Bloomingville vaser

Populärt inom Bloomingville vaser

Fler tips på Bloomingville vaser

 • Bloomingville Rauke Vas H34 Cm - Vaser Glas Brun

  Bloomingville Rauke Vas H34 Cm - Vaser Glas Brun
  Vasen från Bloomingville har en elegant design i glas med en jordnära nyans för att elegant smälta in i olika inredningsstilar med vackra former. Om vasen från Bloomingville- Gjord av glas.- Vattentät.- Höjd: 340 mm.- Diameter: 205 mm. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Amina Vas Grå

  Amina Vas Grå
 • Vas Eliya

  Vas Eliya
  Eliya vas från Creative Collection av stengods är designad med en underbar, krackelerad glasering i grön färg. Kombinera med andra dekorationsföremål för att skapa en vacker och personlig stil. På grund av att de är målade för hand är alla vaser någo
 • Walle Vas Grå

  Walle Vas Grå
 • Vas Christal

  Vas Christal
  Christal vas från Bloomingville är gjord av stengods med en matt latexglasering i blå färg, som ger ett annorlunda och intressant utseende. Vasen har en originell form med smala ränder i glaseringen. Helt perfekt för en bukett med torkade blommor.
 • Mahi Dekorvas, Svart, Keramik

  Mahi Dekorvas, Svart, Keramik
  Mahi dekorvas från Bloomingville är tillverkad av keramik i en vacker, mörk färg med geometriskt mönster. Använd den som dekoration och kombinera med andra prydnader för att skapa en mysig och personlig stil.
 • Dahlia Dekorationsvas Terrakotta Grå 36cm

  Dahlia Dekorationsvas Terrakotta Grå 36cm
 • Bloomingville Delano Vas 8,5 Cm - Vaser Stengods Brun

  Bloomingville Delano Vas 8,5 Cm - Vaser Stengods Brun
  Vasen från Bloomingville har en elegant design i stengods med en reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Välj mellan olika färger. Iögonfallande form som harmoniskt smälter in i hemmet. Om vasen från Bloomingville- Tillverkad av stengods.- Reaktiv glasering.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Vasen kommer i olika färger.- Bredd: 85 mm.- Höjd: 90 mm.- Vikt: 150 g. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Zalla Vas H27 Cm - Vaser Glas Grön

  Bloomingville Zalla Vas H27 Cm - Vaser Glas Grön
  Vasen från Bloomingville har en elegant design i glas med en vacker form och en mjuk, grön färg perfekt för snittblommor och grenar. Om vasen från Bloomingville- Vacker form.- Mjuk, grön färg.- Höjd: 270 mm.- Diameter: 150 mm.- Gjord av glas. Skötselråd för vasen- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Rane Vas Grå

  Rane Vas Grå
 • Vas Orange Glas

  Vas Orange Glas
 • Bloomingville Vas 10x15,5 Cm - Vaser Stengods Vit

  Bloomingville Vas 10x15,5 Cm - Vaser Stengods Vit
  Vasen från Bloomingville har en konstnärlig design i stengods med ett kubiskt motiv för att göra varje produkt unik och en vit yta. Tillgänglig i olika storlekar. Konstnärligt motiv som harmoniskt smälter in i hemmet. Om vasen från Bloomingville- Den här vasen är en del av Bloomingvilles kollektion Norma.- Tillverkad av stengods.- Konstnärligt motiv.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look.- Vasen kommer i olika modeller. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Irie

  Vas Irie
  Klassisk metall vas i skulptural design i grå färg med grov finish. Ställ den för sig själv eller i en grupp med vackra föremål.
 • Vas Cophia

  Vas Cophia
  Cophia vas från Bloomingville är en vacker, rustik vas tillverkad av stengods. Vasen är dekorerad för hand och har en reaktiv glasering. På grund av glaseringen och eftersom produkten är handgjord kan färgerna variera.
 • Dekorvas Janay

  Dekorvas Janay
  Janay dekorvas från Bloomingville är ett perfekt inslag i din heminredning. Dekorvasen är handgjord av papier maché i vackra, jordnära färger. Perfekt att använda med en växt i en vattentät blomkruka eller bara som ett stort, skulpturalt dekorationsf
 • Remon Vas Klar

  Remon Vas Klar
 • Dekorvas Ivo

  Dekorvas Ivo
  Ivo vas från Creative Collection är tillverkad för hand av keramik med glasering och fantastiska detaljer. Vasen i asymmetrisk design har en vacker, organisk form. Helt perfekt för en blombukett.
 • Vas Dagny

  Vas Dagny
  Dagny vas från Bloomingville är gjord av stengods med en matt latexglasering i svart färg, som ger ett annorlunda och intressant utseende. Vasen har en originell form med smala ränder i glaseringen. Helt perfekt för en bukett med torkade blommor.
 • Dekorvas Cham

  Dekorvas Cham
  Cham dekorvas från Bloomingville är gjord av terrakotta i en vacker, grön nyans. De dekorativa handtagen ger ett unikt uttryck och vasen är perfekt för torkade blommor, eftersom den inte är 100% vattentät.
 • Flo Vas Glas Klar

  Flo Vas Glas Klar
 • Lulu Dekorvas, Brun, Terrakotta

  Lulu Dekorvas, Brun, Terrakotta
  Lulu dekorvas från Bloomingville är en unik, handmålad vas. Vasen är tillverkad av brun terrakotta och gestaltar en kvinnlig form. Gör ett vackert arrangemang med blommor i vasen eller ställ den tillsammans med en större vas.
 • Vas Bloomingville Ø10xH12 cm, Svart/Kork

  Vas Bloomingville Ø10xH12 cm, Svart/Kork
  Snygg svart vas av stengods med korkdetalj i toppen från danska Bloomingville. Kan även användas som ljusstake!Vaser i olika former och material är en vacker inredningsdetalj som lyfter hemmet. Du&hellip:
 • Bloomingville Elira Vase Natur Steintøy

  Bloomingville Elira Vase Natur Steintøy
  Merke: Bloomingville Kolleksjon: Elira Lengde: 26,5 cm Bredde: 18,5 cm Høyde: 35,35 cm Farge: Brun Materiale: Steintøy
 • Bloomingville Jona Vas Ø14 Cm - Vaser Stengods Brun

  Bloomingville Jona Vas Ø14 Cm - Vaser Stengods Brun
  Vasen från Bloomingville har en klassisk design i stengods med ett vackert motiv med en målad look. På ett stilfullt och elegant sätt ger vasen liv till interiören genom att betona blommor och växter. Om vasen från Bloomingville- Rustik design.- Tillverkad av stengods.- Målat motiv.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Höjd: 180 mm.- Diameter: 140 mm.- Vikt: 840 g. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vefa Dekorvas, Svart, Terrakotta

  Vefa Dekorvas, Svart, Terrakotta
  En dekorativ vas som är tillräckligt hög att ställa på golvet och tillräckligt låg för att placera på bordet, byrån, hyllan eller fönsterbrädan. Vasen är gjord av terrakotta med svartvitt randmönster. Vaserna är handmålade, vilket gör varje produkt u
 • Eslin Vas Brun

  Eslin Vas Brun
 • Vas Safiya

  Vas Safiya
  Safiya vas från Creative Collection är en elegant och iögonfallande vas inspirerad av naturen. Den är gjord av stengods i mörkgrön färg och har en underbart glänsande glasering. Vasen gör det enkelt att arrangera blommor på ett vackert sätt.
 • Bloomingville Luka Dekorativ Vas H33 Cm - Vaser Stengods Natur

  Bloomingville Luka Dekorativ Vas H33 Cm - Vaser Stengods Natur
  Luka Dekorativ Vas Stengods H33 Cm, Natur från Bloomingville. Vaser Natur Stengods. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Vas m. guld

  Bloomingville Vas m. guld
  Denna glasvas från Bloomingville är vacker och annorlunda. Även om vasen är enkel är den fortfarande elegant tack vare den vackra guld detaljen. Vasen är helt i linje med moderna inredningstendenser och är den perfekta inredningsdetaljen i ett modernt hem.
 • Dekorvas Pon

  Dekorvas Pon
  Pon dekorvas från Creative Collection är gjord av kejsarträ i vacker design. Vaserna är handsnidade med fantastiska detaljer, vilket gör varje vas personlig och unik. Perfekt som dekoration på ditt favoritskrivbord, kanske med en liten torkad blomma?
 • Vas Risa

  Vas Risa
  Risa vas från Creative Collection är en robust och unik vas gjord av stengods med två små handtag på ena sidan. Perfekt i ditt favoritrum med en liten blomma. På grund av den reaktiva glaseringen och eftersom produkten är handgjord kan färgerna varie
 • Bloomingville Vas 25 Cm - Vaser Glas Brun

  Bloomingville Vas 25 Cm - Vaser Glas Brun
  Glasvas i form av ett ansikte från Bloomingville. Lika dekorativ med som utan blommor. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Apio

  Vas Apio
  Apio vas från Bloomingville är gjord av stengods med svart, reaktiv glasering med ett förvrängt motiv. På grund av glaseringen och eftersom produkten är handgjord kan färgerna variera.
 • Dekorvas Jace

  Dekorvas Jace
  Jace dekorvas från Bloomingville är tillverkad av keramik i vacker design. Design i nordisk stil med reaktiv glasering med en speciell med dip-dye-effekt i snygga färger. Vasen i hantverksmässig stil är glaserad inuti och är redo för en vacker bukett
 • Vas Herold

  Vas Herold
  Herold vas från Bloomingville är helt fantastisk! Den är gjord av stengods med reaktiv glasering i en fin, ljus färg. Den skulpturala stilen gör den perfekt som dekoration, kanske med en liten bukett eller torkad blomma.
 • Saku Vas Brun

  Saku Vas Brun
 • Bloomingville Issey Vas 15x9 Cm, - Vaser Glas Gul

  Bloomingville Issey Vas 15x9 Cm, - Vaser Glas Gul
  Vasen från Bloomingville har en stilren design i gult glas perfekt för små buketter eller kvistar. Endast handdisk. Formgivning av Creative Collection. Om vasen från Bloomingville- Gjord av glas.- Vacker, gul färg.- Höjd: 150 mm.- Bredd: 90 mm.- Djup: 100 mm. Skötselråd för vasen- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Innes

  Vas Innes
  Innes vas från Bloomingville är en mycket unik vas i organisk design. Vasen i botanisk design är gjord av stengods med reaktiv glasering i en fin, blå färg. Den skulpturala stilen gör den perfekt som dekoration, kanske med en liten bukett eller torka
 • Vas Isold

  Vas Isold
  En enkel och elegant vas som ändå gör intryck, med sina två ringar i nedre delen av vasen. Vasen är gjord av stengods, täckt med en matt latexglasering och silikonfinish, för att få fram det speciella utseendet. Denna kombination av form och material
 • Vas Besa

  Vas Besa
  Besa vas från Creative Collection av stengods är designad med en vit, krackelerad glasering, i en vacker form som är inspirerad av naturen. Kombinera med andra dekorationsföremål för att skapa en vacker och personlig stil.
 • Vas Nadya

  Vas Nadya
  Nadya vas från Bloomingville är gjord av stengods i blåa nyanser. Vasen har en organisk design med ett vackert mönster och runt handtag. Varje produkt är unik eftersom de är dekorerade för hand.
 • Dekorvas Nezha, set om 3

  Dekorvas Nezha, set om 3
  Nezha dekorvas från Bloomingville är ett set med tre små vaser. Vaserna har olika storlekar och mönster, vilket ger en charmig stil. Varje produkt är unik eftersom de är dekorerade för hand. - Använd den med torkade blommor, eftersom materialet inte
 • Bloomingville Vas 23cm /guld - Vaser Aluminium Blå

  Bloomingville Vas 23cm /guld - Vaser Aluminium Blå
  Vas från Bloomingville. Detta är en vas i två delar där den ena delen består av en vas i guld och den andra av blåfärgat aluminium. Tillsammans skapar det en annorlunda och snygg vas, som passar som en inredningsdetalj i sig själv som tillsammans med blommor. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Saku Vas Grå

  Saku Vas Grå
 • Dekorvas Niza

  Dekorvas Niza
  En dekorativ vas i något dramatisk stil, med svartvitt kontrastmönster. Vas av terrakotta i matt, svart färg, med dekorativt mönster i skinande vit färg. Vaserna är handmålade, vilket gör varje vas unik. Var du än ställer vasen kommer den svarta färg
 • Bloomingville Glasvas 10 cm

  Bloomingville Glasvas 10 cm
  Enkel, elegant och vacker är nyckelorden bakom denna glasvas från det populära märket Bloomingville. Vasen är gjord i glas och har fina detaljer som tillför elegans till hemmet. Vasen fås i två olika storlekar som du med fördel kan kombinera om du vill skapa ett fulländat uttryck.
 • Vas Ohana

  Vas Ohana
  Ohana vas från Bloomingville är tillverkad av stengods med ett abstrakt, handmålat mönster i blå nyanser. Styla vasen med en vacker bukett. Varje produkt är unik eftersom de är dekorerade för hand.
 • Cari Vas Brun

  Cari Vas Brun
 • Birka Vas Vit

  Birka Vas Vit
 • Bloomingville Kajsa Vase Stentøy H27 cm

  Bloomingville Kajsa Vase Stentøy H27 cm
  Merke: Bloomingville Produkttype: vase Materiale: stentøy Mål: D20,5xH27 cm Info: størrelse og farge kan variere da vasene er håndlaget
 • Janel Vas Vit

  Janel Vas Vit
 • Vas Anuuk

  Vas Anuuk
  Anuuk vas från Bloomingville är gjord av stengods i blåa nyanser. Vasen är dekorerad för hand med ett vackert blommotiv. Varje produkt är unik eftersom de är dekorerade för hand.
 • Vas Irini

  Vas Irini
  Trendig vas av stengods - handmålad med en unik stil. Ställ den för sig själv eller i en grupp med andra dekorationsföremål, för en perfekt och modern stil.
 • Dekorvas Chania

  Dekorvas Chania
  Chania dekorvas från Bloomingville har en unik design med ett hål i mitten som bryter upp designen och ger ett litet ljusinsläpp. Vasen är gjord av terrakotta och passar perfekt i alla rum. Perfekt för torkade blommor, eftersom den inte är 100% vatte
 • Tarin Vas Vit

  Tarin Vas Vit
 • Bettie Vas Grön

  Bettie Vas Grön
 • Bloomingville Corna Vas H32 Cm - Vaser Glas Brun

  Bloomingville Corna Vas H32 Cm - Vaser Glas Brun
  Vasen från Bloomingville har en iögonfallande design i glas med vackra former och en gyllene nyans perfekt för färska och torkade blommor. Om vasen från Bloomingville- Gjord av glas.- Höjd: 320 mm.- Diameter: 145 mm.- Vattentät. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Vas - Vaser Glas Grön

  Bloomingville Vas - Vaser Glas Grön
  Dekorativ glasvas från Bloomingville. Lika fin med som utan blommor. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Irene

  Vas Irene
  Jordfärgad metall vas med grov finish som kan kombineras med andra prydnader för en perfekt och modern stil.
 • Vas Araba

  Vas Araba
  Araba vas från Bloomingville är tillverkad av stengods med vit, reaktiv glasering. Vasen har en originell design. På grund av glaseringen och eftersom produkten är handgjord kan färgerna variera.
 • Vas Obsa

  Vas Obsa
  En vas i unik design som är helt handmålad. Kombinationen av bruna nyanser och vita penseldrag får denna vackra vas att stå ut i rummet. Höjden på 30 cm och den breda öppningen gör den perfekt för dina blombuketter. Stengods.
 • Lulu Dekorvas, Natur, Terrakotta

  Lulu Dekorvas, Natur, Terrakotta
  Lulu dekorvas från Bloomingville är en unik, handmålad vas. Vasen är tillverkad av brun terrakotta och gestaltar en kvinnlig form. Gör ett vackert arrangemang med blommor i vasen eller ställ den tillsammans med en större vas.
 • Vas Charlen

  Vas Charlen
  Charlen vas från Bloomingville är en vacker vas av stengods med en fantastisk, organisk form och ränder av reaktiv glasering. Den passar perfekt i alla rum, med en bukett eller torkad blomma. Produkterna varierar och är unika på grund av den reaktiva
 • Bloomingville Jac Dekorativ Vas H30 Cm Blågrå - Vaser Keramik Vit

  Bloomingville Jac Dekorativ Vas H30 Cm Blågrå - Vaser Keramik Vit
  Den dekorativa vasen från Bloomingville har en prickig design i keramik med en vacker, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Endast för dekoration. Om den dekorativa vasen från Bloomingville- Gjord av keramik.- Perfekt som en dekorativ inredningsdetalj.- Produkten är inte vattentät.- Höjd: 300 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Vas 14,5x13,5 Cm - Vaser Stengods Vit

  Bloomingville Vas 14,5x13,5 Cm - Vaser Stengods Vit
  Vasen från Bloomingville har en konstnärlig design i stengods med ett kubiskt motiv för att göra varje produkt unik och en vit yta. Tillgänglig i olika storlekar. Konstnärligt motiv som harmoniskt smälter in i hemmet. Om vasen från Bloomingville- Den här vasen är en del av Bloomingvilles kollektion Norma.- Tillverkad av stengods.- Konstnärligt motiv.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look.- Vasen kommer i olika modeller. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Herold Vas - Vaser Stengods Natur

  Bloomingville Herold Vas - Vaser Stengods Natur
  Herold Vas, Natur från Bloomingville. Vaser Natur Stengods. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Frigg

  Vas Frigg
  Frigg vas från Bloomingville är en vacker vas som är handmålad med gröna och blå vertikala, breda ränder. Varje produkt är unik eftersom de är dekorerade för hand.
 • Janel Vas Svart

  Janel Vas Svart
 • Gerde Vas Brun

  Gerde Vas Brun
 • Janay Deko Vas Brun

  Janay Deko Vas Brun
 • Dekorvas Damian

  Dekorvas Damian
  Damian vas från Bloomingville av terrakotta är en rustik vas. Vasen har en vacker, grön reaktiv glasering och ett graverat, abstrakt mönster. På grund av glaseringen och eftersom produkten är handgjord kan färgerna variera. Perfekt för torkade blommo
 • Vas Isolde

  Vas Isolde
  Vas av stengods med mjuk silikonglasering som ger en gummikänsla. Ställ den för sig själv eller i en grupp med andra dekorationsföremål.
 • Dekorvas Apollo

  Dekorvas Apollo
  Apollo dekorvas från Bloomingville är en rustik vas av terrakotta med vintage känsla. Vasen har en vacker reaktiv glasering i en grå nyans. På grund av glaseringen och eftersom produkten är handgjord kan färgerna variera. Perfekt för torkade blommor,
 • Herold Vas Stengods Natur

  Herold Vas Stengods Natur
 • Vas Rigo

  Vas Rigo
  Rigo vas från Bloomingville en är modern och elegant vas av stengods. Den vackra vasen är handgjord med inspiration av korallerna på havets botten, vilket gör den väldigt dekorativ och för in naturen i hemmet. På grund av glaseringen och eftersom pro
 • Vas Heeira

  Vas Heeira
  Heeira vas från Bloomingville gjord av brunt stengods i fyrkantig design med vackert, grafiskt mönster.
 • Bloomingville Nori Dekorativ Vas - Vaser Terrakotta Grå

  Bloomingville Nori Dekorativ Vas - Vaser Terrakotta Grå
  Den dekorativa vasen från Bloomingville har en klassisk design i grå terrakotta perfekt som en dekorativ inredningsdetalj och för torkade blommor och kvistar. Mjuka former för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Om den dekorativa vasen från Bloomingville- Klassisk design.- Tillverkad av terrakotta.- Vacker patina.- För dekorering.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 230 mm.- Längd: 150 mm.- Vikt: 860 g. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville vas - Vaser Glas Grön

  Bloomingville vas - Vaser Glas Grön
  Vasen är tillverkad i grönt glas med ett randigt mönster. Fin med snittblommor eller som en inredningsdetalj för sig. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloomingville Lulu Vas - Vaser Terrakotta Brun

  Bloomingville Lulu Vas - Vaser Terrakotta Brun
  Vasen från Bloomingville har en feminin design i terrakotta med handgjorda detaljer och en vacker form. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om vasen från Bloomingville- Tillverkad av terrakotta.- Feminin design.- Handgjord dekoration.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bredd: 70 mm.- Höjd: 160 mm.- Längd: 140 mm.- Vikt: 500 g. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kalmar Deko Vas Gul

  Kalmar Deko Vas Gul
 • Bloomingville Iko Vas 19 Cm - Vaser Stengods Blå

  Bloomingville Iko Vas 19 Cm - Vaser Stengods Blå
  Vasen från Bloomingville har en geometrisk design i stengods med en härlig, blå färg perfekt för snittblommor och grenar. Om vasen från Bloomingville- Rundad, geometrisk form.- Gjord av stengods.- Höjd: 195 mm.- Diameter: 145 mm. Skötselråd för vasen Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Vas Akira

  Vas Akira
  Akira vas från Bloomingville är en elegant och kvinnlig vas gjord av grått stengods. Den unika, handdekorerade vasen kommer säkerligen hamna i blickfånget i vardagsrummet - själva vasen är som ett konstverk.
 • Janie Vas Svart

  Janie Vas Svart
 • Vas Bloomingville Ø10xH12 cm, Mörkblå/Kork

  Vas Bloomingville Ø10xH12 cm, Mörkblå/Kork
  Snygg mörkblå vas av stengods med korkdetalj i toppen från danska Bloomingville. Kan även användas som ljusstake!Vaser i olika former och material är en vacker inredningsdetalj som lyfter hemmet.&hellip:
 • Vas Devi

  Vas Devi
  Devi vas från Creative Collection är en vacker vas av stengods med sträv yta nedtill och reaktiv glasering. Vasen har en organisk form med två handtag. Den passar perfekt med en liten bukett eller torkad blomma - eller som dekoration som den är. På g
 • Nezha Dekorvas, Svart, Terrakotta, 3-pack

  Nezha Dekorvas, Svart, Terrakotta, 3-pack
  Dessa grafiska dekorvaser av terrakotta, säljs i 3-pack och varje produkt är unik och målad för hand. Säljs i 3-pack, Mått; 4,5x16, höjd 9,5 cm. 4,5x21, höjd 13 cm. 4,5x17, höjd 23 cm.
 • Vas Bloomingville Ø8xH11 / Ø10xH13 cm 2 st, Ljusgrå

  Vas Bloomingville Ø8xH11 / Ø10xH13 cm 2 st, Ljusgrå
  Ljusgrå vas i nordisk stil med räfflad struktur från Bloomingville. Tillverkad av porslin. Levereras 2 stycken.Vaser i olika former och material är en vacker inredningsdetalj som lyfter hemmet. Du&hellip:
 • Noami Dekorvas, Svart, Kejsarträ

  Noami Dekorvas, Svart, Kejsarträ
  Noami dekorvas från Creative Collection är en golv vas gjord av kejsarträ. Varje vas är unik och har fantastiska, handsnidade detaljer! Perfekt som dekoration eller med långa, torkade blommor. Använd den tillsammans med den lilla vasen Noami för en v
 • Vas Elira

  Vas Elira
  Elira vas från Bloomingville i krokig design är gjord av stengods i naturfärg. Ställ den för sig själv som dekoration eller med dina favoritblommor.
 • Dekorvas Nori

  Dekorvas Nori
  Nori dekorvas från Bloomingville är gjord av grå terrakotta och påminner om ett krus från antikens Grekland. Vasen med patinaeffekt är mycket dekorativ och du kan också ställa konstgjorda blommor i den.
 • Janel Vas Grå

  Janel Vas Grå
 • Vas Iko

  Vas Iko
  Iko vas från Bloomingville är en enkel och elegant vas som imponerar med sin geometriska form. Den är gjord av stengods i en fin, blå färg. Denna kombination av form och material resulterar i en vacker vas som ger hemmet en kvinnlig prägel.
 • Lotti Vas Blå

  Lotti Vas Blå
 • Vas Inela

  Vas Inela
  Vacker, handgjord vas av stengods med reaktiv glasering i en underbar, blå färg, som kan ställas i grupp eller för sig själv.
 • Bloomingville Gisella Deko Vase Hvit

  Bloomingville Gisella Deko Vase Hvit
  Merke: Bloomingville Kolleksjon: Gisella Dimensjoner: D43xH48 cm Farge: Hvit Materiale: Pappmasjé
 • Vas Dardo

  Vas Dardo
  Dardo vas från Bloomingville är mycket speciellt och ser ut som en skulptur. Vasen är gjord av stengods och har en originell design i form av cirkulära och raka linjer, som också leker med tomheten. Denna spektakulära vas ger en konstnärlig prägel, v
 • Bloomingville Vas - Vaser Glas Brun

  Bloomingville Vas - Vaser Glas Brun
  Vasen har en konformad räfflad nederdel och en klotformad ovandel. Lika fin med blommor som utan. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
ilead