Bloomingville skulpturer

Populärt inom Bloomingville skulpturer

 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Delar - Skulpturer Järn Svart

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Delar - Skulpturer Järn Svart
  Skulpturen från Bloomingville har en antik design i järn med en svart färg perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bohemisk look för en sofistikerad och elegant touch. Om skulpturen från Bloomingville- 3 skulpturer.- Tillverkad av järn.- Svart färg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mindre skulptur: H8 cm.- Medium skulptur: H10,5 cm.- Större skulptur: H14,5 cm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Delar - Skulpturer Järn Brun

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Delar - Skulpturer Järn Brun
  Skulpturen från Bloomingville har en antik design i järn med en jordnära färg perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bohemisk look för en sofistikerad och elegant touch. Om skulpturen från Bloomingville- 2 skulpturer.- Tillverkad av järn.- Brun färg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mindre skulptur: H11 cm.- Högre skulptur: H12 cm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Jalil Lykta - Skulpturer Glas Klar

  Bloomingville Jalil Lykta - Skulpturer Glas Klar
  Lyktan från Bloomingville har en vacker design i glas med ett diskret, randigt mönster. Varmt ljus som skapar en lugn och harmonisk känsla. Om lyktan från Bloomingville- Tillverkad av glas.- Harmonisk nyans med mattvita ränder och guldfärgade ränder.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 140 mm.- Vikt: 650 g. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Tilley Skulptur 14x12 Cm - Skulpturer Stengods Grå

  Bloomingville Tilley Skulptur 14x12 Cm - Skulpturer Stengods Grå
  Skulpturen från Bloomingville har en handgjord design i stengods med en naturlig glasering perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Om skulpturen från Bloomingville- Handgjord design i stengods.- Höjd: 140 mm.- Bredd: 120 mm.- Djup: 75 mm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.

Fler tips på Bloomingville skulpturer

 • Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Vit

  Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Vit
  Skulpturen från Bloomingville har en konstnärlig design i polyresin med ett minimalistiskt ansikte och enkla detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en vit färg som harmoniskt smälter in i hemmet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Om skulpturen från Bloomingville- Höjd: 240 mm.- Bredd: 170 mm.- Djup: 140 mm. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
ilead