Andra varumärken

Eva Trio

Termosmuggar | Tallrikar | Assietter | Kannor

 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik Dia 25 cm Vit

  En vit middagstallrik i porslin med en diameter på 25 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena middagstallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av alla typer av rätter. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Termosmugg 25 cl Vit

  En vit termosmugg i porslin som rymmer 25 cl från Eva Trio. Muggen tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Termosmuggen har dubbla väggar så att drycken håller sig varm länge och muggen är skön att hålla i handen. Häll upp en kopp kaffe och njut länge tack vare muggens isolerande väggar. Muggen finns även i en större mugg.
 • Eva Trio Legio Nova Assiett Dia 19 cm Vit

  En vit assiett i porslin med en diameter på 19 cm från Eva Trio. Assietten tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena assietten har en vacker räfflad bård och passar för servering av allt från förrätter till desserter. Assietten är även trevlig som sidoassiett för brödet till soppan. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Termosmugg 31 cl Vit

  En vit termosmugg i porslin som rymmer 31 cl från Eva Trio. Muggen tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Termosmuggen har dubbla väggar så att drycken håller sig varm länge och muggen är skön att hålla i handen. Häll upp en kopp kaffe och njut länge tack vare muggens isolerande väggar. Muggen finns även i en mindre storlek.
 • Eva Trio Legio Nova Kanna 1.0 L Vit

  En vit kanna i porslin som rymmer 1.0 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stora kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en mindre storlek om ni inte är så många vid fikat.
 • Eva Trio Legio Nova Lunchtallrik Dia 22 cm Vit

  En vit lunchtallrik i porslin med en diameter på 22 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena lunchtallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av mindre sallader eller maträtter och är perfekt för servering av en lunch. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Kanna 0.5 L Vit

  En vit kanna i porslin som rymmer 0.5 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den lilla kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en större storlek om ni är fler som ska fika.
 • Eva Trio Legio Nova Såskanna 0.45 L Vit

  Såskannan från Legio Nova är designad med en dubbel hällpip så att du enkelt kan servera personen bredvid. Om du inte vill hälla direkt från kannan kan såsskeden vila på hällpipens kant. Legio Nova har 10 års porslinsgaranti och tål både ugn, mikrovågsugn, frys och maskindisk.Såskannan är tillverkad i vitt porslin och rymmer 0,45 l.