Glas och porslin » Tallrikar

Märken på tallrikar:

Eva Trio tallrikar

Eva Trio står för enkel design med hållbara produkter som tål att användas ofta. Tallrikarna i serien Amfio är väldigt populära och prisvärda. Designen är inspirerad av den klassiska amfiteatern där scenen är omgiven en höjd läktare runt om. Se bilderna på Amfiotallrikarna här nedan så förstår vad som menas.

  • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik Dia 25 cm Vit

    En vit middagstallrik i porslin med en diameter på 25 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena middagstallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av alla typer av rätter. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
  • Eva Trio Legio Nova Assiett Dia 19 cm Vit

    En vit assiett i porslin med en diameter på 19 cm från Eva Trio. Assietten tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena assietten har en vacker räfflad bård och passar för servering av allt från förrätter till desserter. Assietten är även trevlig som sidoassiett för brödet till soppan. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
  • Eva Trio Legio Nova Lunchtallrik Dia 22 cm Vit

    En vit lunchtallrik i porslin med en diameter på 22 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena lunchtallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av mindre sallader eller maträtter och är perfekt för servering av en lunch. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.