Rosendahl vinglas

Rosendahl Grand Cru är en hel kollektion med både porslin, bestick, dricksglas och karaffer. Vinglasen finns i olika former lämpade för dessertvin, rödvin och vitt vin. De säljs oftast i 2-pack till ett bra och överkomligt pris.

Här nedan hittar du bilder och länkar till var du kan beställa Grand Cru Rosendahl vinglas online.

Populärt inom Rosendahl vinglas

 • Rosendahl - Grand Cru Vinglas 45 cl 2-pack

  Rosendahl - Grand Cru Vinglas 45 cl 2-pack
  2-pack vinglas ur serien Grand Cru, tillverkade i blyfritt glas. Rödvinsglaset har betydelse för smaken på vinet. Om du bara ska välja ett glas till rött vin passar det här tulpanformade bordeauxglaset till många typer av viner. Glasets form ger vinet plats att utvecklas och koncentrerar doften. Med sin enkla design kan glaset användas tillsammans med många olika serviser. Tål diskmaskin. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!
 • Grand Cru Rödvinsglas 45 cl klar 2 st

  Grand Cru Rödvinsglas 45 cl klar 2 st
 • Rosendahl - Grand Cru Vinglas 32 cl 2-pack

  Rosendahl - Grand Cru Vinglas 32 cl 2-pack
  2-pack vinglas ur serien Grand Cru, tillverkade i blyfritt glas. Vitvinsglaset har betydelse för smaken på vinet. Om du bara ska välja ett glas till vitt vin passar det här tulpanformade bordeauxglaset till många typer av viner. Glasets form ger vinet plats att utvecklas och koncentrerar doften. Med sin enkla design kan glaset användas tillsammans med många olika serviser. Tål diskmaskin. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!
 • Vitvinsglas GC, 32 cl 2 st.

  Vitvinsglas GC, 32 cl 2 st.
  Vitvinsglaset har betydelse för smaken på vinet. Om du bara ska välja ett glas till vitt vin passar det tulpanformade bordeauxglaset till många typer av viner då det ger vinet plats att utvecklas och koncentrerar doften. Med sin enkla design kan

Fler tips på Rosendahl vinglas

 • Rosendahl - Premium Vitvinsglas 54 cl 2-pack

  Rosendahl - Premium Vitvinsglas 54 cl 2-pack
  Premium vitvinsglas från Rosendahl, designat av Tom Nybroe. Glaset rymmer hela 54 cl och ger vinet ordentligt med plats att utveckla sig. En personlig presentidé till vinkännaren eller på fars dag tillsammans med en god flaska vin. Säljs i 2-pack.
 • Brännvinsglas GC, 24 cl 2 st.

  Brännvinsglas GC, 24 cl 2 st.
  För aperitifen före middagen eller som en söt avslutning på en god middag. Med brännvinsglaset hyllar Grand Cru både starkvin och likör och ser till att alla ädla droppar inte bara blir vackert serverade utan får även lov att utveckla sina
 • Premium Vitvinsglas 54 cl klar 2 st.

  Premium Vitvinsglas 54 cl klar 2 st.
 • Grand Cru bordeaux rödvinsglas, 2 st

  Grand Cru bordeaux rödvinsglas, 2 st
  Ett 2-pack bordeauxglas till rött vin. Rödvinsglaset har betydelse för smaken på vinet. Om du bara ska välja ett glas till rött vin passar det tulpanformade bordeauxglaset till många typer av viner. Glasets form ger vinet plats att utvecklas och koncentrerar doften. Design Erik Bagger.
 • Rosendahl - Premium Rödvinsglas 93 cl 2-pack

  Rosendahl - Premium Rödvinsglas 93 cl 2-pack
  Premium rödvinsglas från Rosendahl, designat av Tom Nybroe. Glaset rymmer hela 93 cl och ger ordentligt med plats för vinet att utveckla sina aromer. En personlig presentidé till vinkännaren eller på fars dag tillsammans med en god flaska vin. Säljs i 2-pack.
 • Grand Cru bordeaux vitvinsglas, 2 st

  Grand Cru bordeaux vitvinsglas, 2 st
  Ett 2-pack vitvinsglas. Vitvinsglaset har betydelse för smaken på vinet. Om du bara ska välja ett glas till vitt vin passar det tulpanformade bordeauxglaset till många typer av viner då det ger vinet plats att utvecklas och koncentrerar doften. Med sin enkla design kan glaset användas tillsammans med många olika serviser.
 • Rödvinsglas GC, 45 cl 2 st.

  Rödvinsglas GC, 45 cl 2 st.
  Rödvinsglaset har betydelse för smaken på vinet. Om du bara ska välja ett glas till rött vin passar det tulpanformade bordeauxglaset till många typer av viner. Glasets form ger vinet plats att utvecklas och koncentrerar doften. Med sin enkla de
 • Grand Cru Bordeaux Vitvinsglas, 6-Pack

  Grand Cru Bordeaux Vitvinsglas, 6-Pack
  6-pack med klassiska vitvinglas från Rosendahl.
 • Premium Vitvinsglas 54 cl 2-pack

  Premium Vitvinsglas 54 cl 2-pack
  Två eleganta och rymliga vitvinsglas som är utmärkta för kraftiga viner, eftersom det ger vinet plats att utveckla sig till fullo.
 • Grand Cru Bordeaux Vitvinsglas, 2-Pack

  Grand Cru Bordeaux Vitvinsglas, 2-Pack
  2-pack med klassiska vitvinglas från Rosendahl.
 • Premium Rödvinsglas 93 cl 2-pack

  Premium Rödvinsglas 93 cl 2-pack
  Två vackra och rymliga rödvinsglas som ger vinet gott om plats att utveckla sig.
 • Grand Cru Bordeaux Rödvinsglas, 2-Pack

  Grand Cru Bordeaux Rödvinsglas, 2-Pack
  2-pack med klassiska rödvinsglas från Rosendahl.
 • Grand Cru Bordeaux Rödvinsglas, 6-Pack

  Grand Cru Bordeaux Rödvinsglas, 6-Pack
  6-pack med klassiska rödvinsglas från Rosendahl.
ilead