Serveringsfat

Här hittar du massor av fina serveringsfat och stora uppläggningsfat i porslin och några av glas. Serveringsfaten kan du använda till att lägga upp många olika maträtter, desserter och snacks. Ett snyggt uppläggningsfat gör middagsbjudningen extra trevlig och inbjudande.

Populärt inom serveringsfat

 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige
  Ett uppläggningsfat utöver det vanliga!Känslan är att det inte går att göra fel med detta fat i din närhet. Med sin vackra design och unika personlighet utstrålar detta uppläggningsfat en känsla av välbehag och karaktär. Passar perfekt när du vill servera det grillade köttet eller ugns
 • Kosta Boda All about you Serveringsfat COLORS 38 cm

  Kosta Boda All about you Serveringsfat COLORS 38 cm
  Tjusigt och färglatt serveringsfat Colors ur serien All About You.Sara Woodrow heter konstnärinnan som designat serien All About You, som även innehåller skärbrädor, glas och frukostbrickor. Inspirationen har Sara Woodrow bland annat hämtat ifrån modevärlden. Det runda fatet fungerar p
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Sienna

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Sienna
  Skapa en naturlig mittpunkt på middagsbordet med detta unika fat!Produkterna från svenska PotteryJo är verkligen något för dig som brinner för dukning och servering. Detta uppläggningsfat har flera kvalitéer och passar utmärkt till både vardagen och festen. Den vackra färgen Sienna drar l
 • PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 35 cm Java Brown

  PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 35 cm Java Brown
  Ett fat för dig som vill göra varje middag till något speciellt!Keramikserien Daria är det senaste tillskottet i PotteryJos familj. Med en vacker design inspirerad av härliga trädgårdar och blommande ängar kommer detta fat garanterat göra serveringen roligare. Den unika färgen Java Brown g

Fler tips på serveringsfat

 • Hay Splash Fat Ø32 Cm - Uppläggningsfat Glas Blå

  Hay Splash Fat Ø32 Cm - Uppläggningsfat Glas Blå
  Fatet från Hay har vacker, handgjord design med glaserat glas perfekt för att liva upp bordsdukningen och som en dekorativ inredningsdetalj. Det har unikt, virvlande mönster. Välj mellan olika färger. Om fatet från Hay- Vacker design.- Handgjort fat.- Finns även som vas.- Från serien Splash.- Unikt, virvlande mönster.- Tillverkat av glas.- Fatet kommer i olika färger.- Höjd: 30 mm.- Diameter: 320 mm.- Tillverkat av glas.- Tillverkat i Kina Skötselråd för fatet- Endast handdisk. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat White

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat White
  Gör middagsbordet vackrare och serveringen enklare med detta uppläggningsfat!Stort nog att använda när du bjudit över gästerna och vackert nog för festmåltiden. Med detta uppläggningsfat från svenska PotteryJo dukar du alltid elegant! Det unika reliefmönstret skänker fatet en svårslagen
 • Marimekko Oiva/melooni Serveringsfat 23x32 Cm Vit / - Uppläggningsfat Stengods Svart

  Marimekko Oiva/melooni Serveringsfat 23x32 Cm Vit / - Uppläggningsfat Stengods Svart
  Serveringsfatet från Marimekko har en unik look med en avlång form och ett meloninspirerat, svart mönster perfekt för att liva upp bordsdukningen. Det är tillverkat av stengods. Tillverkat i Thailand. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Originaldesign från år 1963. Om serveringsfatet från Marimekko- Oiva/Melooni uppskattas för det vackra mönstret.- Oiva/Melooni är också omtyckt för det hållbara materialet.- Från serien Melooni.- Bredd: 230 mm.- Längd: 320 mm.- Tillverkat i Thailand. Skötselråd för serveringsfatet- Ugnssäker.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bitz Serveringsfat 38 x 14 cm Wood/Forest

  Bitz Serveringsfat 38 x 14 cm Wood/Forest
 • Royal Copenhagen White Fluted Rektangulärt Fat 36 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Royal Copenhagen White Fluted Rektangulärt Fat 36 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  White Fluted Fat från Royal Copenhagen. Det här fatet tillhör serien White Fluted som har blivit en modern klassiker. Det är tillverkat av högkvalitativt porslin och har räfflad struktur. Den stilrena designen gör att det kan användas varje dag, och dessutom med fördel kombineras med produkter från andra Fluted-kollektioner. Perfekt för dig som vill ha ett vackert fat, utan att tumma på kvalitén. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Fat Limited Edition 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Röd

  Mateus Oyster Fat Limited Edition 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Röd
  Fatet från Mateus har en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om fatet från Mateus- Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Fatet kommer i olika färger. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria 35 cm Serveringsfat 1-pack, Sand

  PotteryJo Daria 35 cm Serveringsfat 1-pack, Sand
  Med detta serveringsfat från PetteryJos serie Daria kan du servera din gäster med både stil och elegans. Serien Daria är skapad av Johanna Hampf år 2017 och har en tidlös men elegant design.Serveringsfatet är 35 cm. i diameter och tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Serveringsfat Pion Svart/Brun 36cm

  Serveringsfat Pion Svart/Brun 36cm
 • Sagaform Coffee & More serveringsfat vit

  Sagaform Coffee & More serveringsfat vit
  I samarbete med den framstående designern Margot Barolo har Sagaform tagit fram den snygga och roliga serien Coffee & More. I serien hittar du bland annat muggar och skålar i stengods med olika färger och mönster. Här kommer ett ljuvligt serveringsfat som är perfekt till bullar, kakor och andr
 • Heirol Woody Serveringsfat 55x21 Cm - Uppläggningsfat Ek

  Heirol Woody Serveringsfat 55x21 Cm - Uppläggningsfat Ek
  Serveringsfatet från Heirol har en tidlös, rundad design i ek, perfekt för servering av olika tilltugg. Välj mellan olika storlekar. Om serveringsfatet från Heirol- Det här serveringsfatet är en del av Heirols kollektion Woody.- Tillverkat av ek.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Perfekt att både hacka och servera på.- Serveringsfatet kommer i olika storlekar.- 2 års garanti. Skötselråd för serveringsfatet- Endast handdisk.- Blötlägg ej. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Serveringstallrik 320 Mm - Uppläggningsfat Rostfritt Stål - 10019102

  Georg Jensen Cobra Serveringstallrik 320 Mm - Uppläggningsfat Rostfritt Stål - 10019102
  Cobra serveringstallrik från Georg Jensen med en ikonisk design i rostfritt stål med en skulptural form perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Constantin Wortmann. Bra att veta om Cobra serveringstallrik - Skulptural form.- Gjord av rostfritt stål.- Diameter: 320 mm.- Höjd: 21 mm.- Ikonisk design. Vi har valt ut Rostfritt Stål Uppläggningsfat i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Brickställ - Uppläggningsfat Trä

  Villeroy & Boch Artesano Original Brickställ - Uppläggningsfat Trä
  Artesano Original Brickställ från Villeroy & Boch. Det här är ett brickställ som passar perfekt att servera till exempel frukt, baguetter eller chark på till brunchen och buffén. Det är en enkel och definierad design där de naturliga materialen trä och skiffer möts. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Pond Fat 13,7 Cm - Uppläggningsfat Glas Grå - 6554470

  Orrefors Pond Fat 13,7 Cm - Uppläggningsfat Glas Grå - 6554470
  Pond fat från Orrefors med ett tidlöst utseende i glas med en vacker, grå färg som smälter harmoniskt in i hemmet. Det har en oval, mjuk form för alla tillfällen. Tillgänglig i olika storlekar. Formgiven av Ingegerd Råman. Bra att veta om Pond fat - Fatet kommer i 4 olika storlekar.- Från kollektionen Pond.- Oval, mjuk form. Hur bör du ta hand om fatet?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Grå Uppläggningsfat i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Iittala Ultima Thule Serveringsfat - Uppläggningsfat Glas Klar

  Iittala Ultima Thule Serveringsfat - Uppläggningsfat Glas Klar
  Ultima Thule Serveringsfat från Iittala. Det här serveringsfatet är inspirerat av Lapplands smältande is. Det har en karaktäristisk design i glaset, och passar perfekt till festligare tillfällen. Är formgiven av den finska designern Tapio Wirkkala. Bör handdiskas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Blå

  Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Blå
  Serveringsfatet från Nybro Crystal har en unik design med ett naturinspirerat, handmålat motiv. Det är tillverkat av glas i olika färger att välja mellan med en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Lena Sonesson. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Från kollektionen Kaveldun.- Tillverkat av glas.- Handmålat motiv.- Serveringsfatet kommer i olika färger.- Finns även som en vas. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Rektangulärt Fat 36 Cm - Uppläggningsfat Porslin Svart

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Rektangulärt Fat 36 Cm - Uppläggningsfat Porslin Svart
  Black Fluted Mega från Royal Copenhagen är detsamma som den klassiska Blue Fluted Mega men med svarta mönster istället för blå. Detta fat i serien är perfekt för servering av frukt eller fika. Den svarta kontrasterande färgen ger en dramatisk kontrast till det traditionella mönstret i porslinet och passar i det moderna hemmet. Sofistikerat, elegant och ett uns rebelliskt! Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Msy Fat 30 Cm Gul - Uppläggningsfat Keramik Gul - EA04MSY

  Mateus Msy Fat 30 Cm Gul - Uppläggningsfat Keramik Gul - EA04MSY
  Ett modernt och stilrent fat från Mateus, som tillhör serien MSY som står för Mateus x Sam Baron x Yatzer. Precis som namnet antyder är det ett designsamarbete mellan Sam Baron och Yatzer tillsammans med Mateus, och de hyllar traditionell hantverkskonst. Fatet kommer i flera färger, som är härliga att kombinera med varandra. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Gul Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Iittala Taika Skål 2,8 L - Uppläggningsfat Porslin Vit - 1006018

  Iittala Taika Skål 2,8 L - Uppläggningsfat Porslin Vit - 1006018
  Taika serie från Iittala, designad av Klaus Haapaniemi och Heikki Orvola.Taika betyder "magi" på finska och Klaus Haapaniemi vill att hans illustrationer ska inspirera din egen fantasi och berättande. Vi har valt ut Vit Uppläggningsfat i Porslin från Iittala med stor omsorg.
 • Potteryjo Ditsy Fat 24x34 Cm - Uppläggningsfat Lergods Faded army

  Potteryjo Ditsy Fat 24x34 Cm - Uppläggningsfat Lergods Faded army
  Fatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för servering av olika tilltugg. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om fatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Bredd: 240 mm.- Längd: 340 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för fatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Ljusrosa

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Ljusrosa
  Bubbles Fat från Mateus. Detta är ett fint ovalt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Bubbles fat kännetecknas av sin textur med bubblor längst ytterkanten. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • RO Serveringsfat, Oval, Medium - Mourning Dove

  RO Serveringsfat, Oval, Medium - Mourning Dove
  Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest. Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn. Serveringsfat, Oval, Medium Mått: H 3,5 cm, B 20 cm, D 35 cm Färg: Mourning Dove
 • Uppläggningsfat Grow Ø 44,5 cm

  Uppläggningsfat Grow Ø 44,5 cm
  Runt uppläggningsfat av färgat mangoträ i matt finish. Diameter 44,5 cm. Höjd 2 cm. Tål handdisk, ej maskin. Foodsafe.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Orange

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Orange
  Fatet från Mateus har en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om fatet från Mateus- Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Fatet kommer i olika färger. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • House Doctor - Serveringsfat, Pion, Svart/Brun

  House Doctor - Serveringsfat, Pion, Svart/Brun
  En väl presenterad middag gör hela skillnaden. Det lilla, svarta Pion-serveringsfatet från House Doctor gör att dina smårätter verkligen sticker ut, även de dagar då matlagning endast innebär att man helt enkelt skär upp en påse färdig sallad. Serveringsfatet består av stengods och har fått en svart, reaktiv glans som skapar det unika, oxiderade utseendet. Duka bordet med hela Pion-serien eller blanda med andra färger och material för att skapa en personlig dukning. Finns även i större storlek och i vitt. I och med glasets matta struktur kan repor uppstå över tid när du använder föremål i Pion-serien. Detta är en del av denna series design.
 • PRIMUM Serveringsbricka - Valnöt - Naturlig olja 102 x 58 x 15 cm

  PRIMUM Serveringsbricka - Valnöt - Naturlig olja 102 x 58 x 15 cm
  PRIMUM Serveringsbricka i massivt, FSC-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs (tidigare MS&:Wood).Handgjord, vacker bricka med en något kupad design och praktiskt handtag i mitten. Denna&hellip:
 • Spode Blue Italian Serveringsfat Octagonal 24.2cm - Uppläggningsfat Lergods Blå - BLI83090

  Spode Blue Italian Serveringsfat Octagonal 24.2cm - Uppläggningsfat Lergods Blå - BLI83090
  Blue Italian Serveringsfat Octagonal 24.2cm från Spode. Vi har valt ut Blå Uppläggningsfat i Lergods från Spode med stor omsorg.
 • Serveringsfat med kupa

  Serveringsfat med kupa
  Fint serveringsfat med tillhörande kupa.
 • Serveringsfat nr. 16 Serie Originale 45 x 31 cm Vit

  Serveringsfat nr. 16 Serie Originale 45 x 31 cm Vit
 • Potteryjo Daria Tallrik 22 Cm 2-pack - Uppläggningsfat Lergods Moss

  Potteryjo Daria Tallrik 22 Cm 2-pack - Uppläggningsfat Lergods Moss
  Tallriken från Potteryjo har vacker design i lergods med dekorativ kant perfekt för olika förrätter och desserter och för att servera både middag och frukost. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om tallriken från Potteryjo- Handgjord.- Gjord av lergods.- Vacker design.- Finns även som middagstallrik.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Tallriken kommer i olika färger.- Djup: 220 mm.- Bredd: 220 mm.- Höjd: 30 mm.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Daria.- Säljs i 2-pack.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Dusty Blue

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Dusty Blue
  Gör serveringen vackrare med detta härliga fat i lergods!En tallrik är inte bara en tallrik, och ett fat är inte bara ett fat. Det är svenska PotteryJos motto. Serviser är symboler för våra grundläggande behov som mat, vänskap och kärlek. Sedan starten 2011 har PotteryJo strävat efter at
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfat 25 Cm Terra / Vit - Uppläggningsfat Stengods Vit - 071859-810

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfat 25 Cm Terra / Vit - Uppläggningsfat Stengods Vit - 071859-810
  Oiva/Siirtolapuutarha serveringsfat från Marimekko med en modern design i stengods med ett prickigt, ikoniskt mönster med en klar glasering och ett hål upptill. Tillverkat i Kina. Design av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Bra att veta om Oiva/Siirtolapuutarha serveringsfat - Uppskattas för den rustika känslan.- Även omtyckt för det ikoniska mönstret.- Ingår i serien Siirtolapuutarha.- Höjd: 13 mm.- Diameter: 250 mm. Hur bör du ta hand om serveringsfatet?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Uppläggningsfat i Stengods från Marimekko med stor omsorg.
 • Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Multi

  Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Multi
  Serveringsfatet från Nybro Crystal är tillverkat av glas med ett färgglatt uttryck med ett handmålat, orange blommotiv. Det har en generös storlek med en rund form perfekt för att förvara frukt eller bröd. Kan även användas som en inredningsdetalj. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Tillverkat av glas.- Handmålat blommotiv.- Färgglad look.- Från kollektionen Daisy.- Finns även som en skål. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • House Doctor - Serveringsfat, Pion, Grå / vit

  House Doctor - Serveringsfat, Pion, Grå / vit
  Detta stora serveringsfat från House Doctor är som gjort för informella middagar. Låt det goda samtalet flyta när dina gäster tar för sig av en utsökt pastasallad som serveras i Pion. Stengodsskålen har fått en vit, prickig glans som ger din bordsduk en lätt och informell touch. Presentationenär alltid viktig, och dina rätter, vare sig det är take-away eller hemlagade måltider, framhävs på ett snyggt sätt med Pion. Med tanke på dess stora storlek hamnar Pion snabbt i centrum på middagsbordet.
 • Lake Serveringsfat 30cm Grå

  Lake Serveringsfat 30cm Grå
 • PotteryJo Daria 35 cm Serveringsfat 1-pack, Umbra

  PotteryJo Daria 35 cm Serveringsfat 1-pack, Umbra
  Med detta serveringsfat från PetteryJos serie Daria kan du servera din gäster med både stil och elegans. Serien Daria är skapad av Johanna Hampf år 2017 och har en tidlös men elegant design.Serveringsfatet är 35 cm. i diameter och tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Jonathan Adler Snake Fat Orange - Uppläggningsfat Orange - 22301

  Jonathan Adler Snake Fat Orange - Uppläggningsfat Orange - 22301
  Snake fat från Jonathan Adler. Här kommer en nytolkning av den klassiska läderbrickan men nu helt i porslin med lystrande färger och intressanta motiv. Den blir perfekt att ha i entrén där du kan lägga dina nycklar, plånbok och allt annat smått som man vill ha med sig ut! Den passar även som en bricka för dina smycken och juveler, ja du vet bäst själv var den kan stå! Kommer i en snygg presentförpackning också så den passar som en present. Vi har valt ut Orange Uppläggningsfat från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 39 Cm - Uppläggningsfat Glas Multi

  Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 39 Cm - Uppläggningsfat Glas Multi
  Serveringsfatet från Nybro Crystal är tillverkat av glas med ett färgglatt uttryck med ett handmålat, orange blommotiv. Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål. Kan även användas som en inredningsdetalj. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Tillverkat av glas.- Handmålat blommotiv.- Färgglad look.- Från kollektionen Daisy.- Finns även som en skål. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm Rosa - Uppläggningsfat Keramik Rosa - ESPR13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm Rosa - Uppläggningsfat Keramik Rosa - ESPR13R
  Det här fatet tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Fatet är tillverkat för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Rosa Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • RO, Serveringsfat, Oval, Large - Nimbus Cloud

  RO, Serveringsfat, Oval, Large - Nimbus Cloud
  Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest. Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn. Serveringsfat, Oval, Large Mått: H 3,5 cm, B 24 cm, D 40 cm Färg: Nimbus Cloud
 • Denby Kiln Organic Fat 19 Cm - Uppläggningsfat Stengods Beige

  Denby Kiln Organic Fat 19 Cm - Uppläggningsfat Stengods Beige
  Fatet från Denby har en rustik design i stengods med en mjuk, organisk form och en unik glasering perfekt både till vardags och finare tillfällen. Det är ugnsfast och frystålig. Välj mellan olika storlekar. Om fatet från Denby- Från serien Kiln Organic.- Tillverkat av stengods.- Organisk form.- Unik, prickig glasering.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Fatet kommer i olika storlekar.- 10 års garanti. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Dbkd Curl Skål Ø20 Cm Mole Dot - Uppläggningsfat Keramik Mole Dot - 20220201md

  Dbkd Curl Skål Ø20 Cm Mole Dot - Uppläggningsfat Keramik Mole Dot - 20220201md
  Stor skål i keramik med en stilren snurra för att addera en extra dimension till designen perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Bra att veta om Curl skål - Ingår i serien Curl.- Tillverkad av keramik.- Diameter: 200 mm.- Höjd: 30 mm.- Skålen finns i olika färgval.- Finns även som en mindre skål. Vi har valt ut Mole Dot Uppläggningsfat i Keramik från DBKD med stor omsorg.
 • Royal Copenhagen White Fluted Fat 23cm - Uppläggningsfat Vit

  Royal Copenhagen White Fluted Fat 23cm - Uppläggningsfat Vit
  White Fluted passar utmärkt i det moderna hemmet. En vardagsservis för den som vill ha det ”lilla extra” utan att kompromissa med kvaliteten eller designen. Tallriken är väldigt elegant men behåller enkelheten som ger dig fördelen att blanda med andra mönster och färger. Kan maskindiskas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Rektangulärt Fat - Uppläggningsfat Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Rektangulärt Fat - Uppläggningsfat Stengods Metallic Brown
  Det här rektangulära fatet tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Det är handgjort vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje fat unikt. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Grön

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Grön
  Bubbles Fat från Mateus. Detta är ett fint ovalt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Bubbles fat kännetecknas av sin textur med bubblor längst ytterkanten. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Soft Grey

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Soft Grey
  Ett vackert uppläggningsfat med många kvalitéer!Tack vare sin ljusgrå färg är detta uppläggningsfat enkelt att kombinera med andra serviser. Den härliga formen gör att det passar utmärkt till alla typer av middagar under vardagen eller festen. Längs fatets kanter löper ett vackert relief
 • Nybro Crystal Nippon Serveringsfat 39 Cm - Uppläggningsfat Glas Frost

  Nybro Crystal Nippon Serveringsfat 39 Cm - Uppläggningsfat Glas Frost
  Serveringsfatet från Nybro Crystal har en handmålad, unik design i glas. Det har ett vackert mönster med kontrasterande färger för en sofistikerad och elegant touch. Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Anders Lindblom. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Tillverkat av glas.- Handmålad design.- Från kollektionen Nippon.- Serveringsfatet kommer i 2 olika färger.- Finns även som ett mindre fat. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Pure Uppläggningsfat 32 cm Grön

  Pure Uppläggningsfat 32 cm Grön
 • Nybro Crystal Carmen Serveringsfat 40 Cm - Uppläggningsfat Glas Koppar

  Nybro Crystal Carmen Serveringsfat 40 Cm - Uppläggningsfat Glas Koppar
  Serveringsfatet från Nybro Crystal är tillverkat av glas med en dekorativ design med en rustik finish och ett estetiskt tilltalande mönster. Det har en generös storlek perfekt för vackra upplägg av maten. Kan även användas som en inredningsdetalj. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Tillverkat av glas.- Rustik finish.- Vacker färgkombination.- Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Kartell Jellies Family Sockerskål - Sockerskålar Pmma Klar

  Kartell Jellies Family Sockerskål - Sockerskålar Pmma Klar
  Sockerskålen från Kartell har en elegant, originell look i PMMA med organiska former med ett fint ljusspel. Den har praktiska egenskaper med en lång livslängd och en greppvänlig yta perfekt för lunchbjudningar. Tillverkad i Italien. Formgivning av Patricia Urquiola. Om sockerskålen från Kartell- Jellies Family uppskattas för den originella stilen.- Jellies Family är också omtyckt för det tåliga materialet.- Från serien Jellies Family.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 55 mm.- Djup: 65 mm.- Tillverkad i Italien. Skötselråd för sockerskålen- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Sockerskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color serveringsfat, oval, rosa

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color serveringsfat, oval, rosa
  Rhombe Colors karakteristiska och moderna färger har utvecklats i samarbete med designduon Stilleben, som likt Lyngby Porcelæn drivs av en passion för nya idéer och en önskan om att återupptäcka och ompröva det keramiska arvet. Den rosa färgen är utmärkande för det helt nya serveringsfa
 • Aida Raw Rektangulärt Fat Midnight Blue - Uppläggningsfat Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Rektangulärt Fat Midnight Blue - Uppläggningsfat Stengods Midnattsblå
  Det här rektangulära fatet tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Det är handgjort vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje fat unikt. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Fat 35x30cm Dekorerad Jul - Uppläggningsfat Keramik Vit - ELESA24D

  Mateus Oyster Fat 35x30cm Dekorerad Jul - Uppläggningsfat Keramik Vit - ELESA24D
  Oyster fat från Mateus med en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Oyster fat - Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Fatet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om fatet?- Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Vi har valt ut Vit Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.

Rätt uppläggningsfat för godare smakupplevelse

Sättet du presenterar mat på inverkar på smakupplevelsen. Maten smakar i regel alltid godare om den läggs upp på serveringsfat, ur en skål, på runda fat eller rektangulär tallrik. Det finns undantag och det är om du kokat en gryta i en läcker Le Creuset gryta. Då kan du få ställa fram den på bordet så matgästerna kan ta direkt ur den. Annars är det bäst att lägga upp maten på serveringsfat eller liknande.

Vissa maträtter eller desserter har sina egna speciella uppläggningsfat. Vi tänker till exempel på tårtor på tårtfat eller kakor på kakfat i våningar.

ilead