Glas och porslin » Kannor

Märken på kannor & karaffer:

Eva Trio kannor & karaffer

 • Eva Trio Legio Nova Kanna 1.0 L Vit

  En vit kanna i porslin som rymmer 1.0 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den stora kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en mindre storlek om ni inte är så många vid fikat.
 • Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 10 cl Vit

  Vit kanna från Eva Trio Legio serien med en utstickande öppning vilket möjliggör en droppfri servering av innehållet.Du kan servera vatten, saft, såser och till och med använda den som en vas. Låt fantasin flöda!
 • Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 0.5 L Vit

  Lång elegant, vit kanna med en utstickande öppning från Eva Trio Lego serien från Eva Solo. Öppningen garanterar en droppfri servering och kannan är gjort av porslin av högsta kvalitet.Kannan är lätt att hålla i och passar till servering av det mesta från vatten till såser. Tål maskindisk, ugn, mikrovågsugn och frys.
 • Eva Trio Legio Nova Kanna 0.5 L Vit

  En vit kanna i porslin som rymmer 0.5 liter från Eva Trio. Kannan tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Den lilla kannan är utmärkt för mjölk till fikat eller vaniljsås till äppelkakan. I en vit stilren design är den lätt att kombinera med annat porslin. Finns även i en större storlek om ni är fler som ska fika.
 • Eva Trio Legio Nova Såskanna 0.45 L Vit

  Såskannan från Legio Nova är designad med en dubbel hällpip så att du enkelt kan servera personen bredvid. Om du inte vill hälla direkt från kannan kan såsskeden vila på hällpipens kant. Legio Nova har 10 års porslinsgaranti och tål både ugn, mikrovågsugn, frys och maskindisk.Såskannan är tillverkad i vitt porslin och rymmer 0,45 l.
 • Eva Solo Eva Trio Legio Kanna 1 L Vit

  Klassisk och elegant kanna från serien Eva Trio Lego designat av Ole Palsby. Kannan har en utstickande öppning som möjliggör en droppfri servering och den är av porslin av hög kvalitet.Du bestämmer vad du vill göra kannan med; servera vatten, juice, saft, sås eller använda den som en dekoration tillsammans med en blomma.10års porslinsgaranti och kan maskindiskas samt tål ugn och frys.