Serveringsfat

Här hittar du massor av fina serveringsfat och stora uppläggningsfat i porslin och några av glas. Serveringsfaten kan du använda till att lägga upp många olika maträtter, desserter och snacks. Ett snyggt uppläggningsfat gör middagsbjudningen extra trevlig och inbjudande.

Populärt inom serveringsfat

 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige
  Ett uppläggningsfat utöver det vanliga!Känslan är att det inte går att göra fel med detta fat i din närhet. Med sin vackra design och unika personlighet utstrålar detta uppläggningsfat en känsla av välbehag och karaktär. Passar perfekt när du vill servera det grillade köttet eller ugns
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Sienna

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Sienna
  Skapa en naturlig mittpunkt på middagsbordet med detta unika fat!Produkterna från svenska PotteryJo är verkligen något för dig som brinner för dukning och servering. Detta uppläggningsfat har flera kvalitéer och passar utmärkt till både vardagen och festen. Den vackra färgen Sienna drar l
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Rose

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Rose
  Ett unikt fat i härlig rosa färg!Sätt färg på ditt middagsbord med detta härliga uppläggningsfat från svenska PotteryJo. Färgen Rose lyser starkt och är enkel att kombinera tillsammans med andra serviser när gästerna är på besök. Fatet är stort nog att rymma köttet från grillen ell
 • PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 35 cm Java Brown

  PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 35 cm Java Brown
  Ett fat för dig som vill göra varje middag till något speciellt!Keramikserien Daria är det senaste tillskottet i PotteryJos familj. Med en vacker design inspirerad av härliga trädgårdar och blommande ängar kommer detta fat garanterat göra serveringen roligare. Den unika färgen Java Brown g

Fler tips på serveringsfat

 • Ferm Living Flow Centrepiece Black - Skålar & Uppläggningsfat Porslin Svart - 1104263175

  Ferm Living Flow Centrepiece Black - Skålar & Uppläggningsfat Porslin Svart - 1104263175
  Flow Centrepiece skål från Ferm Living med en modern, rustik design i matt, glaserat porslin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om skålen - Ingår i serien Flow.- Bredd: 325 mm.- Höjd: 125 mm.- Diameter: 250 mm. Vi har valt ut Svart Skålar & Uppläggningsfat i Porslin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Sagaform Ditte Serveringsfat Med Fack 26 Cm - Uppläggningsfat Stengods Grå

  Sagaform Ditte Serveringsfat Med Fack 26 Cm - Uppläggningsfat Stengods Grå
  Serveringsfatet från Sagaform är tillverkat av gråbeige stengods med ett vackert, svart stänkmönster för en trendig look. Det har en handgjord design med flera fack perfekta för att servera tapas. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Studio Sagaform. Om serveringsfatet från Sagaform- Vackert stänkmönster.- Gjort av stengods.- Handgjord design.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Från serien Ditte. Skötselråd för serveringsfatet- Tål diskmaskin. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Buffettallerken Rosa 32 cm.

  Villeroy & Boch Boston Buffettallerken Rosa 32 cm.
  Märke: Villeroy & Boch Serie: Boston Produkttyp: buffétallrik Material: kristallglas Diameter: 32 cm Tål maskindisk: Ja
 • Kähler Homage fad sort Ø300

  Kähler Homage fad sort Ø300
 • Rörstrand Ostindia Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart

  Rörstrand Ostindia Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart
  Serveringsfatet från Rörstrand har ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Det har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Om serveringsfatet från Rörstrand - Från kollektionen Ostindia Svart.- Tillverkat av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som skålar. Skötselråd för serveringsfatet - Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Fat Oval L 35,5 cm

  Broste Copenhagen Nordic Sea Fat Oval L 35,5 cm
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat Oval 60 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat Oval 60 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Ovalt fat med ett klassiskt handmålat mönster från serien Blue Fluted Mega, som är en nytolkning av Blue Fluted Plain. Det handmålade mönstret från 1775 har blivit en del av Danmarks kulturarv. I Mega har utvalda delar av det ursprungliga mönstret förstorats av Karen Kjælgård-Larsen. Eftersom motivet är handmålat kan variationer i utseendet förekomma, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Uppläggningsfat Keramik Sand

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Uppläggningsfat Keramik Sand
  Bubbles Fat från Mateus. Detta är ett fint runt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Bubbles fat kännetecknas av sin textur med bubblor längst ytterkanten. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Spode Pure Morris Willow Bough Sockerskål Med Lock 28 Cl - Sockerskålar Lergods Grå

  Spode Pure Morris Willow Bough Sockerskål Med Lock 28 Cl - Sockerskålar Lergods Grå
  Den här sockerskålen med lock tillhör serien Pure Morris från Spode, och har sitt ursprung från Morris & Co. Den har en vacker och sofistikerad design, med ett subtilt mönster i grått. Med denna sockerskål ger du varje måltid en modern touch, oavsett om det är till vardags eller fest. Tillverkad av lergods i England. Shoppa Sockerskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsfat 33,5x12 Cm - Uppläggningsfat Porslin Mattsvart

  Cookplay Yayoi Serveringsfat 33,5x12 Cm - Uppläggningsfat Porslin Mattsvart
  Serveringsfatet från Cookplay har en kreativ design med en iögonfallande, organisk form perfekt för vackra upplägg av maten. Det är tillverkat av porslin i olika färger att välja mellan med en generös storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Perfekt för kreativ dukning. Om serveringsfatet från Cookplay- Organisk form.- Kreativ design.- Gjort av porslin.- Kombinera serveringsfatet med porslin från Cookplay.- Serveringsfatet finns i olika färger.- Från serien Yayoi. Skötselråd för serveringsfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Gul

  Mateus Stripes Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Gul
  Fatet från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Fatet är tillverkat av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om fatet från Mateus- Kombinera fatet med tallrikar från Mateus.- Fatet kommer i 6 olika färger.- Det här fatet är en del av Mateuss kollektion Stripes. Skötselråd för fatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Arabia Lumi Fat Oval 42cm

  Arabia Lumi Fat Oval 42cm
 • Northern Observe Fat flervalg-Røyket ask

  Northern Observe Fat flervalg-Røyket ask
  Merke: Northern Serie: Observe Produkttype: fat, serveringsfat, brett Materiale: massiv ask Farge: røyket (oljet), korallrød (malt) eller støvet grønn(malt) Mål: ø: 32 cm, H: 4,5 cm Vekt: 1,8 kg
 • Mateus Stripes Fat Plommon 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Plommon - EPL04ST

  Mateus Stripes Fat Plommon 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Plommon - EPL04ST
  Stripes fat från Mateus med en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Fatet är gjort av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Bra att veta om Stripes fat - Kombinera fatet med tallrikar från Mateus.- Fatet kommer i 6 olika färger.- Det här fatet är en del av Mateuss kollektion Stripes. Hur bör du ta hand om fatet?- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Plommon Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Broste Copenhagen Nordic Sand MEGA MUG

  Broste Copenhagen Nordic Sand MEGA MUG
  STENGÅRDSSAND COL. KOMMER VARIERA W9,5XL13XH11,5CM 40CL
 • Mateus Lace Fat 34 Cm - Uppläggningsfat Keramik Vit

  Mateus Lace Fat 34 Cm - Uppläggningsfat Keramik Vit
  Lace Fat från Mateus. Detta är ett fint runt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Fatet kännetecknas av mönstret som liknar spets. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm Ocean - Uppläggningsfat Keramik Ocean - ESPOC13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm Ocean - Uppläggningsfat Keramik Ocean - ESPOC13R
  Det här fatet tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Fatet är tillverkat för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Ocean Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Jamida Serveringsbrett Rektangulært Prosecco 32x15cm

  Jamida Serveringsbrett Rektangulært Prosecco 32x15cm
  Materiale: Skandinavisk Bjørk FSC Farge: Rosa Lengde: 32 cm Bredde: 15 cm Tåler varm mat opp til 200°C Tåler oppvaskmaskin
 • Potteryjo Daria Fat Oval 35 Cm Cotton White - Uppläggningsfat Lergods Vit

  Potteryjo Daria Fat Oval 35 Cm Cotton White - Uppläggningsfat Lergods Vit
  Fatet från Potteryjo är tillverkat av högkvalitativt lergods perfekt för vackra upplägg av maten. Det har tidlös, elegant design perfekt för långa middagar runt matbordet. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om fatet från Potteryjo- Handgjort.- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Fatet kommer i olika färger.- Från serien Daria.- Bredd: 350 mm.- Djup: 220 mm.- Höjd: 30 mm.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för fatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Fat Diamond Sølvfinish D43

  House Doctor Fat Diamond Sølvfinish D43
  H: 4 CM, DIA: 43 CM
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfat 18x25 Cm / Clay - Uppläggningsfat Stengods Vit

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfat 18x25 Cm / Clay - Uppläggningsfat Stengods Vit
  Serveringsfatet från Marimekko har en klassisk look i vitt stengods med ett prickigt mönster på sidorna med en rundad form perfekt för servering av olika tilltugg. Tillverkat i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om serveringsfatet från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för den klassiska designen.- Oiva/Siirtolapuutarha är också omtyckt för det underbara mönstret.- Från serien Siirtolapuutarha.- Bredd: 180 mm.- Längd: 250 mm.- Tillverkat i Thailand. Skötselråd för serveringsfatet- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnssäkert.- Frystålig. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Multi

  Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Multi
  Serveringsfatet från Nybro Crystal är tillverkat av glas med ett färgglatt uttryck med ett handmålat, orange blommotiv. Det har en generös storlek med en rund form perfekt för att förvara frukt eller bröd. Kan även användas som en inredningsdetalj. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Tillverkat av glas.- Handmålat blommotiv.- Färgglad look.- Från kollektionen Daisy.- Finns även som en skål. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Serveringsfat Pion Grå/Vit 38cm

  Serveringsfat Pion Grå/Vit 38cm
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm Ocean - Uppläggningsfat Keramik Ocean - EBOC51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm Ocean - Uppläggningsfat Keramik Ocean - EBOC51B
  Det här fatet från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och det tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Det är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Ocean Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Serveringsfat nr. 12 Serie Originale 33 x 23 cm Vit

  Serveringsfat nr. 12 Serie Originale 33 x 23 cm Vit
 • Mame Serveringsfat Oval Oyster

  Mame Serveringsfat Oval Oyster
 • Serveringsfat, Pion, Grå/vit

  Serveringsfat, Pion, Grå/vit
  Presentationen är viktig. Med det stora serveringsfatet Pion från House Doctor visar du upp dina sallader och andra sidorätter från deras bästa sida. Serveringsfatet är långt och har en vit färg, vilket ger din dukning en informell känsla, framförallt när du kombinerar med övriga delar i Pion-sortimentet. Detta är rustikt och avslappnat stengods som samtidigt är elegant nog för att sticka ut tack vare den vita glansen. Allt beror på vad du väljer att kombinera serveringsfatet med. Finns även i mindre storlek och i svart.• Mått: Höjd 4,5 cmBredd 19 cmLängd 38 cm
 • Andersen Serveringsbricka Ek 35x21 cm

  Andersen Serveringsbricka Ek 35x21 cm
  De vackra och praktiska serveringsbrickorna finns i 5 olika storlekar, alla gjorda i massiv ek. Displaykortet har ett bekvämt handtag som gör det enkelt att hantera. Använd den som en skärbräda eller en fin serveringsbricka som ost och korv. Plattorna är gjorda av massiv ek med ett högt innehåll av tanniner som är antibakteriella. Dessutom ek, ett slitstarkt material som skyddar dina knivar. Serveringsbrickan tål inte maskintvätt.
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm Ljusrosa - Uppläggningsfat Keramik Ljusrosa - EBLR8B

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm Ljusrosa - Uppläggningsfat Keramik Ljusrosa - EBLR8B
  Det här fatet från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och det tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Det är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Ljusrosa Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Serveringsfat Ovalt, Ostindia, 33x22 Cm

  Serveringsfat Ovalt, Ostindia, 33x22 Cm
  Serveringsfat från serien OstindiaOstindia, av svenska folket framröstad till århundradets servis, är följden av en försvunnen skatt. 1746 förliste ett skepp på väg hem från Kina utanför Göteborg. Lasten bärgades och skärvan från en porslinstallrik hamnade i ett skåp hos Rörstrand, där chefen Knut Almströms fru en dag fick syn på den och fällde de bevingade orden: 'Knut, jag tycker du ska göra något av den här.' 1932 stod så den kinesiska skärvan modell för den nya Rörstrandsservisen med sitt numera klassiska mönster.
 • Pacifica Serveringsfat Oval 41 x 26 cm Cayenne

  Pacifica Serveringsfat Oval 41 x 26 cm Cayenne
 • Skagerak Fionia Serveringsbricka 48x32 Ek

  Skagerak Fionia Serveringsbricka 48x32 Ek
  Ek FSC 100% LxBxH: 48x32x6 cm
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Ovalt Serveringsfat 36 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Ovalt Serveringsfat 36 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Det här är ett serveringsfat med mjuka och subtila dekorationer i blått, som blir en fin kontrast till det bländande vita porslinet. Det tillhör Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg som kännetecknas av sin stilrena och tidlösa känsla. Är tillverkat i premiumporslin och tål diskmaskin samt mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Lucie Kaas Lotus Mint Green Serveringsfat 29 cm

  Lucie Kaas Lotus Mint Green Serveringsfat 29 cm
 • Magnor TOKYO FAT 360 MM

  Magnor TOKYO FAT 360 MM
 • House Doctor - Serveringsfat, Pion, Svart/Brun

  House Doctor - Serveringsfat, Pion, Svart/Brun
  Låt dina rätter sticka ut med det stora svarta serveringsfatet Pion från House Doctor. Allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks får ett klart lyft på matbordet. En rustik och informell design uppnås med hjälp av materialet i stengods och den svarta, reaktiva glansen ger serveringsfatet en yta med ett unikt, oxiderat utseende. Koppla ihop den med resten av Pion-serien eller andra tallrikar och bestick i mörka färger för att skapa en intim och personlig dukning. Finns även i mindre storlek och i vitt. I och med glasets matta struktur kan repor uppstå över tid när du använder föremål i Pion-serien. Detta är en del av denna series design.
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm Turkos - Uppläggningsfat Keramik Turkos - EBTU51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm Turkos - Uppläggningsfat Keramik Turkos - EBTU51B
  Det här fatet från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och det tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Det är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Turkos Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm - Uppläggningsfat Porslin Is

  Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm - Uppläggningsfat Porslin Is
  Fatet från Rörstrand har ett ikoniskt Swedish Grace mönster med en elegant, tidlös känsla. Det har en härlig, ljusblå färg med en oval form perfekt för servering av olika tilltugg och för att förvara frukt eller bröd. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Adelborg/Törnell/Barolo. Om fatet från Rörstrand- Från kollektionen Swedish Grace.- Finns även som ett vitt fat.- Ikoniskt mönster.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Skötselråd för fatet- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fat 9x9 Cm - Uppläggningsfat Porslin Svart - 1052398

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fat 9x9 Cm - Uppläggningsfat Porslin Svart - 1052398
  Black Fluted Mega Fat, 9x9 cm från Royal Copenhagen. Vi har valt ut Svart Uppläggningsfat i Porslin från Royal Copenhagen med stor omsorg.
 • Uppläggningsfat Natur 35x15 cm

  Uppläggningsfat Natur 35x15 cm
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm Lila - Uppläggningsfat Keramik Viol - EPU24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm Lila - Uppläggningsfat Keramik Viol - EPU24D
  Oyster fat från Mateus med en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Oyster fat - Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Fatet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om fatet?- Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Vi har valt ut Viol Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Nordstjerne Marblelous Serveringsbricka 15,5x30,5 Cm - Uppläggningsfat Marmor Vit

  Nordstjerne Marblelous Serveringsbricka 15,5x30,5 Cm - Uppläggningsfat Marmor Vit
  Serveringsbrickan från Nordstjerne har en elegant design i marmor med en exklusiv look perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Om serveringsbrickan från Nordstjerne- Från serien Marblelous.- Tillverkad av marmor.- Bredd: 155 mm.- Längd: 305 mm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för serveringsbrickan- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm Is - Uppläggningsfat Porslin Is - 1059960

  Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm Is - Uppläggningsfat Porslin Is - 1059960
  Swedish Grace fat från Rörstrand med ett ikoniskt Swedish Grace mönster med en elegant, tidlös känsla. Det har en härlig, ljusblå färg med en oval form perfekt för servering av olika tilltugg och för att förvara frukt eller bröd. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace fat - Från kollektionen Swedish Grace.- Finns även som ett vitt fat.- Ikoniskt mönster.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Hur bör du ta hand om fatet?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Vi har valt ut Is Uppläggningsfat i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Ferm Living Flow Centrepiece Skål Off-white - Skålar & Uppläggningsfat Porslin Off-White - 1104264628

  Ferm Living Flow Centrepiece Skål Off-white - Skålar & Uppläggningsfat Porslin Off-White - 1104264628
  Flow Centrepiece skål från Ferm Living med en modern, rustik design i matt, glaserat porslin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om skålen - Ingår i serien Flow.- Bredd: 325 mm.- Höjd: 125 mm.- Diameter: 250 mm. Vi har valt ut Off-White Skålar & Uppläggningsfat i Porslin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Scandinavian Design Factory Uppläggningsfat Large

  Scandinavian Design Factory Uppläggningsfat Large
  Serveringsfat/bricka i älvdalskvartsit från Scandinavian Design Factory. Fin att använda som serveringsfat för tex ost, snittar och charkuterier eller som samlingsfat på bordet/köksbänken för kryddor, såser etc. Eller varför inte som bricka för ljusstakar och andra vackra föremål? 
 • Loft Moon Grey Uppläggningsfat 34 cm

  Loft Moon Grey Uppläggningsfat 34 cm
 • Pillivuyt Ovalt serveringsfat nr. 10, 28 cm.

  Pillivuyt Ovalt serveringsfat nr. 10, 28 cm.
  Servera dina rätter på den enkla, vackra ovala serveringstallriken från Pillivuyt. Den är utrustad med handtag så att du enkelt kan hantera den. Den ovala serveringstallriken är även kallad äggpanna. Du kan välja mellan flera storlekar så du får den som passar dig bäst. Det hållbara por
 • Rörstrand Ostindia Svart Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart - 1061080

  Rörstrand Ostindia Svart Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart - 1061080
  Ostindia Black serveringsfat från Rörstrand med ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Det har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Bra att veta om Ostindia Black serveringsfat - Från kollektionen Ostindia.- Tillverkat av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som skålar. Hur bör du ta hand om serveringsfatet?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Vi har valt ut Svart Uppläggningsfat från Rörstrand med stor omsorg.
 • Bitz Fat Ø 40 cm svart / lila

  Bitz Fat Ø 40 cm svart / lila
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Mateus Lace Fat 42 Cm - Uppläggningsfat Keramik Rosa

  Mateus Lace Fat 42 Cm - Uppläggningsfat Keramik Rosa
  I serien Lace så pryds produkterna av ett vackert sirligt blomsterliknande mönster som förhöjs av det handmålade porslinets vackra färgskiftningar. Lace följer samma mönster som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Lace tillverkade för hand av lera som sedan målas för hand därav kan det förekomma skiftningar i färgen vilket gör att varje exemplar är unikt. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Serveringsfat Med Inlägg - Uppläggningsfat Rostfritt Stål - 10019112

  Georg Jensen Cobra Serveringsfat Med Inlägg - Uppläggningsfat Rostfritt Stål - 10019112
  Cobra serveringsfat från Georg Jensen med en ikonisk design i rostfritt stål med en skulptural form perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Constantin Wortmann. Bra att veta om Cobra serveringsfat - Skulptural form.- Gjort av rostfritt stål.- Ikonisk design.- Bredd: 481 mm.- Djup: 361 mm.- Höjd: 34 mm. Vi har valt ut Rostfritt Stål Uppläggningsfat i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • Signature stort serveringsfat Volcanic

  Signature stort serveringsfat Volcanic

Rätt uppläggningsfat för godare smakupplevelse

Sättet du presenterar mat på inverkar på smakupplevelsen. Maten smakar i regel alltid godare om den läggs upp på serveringsfat, ur en skål, på runda fat eller rektangulär tallrik. Det finns undantag och det är om du kokat en gryta i en läcker Le Creuset gryta. Då kan du få ställa fram den på bordet så matgästerna kan ta direkt ur den. Annars är det bäst att lägga upp maten på serveringsfat eller liknande.

Vissa maträtter eller desserter har sina egna speciella uppläggningsfat. Vi tänker till exempel på tårtor på tårtfat eller kakor på kakfat i våningar.

ileadilead