Gustavsberg djuptallrikar

Svenska Gustavsberg kanske inte är de som tar ut svängarna alltför mycket. Det är något som passar många nordbor, däribland svenskar. I Gustavsbergs kollektion av djupa tallrikar är många i vitt och klassiskt utformat porslin. Serien Sommar har en blå kant och serien Natur finns i färger som nypon och blåbärsblå.

Här nedan ser du bilder och aktuella priser på Gustavsbergs produkter. Bilderna och priserna är hämtade från återförsäljare online. Klicka dig vidare om du vill läsa mer eller beställa en djuptallrik.

Populärt inom Gustavsberg djuptallrikar

 • Natur djup tallrik 23 cm Ø 23 cm

  Natur djup tallrik 23 cm Ø 23 cm
 • Gustavsberg - SÅLD Skål Verdura

  Gustavsberg - SÅLD Skål Verdura
  Skål ur Verdura serien formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Spisa Ribb djupa tallrikar 3-pack

  Gustavsberg - SÅLD Spisa Ribb djupa tallrikar 3-pack
  3 djupa tallrikar Spisa Ribb, Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Argenta Föremål 5 st

  Gustavsberg - SÅLD Argenta Föremål 5 st
  5 st föremål, ur serien Argenta, formgiven av Wilhelm Kåge, för Gustavsberg. Partiet består av 1 st vas, 1 fat och 3 st skålar i olika storlekar. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Gustavsberg djuptallrikar

 • Gustavsberg - SÅLD Liten skål Berså

  Gustavsberg - SÅLD Liten skål Berså
  Skål ur serien Berså formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bas Vit Djup Tallrik, 29 cm

  Bas Vit Djup Tallrik, 29 cm
  Djup tallrik från Gustavsberg som blir den perfekta basen i köket.
 • Natur Djup Tallrik 23 cm, Snövit

  Natur Djup Tallrik 23 cm, Snövit
  Stilren djup tallrik från Gustavsberg med handmålad svart linje.
 • Bas Vit Djup Tallrik

  Bas Vit Djup Tallrik
  Djup tallrik från Gustavsberg som blir den perfekta basen i köket.