Glas och porslin » Tallrikar » Assietter

Assietter

En assiett är en fin liten tallrik som används för servering eller uppläggning av mindre mängd mat. Vanligen använder man assietter för att serverar förrätter eller efterrätter. Tallriken kan tillverkas i olika material av t.ex. porslin, plast eller glas. Formen är i regel rund, men det förekommer även andra assiettformer. Här hittar du förslag på många fina assietter online.

Populärt inom assietter

 • Harmony Tallrik flat Vit 22 cm

  Harmony Tallrik flat Vit 22 cm
  Harmony tallrik från Table Top Stories är passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Harmony Tallrik flat Blå 22 cm

  Harmony Tallrik flat Blå 22 cm
  Harmony tallrik från Table Top Stories är passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten. Tallriken är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Mine Lime Assiett Ø 20 cm

  Mine Lime Assiett Ø 20 cm
 • Mine assiett Ø20cm

  Mine assiett Ø20cm
  Ulrica Hydman-Vallien’s succé Mine från Kosta Boda i sju friska färger passar till allt och tål att användas! Alla delar får sitt eget individuella uttryck, tack vare de svepande oregelbundna färgstråken.

Fler tips på assietter

 • Swedish Grace Winter Tallrik flat 21 cm

  Swedish Grace Winter Tallrik flat 21 cm
  Den klassiska Swedish Grace från Rörstrand har fått tillökning - Swedish Grace Winter. En servis för vardag och fest med ett skirt och sprött uttryck. Den nya servisen känns vintrig utan att direkt förknippas med jul. Det krispiga mönstret är både klassiskt och modernt och kan kombineras med samtliga befintliga färger. Porslinet är formgivet av Louise Adelborg medan mönstret är designat av Katarina Brieditis. Denna storlek på tallrik är perfekt för förrätter, efterrätt eller frukost. Mixa och matcha med olika färger från Swedish Grace eller håll dig till favoritfärgen, lika fint hur som helst. Precis som övriga delar ur serien Swedish Grace tål muggen både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Wik & Walsøe Woodstokk Assiett 21 cm

  Wik & Walsøe Woodstokk Assiett 21 cm
  Wik & Walsøe serverar en bit modern historia med sin serie Woodstokk. Assiettens design är inspirerad av norskt hantverk och har enkla reliefer som nästan avger ett maskulint uttryck. Det bruna mönstret ringlar sig runt kanterna på assietten och blir en spännande detalj mot den vita bakgrunden
 • Rustic Assiett 20,5 cm, Grå/Blå

  Rustic Assiett 20,5 cm, Grå/Blå
  Rustic assiett från House Doctor är en rustik och rejäl assiett.
 • Gerbera Provence Assiett Dia 17 cm Lila

  Gerbera Provence Assiett Dia 17 cm Lila
  En lilafärgad assiett med vacker vågig kant och böljande form som passar till både förrätt som efterrätt. Assietten finns i många vackra färger så att du kan skapa en inspirerande och personlig dukning. Assietten är handgjord av högkvalitativ terrakottalera med en bly- och giftfri glasyr och är således känslig för direkt kontakt med fuktkänsliga ytor. Det är även viktigt att låta formen torka ordentligt efter disk.
 • Assiett

  Assiett
 • Swedish Grace Tallrik flat 21 cm Midnatt

  Swedish Grace Tallrik flat 21 cm Midnatt
  Flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar sig bra till förrätt, efterrätt eller frukosten. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Assiett Nordic Sea Ø 20 cm

  Assiett Nordic Sea Ø 20 cm
 • Kastehelmi Assiett, Klar 17 cm

  Kastehelmi Assiett, Klar 17 cm
  Assiett från den populära serien Kastehelmi.
 • Paratiisi Assiett

  Paratiisi Assiett
  Paratiisi assiett från Arabia. Här är en assiett med ett härligt färglatt motiv som passar till alla slags tillfällen. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Ugnseldfast upp till 250°C. Kan frysas
 • Lace Gold Assiett 15cm

  Lace Gold Assiett 15cm
  Lace Gold Assiett 15cm från Wedgwood .
 • Teema Tallrik flat Pärlgrå 21 cm

  Teema Tallrik flat Pärlgrå 21 cm
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Wik & Walsøe Lys Assiett 20 cm

  Wik & Walsøe Lys Assiett 20 cm
  Den perfekta assietten för gourmetserveringen!Serien Lys från Wik och Walsøe är tillverkad i det finaste benporslin som går att hitta. Den vackra designen är inspirerad av reflektionen som uppstår när sol- och månljuset träffar den första snön. Denna assiett har en utmärkt storlek för
 • White Elements Fat, 19 cm

  White Elements Fat, 19 cm
  Porslinsfat med innovativa former från Royal Copenhagen.
 • Ernst assiett Ø20 cm Vit-prick

  Ernst assiett Ø20 cm Vit-prick
 • Gallery Keramik Oval Assiett Lila

  Gallery Keramik Oval Assiett Lila
 • Tallrik 18 cm Vit

  Tallrik 18 cm Vit
  Tallrik utan bräm. Svaga ränder i porslinet gör att det känns levande. Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.
 • PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Dusty Blue
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Aldrig mer en tråkigt dukning! Denna härliga keramikserie från PotteryJo är perfekt för dig som vill
 • Petite Fleur Fat Frukostkopp, 17cm

  Petite Fleur Fat Frukostkopp, 17cm
  Elegant fat i premiumporslin från Villeroy & Boch.
 • Assiett Merci, Ø21 cm

  Assiett Merci, Ø21 cm
  En assiett i stengods. I samma serie finns även tallrik, djup tallrik, mugg och skålar.
 • Sthål Assiett D: 23 cm Puderrosa

  Sthål Assiett D: 23 cm Puderrosa
  Rosa assiett från Sthål som passar lika bra till frukostmackan som till kvällens småplock. Assietten kan med fördel användas som ett mindre uppläggningsfat. Tål maskindisk.
 • Assiett nr 1 Piff & Puff 19 cm

  Assiett nr 1 Piff & Puff 19 cm
  I ett exklusivt samarbete med Disney presenterar Fyrklövern servisen Disney Jul. Servisen består av 14 olika motiv, alla välkända från julaftonens TV-program. Motiven bildar tillsammans en fantastisk finservis som s
 • Fålhagen Assietter 4-pack, 22,5 cm Mörkgrå

  Fålhagen Assietter 4-pack, 22,5 cm Mörkgrå
 • Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Klar

  Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Klar
  Glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till förrätt eller som mindre lunchtallrik. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin.
 • Join Assiett 217mm, Rosa

  Join Assiett 217mm, Rosa
  Join assiett från Petite Friture, formgiven av Mark Braun. Denna assiett är inspirerad från designens vardag. Den slående kontrasten mellan den röda terrakottan och den ljusa färgen skapar en vacker touch och gör assietten extra unik. De olika kombinationerna av färg och form gör att assietten passar de flesta kök och hem. Bjud hem dina bästa vänner på en god frukost eller fika och duka bordet med detta unika porslin.
 • Assiett Stengods

  Assiett Stengods
 • Glasassiett, Bruk, 19,5cm

  Glasassiett, Bruk, 19,5cm
  Design: Anna Ehrner
 • Anmut Platinum No.1 Bröd- Och Smörfat, 16 cm

  Anmut Platinum No.1 Bröd- Och Smörfat, 16 cm
  Elegant bröd- och smörfat med platinadetalj från Villeroy & Boch.
 • Cecil Sallads-/Pastatallrik Djup Vit, 23 cm

  Cecil Sallads-/Pastatallrik Djup Vit, 23 cm
  Elegant och stilren djup tallrik från Pillivuyts serie Cecil. Tallriken är tillverkad av tåligt porslin som tål det mesta och är perfekt till soppa, frukost och många andra rätter och tillfällen.
 • Raw Assiette Brun 23cm

  Raw Assiette Brun 23cm
 • Blue Elements Tallrik flat 19 cm

  Blue Elements Tallrik flat 19 cm
  Den blomprydda serien Blue Elements är mönstrad med intensiv kungsblå färg. På varje del har det välkända blomstermotivet tillåtits växa vilt på ett lekfullt och överraskande sätt. Blue Elements är vacker i sig själv, men kan kombineras med Vita Element eller traditionella Blå Räfflad-pjäser för att skapa en glad och distinkt middagsservis.
 • Versace Medusa Blue assiett 18 cm

  Versace Medusa Blue assiett 18 cm
 • Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 18 cm

  Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 18 cm
  Denna storlek på tallrik passar urmärkt för förrätten, desserten eller kakan till fikat.
 • Coffee & More Assiett Grå 20 cm

  Coffee & More Assiett Grå 20 cm
 • Mine assiett Ø20cm

  Mine assiett Ø20cm
  Ulrica Hydman-Vallien’s succé Mine från Kosta Boda i sju friska färger passar till allt och tål att användas! Alla delar får sitt eget individuella uttryck, tack vare de svepande oregelbundna färgstråken.
 • PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Soft Grey

  PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Soft Grey
  Daisy är en rustik och tålig keramikserie med vackert reliefmönster som gör produkterna personliga. PotteryJo älskar måltiden och ser tallriken minst lika viktig som maten du stoppar på den. Detta är en grå assiett på 22 cm som passar utmärkt både till fest och vardags. Allting från serien Daisy tillverkas i Portugal som står för en gammal tradition av hantverksskicklighet. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Assiett nr 3 Sädesärla

  Assiett nr 3 Sädesärla
  Vad är ett kalas utan tårta? Duka med en favoritfågel i varje kaffekuvert, assietten kommer med tolv olika fågelmotiv!
 • PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Greige

  PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Greige
  Daisy är en rustik och tålig keramikserie med vackert reliefmönster som gör produkterna personliga. PotteryJo älskar måltiden och ser tallriken minst lika viktig som maten du stoppar på den. Detta är en assiett på 22 cm som passar utmärkt både till fest och vardags. Allting från serien Daisy tillverkas i Portugal som står för en gammal tradition av hantverksskicklighet. Tål maskindisk och mikro.
 • Provence Assiett Betong 17 cm

  Provence Assiett Betong 17 cm
 • Rice Assiette Melamin D: 20 cm True Coral

  Rice Assiette Melamin D: 20 cm True Coral
  En assiette från Rice i korall. Kombineras till fördel med andra färger från samma serie. Passar perfekt att blanda fägerna till middagsbjudningen.
 • Assiett, Höganäs Keramik, 20 cm

  Assiett, Höganäs Keramik, 20 cm
  Assiett från serien Höganäs Keramik.Höganäs Keramik är en del av den svenska kaffestunden. Eller fikarasten som den kallas när arbetet avstannar för en stunds umgänge kollegor emellan. Höganäs Keramik kom till 1909, då man i skånska Kullabygden började tillverka bruksföremål som tål och bevarar värme. Trots ständig påfyllning av nya kaffevanor är Höganäsmuggen idag signalen för nu är det dags för en paus. Och själva essensen av ett vackert formgivet stengods. Du hittar den i fem olika färger, en för varje fikastund.
 • Mika assiett 21 cm natur

  Mika assiett 21 cm natur
 • Kastehelmi assiett klar

  Kastehelmi assiett klar
 • Amfio tallrik assiette 20 cm

  Amfio tallrik assiette 20 cm
 • Rice Assiett Flamingo Print D:21 cm Keramik

  Rice Assiett Flamingo Print D:21 cm Keramik
  Underbar assiett från Rice som finns i flera delar med samma härliga flamingomönster. Snyggt att blanda med andra mönster och färger för att få till en häftig dukning till din nästa bjudning.
 • Teema Tallrik flat Svart 21 cm

  Teema Tallrik flat Svart 21 cm
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Ostindia Tallrik flat 21 cm

  Ostindia Tallrik flat 21 cm
  Denna storlek på tallrik passar utmärkt till förrätten, desserten eller frukosten. Blanda gärna med andra delar både från Ostindia och Ostindia Floris.
 • Jasper Conran Strata White Tallrik flat 33 cm

  Jasper Conran Strata White Tallrik flat 33 cm
  En tallrik i större modell. Buffétallrik, mattallrik eller uppläggningstallrik. Finns många användningsområden.
 • Broste Nordic Sea Assiett D: 20 cm Blå

  Broste Nordic Sea Assiett D: 20 cm Blå
  Assiett av stengods från Brostes serie Nordic Sea. Assietten har diameter 20 cm och tål maskindisk.
 • Petite Fleur Salladstallrik, 21cm

  Petite Fleur Salladstallrik, 21cm
  Elegant salladstallrik i premiumporslin från Villeroy & Boch.
 • Brillance Assiette 18 cm

  Brillance Assiette 18 cm
  Brillance Assiette 18 cm från Rosenthal .
 • Klappersten assiett 21 cm 4-pack svart-vit

  Klappersten assiett 21 cm 4-pack svart-vit
ileadileadileadilead