallrik från Table Top Stories passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig.Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Svart

  Kosta Boda - Mine Tallrik flat 20 cm Svart
  Mine tallrikar kommer i en vacker design som passar till varje måltid. Kan även användas som mindre serveringsfat. Ulrica Hydman Valliens succé Mine har alla sina individuella uttryck med de svepande stråken. Passar utmärkt att blanda in i en enkel vit servis eller själva som de är.

Fler tips på assietter

 • Rörstrand Mon Amie Assiett 18 Cm 6-pack - Assietter Porslin Vit - 1012142-6pack

  Rörstrand Mon Amie Assiett 18 Cm 6-pack - Assietter Porslin Vit - 1012142-6pack
  Dessa sex assietter tillhör serien Mon Amie, som är en riktig Rörstrandsklassiker. Den koboltblåa färgen och det vackra blommotivet gör assietterna till ett perfekt inslag när du vill skapa en klassisk dukning med romantiska inslag. Serien är formgiven av Marianne Westman år 1952. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Wedgwood Intaglio-tallrik 20cm

  Wedgwood Intaglio-tallrik 20cm
  Vikt: 0,35 g Höjd: 1,7 cm Bredd: 23,4 cm Djup: 23,4 cm Diskmaskin: Ja Mikrovågsugn: Ja Typ: tallrik
 • Royal Copenhagen Flora platt tallrik Iris 19 cm

  Royal Copenhagen Flora platt tallrik Iris 19 cm
  Porslin 19 cm
 • Mateus Msy Tallrik 13 Cm Sand - Assietter Keramik Sand - ESA01MSY

  Mateus Msy Tallrik 13 Cm Sand - Assietter Keramik Sand - ESA01MSY
  En modern och stilren tallrik från Mateus, som tillhör serien MSY som står för Mateus x Sam Baron x Yatzer. Precis som namnet antyder är det ett designsamarbete mellan Sam Baron och Yatzer tillsammans med Mateus, och de hyllar traditionell hantverkskonst. Tallriken kommer i flera färger, som är härliga att kombinera med varandra. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Sand Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Kosta Boda - Party Assietter 13 st

  Kosta Boda - Party Assietter 13 st
  Assietter ur serien Party från Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Arctica tallrik 23cm

  Arabia Arctica tallrik 23cm
  .
 • Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm Ljusblå - Assietter Keramik Ljusblå - EBOS51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallrik 20 Cm Ljusblå - Assietter Keramik Ljusblå - EBOS51CEB
  Den här tallriken från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och den tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Den är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje tallrik unik. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Ljusblå Assietter i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Rørstrand Ostindia Floris Tallrik Flat 20cm

  Rørstrand Ostindia Floris Tallrik Flat 20cm
  .
 • Götefors Porslin Daggkåpa assiett 21 cm, grön

  Götefors Porslin Daggkåpa assiett 21 cm, grön
  Denna assiett från Götefors Porslin med klassiska naturfärger och somriga mönster i form av daggkåpa blir en vacker detalj i till exempel ett kök när du ska servera fika eller smörgås under frukosten. Assietten ingår i kollektionen Botanica vars designmönster har tagits fram i samarbete
 • Arabia Arctica Assiett Flat 17 Cm - Assietter Porslin Vit - 1005664

  Arabia Arctica Assiett Flat 17 Cm - Assietter Porslin Vit - 1005664
  Arctica tallrik flat från Arabia. En smakfull formklassiker som passar alla tillfällen och dukningar. Tallriken är gjord av stengods och tål maskindisk samt mikrovågsugn. Tallriken klarar även av att frysas. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Florytale Assiette 21 cm Nightingale

  Florytale Assiette 21 cm Nightingale
 • Arabia Mainio Sarastus Tallrik Ø15 - Assietter Porslin Grå

  Arabia Mainio Sarastus Tallrik Ø15 - Assietter Porslin Grå
  Tallriken från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för långa middagar runt matbordet. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om tallriken från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som mugg.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Vintage - Gultonade assietter 5 st

  Vintage - Gultonade assietter 5 st
  5 st assietter/småtallrikar i gult.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Arctica Tallrik Flat 23 Cm - Assietter Porslin Vit

  Arabia Arctica Tallrik Flat 23 Cm - Assietter Porslin Vit
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken tillhör den vackra porslinsserien Arctica som har formgivits av Inkeri Leivo. Det är en smakfull klassiker som passar till alla tillfällen eftersom den rena vita designen inte tar fokus från måltiden som serveras. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Hay - Spin Assiett Glas 2-pack Rosa/Vit

  Hay - Spin Assiett Glas 2-pack Rosa/Vit
  Spin Assiett. En liten tallrik i en otroligt vacker design från HAY. Finns i både klart och färgat glas som pryds av målade linjer i en virvel. Duka fram en god dessert på dessa fat och var beredd på att få frågor om var du köpt dem någonstans.Titta gärna på övriga delar från serien Spin från HAY och upptäck fina kombinationer.- Kommer i 2-pack- Bredd 11 cm- Höjd 1,5 cm
 • Byon Poppy Tallrik - Assietter Stengods Beige

  Byon Poppy Tallrik - Assietter Stengods Beige
  Tallriken från ByON har en dekorativ, blomformad design med inspiration från naturen. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från ByON- Tillverkad av stengods.- Bredd: 205 mm.- Höjd: 30 mm.- Längd: 210 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Gallery Keramik Assiett Mintgrön/Nude

  Gallery Keramik Assiett Mintgrön/Nude
 • RO Dessertallrik - Mourning Dove

  RO Dessertallrik - Mourning Dove
  Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest. Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn. Desserttallrik. Mått: H 2,3 cm, O 21 cm Färg: Mourning Dove
 • 70s ceramics: Assiett 22 cm Set om 2 Retro wave

  70s ceramics: Assiett 22 cm Set om 2 Retro wave
 • Arabia Mumin Tallrikar 19 Cm 2-pack Kontor & Vinternatt - Assietter Porslin Vit - 1064307

  Arabia Mumin Tallrikar 19 Cm 2-pack Kontor & Vinternatt - Assietter Porslin Vit - 1064307
  Mumin tallrikar från Arabia med en tidlös, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. En perfekt gåva. Design av Tove Jansson. Bra att veta om Mumin tallrikar - Populärt samlarobjekt.- Gjorda av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Hur bör du ta hand om tallrikarna?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Byon Fumiko Tallrik Small 20,5x2 Cm Beige/svart - Assietter Porslin Svart - 882-003

  Byon Fumiko Tallrik Small 20,5x2 Cm Beige/svart - Assietter Porslin Svart - 882-003
  Fumiko assiett, beige/svart från ByOn. Fumiko är en avskalad och enkel servisserie där svenskt formspråk möter japanskt. Delarna i serien har alla färgerna svart och beige och materialet ger dem en rå vacker textur. Utöver assietter består Fumio även av mattallrikar, sopptallrikar, skålar, muggar och koppar. Alla delar är gjorda i porslin och blir fina att kombinera tillsammans, antingen till vardags eller som ett fint porslin att ta fram till finmiddagen. Serien går även utmärkt att mixa och matcha med andra passande serier ifrån ByOn.Alla delar i serien tål diskmaskin. Vi har valt ut Svart Assietter i Porslin från ByON med stor omsorg.
 • PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Accolade

  PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Accolade
  Med denna fina tallrik från PotteryJo och serien Daria blir din dukning dekorativ och elegant. Detta är en lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea. Den har en vacker kant runt om och tål både mikro och kan köras i diskmaskinen. Att ha fint porslin därhemma att äta på ger guldkant på tillvaron, vardag som fest. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • Rörstrand Mon Amie Assiett 18 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rörstrand Mon Amie Assiett 18 Cm - Assietter Porslin Vit
  Den vackra assietten Mon Amie kommer ifrån Rörstrand. Med sin enkla och klassiska design passar denna assiett perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien Mon Amie för en enhetlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tallrik flat smal bård 22 cm Antikvit

  Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tallrik flat smal bård 22 cm Antikvit
  Assiett eller liten tallrik av lergods från Rua Nova, perfekt både till vardags och fest.Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Assietter 6 st

  Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Assietter 6 st
  6 st assietter Gröna Anna, Carl-Harry Stålhane. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Sagaform Coffee & More Assiett Ø20 Cm - Assietter Stengods Grön

  Sagaform Coffee & More Assiett Ø20 Cm - Assietter Stengods Grön
  Den här assietten är en del av serien Coffee & More, som har tagits fram i ett samarbete mellan Sagaform och designern Margot Barolo. Assietten har en karakteristisk relief, och en lekfull design som för tankarna till 70-talet. Tillverkad i stengods och tål diskmaskin samt mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala Raami liten tallrik vit 2st

  Iittala Raami liten tallrik vit 2st
  Köldsäker Mikrovågsugn säker Ugnssäker Kan diskas i diskmaskin
 • Oiva / Alku Assiett 20,5 cm

  Oiva / Alku Assiett 20,5 cm
 • Assiett, Daisy, 22cm

  Assiett, Daisy, 22cm
  Handgjord reliefmönstrad asiette med en diameter på 22 cm
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 20 Cm - Assietter Stengods Sand

  Broste Copenhagen Nordic Tallrik 20 Cm - Assietter Stengods Sand
  Tallrik från Broste Copenhagen. Den här tallriken tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här tallriken passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Wedgwood Cornucopia-tallrik 15 cm

  Wedgwood Cornucopia-tallrik 15 cm
 • Bodum Douro Tallrik 18 Cm - Assietter Porslin Mattsvart

  Bodum Douro Tallrik 18 Cm - Assietter Porslin Mattsvart
  Tallriken från Bodum har elegant, klassisk design i porslin med glansig, slät yta perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har slitstarkt material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Bodum- Från serien Douro.- Finns även som mugg.- Tallriken kommer i olika färger.- Diameter: 180 mm.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 13,5 cm

  Marimekko - Unikko Tallrik 13,5 cm
  Tallrik från Marimekko, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med den här assietten sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Royal Copenhagen Flora Tallrik Iris 22 cm

  Royal Copenhagen Flora Tallrik Iris 22 cm
  Benporslin 21 cm
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Sallad tallrik 21cm.

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Sallad tallrik 21cm.
  21 cm
 • Pillivuyt Plisserad tallrik platt vit - 22 cm

  Pillivuyt Plisserad tallrik platt vit - 22 cm
  Materiale ovnsfast porselen Garanti livslang bruksgaranti, 2 års bruddgaranti
 • Arabia - Sunnuntai Tallrik 21 cm Gul

  Arabia - Sunnuntai Tallrik 21 cm Gul
  Liten tallrik som passar som assiett till förrätt eller efterrätt.Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder sunnuntai söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.
 • Arabia Mumin Assiett Flytten 19 cm

  Arabia Mumin Assiett Flytten 19 cm
  .
 • Tokyo Origami Assiette 21,5cm Blå

  Tokyo Origami Assiette 21,5cm Blå
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Plate 20 cm

  Broste Copenhagen Nordic Sea Plate 20 cm
  .
 • Rustic Assiett 19cm Beige

  Rustic Assiett 19cm Beige
 • Sthål - Arabesque Tallrik 16 cm Pineapple

  Sthål - Arabesque Tallrik 16 cm Pineapple
  Mindre tallrik från Sthål som passar perfekt till både förrätt, bröd och till efterrätter. Skapa en vacker middagsbjudning med dessa handgjorda tallrikar. Finns i flera olika färger & utföranden såsom, skålar, assietter, tallrikar, muggar. Fina att mixa & matcha tillsammans i en vacker bordsdukning. Alla Sthåls produkter är ugnssäkra och kan diskas i maskin.
 • Arabia Koko Vit tallrik 23cm

  Arabia Koko Vit tallrik 23cm
 • Spode Blue Italian Assiett 16 cm

  Spode Blue Italian Assiett 16 cm
  En vacker assiett i den traditionella Blue Italien serien.Redan 1816 introducerade det brittiska företaget Spode denna vackra porlinsserien i klassiskt blått och vitt. Med inspiration hämtat från den pittoreska italienska landsbygden inramat med 1700-tals Imari Oriental mönster. Blue Italian po
 • Gefle - SÅLD Neapel Fruktfat och 6 assietter

  Gefle - SÅLD Neapel Fruktfat och 6 assietter
  Fruktfat med assietter ur serien Neapel formgiven av Arthur Percy från Gefle Porslinsbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Assiett Bruno Stengods 17,5cm Mörkgrå

  Assiett Bruno Stengods 17,5cm Mörkgrå
  Säg hej till Bruno - vår nya kollektion i schysst stengods! Assiett i gedigen stengods med många användningsområden! Tack vare stengodsets tåliga egenskaper klarar assietten ugn, mikro och frys. Kan diskas i maskin. Mixa och matcha efter eget tycke med övriga delar i servisen.
 • Gustavsberg - SÅLD Ranka Assietter 7 st

  Gustavsberg - SÅLD Ranka Assietter 7 st
  7 st assietter ur serien Ranka formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Villeroy & Boch French Garden Vienne Bröd & smör tallrik, 17cm

  Villeroy & Boch French Garden Vienne Bröd & smör tallrik, 17cm
  17 cm
 • Royal Copenhagen Princess Tallrik 17 Cm /blå - Assietter Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Tallrik 17 Cm /blå - Assietter Porslin Vit
  Den här tallriken tillhör serien Princess från Royal Copenhagen. Med sin enkla och romantiska design passar denna tallrik perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien för en enhetlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rand - Assietter Borosilikatglas Vit

  Hay Spin Fat 2-pack Klar / Rand - Assietter Borosilikatglas Vit
  Fatet från Hay har ett elegant, sött utseende. Det har ett vackert, virvlande mönster med ljusa toner perfekta för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av HAY. Om fatet från Hay- Förpackningsantal: 2.- Tillverkat av borosilikatglas.- Kombinera fatet med en Spin skål från Hay.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Fatet kommer i olika färger.- Höjd: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för fatet- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Ocean Galaxy Plate 20 cm

  Wik & Walsøe Ocean Galaxy Plate 20 cm
  Vit blå
 • Rörstrand - Ostindia Floris Tallrik 16cm Blå

  Rörstrand - Ostindia Floris Tallrik 16cm Blå
  Mindre tallrik från Ostindia Floris som passar utmärkt till förrätten, desserten eller frukosten. Blanda gärna med andra delar både från Ostindia och Ostindia Floris. Tål maskindisk. Ostindia Floris togs fram av Caroline Slotte och Anna Lerinder 2012. Uppgiftsbeskrivningen var att porslinsserien Ostindia skulle återuppfinnas. Deras tolkning resulterade i ett vilt bladverk som breder ut sig över porslinet. Ostindia Floris är onekligen en värdig uppföljare och följeslagare till originalet Ostindia.
ileadileadilead