Glas och porslin » Kannor

Märken på kannor & karaffer:

Eva Trio kannor & karaffer

  • Eva Trio Legio Nova Kanna 1.0 L Vit

    En vit kanna i porslin som rymmer 1.0 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stora kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en mindre storlek om ni inte är så många vid fikat.
  • Eva Trio Legio Nova Kanna 0.5 L Vit

    En vit kanna i porslin som rymmer 0.5 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den lilla kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en större storlek om ni är fler som ska fika.
  • Eva Trio Legio Nova Såskanna 0.45 L Vit

    Såskannan från Legio Nova är designad med en dubbel hällpip så att du enkelt kan servera personen bredvid. Om du inte vill hälla direkt från kannan kan såsskeden vila på hällpipens kant. Legio Nova har 10 års porslinsgaranti och tål både ugn, mikrovågsugn, frys och maskindisk.Såskannan är tillverkad i vitt porslin och rymmer 0,45 l.