Andra varumärken

Höganäs

När man vill köpa Höganäs keramik finns det många fördelar med att göra det online. Utbudet i enskilda butiker kan vara begränsat och då erbjuder nätbutiker fler möjligheter. Vi har dessutom plockat ihop allt som flera återförsäljare till Höganäs har på lager just nu. Det gör att du kan jämföra priser och se ett bredare urval än vad en enskild porslinsbutik har just nu.

Höganäs keramik hos svenska återförsäljare

 • Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar Old 6 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar Old 6 st
  6 st glöggmuggar från Old Höganäs med pärlbandsrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Tallrik/kant 20 cm Kiselgrå

  Höganäs Keramik - Tallrik/kant 20 cm Kiselgrå
  En mindre tallrik från nya Höganäs keramik. Har en tidlös design och formen refererar till det klassiska Höganäskruset. Den platta botten och de sluttande kanterna kommer från tanken om att kapa kruset i tallrikshöjd för att skapa en tallrik.
 • Höganäs Keramik - Espressokopp med träfat 10 cl Vit blank

  Höganäs Keramik - Espressokopp med träfat 10 cl Vit blank
  En espressomugg från från nya Höganäs keramik med mjuk form som håller värmen. Njut en kopp espresso tillsammans med vänner på besök. Med följer såklart det snygga träfatet som skonar ditt bord från märken och fläckar. Koppen fungerat även perfekt till glögg.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Krus Vitt 2 liter

  Höganäs Keramik - SÅLD Krus Vitt 2 liter
  Krus 2 liter i vit glasyr från Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Tekanna Med Träfat 1,5 L Matt - Tebryggare & Tekannor Keramik Grå

  Höganäs Tekanna Med Träfat 1,5 L Matt - Tebryggare & Tekannor Keramik Grå
  Tekanna med träfat från Höganäs. Det här är en tekanna med rustik och lantlig charm med tillhörande fat i trä. Fatet är perfekt att ställa tekanna på för att skynda underlaget från värme och eventuella fläckar. Tekannan har tjocka väggar som gör att den håller drycken varm längre längre, och den rymmer 1,5 liter. Den passar såväl till vardags som till fest. Shoppa Tebryggare & Tekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Krus 3 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Krus 3 st
  3 st Höganäs krus i olika storlekar.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Krus 1 liter

  Höganäs Keramik - Krus 1 liter
  Krus på 2 liter från Höganäs i brunt stengods.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar 8 st Old Höganäs

  Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar 8 st Old Höganäs
  8 st glöggmuggar i blå glaserad keramik med pärlbandsmönster från Old Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Kaffemuggar 7 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Kaffemuggar 7 st
  7 st kaffemuggar från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Rosa Tekanna och Temuggar 6 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Rosa Tekanna och Temuggar 6 st
  Rosa teservis bestående av 6 temuggar och tillhörande tekanna med värmare. 1980-tal.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Mattallrikar 8 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Mattallrikar 8 st
  8 st mattallrikar ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Tekanna med Träfat Höganäs

  Höganäs Keramik - SÅLD Tekanna med Träfat Höganäs
  Tekanna med tillhörande träfat från Höganäs. Glaserad stengods. Blå bland färg som utgått.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Äggkoppar 9 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Äggkoppar 9 st
  9 st äggkoppar i brunt stengods från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Blomkrukor 3 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Blomkrukor 3 st
  3 st blomkrukor i vitt glaserad keramik från Höganäs.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Äggkoppar 6 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Äggkoppar 6 st
  6 st äggkoppar i keramik med grön glasyr från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Assietter 8 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Assietter 8 st
  8 st assietter ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Grön Krus 1L

  Höganäs Keramik - SÅLD Grön Krus 1L
  Höganäs krus i mörkgrön glasyr med lock i kork. Rymmer1 liter. Inköpt tidigt 1970-tal.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Blomkrukor 3 st 17 cm

  Höganäs Keramik - SÅLD Blomkrukor 3 st 17 cm
  3 st blomkrukor i vit glaserad keramik.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - 5-armad Ljusstake

  Höganäs Keramik - 5-armad Ljusstake
  5-armad ljusstake i keramik från Höganäs.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Krus 1 L

  Höganäs Keramik - SÅLD Krus 1 L
  Höganäs Krus rymmer 1 L.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Höganäs Flaskkrus

  Höganäs Keramik - Höganäs Flaskkrus
  Krus i form av flaska från Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - 11 tallrikar Old Höganäs

  Höganäs Keramik - 11 tallrikar Old Höganäs
  11 kvadratiska tallrikar från Old Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st

  Høganæs Keramik Vit Glansig Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st
 • Høganæs Keramik Stengrå Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st

  Høganæs Keramik Stengrå Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st
 • Höganäs Keramik - SÅLD Turkosa Äggkoppar 6 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Turkosa Äggkoppar 6 st
  6 st äggkoppar från Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Grafitgrå Kaffekopp m / Trätunna 33 cl 6st

  Høganæs Keramik Grafitgrå Kaffekopp m / Trätunna 33 cl 6st
 • Høganæs Keramik Stengrå Tekanna m / Trätunna 1,5 l

  Høganæs Keramik Stengrå Tekanna m / Trätunna 1,5 l
 • Høganæs Keramik Vit Glansig tallrik 20 cm 4st

  Høganæs Keramik Vit Glansig tallrik 20 cm 4st
 • Höganäs Keramik - SÅLD Guldkroken tvåarmad ljusstake

  Höganäs Keramik - SÅLD Guldkroken tvåarmad ljusstake
  Tvåarmad ljusstake från Guldkroken.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Grafitgrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Grafitgrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Mugg 50 cl

  Høganæs Keramik Vit Glansig Mugg 50 cl
 • Høganæs Keramik Stengrå tallrik 20 cm 4 st

  Høganæs Keramik Stengrå tallrik 20 cm 4 st
 • Höganäs Keramik - Kaffekoppar med Fat 8 st

  Höganäs Keramik - Kaffekoppar med Fat 8 st
  8 st kaffekoppar med fat i brunt stengods från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Stengrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Stengrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st
 • Höganäs Keramik - Uppläggningsfat Höganäs

  Höganäs Keramik - Uppläggningsfat Höganäs
  Tvådelad uppläggningsfat i gul och brunglaserad stengods.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Krus 1/4 liter Grön Glasyr

  Höganäs Keramik - SÅLD Krus 1/4 liter Grön Glasyr
  Krus i grön glasyr 1/4 liter från Höganäs.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Skål 50 cl

  Høganæs Keramik Vit Glansig Skål 50 cl
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Tekopp m / Trätun 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Vit Glansig Tekopp m / Trätun 50 cl 6st
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Espressokopp m / trätunna 10 cl 6st

  Høganæs Keramik Vit Glansig Espressokopp m / trätunna 10 cl 6st
 • Höganäs Keramik - SÅLD Oljelyktor 2 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Oljelyktor 2 st
  2 st oljelyktor i vitt keramik från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Krus 2 liter

  Höganäs Keramik - SÅLD Krus 2 liter
  Höganäs krus 2 liter.Bruksslitage.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Härd Koppar och Fat 8 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Härd Koppar och Fat 8 st
  8 st koppar och fat ur serien Härd formgivna av Signe Persson-Melin för Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Skål 1,5l

  Høganæs Keramik Vit Glansig Skål 1,5l
 • Höganäs Keramik - Burk i keramik Med lock

  Höganäs Keramik - Burk i keramik Med lock
  Keramik-burk i turkost med plastlock,. Av Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Askfat i turkos

  Höganäs Keramik - SÅLD Askfat i turkos
  Askfat i turkost från Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Krus 1 L

  Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Krus 1 L
  Krus 1 L från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Höganäs krus 3 L

  Höganäs Keramik - Höganäs krus 3 L
  Lågt krus 3 liter från Höganäs i brunt stengods.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Krus 2 L

  Höganäs Keramik - SÅLD Krus 2 L
  Höganäs krus i brunt stengods.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party 4 st koppar med fat

  Höganäs Keramik - SÅLD Party 4 st koppar med fat
  4 st koppar med fat ur serien Party från Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Äpple Röd Glansig tallrik 20 cm 4 st

  Høganæs Keramik Äpple Röd Glansig tallrik 20 cm 4 st
 • Höganäs Keramik - SÅLD Karott med Lock 2 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Karott med Lock 2 st
  2 st karotter med lock, en med handtag från Old Höganäs i grön glasyr.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Grafitgrå

  Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Grafitgrå
  En tekanna från nya Höganäs keramik. Med sin nyutvecklade hällpip är den nu ännu bättre och ännu snyggare. Tekannan är i lergods och med följer ett träfat som skonar ditt bord från fläckar och spill.
 • Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Vit blank

  Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Vit blank
  En tekanna från nya Höganäs keramik. Med sin nyutvecklade hällpip är den nu ännu bättre och ännu snyggare. Tekannan är i lergods och med följer ett träfat som skonar ditt bord från fläckar och spill.
 • Höganäs Keramik - Kanna i blått från Höganäs keramik

  Höganäs Keramik - Kanna i blått från Höganäs keramik
  Koboltblå kanna från Höganäs Kermaik. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Stengrå Skål 50 cl

  Høganæs Keramik Stengrå Skål 50 cl
 • Höganäs Keramik - Old Höganäs Karott med handtag

  Höganäs Keramik - Old Höganäs Karott med handtag
  Karott med handtag från Old Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Party Tekanna

  Höganäs Keramik - Party Tekanna
  Tekanna ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Tedosa

  Höganäs Keramik - SÅLD Tedosa
  Tedosa från Höganäs i keramik med blå glasyr och lock.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Fat i Form av Blad

  Höganäs Keramik - Fat i Form av Blad
  Grönt fat i form av ett blad från Höganäs Keramik.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Höganäs Krus 2 liter

  Höganäs Keramik - Höganäs Krus 2 liter
  Krus på 2 liter från Höganäs i brunt stengods.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Fat i Form av Fisk med Grön Glasyr

  Höganäs Keramik - SÅLD Fat i Form av Fisk med Grön Glasyr
  Fat i form av en fisk med grön glasyr, från Höganäs, några små nagg på undersidan vid kanterna.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Kaffemuggar 6 st och Fat

  Höganäs Keramik - SÅLD Kaffemuggar 6 st och Fat
  6 st Kaffemuggar samt tillhörande fat.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Kopp med Fat samt Assietter 22 delar

  Höganäs Keramik - SÅLD Kopp med Fat samt Assietter 22 delar
  Koppar med fat 6 st och 3 st extra fat och 7 st assietter från Höganäs Keramik.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Gult krus med korklock

  Höganäs Keramik - Gult krus med korklock
  Gult krus med korklock från Höganäs Keramik som rymmer 1/4 L..BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Krus Höganäs Keramik 2 liter

  Höganäs Keramik - Krus Höganäs Keramik 2 liter
  Höganäs Keramik krus i stengods 2 liter.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Höganäs krus i blått 1 L

  Höganäs Keramik - Höganäs krus i blått 1 L
  Krus från Höganäs Keramik 1L.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - Höganäskrus Krus Blå

  Höganäs Keramik - Höganäskrus Krus Blå
  Höganäs krus med blå glasyr.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead