Serveringsfat

Här hittar du massor av fina serveringsfat och stora uppläggningsfat i porslin och några av glas. Serveringsfaten kan du använda till att lägga upp många olika maträtter, desserter och snacks. Ett snyggt uppläggningsfat gör middagsbjudningen extra trevlig och inbjudande.

Populärt inom serveringsfat

 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige
  Ett uppläggningsfat utöver det vanliga!Känslan är att det inte går att göra fel med detta fat i din närhet. Med sin vackra design och unika personlighet utstrålar detta uppläggningsfat en känsla av välbehag och karaktär. Passar perfekt när du vill servera det grillade köttet eller ugns
 • Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm

  Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm
 • Kosta Boda All about you Serveringsfat COLORS 38 cm

  Kosta Boda All about you Serveringsfat COLORS 38 cm
  Tjusigt och färglatt serveringsfat Colors ur serien All About You.Sara Woodrow heter konstnärinnan som designat serien All About You, som även innehåller skärbrädor, glas och frukostbrickor. Inspirationen har Sara Woodrow bland annat hämtat ifrån modevärlden. Det runda fatet fungerar p
 • PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 50 cm White

  PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 50 cm White
  Ett elegant uppläggningsfat med flera kvalitéer!Detta ovala uppläggningsfat är tillverkat i vackert och tåligt lergods som utvecklats för att klara av både maskindisk och mikrovågsugn. Längs fatets kanter löper ett unik reliefmönster som utstrålar både personlighet och karaktär. Ett ut

Fler tips på serveringsfat

 • Blomus - Serveringsfat, Mirage Grey, MIO

  Blomus - Serveringsfat, Mirage Grey, MIO
  Serveringsfat i keramik i färgen Mirage Grey. Blomus nya kollektion MIO bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen MIO står designern Nina Thöming från Flöz Design. MIO servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik. Serveringsfat MIO kan diskas i diskmaskin och användas i mikron. Mått: H 2 cm, omkrets 35 cm Material: Glaserad keramik Färg: Mirage Grey
 • Palua Set/2 Serveringsfat Ek

  Palua Set/2 Serveringsfat Ek
  Handgjorda brickor i obehandlad ek. Brickorna har en klar och funktionell design och deras olika höjd och form ger en fin presentation. Design av studiomeiid.Brickorna kan användas som serveringsfat för mat, men bör då behandlas med solrosolja för att undvika missfärgningar och bakterietillväxt i träet.Brickorna kan sköljas med varmt vatten, men bör ej blötläggas då träet kan spricka.Mått: H 4,7 cm, O 25 cm.H 2,7 cm, B 25 cm, L 25 cm.
 • Uppläggningsfat Natur 20x15 cm

  Uppläggningsfat Natur 20x15 cm
 • Paula Serveringsfat Set om 2 Ek

  Paula Serveringsfat Set om 2 Ek
 • Mame Serveringsfat Oval Oyster

  Mame Serveringsfat Oval Oyster
 • Aida Søholm Sonja runt serveringsfat 31 cm.

  Aida Søholm Sonja runt serveringsfat 31 cm.
  Vill du gärna ge dukningen en extra dimension bör du ta en titt på detta serveringsfat från Aida Søholm Sonja-serien. Fatet är tillverkat i stengods och är både slitstarkt och hållbart. Det moderna utseendet passar bra i alla typer av hem och erbjuder ett hav av användningsområden. Tål
 • Potteryjo Daria Tallrik 22 Cm 2-pack Clean Grey - Uppläggningsfat Lergods Grå

  Potteryjo Daria Tallrik 22 Cm 2-pack Clean Grey - Uppläggningsfat Lergods Grå
  Tallriken från Potteryjo har vacker, tidlös design i lergods med dekorativ kant perfekt för middagsbjudningar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om tallriken från Potteryjo- Handgjord.- Tillverkad av lergods.- Finns även som middagstallrik.- Vacker design.- Tallriken kommer i olika färger.- Från serien Daria.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 220 mm.- Bredd: 220 mm.- Höjd: 30 mm.- Säljs i 2-pack.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Uppläggningsfat Natur 35x15 cm

  Uppläggningsfat Natur 35x15 cm
 • Orrefors Pond Fat 29 Cm - Uppläggningsfat Glas Grå

  Orrefors Pond Fat 29 Cm - Uppläggningsfat Glas Grå
  Fatet från Orrefors har ett tidlöst utseende i glas med en vacker, grå färg som smälter harmoniskt in i hemmet. Det har en oval, mjuk form för alla tillfällen. Tillgänglig i olika storlekar. Formgiven av Ingegerd Råman. Om fatet från Orrefors- Fatet kommer i 4 olika storlekar.- Från kollektionen Pond.- Oval, mjuk form. Skötselråd för fatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Pillivuyt Serveringsfat nr. 9 vit 25 cm

  Pillivuyt Serveringsfat nr. 9 vit 25 cm
 • Serax Terres De Rêves Fat - Uppläggningsfat Stengods Misty Grey

  Serax Terres De Rêves Fat - Uppläggningsfat Stengods Misty Grey
  Fatet från Serax har en organisk form med en lyxig finish och en konstnärlig touch. Det är tillverkat av stengods med en naturinspirerad färg perfekt för bordsdukningen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Anita Le Grelle. Om fatet från Serax- Tillverkat av stengods.- Organisk form.- Lyxig finish.- Fatet kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Terres De Rêves. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm Vit - Uppläggningsfat Keramik Vit - ESPK13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm Vit - Uppläggningsfat Keramik Vit - ESPK13R
  Det här fatet tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Fatet är tillverkat för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Grön

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Grön
  Fatet från Mateus har en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om fatet från Mateus- Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Fatet kommer i olika färger. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat Oval 40x29 Cm - Uppläggningsfat Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Fat Oval 40x29 Cm - Uppläggningsfat Porslin Snö
  Stilrent fat i färgen snö från Swedish Grace från Rörstrand. Med sin enkla och klassiska design passar detta fat perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien Swedish Grace för en enhetlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm Vit - Uppläggningsfat Keramik Vit - EBK8B

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm Vit - Uppläggningsfat Keramik Vit - EBK8B
  Det här fatet från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och det tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Det är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Vit Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm Rosa - Uppläggningsfat Keramik Rosa - ESPR13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm Rosa - Uppläggningsfat Keramik Rosa - ESPR13R
  Det här fatet tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Fatet är tillverkat för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Rosa Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm - Uppläggningsfat Keramik Plommon

  Mateus Lace Fat 34 Cm - Uppläggningsfat Keramik Plommon
  Lace Fat från Mateus. Detta är ett fint runt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Fatet kännetecknas av mönstret som liknar spets. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Uppläggningsfat Vit Sand 30x7 cm

  Uppläggningsfat Vit Sand 30x7 cm
 • NFG - SOLIN Mässingfat dia 41 cm

  NFG - SOLIN Mässingfat dia 41 cm
 • Mateus Stripes Fat Cinnamon 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Cinnamon - ECN04ST

  Mateus Stripes Fat Cinnamon 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Cinnamon - ECN04ST
  Stripes fat från Mateus med en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Fatet är gjort av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Bra att veta om Stripes fat - Kombinera fatet med tallrikar från Mateus.- Fatet kommer i 6 olika färger.- Det här fatet är en del av Mateuss kollektion Stripes. Hur bör du ta hand om fatet?- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Cinnamon Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Plaza serveringsfat nickel

  Plaza serveringsfat nickel
  Ett fantastiskt fint och gediget serveringsfat med nickel finish. Bjud hem vänner och familj och duka upp med godsaker med detta serveringsfat.
 • Mumin Sommar 2022 Rund Serveringsbricka

  Mumin Sommar 2022 Rund Serveringsbricka
  En glädjefylld serveringsbricka i hög kvalité, handgjord i Sverige av hög kvalitativ björkfanéer. Perfekt för fikat! Med ett förtjusande motiv inspirerat av Tove Janssons ursprungliga illustrationer. Matchar ARABIAs kommande sommarmugg!Diameter: 31 cm
 • Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm

  Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm
 • Baglioni serveringsfat nickel

  Baglioni serveringsfat nickel
  Exklusivt serveringsfat från Eichholtz, perfekt att servera frukt och annat snacks. Fatet Baglioni är gediget då den är tillverkad av mässing och rostfritt stål med en finish i nickel.
 • Potteryjo Daria Sopptallrik 26 Cm 2-pack Ink Black - Uppläggningsfat Lergods Svart

  Potteryjo Daria Sopptallrik 26 Cm 2-pack Ink Black - Uppläggningsfat Lergods Svart
  Sopptallriken från Potteryjo har vacker, tidlös design i lergods med dekorativ kant perfekt för middagsbjudningar och för soppor eller grytor. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om sopptallriken från Potteryjo- Handgjord.- Gjord av lergods.- Finns även som middagstallrik.- Vacker design.- Sopptallriken kommer i olika färger.- Från serien Daria.- Säljs i 2-pack.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 260 mm.- Bredd: 260 mm.- Höjd: 50 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för sopptallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • BABELL BIG Kakfat/Våningsfat/Serveringsfat

  BABELL BIG Kakfat/Våningsfat/Serveringsfat
  Vackert kakfat med fem våningar som enkelt går att ta isär genom att bara lyfta av dem, för smart förvaring och möjlighet att servera på olika sätt.Tillverkad i 100% återvinningsbar thermoplast, fri från gifter som melamin och BPA. Ett miljövänligt och hållbart kakfat som du kan njuta av under många år framöver.Diskmaskinsäker.Mått: H 33,5 cmMaterial: 100% återvinningsbar thermoplast
 • Kitchen Craft Serveringsfat med handtagSkiffer 60x15 cm

  Kitchen Craft Serveringsfat med handtagSkiffer 60x15 cm
  Servera antipasi, ostar eller tapas på denna extra långa serveringsfat i skiffer med två rejäla handtag i borstat stål.Skifferstenen är hygienisk och vacker att servera på, enkel att torka av.Mått: 60 x 15 cm
 • Nybro Crystal Nippon Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Grå

  Nybro Crystal Nippon Serveringsfat 30 Cm - Uppläggningsfat Glas Grå
  Serveringsfatet från Nybro Crystal har en handmålad, unik design i glas. Det har ett vackert mönster med kontrasterande färger för en sofistikerad och elegant touch. Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Anders Lindblom. Om serveringsfatet från Nybro Crystal- Tillverkat av glas.- Handmålad design.- Från kollektionen Nippon.- Serveringsfatet kommer i 2 olika färger.- Finns även som ett större fat. Skötselråd för serveringsfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Vänskap - Uppläggningsfat Porslin Multi

  Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Vänskap - Uppläggningsfat Porslin Multi
  Serveringsskål från Arabia. Det här är en lekfull serveringsskål med motiv från Tove Janssons berättelse om Mumintrollet och hans vänner. Den gör serveringen av exempelvis salladen eller frukten roligare för både vuxna och barn. Är fin att kombinera med andra skålar och muggar från samma serie. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Porslin Blå
  Serveringsfat från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • HAY Soft Ice ovalt uppläggningsfat, grön

  HAY Soft Ice ovalt uppläggningsfat, grön
  Vackert ovalt uppläggningsfat med marmorerat mönster från danska HAY. Fatet är en del av serien Soft Ice, som utöver sitt vackra mönster kännetecknas av att den är tillverkad i tåligt emaljerat stål som klarar både varma och kalla temperaturer. Perfekt för att skapa en elegant dukning.Up
 • Lake Serveringsfat 30cm Grå

  Lake Serveringsfat 30cm Grå
 • Serveringsfat Pion Grå/Vit 38cm

  Serveringsfat Pion Grå/Vit 38cm
 • Mateus Stripes Fat Ocean 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Ocean - EOC04ST

  Mateus Stripes Fat Ocean 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Ocean - EOC04ST
  Stripes fat från Mateus med en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Fatet är gjort av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Bra att veta om Stripes fat - Kombinera fatet med tallrikar från Mateus.- Fatet kommer i 6 olika färger.- Det här fatet är en del av Mateuss kollektion Stripes. Hur bör du ta hand om fatet?- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Ocean Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Potteryjo Daria Middagstallrik 28 Cm 2-pack Cotton White - Uppläggningsfat Lergods Matt Vit

  Potteryjo Daria Middagstallrik 28 Cm 2-pack Cotton White - Uppläggningsfat Lergods Matt Vit
  Middagstallriken från Potteryjo har vacker, tidlös design i lergods med dekorativ kant perfekt för middagsbjudningar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om middagstallriken från Potteryjo- Handgjord.- Gjord av lergods.- Finns även som assiett.- Vacker design.- Middagstallriken kommer i olika färger.- Middagstallriken säljs i 2-pack.- Från serien Daria.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 280 mm.- Bredd: 280 mm.- Höjd: 30 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för middagstallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Fat Oval 24,5 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Fat Oval 24,5 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Princess Fat från Royal Copenhagen. Det här fatet tillhör den romantiska serien Princess och är perfekt att servera frukt eller snacks på. Fatet har handmålade detaljer i koboltblå, vilket gör varje fat unikt. Princess var från början en teservis, men togs år 1978 fram även som en middagsservis. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Cinnamon

  Mateus Stripes Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Cinnamon
  Fatet från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Fatet är tillverkat av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om fatet från Mateus- Kombinera fatet med tallrikar från Mateus.- Fatet kommer i 6 olika färger.- Det här fatet är en del av Mateuss kollektion Stripes. Skötselråd för fatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Grå

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Uppläggningsfat Keramik Grå
  Fatet från Mateus har en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om fatet från Mateus- Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Fatet kommer i olika färger. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm Plommon - Uppläggningsfat Keramik Plommon - ESPPL13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm Plommon - Uppläggningsfat Keramik Plommon - ESPPL13R
  Det här fatet tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Fatet är tillverkat för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Plommon Uppläggningsfat i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Uppläggningsfat Keramik Blå

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Uppläggningsfat Keramik Blå
  Bubbles Fat från Mateus. Detta är ett fint runt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Bubbles fat kännetecknas av sin textur med bubblor längst ytterkanten. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Cult design orient serveringsfat stort vit

  Cult design orient serveringsfat stort vit
  Läckert porslin från Cult Design
 • Serveringsfat nr. 12 Serie Originale 33 x 23 cm Vit

  Serveringsfat nr. 12 Serie Originale 33 x 23 cm Vit
 • Serveringsfat nr. 13 Serie Originale 36 x 25 cm Vit

  Serveringsfat nr. 13 Serie Originale 36 x 25 cm Vit
 • Aime Serveringsfat Grön Stengods

  Aime Serveringsfat Grön Stengods
 • Ostindia Serveringsfat Oval 33x22 cm Svart

  Ostindia Serveringsfat Oval 33x22 cm Svart
 • Spode Blue Italian Serveringsfat Octagonal 24.2cm - Uppläggningsfat Lergods Blå

  Spode Blue Italian Serveringsfat Octagonal 24.2cm - Uppläggningsfat Lergods Blå
  Blue Italian Serveringsfat Octagonal 24.2cm från Spode. Uppläggningsfat Blå Lergods. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • House Doctor - Serveringsfat, Pion, Grå / vit

  House Doctor - Serveringsfat, Pion, Grå / vit
  Detta stora serveringsfat från House Doctor är som gjort för informella middagar. Låt det goda samtalet flyta när dina gäster tar för sig av en utsökt pastasallad som serveras i Pion. Stengodsskålen har fått en vit, prickig glans som ger din bordsduk en lätt och informell touch. Presentationenär alltid viktig, och dina rätter, vare sig det är take-away eller hemlagade måltider, framhävs på ett snyggt sätt med Pion. Med tanke på dess stora storlek hamnar Pion snabbt i centrum på middagsbordet.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Rose

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Rose
  Ett unikt fat i härlig rosa färg!Sätt färg på ditt middagsbord med detta härliga uppläggningsfat från svenska PotteryJo. Färgen Rose lyser starkt och är enkel att kombinera tillsammans med andra serviser när gästerna är på besök. Fatet är stort nog att rymma köttet från grillen ell
 • RO, Serveringsfat, Oval, Large - Mourning Dove

  RO, Serveringsfat, Oval, Large - Mourning Dove
  Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest. Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn. Serveringsfat, Oval, Large Mått: H 3,5 cm, B 24 cm, D 40 cm Färg: Mourning Dove
 • Villeroy & Boch New Wave Socker-/syltskål 6 Pers. 0,26l - Sockerskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch New Wave Socker-/syltskål 6 Pers. 0,26l - Sockerskålar Porslin Vit
  New Wave Socker- och syltskål från Villeroy & Boch. Det här är en spännande socker- och syltskål i modern design med karakteristiska vågformer. Den unika designen gör skålen till ett konstverk och blir ett fint komplement på det dukande bordet. Skålen är tillverkad i premiumporslin vilket gör den lämplig för dagligt användande. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Sockerskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Serveringsfat Pion Svart/Brun 35cm

  Serveringsfat Pion Svart/Brun 35cm
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Plommon

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Uppläggningsfat Keramik Plommon
  Bubbles Fat från Mateus. Detta är ett fint ovalt fat som har fått sin inspiration från modevärlden. Bubbles fat kännetecknas av sin textur med bubblor längst ytterkanten. Passar perfekt för servering av till exempel frukt. Fatet är handgjort och handmålat av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje fat unikt. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Rätt uppläggningsfat för godare smakupplevelse

Sättet du presenterar mat på inverkar på smakupplevelsen. Maten smakar i regel alltid godare om den läggs upp på serveringsfat, ur en skål, på runda fat eller rektangulär tallrik. Det finns undantag och det är om du kokat en gryta i en läcker Le Creuset gryta. Då kan du få ställa fram den på bordet så matgästerna kan ta direkt ur den. Annars är det bäst att lägga upp maten på serveringsfat eller liknande.

Vissa maträtter eller desserter har sina egna speciella uppläggningsfat. Vi tänker till exempel på tårtor på tårtfat eller kakor på kakfat i våningar.

ileadilead