Marimekko skålar

Unikko, Siirtolapuutaarha och Kurjenpolvi är alla mönster från finska Marimekko. Här hittar du skålar med dessa mönster på. Skålar du kan servera sallad, chips eller pasta ur. Här finns även små skålar att äta frukostflingor eller en soppa ur.

Formgivarna bakom Marimekkos skålar

Marimekkos Unikko skål är designad av Maija Isola och Kristina Isola. Den prickiga skålen Siirtolapuutaarha är formgiven av Maija Louekar och blommiga skålarna i serien Kurjenpolvi av Sami Ruotsalainen. Här kan du hitta fler formgivare som jobbar med Marimekko.

Köp din Marimekko skål online

Här har vi samlat ihop ett gäng med bilder, priser och länkar till e-butiker som säljer Marimekkos skålar på nätet.

Populärt inom Marimekko skålar

 • Räsymatto Skål Svart stor prick 1,5 L

  Räsymatto Skål Svart stor prick 1,5 L
  Skål från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Räsymatto äggkopp 2-pack 2-pack

  Räsymatto äggkopp 2-pack 2-pack
 • Oiva/Siirtolapuutarha Skål, 50 cl

  Oiva/Siirtolapuutarha Skål, 50 cl
  Siirtolapuutarha är en stilfull skål från Marimekko som är designad av Sami Ruotsalainen. Gjord av porslin.
 • Siirtolapuutarha Skål 90 cl

  Siirtolapuutarha Skål 90 cl
  Skål från Marimekkos serie Siirtolapuutarha, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija Louekari. Perfekt som salladsskål eller till chipsen på fredagsmyset. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. I samma serie ingår även andra mönster - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!

Fler tips på Marimekko skålar

ileadilead