Höganäs assietter

Kvalité till ett bra pris är vad Höganäs assietter är. Populära köp är någon av de enfärgade assietterna, helt utan mönster. De finns i flera olika färger som vitt, svart, lila och rött. Assietterna är 20 cm i diameter och passar bra att servera en förrätt eller en efterrätt på. De är fina att ha som serveringsfat också för lite småplock.

Populärt inom Höganäs assietter

 • Höganäs Keramik - Tallrik/kant 20 cm Grafitgrå

  Höganäs Keramik - Tallrik/kant 20 cm Grafitgrå
  En mindre tallrik från nya Höganäs keramik. Har en tidlös design och formen refererar till det klassiska Höganäskruset. Den platta botten och de sluttande kanterna kommer från tanken om att kapa kruset i tallrikshöjd för att skapa en tallrik.
 • Höganäs Keramik Assiett 20 cm med kant Äppelrödblank

  Höganäs Keramik Assiett 20 cm med kant Äppelrödblank
  En varm och vacker assiett från Höganäs Keramik. Assietten har en diameter 20 cm och kan diskas i diskmaskin. Denna tidlösa klassiker har alltid varit en favorit på fikarasten eller eller när man vill ha en trevlig stund hemma. Höganäs Keramik grundades 1909 och började då tillverka värm
 • Höganäs Assiett Med Kant 20 Cm - Assietter Stengods Grå

  Höganäs Assiett Med Kant 20 Cm - Assietter Stengods Grå
  Assiett med kant från Höganäs. Den här assietten är en tidlös klassiker som passar perfekt till fikastunden. Den är tillverkad av stengods av högsta kvalitet, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Assietten finns i flera härliga färger att välja mellan. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Assietter 8 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Assietter 8 st
  8 st assietter ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Höganäs assietter

 • Høganæs Keramik Stengrå tallrik 20 cm 4 st

  Høganæs Keramik Stengrå tallrik 20 cm 4 st
 • Høganæs Keramik Äpple Röd Glansig tallrik 20 cm 4 st

  Høganæs Keramik Äpple Röd Glansig tallrik 20 cm 4 st
 • Høganæs Keramik Vit Glansig tallrik 20 cm 4st

  Høganæs Keramik Vit Glansig tallrik 20 cm 4st
 • Höganäs Keramik - 11 tallrikar Old Höganäs

  Höganäs Keramik - 11 tallrikar Old Höganäs
  11 kvadratiska tallrikar från Old Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead