Glas och porslin » Tallrikar

Märken på tallrikar:

Eva Trio tallrikar

Eva Trio står för enkel design med hållbara produkter som tål att användas ofta. Tallrikarna i serien Amfio är väldigt populära och prisvärda. Designen är inspirerad av den klassiska amfiteatern där scenen är omgiven en höjd läktare runt om. Se bilderna på Amfiotallrikarna här nedan så förstår vad som menas.

 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik Dia 25 cm Vit

  En vit middagstallrik i porslin med en diameter på 25 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena middagstallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av alla typer av rätter. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik D:28 cm Grå

  Med Eva Trio Legio Nova riktas all fokus på maten med denna eleganta, räfflade dekoren längs kanten. Denna servisen kan såväl pryda festbordet och vardagsmiddagen. Servisen är Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Assiett Dia 19 cm Vit

  En vit assiett i porslin med en diameter på 19 cm från Eva Trio. Assietten tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena assietten har en vacker räfflad bård och passar för servering av allt från förrätter till desserter. Assietten är även trevlig som sidoassiett för brödet till soppan. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Lunchtallrik Dia 22 cm Vit

  En vit lunchtallrik i porslin med en diameter på 22 cm från Eva Trio. Tallriken tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stilrena lunchtallriken har en vacker räfflad bård och passar för servering av mindre sallader eller maträtter och är perfekt för servering av en lunch. Den tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys och kan kompletteras med andra tallrikar eller delar för en komplett servis.
 • Eva Trio Legio Nova Assiett D:19 cm Grå

  Den eleganta, räfflade dekoren längs kanten riktas fokus mot maten på tallriken. Eva Trio Legio Nova är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Lunchtallrik D:22 cm Grå

  Eva Trio Legio Nova riktar via den räfflade dekoren längs kanten fokus mot maten på tallriken. Detta är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Djup Tallrik D:25 cm Grå

  Den eleganta, räfflade dekoren längs kanten riktar fokus mot maten på den djupa tallriken. Detta är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Eva Trio Legio Nova Middagstallrik D:25 cm Grå

  Eva Trio Legio Nova riktar all fokus på maten med den eleganta, räfflade dekoren längs kanten på denna middagstallrik. Det här är en servis som såväl kan pryda festbordet och vardagslunchen. Servisen är Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.