Höganäs tallrikar

Höganäs Keramik har många produkter som tål värme. För den som vill äta mat finns det både assietter och tallrikar med kant och som kostar kring 100 kr. Det finns också djuptallrikar för att servera soppa, grytor eller pasta i.

Tallrikarna från Höganäs Keramik kommer i fyra olika färger - vit, havsblå, grafitgrå och äppelröd. Färgerna kan vara antingen matta eller blanka. Här nedanför hittar du ett urval av Höganästallrikar som du kan beställa online och få bekvämt hemskickade för att hämta ut på närmaste utlämningsställe.

Populärt inom Höganäs tallrikar

 • Höganäs Keramik - Tallrik/kant 20 cm Grafitgrå

  Höganäs Keramik - Tallrik/kant 20 cm Grafitgrå
  En mindre tallrik från nya Höganäs keramik. Har en tidlös design och formen refererar till det klassiska Höganäskruset. Den platta botten och de sluttande kanterna kommer från tanken om att kapa kruset i tallrikshöjd för att skapa en tallrik.
 • Höganäs Keramik Assiett 20 cm med kant Äppelrödblank

  Höganäs Keramik Assiett 20 cm med kant Äppelrödblank
  En varm och vacker assiett från Höganäs Keramik. Assietten har en diameter 20 cm och kan diskas i diskmaskin. Denna tidlösa klassiker har alltid varit en favorit på fikarasten eller eller när man vill ha en trevlig stund hemma. Höganäs Keramik grundades 1909 och började då tillverka värm
 • Höganäs Assiett Med Kant 20 Cm - Assietter Stengods Grå

  Höganäs Assiett Med Kant 20 Cm - Assietter Stengods Grå
  Assiett med kant från Höganäs. Den här assietten är en tidlös klassiker som passar perfekt till fikastunden. Den är tillverkad av stengods av högsta kvalitet, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Assietten finns i flera härliga färger att välja mellan. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Mattallrikar 8 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Mattallrikar 8 st
  8 st mattallrikar ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Höganäs tallrikar

 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Assietter 8 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Assietter 8 st
  8 st assietter ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Vit Glansig tallrik 20 cm 4st

  Høganæs Keramik Vit Glansig tallrik 20 cm 4st
 • Höganäs Keramik - 11 tallrikar Old Höganäs

  Höganäs Keramik - 11 tallrikar Old Höganäs
  11 kvadratiska tallrikar från Old Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Stengrå tallrik 20 cm 4 st

  Høganæs Keramik Stengrå tallrik 20 cm 4 st
 • Høganæs Keramik Äpple Röd Glansig tallrik 20 cm 4 st

  Høganæs Keramik Äpple Röd Glansig tallrik 20 cm 4 st
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Skål 14 cm

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Skål 14 cm
  Skål ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Party Skål

  Höganäs Keramik - SÅLD Party Skål
  Skål ur serien Party från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead