Dessertskålar

Att servera en dessert i en dessertskål är mycket trevligare än att ta en vanlig assiett eller djuptallrik. De flesta glas- och porslinstillverkare gör speciella efterrättsskålar. En del är med fot av olika höjd och andra utan.

Dessertskålar med fot och utan

Har har vi plockat ut några av våra favoriter av designermärken men också en del billigare som inte äter ett stort hål i plånboken. De flesta är av porslin eller glas, men en och annan rostfri skål finns också med.

Populärt inom dessertskålar

 • Kyoto Dessertskål Brun

  Kyoto Dessertskål Brun
 • Iittala Essence Cocktail/Dessertskål 31 cl 2-pack

  Iittala Essence Cocktail/Dessertskål 31 cl 2-pack
  Den stilrena Essence-serien, designad av Alfredo Häberli från Argentina 2001 för det finska företaget Iittala, har under de senaste åren snabbt blivit en av de populäraste glasserierna med sin stilrena utformning och höga kvalitét.Med Iittala Essence-serien kan du servera alla typer av vin och dryck på ett väldigt elegant sätt. Dessa glas gör fint vin ännu finare.
 • Spiegelau Milano Dessertskål 38,5 cl 4-pack

  Spiegelau Milano Dessertskål 38,5 cl 4-pack
  Njut av en härlig portion glass i denna vackra skål på fot från Spiegelaus Milano-serie. Nu kan du på ett enkelt sätt garantera att den italienska gelaton serveras på korrekt vis. Skålen är tillverkad i kristallglas med vertikala linjer, vilket sprider känslan av medelhavet. Kristallen är robust och ligger bekvämt i handen, foten bidrar till ett exklusivt uttryck och gör användningen lätt. Glaset tål maskindisk.
 • Aida Harvey Dessertskål 4-pack - Dessertskålar Glas Klar

  Aida Harvey Dessertskål 4-pack - Dessertskålar Glas Klar
  Den moderna dessertskålen Harvey från Aida passar perfekt när du ska servera dessert vid festligare tillfällen. Skålen har ett elegant mönster som har fått sin inspiration från fasetterat, lyxigt kristallglas. Säljs i 4-pack. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Fler tips på dessertskålar

 • Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Klar

  Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Klar
  Skålarna på fot från Iittala heter egentligen Maribowls, men är mest kända under namnet Marimekko skål. De passar utmärkt för en liten dessert eller som uppläggningsskål på kalaset. Maribowl finns i två storlekar och en i mängd olika kulörer. Ända sedan 60-talet har de varit i produktion hos Iittala men blev populära efter att Marimekkos grundare Armi Ratia använde dem vid en av sina populära och omskriva trädgårdsfester. Skålarna blev samlingsföremål som idag pryder många hem världen över. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm - Dessertskålar Stengods Vit

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm - Dessertskålar Stengods Vit
  Skålarna från Frama är perfekta för både varma och kalla serveringar och gjorda av slitstarkt stengods med ett tidlöst formspråk och en elegant, matt glasyr. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkade i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om skålarna från Frama- Tillverkade av stengods.- Tillverkade i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Säljs i 2-pack.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Toffe Rose

  Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Toffe Rose
  Dessertfatet från Holmegaard har en vacker, blomformad design i glas perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om dessertfatet från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Skötselråd för dessertfatet- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50 Cl Jordgubbsfamiljen - Dessertskålar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50 Cl Jordgubbsfamiljen - Dessertskålar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Skål från Design House Stockholm. Den här skålen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Skålen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både frukosten och desserten i. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm Vit - Dessertskålar Stengods Vit - 5012

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm Vit - Dessertskålar Stengods Vit - 5012
  Otto skålar från Frama är ett stilrent och användbart tillskott till ditt kök. Tillverkade i stengods med en vacker matt glasyr, passar de perfekt för både vardagliga måltider eller för festliga tillställningar. De här skålarna från Frama är inte bara vackra att titta på, utan också otroligt funktionella. Tillverkade av högkvalitativt stengods, så är de både hållbara och tåliga nog för daglig användning. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt för både avslappnade middagar och finare tillfällen. Skålarna är tillgängliga i olika storlekar och kan användas för allt från tilltugg till soppor och yoghurt. Varje skål är unik, med en naturlig och matt yta som adderar enkelhet och elegans till vilken dukning som helst. Tillverkade i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Otto skålar - Tillverkade i Portugal.- Design av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkade av stengods.- Säljs i 2-pack. Hur bör du ta hand om skålarna?- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Vi har valt ut Vit Dessertskålar i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Circee Haute Dessertskål 11,5 cm 6-pack Klar

  Circee Haute Dessertskål 11,5 cm 6-pack Klar
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50 Cl Farbror Blå - Dessertskålar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50 Cl Farbror Blå - Dessertskålar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Skål från Design House Stockholm. Den här skålen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Skålen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både frukosten och desserten i. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Skål Klar - Dessertskålar Klar - 1007035

  Iittala Alvar Aalto Skål Klar - Dessertskålar Klar - 1007035
  Aalto skål från Iittala, designad av Alvar Aalto. Alvar Aalto gjorde designen redan 1936 och 1937 presenterades den för första gången på världsutställningen i Paris och gjorde succé. Den mystiska formen gjorde ett kraftfullt uttalande mot industriell produktion som inte uppfyller människors behov. Idag är det en ikon av en designrörelse. Kollektionen innehåller vas, skål och ljuslykta. Vi har valt ut Klar Dessertskålar från Iittala med stor omsorg.
 • Canarie Dessertskål 9 cm 6-pack Klar

  Canarie Dessertskål 9 cm 6-pack Klar
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskålar

  Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskålar
  Skålen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om skålen från Heirol- Gjord av keramik.- Skålen kommer i olika färger.- Finns även som tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Grå

  Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Grå
  Skålarna på fot från Iittala heter egentligen Maribowls, men är mest kända under namnet Marimekko skål. De passar utmärkt för en liten dessert eller som uppläggningsskål på kalaset. Maribowl finns i två storlekar och en i mängd olika kulörer. Ända sedan 60-talet har de varit i produktion hos Iittala men blev populära efter att Marimekkos grundare Armi Ratia använde dem vid en av sina populära och omskriva trädgårdsfester. Skålarna blev samlingsföremål som idag pryder många hem världen över. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Skål 15 Cm Abc Snusmumriken - Dessertskålar Porslin Mix

  Arabia x Röda Korset Mumin Skål 15 Cm Abc Snusmumriken - Dessertskålar Porslin Mix
  Skålen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om skålen från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Klassisk design.- Högkvalitativt material.- Gjord av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 150 mm. Skötselråd för skålen - Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm Svart - Dessertskålar Stengods Svart - 5002

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm Svart - Dessertskålar Stengods Svart - 5002
  Otto skålar från Frama är ett stilrent och användbart tillskott till ditt kök. Tillverkade i stengods med en vacker matt glasyr, passar de perfekt för både vardagliga måltider eller för festliga tillställningar. De här skålarna från Frama är inte bara vackra att titta på, utan också otroligt funktionella. Tillverkade av högkvalitativt stengods, så är de både hållbara och tåliga nog för daglig användning. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt för både avslappnade middagar och finare tillfällen. Skålarna är tillgängliga i olika storlekar och kan användas för allt från tilltugg till soppor och yoghurt. Varje skål är unik, med en naturlig och matt yta som adderar enkelhet och elegans till vilken dukning som helst. Tillverkade i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Otto skålar - Tillverkade i Portugal.- Design av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkade av stengods.- Säljs i 2-pack. Hur bör du ta hand om skålarna?- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Vi har valt ut Svart Dessertskålar i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Cadette Dessertskål 9,5 cm 6-pack Klar

  Cadette Dessertskål 9,5 cm 6-pack Klar
 • Iittala Alvar Aalto Skål Opal - Dessertskålar Glas Vit - 1007034

  Iittala Alvar Aalto Skål Opal - Dessertskålar Glas Vit - 1007034
  Aalto kollektion från Iittala, designad av Alvar Aalto. Alvar Aalto gjorde designen redan 1936 och 1937 presenterades den för första gången på världsutställningen i Paris och gjorde succé. Den mystiska formen gjorde ett kraftfullt uttalande mot industriell produktion som inte uppfyller människors behov. Idag är det en ikon av en design rörelse. Kollektionen innehåller vas, skål och ljuslykta. Vi har valt ut Vit Dessertskålar i Glas från Iittala med stor omsorg.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50 Cl Vallmo - Dessertskålar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50 Cl Vallmo - Dessertskålar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Skål från Design House Stockholm. Den här skålen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Skålen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både frukosten och desserten i. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm Natural - Dessertskålar Stengods Natural - 5022

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm Natural - Dessertskålar Stengods Natural - 5022
  Otto skålar från Frama är ett stilrent och användbart tillskott till ditt kök. Tillverkade i stengods med en vacker matt glasyr, passar de perfekt för både vardagliga måltider eller för festliga tillställningar. De här skålarna från Frama är inte bara vackra att titta på, utan också otroligt funktionella. Tillverkade av högkvalitativt stengods, så är de både hållbara och tåliga nog för daglig användning. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt för både avslappnade middagar och finare tillfällen. Skålarna är tillgängliga i olika storlekar och kan användas för allt från tilltugg till soppor och yoghurt. Varje skål är unik, med en naturlig och matt yta som adderar enkelhet och elegans till vilken dukning som helst. Tillverkade i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Otto skålar - Tillverkade i Portugal.- Design av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkade av stengods.- Säljs i 2-pack. Hur bör du ta hand om skålarna?- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Vi har valt ut Natural Dessertskålar i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Klar

  Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Klar
  Dessertfatet från Holmegaard har en vacker, blomformad design i glas perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om dessertfatet från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Skötselråd för dessertfatet- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm - Dessertskålar Keramik Smooth Olive

  Heirol Skål 19 Cm - Dessertskålar Keramik Smooth Olive
  Skålen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om skålen från Heirol- Gjord av keramik.- Skålen kommer i olika färger.- Finns även som tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Blue Iris

  Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Blue Iris
  Dessertfatet från Holmegaard har en vacker, blomformad design i glas perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om dessertfatet från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Skötselråd för dessertfatet- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Taika Skål 1,45 L - Dessertskålar Porslin Vit

  Iittala Taika Skål 1,45 L - Dessertskålar Porslin Vit
  Taika Skål från Iittala. Den här skålen tillhör serien Taika som betyder ”magi” på finska, och det återspeglas i den vackra dekoren. Den sticker ut ur mängden, och livar upp varje dukning oavsett om det är till vardags eller till festligare tillfällen. Den kan med fördel användas dagligen då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ceramic 70's Dessertskål 4 st

  Ceramic 70's Dessertskål 4 st
 • Heirol Skål Svelte Rose 12 Cm - Dessertskålar Keramik Swelled Rose

  Heirol Skål Svelte Rose 12 Cm - Dessertskålar Keramik Swelled Rose
  Skålen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om skålen från Heirol- Gjord av keramik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Finns även som tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 120 mm. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm Svart - Dessertskålar Stengods Svart - 5003

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm Svart - Dessertskålar Stengods Svart - 5003
  Otto skålar från Frama är ett stilrent och användbart tillskott till ditt kök. Tillverkade i stengods med en vacker matt glasyr, passar de perfekt för både vardagliga måltider eller för festliga tillställningar. De här skålarna från Frama är inte bara vackra att titta på, utan också otroligt funktionella. Tillverkade av högkvalitativt stengods, så är de både hållbara och tåliga nog för daglig användning. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt för både avslappnade middagar och finare tillfällen. Skålarna är tillgängliga i olika storlekar och kan användas för allt från tilltugg till soppor och yoghurt. Varje skål är unik, med en naturlig och matt yta som adderar enkelhet och elegans till vilken dukning som helst. Tillverkade i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Otto skålar - Tillverkade i Portugal.- Design av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkade av stengods.- Säljs i 2-pack. Hur bör du ta hand om skålarna?- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Vi har valt ut Svart Dessertskålar i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Cadette Dessertskål 9,5 cm 6-pack Klar

  Cadette Dessertskål 9,5 cm 6-pack Klar
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm Vit - Dessertskålar Stengods Vit - 5013

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm Vit - Dessertskålar Stengods Vit - 5013
  Otto skålar från Frama är ett stilrent och användbart tillskott till ditt kök. Tillverkade i stengods med en vacker matt glasyr, passar de perfekt för både vardagliga måltider eller för festliga tillställningar. De här skålarna från Frama är inte bara vackra att titta på, utan också otroligt funktionella. Tillverkade av högkvalitativt stengods, så är de både hållbara och tåliga nog för daglig användning. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt för både avslappnade middagar och finare tillfällen. Skålarna är tillgängliga i olika storlekar och kan användas för allt från tilltugg till soppor och yoghurt. Varje skål är unik, med en naturlig och matt yta som adderar enkelhet och elegans till vilken dukning som helst. Tillverkade i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Otto skålar - Tillverkade i Portugal.- Design av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkade av stengods.- Säljs i 2-pack. Hur bör du ta hand om skålarna?- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Vi har valt ut Vit Dessertskålar i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Klar - 1007062

  Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Klar - 1007062
  Marimekko skål från Iittala. Denna skål är en riktig klassiker. Skålen finns i en mängd olika härliga färger. Gör sig bra både som serveringsskål och som en dekorativ inredningsdetalj. Vi har valt ut Klar Dessertskålar från Iittala med stor omsorg.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål 8x7,5 Cm - Dessertskålar Stengods Cream

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål 8x7,5 Cm - Dessertskålar Stengods Cream
  Skålen från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm - Dessertskålar Stengods Vit

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm - Dessertskålar Stengods Vit
  Skålarna från Frama är perfekta för både varma och kalla serveringar och gjorda av slitstarkt stengods med ett tidlöst formspråk och en elegant, matt glasyr. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkade i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om skålarna från Frama- Tillverkade av stengods.- Tillverkade i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Säljs i 2-pack.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm - Dessertskålar Stengods Svart

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm - Dessertskålar Stengods Svart
  Skålarna från Frama är perfekta för både varma och kalla serveringar och gjorda av slitstarkt stengods med ett tidlöst formspråk och en elegant, matt glasyr. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkade i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om skålarna från Frama- Tillverkade av stengods.- Tillverkade i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Säljs i 2-pack.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Regn

  Iittala Marimekko Skål 155 Mm - Dessertskålar Regn
  Skålarna på fot från Iittala heter egentligen Maribowls, men är mest kända under namnet Marimekko skål. De passar utmärkt för en liten dessert eller som uppläggningsskål på kalaset. Maribowl finns i två storlekar och en i mängd olika kulörer. Ända sedan 60-talet har de varit i produktion hos Iittala men blev populära efter att Marimekkos grundare Armi Ratia använde dem vid en av sina populära och omskriva trädgårdsfester. Skålarna blev samlingsföremål som idag pryder många hem världen över. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/hyräily Skålar 30 Cl 3-pack Mörk Sand/vit - Dessertskålar Stengods Svart

  Marimekko Oiva/hyräily Skålar 30 Cl 3-pack Mörk Sand/vit - Dessertskålar Stengods Svart
  Skålarna från Marimekko är tillverkade av stengods med ett svepande mönster målat med breda penseldrag. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Jordnära färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om skålarna från Marimekko- Tillverkade av stengods.- Set med 3 skålar.- Från serien Hyräily.- Kapacitet: 30 cl.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för skålarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm - Dessertskålar Stengods Natural

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm - Dessertskålar Stengods Natural
  Skålarna från Frama är perfekta för både varma och kalla serveringar och gjorda av slitstarkt stengods med ett tidlöst formspråk och en elegant, matt glasyr. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkade i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om skålarna från Frama- Tillverkade av stengods.- Tillverkade i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Säljs i 2-pack.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Dorre Glanda Dessertskål 4-pack - Dessertskålar Glas Klar

  Dorre Glanda Dessertskål 4-pack - Dessertskålar Glas Klar
  Dessertskålen från Dorre har klassisk, vacker design i glas perfekt för middagsbjudningar. Den har eleganta detaljer runt omkring. Passar för glass, kaka, etc. Om dessertskålen från Dorre- Klassisk, vacker design.- Eleganta detaljer.- Tillverkad av glas.- Dessertskålen säljs i 4-pack.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 130 mm.- Längd: 110 mm.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för dessertskålen- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Skål Opal - Dessertskålar Glas Vit

  Iittala Alvar Aalto Skål Opal - Dessertskålar Glas Vit
  Vacker glasskål ur serien Alvar Aalto Collection från Iittala. Alvar Aalto var en fantastisk glasblåsare från Finland och designade skålen första gången år 1936. Ett hantverk som det idag endast är sju stycken Skandinaviska glasblåsare som kan bemästra och som håller denna stilfulla glasskål vid liv.Alvar Aalto Collection är en serie med många vackra vaser, skålar och prydnader som trots olika färger och former matchar varandra i exklusiv design. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm Natural - Dessertskålar Stengods Natural - 5023

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm Natural - Dessertskålar Stengods Natural - 5023
  Otto skålar från Frama är ett stilrent och användbart tillskott till ditt kök. Tillverkade i stengods med en vacker matt glasyr, passar de perfekt för både vardagliga måltider eller för festliga tillställningar. De här skålarna från Frama är inte bara vackra att titta på, utan också otroligt funktionella. Tillverkade av högkvalitativt stengods, så är de både hållbara och tåliga nog för daglig användning. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt för både avslappnade middagar och finare tillfällen. Skålarna är tillgängliga i olika storlekar och kan användas för allt från tilltugg till soppor och yoghurt. Varje skål är unik, med en naturlig och matt yta som adderar enkelhet och elegans till vilken dukning som helst. Tillverkade i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om Otto skålar - Tillverkade i Portugal.- Design av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkade av stengods.- Säljs i 2-pack. Hur bör du ta hand om skålarna?- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Vi har valt ut Natural Dessertskålar i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Arabia Mumin Skål 15 Cm Lilla My På Ängen - Dessertskålar Porslin Vit

  Arabia Mumin Skål 15 Cm Lilla My På Ängen - Dessertskålar Porslin Vit
  Skålen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om skålen från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 150 mm. Skötselråd för skålen - Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm - Dessertskålar Stengods Svart

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø12,5 Cm - Dessertskålar Stengods Svart
  Skålarna från Frama är perfekta för både varma och kalla serveringar och gjorda av slitstarkt stengods med ett tidlöst formspråk och en elegant, matt glasyr. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkade i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om skålarna från Frama- Tillverkade av stengods.- Tillverkade i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Säljs i 2-pack.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Marimekko Skål Grå 155 Mm - Dessertskålar Grå - 1007146

  Iittala Marimekko Skål Grå 155 Mm - Dessertskålar Grå - 1007146
  Marimekko skål från Iittala. Denna skål är en riktig klassiker. Skålen finns i en mängd olika härliga färger. Gör sig bra både som serveringsskål och som en dekorativ inredningsdetalj. Vi har valt ut Grå Dessertskålar från Iittala med stor omsorg.
 • Iittala Alvar Aalto Skål - Dessertskålar Klar

  Iittala Alvar Aalto Skål - Dessertskålar Klar
  Vacker glasskål ur serien Alvar Aalto Collection från Iittala. Alvar Aalto var en fantastisk glasblåsare från Finland och designade skålen första gången år 1936. Ett hantverk som det idag endast är sju stycken Skandinaviska glasblåsare som kan bemästra och som håller denna stilfulla glasskål vid liv.Alvar Aalto Collection är en serie med många vackra vaser, skålar och prydnader som trots olika färger och former matchar varandra i exklusiv design. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth Terracotta - Dessertskålar Keramik Terrakotta

  Heirol Skål 19 Cm Smooth Terracotta - Dessertskålar Keramik Terrakotta
  Skålen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om skålen från Heirol- Gjord av keramik.- Skålen kommer i olika färger.- Finns även som tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Skål Ø16 Cm - Dessertskålar Porslin Vit

  Kähler Hammershøi Skål Ø16 Cm - Dessertskålar Porslin Vit
  Skålen från Kähler har vacker, räfflad design i keramik perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Den har eleganta detaljer. Formgiven av Hans-Christian Bauer. Om skålen från Kähler- Elegant design.- Tillverkad av keramik.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Hammershøi.- Diameter: 160 mm.- Höjd: 50 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Cherry Blossom

  Holmegaard Lily Dessertfat Ø16 Cm 2-pack - Dessertskålar Glas Cherry Blossom
  Dessertfatet från Holmegaard har en vacker, blomformad design i glas perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om dessertfatet från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Skötselråd för dessertfatet- Tål diskmaskin. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm - Dessertskålar Stengods Natural

  Frama Otto Skålar 2-pack Ø9,5 Cm - Dessertskålar Stengods Natural
  Skålarna från Frama är perfekta för både varma och kalla serveringar och gjorda av slitstarkt stengods med ett tidlöst formspråk och en elegant, matt glasyr. Välj mellan olika färger och storlekar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkade i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om skålarna från Frama- Tillverkade av stengods.- Tillverkade i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Säljs i 2-pack.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin.- Värmetåliga upp till 200 °C. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Skål - Dessertskålar Glas Klar

  Iittala Alvar Aalto Skål - Dessertskålar Glas Klar
  Vacker glasskål ur serien Alvar Aalto Collection från Iittala. Alvar Aalto var en fantastisk glasblåsare från Finland och designade skålen första gången år 1936. Ett hantverk som det idag endast är sju stycken Skandinaviska glasblåsare som kan bemästra och som håller denna stilfulla glasskål vid liv.Alvar Aalto Collection är en serie med många vackra vaser, skålar och prydnader som trots olika färger och former matchar varandra i exklusiv design. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Antillaise Dessertskål 8,2 cm 6-pack Klar

  Antillaise Dessertskål 8,2 cm 6-pack Klar
 • Canarie Dessertskål 9 cm 6-pack Klar

  Canarie Dessertskål 9 cm 6-pack Klar
 • Tahiti Dessertskål 10 cm 6-pack Klar

  Tahiti Dessertskål 10 cm 6-pack Klar

Olika sorters skålar för dessert

Det finns många olika sorters skålar som passar bra till dessert som till exempel en skål på fot. Skålar av glas kan ge extra effekt genom att man ser hela efterrätten från sidan, vilket med en färgstark eller skiktad dessert kan bli en effektfull servering.

ilead