Marimekko kannor & karaffer

Gillar du att dricka te och mönstret Unikko? Då är Unikko tekanna från Marimekko en given produkt du bör köpa. Tekannorna rymmer 0,7 L och finns i flera olika färger och mönster.

Populära mönster på Marimekkos kannor

Unikko kanske är Marimekkos mest kända mönster men det finns flera som de valt att pryda sina kannor med
Sääpäiväkirja, Siirtolapuutarha och Kurjenpolvi

Om du vill köpa Marimekko i Sverige är det inte svårare än att gå till en bra nätbutik. Alla bilder och priser här nedanför kommer från svenska nätbutiker som säljer Marimekko porslin. Klicka dig vidare om du vill läsa mer om en speciell kanna.

Populärt inom Marimekko kannor & karaffer

 • Räsymatto Tekanna Svart liten prick 70 cl

  Räsymatto Tekanna Svart liten prick 70 cl
  Tekanna med lock från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Kannan är tillverkad av stengods och bör diskas för hand. Rymmer 70 cl. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Socks Rolled Down Kanna 1 L glas Klar

  Socks Rolled Down Kanna 1 L glas Klar
  Glaskanna från Marimekko, designad av Anu Penttinen. Kannans lekfulla design blir pricken över i:et på din dukning. Använd med fördel till allt från vatten, saft och sangria till att sätta kvistar i. Kommer i en snygg låda, vilket gör den till en utmärkt present för alla tillfällen.
 • Vattenkanna Sukat makkaralla 1,00 l

  Vattenkanna Sukat makkaralla 1,00 l
  Sukat Makkaralla-kannan är gjord av klart munblåst glas. Sukat Makkaralla (Socks Rolled Down) -serien är designad av Anu Penttinen för att ge glädje vid middagsbordet med sin lekfulla och unika form som är som ett strumpben som slarvigt har sjunkit ner. Vi rekommenderar att du diskar produkten för hand.
 • Tekanna Oiva 0,7 l

  Tekanna Oiva 0,7 l
  Tekannan är tillverkad i stengods av högsta kvalitet och har ett trähandtag som snygg kontrast. Rymmer 0,7 l.

Fler tips på Marimekko kannor & karaffer

ileadilead