Signe Persson Melin

Formgivaren och keramikern Signe Persson Melin är mest känd för sina kryddburkar, kannor och skålar. Hon frilansade åt Boda Nova och Höganäs Keramik. Signe föddes 1925 i Malmö och avled 31 augusti 2022 i samma stad.

Kända verk som Signe skapat är bland annat Sill i kvadrat glasburk, Signum servis och Tekanna med värmeställ. En del av glas- och porslinsprodukterna går att hitta på auktioner eller antikhandel. Om du är lite på hugget kan du ibland hitta några av Signes föremål hos Cervera Vintage.

Tekannor av Signe Persson Melin

 • Boda Nova - SÅLD Tekanna och Värmare Signe Persson Melin

  Boda Nova - SÅLD Tekanna och Värmare Signe Persson Melin
  Tekanna och värmare formgiven av Signe Persson Melin för Boda Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Äggkoppar av Signe Persson Melin

 • Boda Nova - SÅLD Äggkoppar 6 st och Skålar 4 st Signe Persson Melin

  Boda Nova - SÅLD Äggkoppar 6 st och Skålar 4 st Signe Persson Melin
  Äggkoppar 6 st i lavendel färg samt 4 st mini-skålar i olika färger formgivna av Signe Persson Melin för Boda Nova, inköpta på 70-talet.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Multipot äggkoppar

  Boda Nova - SÅLD Multipot äggkoppar
  3 st Multipot äggkoppar av Signe Persson Melin från Boda Nova.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Tallrikar formgivna av Signe Persson Melin

 • Boda Nova - SÅLD Mattallrikar 7 st Signe Persson Melin

  Boda Nova - SÅLD Mattallrikar 7 st Signe Persson Melin
  7 stycken mattallrikar av Signe Persson Melin för Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Djupa tallrikar 8 st Signe Persson-Melin

  Boda Nova - SÅLD Djupa tallrikar 8 st Signe Persson-Melin
  8 st tallrikar i svart porslin formgivna av Signe Persson-Melin för Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.