Andra varumärken

Eva Trio

Termosmuggar | Tallrikar | Assietter | Djuptallrikar | Skålar | Kannor

 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik Dia 25 cm Vit

  En vit middagstallrik i porslin med en diameter på 25 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena middagstallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av alla typer av rätter. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Termosmugg 25 cl Vit

  En vit termosmugg i porslin som rymmer 25 cl från Eva Trio. Muggen tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Termosmuggen har dubbla väggar så att drycken håller sig varm länge och muggen är skön att hålla i handen. Häll upp en kopp kaffe och njut länge tack vare muggens isolerande väggar. Muggen finns även i en större mugg.
 • Eva Trio Legio Nova Kanna 1.0 L Vit

  En vit kanna i porslin som rymmer 1.0 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stora kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en mindre storlek om ni inte är så många vid fikat.
 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik D:28 cm Grå

  Med Eva Trio Legio Nova riktas all fokus på maten med denna eleganta, räfflade dekoren längs kanten. Denna servisen kan såväl pryda festbordet och vardagsmiddagen. Servisen är Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 10 cl Vit

  Vit kanna från Eva Trio Legio serien med en utstickande öppning vilket möjliggör en droppfri servering av innehållet.Du kan servera vatten, saft, såser och till och med använda den som en vas. Låt fantasin flöda!
 • Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 0.5 L Vit

  Lång elegant, vit kanna med en utstickande öppning från Eva Trio Lego serien från Eva Solo. Öppningen garanterar en droppfri servering och kannan är gjort av porslin av högsta kvalitet.Kannan är lätt att hålla i och passar till servering av det mesta från vatten till såser. Tål maskindisk, ugn, mikrovågsugn och frys.
 • Eva Trio Legio Nova Assiett Dia 19 cm Vit

  En vit assiett i porslin med en diameter på 19 cm från Eva Trio. Assietten tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena assietten har en vacker räfflad bård och passar för servering av allt från förrätter till desserter. Assietten är även trevlig som sidoassiett för brödet till soppan. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Termosmugg 31 cl Vit

  En vit termosmugg i porslin som rymmer 31 cl från Eva Trio. Muggen tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Termosmuggen har dubbla väggar så att drycken håller sig varm länge och muggen är skön att hålla i handen. Häll upp en kopp kaffe och njut länge tack vare muggens isolerande väggar. Muggen finns även i en mindre storlek.
 • Eva Trio Legio Nova Lunchtallrik Dia 22 cm Vit

  En vit lunchtallrik i porslin med en diameter på 22 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena lunchtallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av mindre sallader eller maträtter och är perfekt för servering av en lunch. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Kanna 0.5 L Vit

  En vit kanna i porslin som rymmer 0.5 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den lilla kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en större storlek om ni är fler som ska fika.
 • Eva Trio Legio Nova Såskanna 0.45 L Vit

  Såskannan från Legio Nova är designad med en dubbel hällpip så att du enkelt kan servera personen bredvid. Om du inte vill hälla direkt från kannan kan såsskeden vila på hällpipens kant. Legio Nova har 10 års porslinsgaranti och tål både ugn, mikrovågsugn, frys och maskindisk.Såskannan är tillverkad i vitt porslin och rymmer 0,45 l.
 • Eva Trio Legio Nova Assiett D:19 cm Grå

  Den eleganta, räfflade dekoren längs kanten riktas fokus mot maten på tallriken. Eva Trio Legio Nova är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Lunchtallrik D:22 cm Grå

  Eva Trio Legio Nova riktar via den räfflade dekoren längs kanten fokus mot maten på tallriken. Detta är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Djup Tallrik D:25 cm Grå

  Den eleganta, räfflade dekoren längs kanten riktar fokus mot maten på den djupa tallriken. Detta är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Skål 40 cl Grå

  Denna vackra skål passar både till yoghurten på morgonen och som uppläggningsskål till oliverna. Eva Trio Legia Nova är tillverkad i gråglaserat porslin av hög kvalitet, den kan därför användas i mikrovågsugn och ställas i frysen.Med den eleganta, räfflade dekoren längs kanten riktar Eva Trio Legio Nova fokus mot maten på tallriken. Det är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags.
 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik D:25 cm Grå

  Eva Trio Legio Nova riktar all fokus på maten med den eleganta, räfflade dekoren längs kanten på denna middagstallrik. Det här är en servis som såväl kan pryda festbordet och vardagslunchen. Servisen är Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 1 L Vit

  Klassisk och elegant kanna från serien Eva Trio Lego designat av Ole Palsby. Kannan har en utstickande öppning som möjliggör en droppfri servering och den är av porslin av hög kvalitet.Du bestämmer vad du vill göra kannan med; servera vatten, juice, saft, sås eller använda den som en dekoration tillsammans med en blomma.10års porslinsgaranti och kan maskindiskas samt tål ugn och frys.