Andra varumärken

Chef & Sommelier

 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

  Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack
  Elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet, och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack

  Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack
  Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Den breda kupan ger gott om plats för oxidation, medan den smala öppningen ger en koncentrerad aromupplevelse. Tillsammans med kupans utformning blir Open Up Soft ett glas där vinets aromer förstärks på ett mycket angenämt vis. Vackert balanserat, där alla dofter får rum att utvecklas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack

  Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack
  Elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet, och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vitvinsglas 40 cl 6-pack

  Chef & Sommelier - Open Up Vitvinsglas 40 cl 6-pack
  Elegant vinglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Det här vinglaset är den ultimata medelvägen, och som går att använda till nästan alla typer av vin, såväl röda som vita. Denna egenskap har gjort glaset mycket populärt bland restauranger. Open Up Universal har en kupa som snabbt expanderar nedtill och sedan viker sig tillbaka för att bevara aromer. Öppningen är balanserad för att framhäva vinet precis som det är. Ett mycket bra allround vinglas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack

  Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack
  Elegant champagneglas från serien Open Up av Chef & Sommelier. Det här är en mycket stor champagnecoupe som passar bra till mousserande viner som champagne, cava och prosecco. Utöver att vara ett champagneglas är Open Up Cabernet Champagne Coupe ett riktigt stiligt cocktailglas eller efterrättsglas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Champagneglas Sublime 21 Cl. - Chef & Sommelier 6 St.

  Champagneglas Sublime 21 Cl. - Chef & Sommelier 6 St.
  Dessa champagneglas från Chef & Sommelier-serien kan användas för alla festliga tillfällen och kommer alltid att dekorera bordet. Champagneglasen från märket Sublym, med sina långa stjälkar och sina smala och något kantiga glasögon, har en elegans som är
 • Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack

  Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack
  Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. I det här vinglaset har man valt att fokusera på oxidation och balansering av viner med tydliga tanniner. Open Up Tannic är ett glas för fylliga, smakrika viner som kräver rikligt med oxidation. Detta vinglas presenterar sträva ekfatslagrade viner på ett mycket vackert vis, med tydlig balans och jämn exponering av dess nyanser. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Vinglas Sublim 35 Cl - Chef & Sommelier 6 St.

  Vinglas Sublim 35 Cl - Chef & Sommelier 6 St.
  De snygga vinglasen från Sublym kan användas för både rött vin och vitt vin och kommer att se elegant ut på alla bord. I den eftertraktade Sublym- serien från varumärket Chef & Sommelier hittar du dessa vinglas som har en storlek på 35 cl. Vinglasen är ti
 • Rött Vinglas Sublime 45 Cl - Chef & Sommelier 6 St.

  Rött Vinglas Sublime 45 Cl - Chef & Sommelier 6 St.
  Höga, eleganta röda vinglas från Sublym, som passar alla festliga tillfällen. Om du måste dricka rött vin kan du lika gärna göra det ordentligt och med de röda vinglasen från märket Sublym från serien Chef & Sommelier kan du vara säker på att dricka röt
 • Rött Vinglas Sublime 55 Cl - Chef & Sommelier 6 St.

  Rött Vinglas Sublime 55 Cl - Chef & Sommelier 6 St.
  Höga, smala röda vinglas från Sublym gör din vinupplevelse ännu bättre. Med de röda vinglasen från Sublym har du sex eleganta röda vinglas som gör alla sommelier överflödiga, eftersom du kommer att njuta av rött vin oavsett vad. I varje glas kan det finna