Iittala tallrikar

Finska Iittala har väldigt många tallrikar i sin kollektion av porslin. Här hittar du populära serier som Taika, Origo, Teema och Senta.

Iittala Teema finns i många olika färger och även i olika former. Tallrikarna finns i klassiskt runda men också fyrkantiga, vilka kan vara snyggt att duka med ibland. Alla Teema-tallrikar är helfärgade. Vill du ha mönstrade tallrikar ska du kika på Iittala Taika eller Kastehelmi.

Köpa tallrikar på Iittala outlet och på nätet

Det enklaste sättet är att beställa Iittala produkter online, men för dig som bor nära en outlet kan det vara värt att lägga lite tid på att åka dit. Det finns outlets i bland annat Höganäs, Örsundsbro, Vingåker och Skultuna. För nordbor finns en outletbutik i Haparanda.

Men, för oss som gillar att handla bekvämt på nätet finns här nedanför bilder och priser från svenska återförsäljare av Iittala produkter online.

Populärt inom Iittala tallrikar

 • Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Klar

  Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Klar
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Kastehelmi assiett klar

  Kastehelmi assiett klar
 • Teema Tallrik djup/skål 21 cm Pärlgrå

  Teema Tallrik djup/skål 21 cm Pärlgrå
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Teema Tallrik djup 21 cm pärlgrå

  Teema Tallrik djup 21 cm pärlgrå

Fler tips på Iittala tallrikar

 • Iittala Teema Tallrik 21 cm Vit

  Iittala Teema Tallrik 21 cm Vit
  En stilren och vacker tallrik från kollektionen Iittala Teema. Tallriken har en härlig vit färg, tål maskindiskning, mikrovågsugn och frys.   Serien Teema är en väldigt vacker och mångsidig kollektion med många kombinationer av former, storlekar och färger. Den smått legendarisk
 • Teema tallrik djup 21 cm melerad grå

  Teema tallrik djup 21 cm melerad grå
 • Iittala Kastehelmi Tallrik 31,5cm Klar

  Iittala Kastehelmi Tallrik 31,5cm Klar
  En glastallrik från serien Kastehelmi. Designern Oiva Toikka har blivit inspirerad av det natursköna Finland. Kastehelmi betyder daggdroppe och det namnet passar väldigt bra in på den naturligt vackra designen. Diameter: 31,5 cm.Färg: Klar.Skötselråd: Kan diskas i diskmaskin.
 • Teema Tallrik flat 21 cm Pärlgrå

  Teema Tallrik flat 21 cm Pärlgrå
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala Taika Tallrik 27 cm Vit

  Iittala Taika Tallrik 27 cm Vit
  En vacker tallrik med djärvt mönster som är svår att sluta titta på. Denna häftiga serie med ugglor och andra djur skapar ha-begär och kan även blandas med annan dukning i oändlighet. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Teema Tiimi Djup Tallrik 20 cm, Vit

  Teema Tiimi Djup Tallrik 20 cm, Vit
  Teema djup tallrik från Iittala, formgiven av Kaj Franck 1952. Teema är mycket mångsidig med oändliga kombinationer. Blanda hur du vill med olika storlekar på tallrikar och koppar. Teema kan användas i ugn, frys, servering och lagring. Serien är enkel men både funktionell och elegant. Finns i fler storlekar och färger.
 • Kastehelmi Tallrik 25cm Klar

  Kastehelmi Tallrik 25cm Klar
 • Teema tallrik 23 cm vit

  Teema tallrik 23 cm vit
 • Teema Fat

  Teema Fat
  Klassiskt fat från Iittala.
 • Taika Tallrik 30 cm vit

  Taika Tallrik 30 cm vit
 • Kastehelmi Kakfat 24 cm

  Kastehelmi Kakfat 24 cm
  Duka upp fikat med stil på detta kakfat från Iittala. Det tidlösa kakfatet på fot är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Vackert att servera tårtor, pajer, kakor eller snittar på. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Kombinera gärna tårtfatet med andra delar ur Kastehelmi-serien!
 • Teema Tiimi Skål/fat 15 cm Gråmelerad

  Teema Tiimi Skål/fat 15 cm Gråmelerad
  Mångsidigt fat som passar perfekt för servering av tillbehör, frukost eller efterrätter. Kombinera gärna med övriga delar i Teema Tiimi serien, den unika prickade grå glasyren adderar en jordnära detalj till din dukning för både vardag och fest.
 • Teema tallrik 16x16 cm vit

  Teema tallrik 16x16 cm vit
 • Iittala Taika Tallrik 22 cm Porslin Röd

  Iittala Taika Tallrik 22 cm Porslin Röd
  Taika betyder ”magi” på finska – och du kan välja bland en mängd djärva och förtrollande varianter. Haapaniemis illustrationer inspirerar din fantasi och skapar nya berättelser. Dessa fascinerande mönster avslöjar gradvis sina detaljer och lager av betydelse för betraktaren. De magiska mönstren av Klaus Haapaniemi har kombinerats med formen hos Aika-serien, designad av Heikki OrvolaI
 • Teema tallrik 21 cm svart

  Teema tallrik 21 cm svart
 • Teema Tallrik 16x16 cm, Röd

  Teema Tallrik 16x16 cm, Röd
  Klassisk tallrik från Iittala.
 • Iittala Teema Tallrik 17 cm Vit

  Iittala Teema Tallrik 17 cm Vit
  En mindre tallrik som passar perfekt till förrätten eller frukostmackan. Den klassiska servisen skapades 1952 och känns lika modern nu som då. Hela serien tål dessutom maskindisk, ugn, mikrovågsugn samt frys - smidig att använda varje dag helt enkelt.
 • Teema tallrik 16x16 cm melerad grå

  Teema tallrik 16x16 cm melerad grå
 • Teema Tallrik 26 cm Vit, 12-Pack

  Teema Tallrik 26 cm Vit, 12-Pack
  Ett set med tolv tallrikar som tillhör serien Teema, som har designats av Kaj Franck för Iittala. Serien kännetecknas av sin stilrena och genomtänkta design med oändliga kombinationsmöjligheter. Storleken på tallriken gör att den passar för alla tillfällen, oavsett om du serverar middag, lunch eller frukost. Egenskaper: Tål diskmaskin och mikrovågsugn Tillverkad av porslin Flera användningsområden
 • Iittala Taika Tallrik Djup 22 cm Vit

  Iittala Taika Tallrik Djup 22 cm Vit
  Djup tallrik med kreativt tryck från den finska porslinsserien Taika. Taika betyder magisk på finska och det är något som uttrycks i seriens alla delar. Denna tallrik passar till servering av det mesta, allt från ditt morgongröt till fredags snacks.
 • Iittala Taika Tallrik 22 cm Vit

  Iittala Taika Tallrik 22 cm Vit
  En vacker tallrik med djärvt mönster som är svår att sluta titta på. Denna häftiga serie med ugglor och andra djur skapar ha-begär och kan även blandas med annan dukning i oändlighet. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Taika Tallrik 41 cm svart

  Taika Tallrik 41 cm svart
 • Taika Tallrik 22 cm, Vit

  Taika Tallrik 22 cm, Vit
  Taika serie från Iittala, designad av Klaus Haapaniemi och Heikki Orvola.Taika betyder ''magi'' på finska och Klaus Haapaniemi vill att hans illustrationer ska inspirera din egen fantasi och berättande.
 • Teema Tallrik flat Blåmelerad 17 cm

  Teema Tallrik flat Blåmelerad 17 cm
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Taika Serveringsfat oval 41 cm vit

  Taika Serveringsfat oval 41 cm vit
 • Taika Djup Tallrik 22 cm

  Taika Djup Tallrik 22 cm
  Djup tallrik med vacker dekor från Iittala.
 • Teema tallrik 26 cm melerad blå

  Teema tallrik 26 cm melerad blå
 • Teema assiett 17 cm svart

  Teema assiett 17 cm svart
 • Taika tallrik 30 cm blå

  Taika tallrik 30 cm blå
 • Taika Tallrik 27 cm svart

  Taika Tallrik 27 cm svart
 • Iittala Taika Djup Tallrik 22 cm Vit

  Iittala Taika Djup Tallrik 22 cm Vit
  Taika är en porslinsserie som är formgiven av Heikki Orvola och Klaus Haapaniemi för Iittala. En fantastiskt vacker porslinsserie. Serien är otroligt vacker och namnet, Taika, betyder Magisk på finska. Det magiska speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela porslinsserie
 • Teema Tallrik flat Svart 17 cm

  Teema Tallrik flat Svart 17 cm
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Kastehelmi Assiett Klar 17 cm, 6-Pack

  Kastehelmi Assiett Klar 17 cm, 6-Pack
  Detta set innehåller sex stycken assietter från serien Kastehelmi, som är en av Iittalas mest klassiska och populära serie. Assietterna är tillverkade av glas, och pryds av ett mönster som påminner om glittrande daggdroppar i morgonsolen. Storleken gör dem perfekta för servering av exempelvis plockmat och desserter.Egenskaper: Designad av Oiva Toikka Tål diskmaskin Diameter: 17 cm
 • Iittala Taika Djup Tallrik D:20 cm Porslin Svart

  Iittala Taika Djup Tallrik D:20 cm Porslin Svart
  En djup tallrik från serien Taika från Iittala. Konsten på tallriken är typisk för Taika produkter och kan kombineras med resten av serien. Tål maskindisk
 • Kastehelmi Tallrik Grå 17 cm

  Kastehelmi Tallrik Grå 17 cm
 • Teema Tiimi Skål 33 cl Gråmelerad

  Teema Tiimi Skål 33 cl Gråmelerad
  Denna skål fungerar lika bra för frukost, efterrätt eller soppa men ursprungligen utformad som en risskål. Kombinera gärna med övriga delar i Teema Tiimi serien, den unika prickade grå glasyren adderar en jordnära detalj till din dukning för både vardag och fest.
 • Iittala Kastehelmi Tallrik 24,8cm Klar

  Iittala Kastehelmi Tallrik 24,8cm Klar
  En glastallrik från serien Kastehelmi. Designern Oiva Toikkas glastallrikar har blivit inspirerad av det natursköna Finland. Formen och det dekorativa glaset kan jämföras med en soluppgång över en skogsglänta en daggig morgon. Diameter: 24,8 cm Färg: Klar. Skötselråd: Kan diskas i dis
 • Kastehelmi assiett mossgrön

  Kastehelmi assiett mossgrön
 • Taika Tallrik 22 cm blå

  Taika Tallrik 22 cm blå
 • Teema Tallrik Vit, 21 cm

  Teema Tallrik Vit, 21 cm
  Teema tallrik från Iittala, formgiven av Kaj Franck 1952. Teema är mycket mångsidig med oändliga kombinationer. Blanda hur du vill med olika storlekar på tallrikar och koppar. Teema kan användas i ugn, frys, servering och lagring. Serien är enkel men både funktionell och elegant. Finns i fler storlekar och färger
 • Taika Tallrik 30 cm, Vit

  Taika Tallrik 30 cm, Vit
  Taika Tallrik 30 cm, Vit från Iittala
 • Teema Djup Tallrik 21 cm, Puder

  Teema Djup Tallrik 21 cm, Puder
  Djup tallrik från Iittala som blir den perfekta basen till det dukade bordet.
 • Kastehelmi Tallrik Klar, 24,8 cm

  Kastehelmi Tallrik Klar, 24,8 cm
  Tallrik i glas från den populära serien Kastehelmi.
 • Iittala Taika Tallrik 27 cm Porslin Röd

  Iittala Taika Tallrik 27 cm Porslin Röd
  Taika betyder ”magi” på finska – och du kan välja bland en mängd djärva och förtrollande varianter. Haapaniemis illustrationer inspirerar din fantasi och skapar nya berättelser. Dessa fascinerande mönster avslöjar gradvis sina detaljer och lager av betydelse för betraktaren. De magiska mönstren av Klaus Haapaniemi har kombinerats med formen hos Aika-serien, designad av Heikki OrvolaI
 • Origo Tallrik 20 cm orange

  Origo Tallrik 20 cm orange
 • Teema Tallrik 26 cm, Gråmelerad

  Teema Tallrik 26 cm, Gråmelerad
  Teema tallrik från Iittala, formgiven av Kaj Franck 1952. Den nya prickade gråfärgen i Teema-kollektionen ger festlighet till Kaj Francks klassiska bordsartiklar. Den prickade glasyren härrör från ämnena i färgglasyren som inte smälter. Punkterna placeras slumpmässigt på ytan och gör varje objekt unikt. Den prickade gråfärgen finns i de mest älskade Teema-delarna.
 • Taika Tallrik flat 27 cm Svart

  Taika Tallrik flat 27 cm Svart
  Taika mattallrik med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Taika Tallrik 30 cm vit

  Taika Tallrik 30 cm vit
 • Taika Tallrik 27 cm vit

  Taika Tallrik 27 cm vit
 • Taika serveringsfat blå

  Taika serveringsfat blå
 • Taika Tallrik flat 30 cm svart

  Taika Tallrik flat 30 cm svart
 • Teema Tallrik flat 26 cm Gråmelerad

  Teema Tallrik flat 26 cm Gråmelerad
  Stor flat tallrik från servisen Teema som gör dukningen till en fest! Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Taika tallrik 30 cm svart

  Taika tallrik 30 cm svart
 • Iittala Teema Tallrik 17 cm Ljusblå

  Iittala Teema Tallrik 17 cm Ljusblå
  En mindre tallrik som passar perfekt till förrätten eller frukostmackan. Den klassiska servisen skapades 1952 och känns lika modern nu som då. Hela serien tål dessutom maskindisk, ugn, mikrovågsugn samt frys - smidig att använda varje dag helt enkelt.
 • Kastehelmi tallrik stor 31,5 cm grå

  Kastehelmi tallrik stor 31,5 cm grå
 • Teema assiett 17 cm pärlgrå

  Teema assiett 17 cm pärlgrå
 • Teema tallrik 21 cm ljusblå

  Teema tallrik 21 cm ljusblå
 • Kastehelmi Tallrik 25cm Klar

  Kastehelmi Tallrik 25cm Klar
 • Iittala Teema Tallrik 26 cm Melerad Blå

  Iittala Teema Tallrik 26 cm Melerad Blå
  Oavsett vad du serverar din familj eller gäster så faller denna stilrena tallrik alla i smaken. Den klassiska servisen skapades 1952 och känns lika modern nu som då. Hela serien tål dessutom maskindisk, ugn, mikrovågsugn samt frys - smidig att använda varje dag helt enkelt.
 • Teema Tallrik djup 21 cm svart

  Teema Tallrik djup 21 cm svart
 • Origo tallrik orange Ø 26 cm

  Origo tallrik orange Ø 26 cm
 • Teema Tallrik 17 cm, Svart

  Teema Tallrik 17 cm, Svart
  Teema tallrik från Iittala, formgiven av Kaj Franck 1952. Teema är mycket mångsidig med oändliga kombinationer. Blanda hur du vill med olika storlekar på tallrikar och koppar. Teema kan användas i ugn, frys, servering och lagring. Serien är enkel men både funktionell och elegant. Finns i fler storlekar och färger
 • Teema Tiimi djup tallrik 12 cm vit

  Teema Tiimi djup tallrik 12 cm vit
 • Iittala Teema Tallrik 26 cm Melerad Grå

  Iittala Teema Tallrik 26 cm Melerad Grå
  Designad av en av Iittalas mest kända designhjältar, Kaj Franck. Varje del i serien Teema utgår från tre enkla former: cirkel, fyrkant och rektangel. Säker att användas i ugn, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Teema är det perfekta inslaget i varje kök och dess tidlösa skönhet överförs
 • Taika tallrik röd Ø27 cm

  Taika tallrik röd Ø27 cm
 • Origo Tallrik 26 cm orange

  Origo Tallrik 26 cm orange
 • Taika Tallrik flat 27 cm Röd

  Taika Tallrik flat 27 cm Röd
  Taika mattallrik med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Alvar Aalto Fat, Plywood

  Alvar Aalto Fat, Plywood
  Fat i plywood från Iittala.
 • Teema Tallrik djup 21 cm svart

  Teema Tallrik djup 21 cm svart
 • Taika Tallrik 27 cm, Blå

  Taika Tallrik 27 cm, Blå
  Taika Tallrik 27 cm, Blå från Iittala
 • Teema Tallrik 17 cm pärlgrå

  Teema Tallrik 17 cm pärlgrå
 • Teema tallrik fyrkantig 12x12 cm vit

  Teema tallrik fyrkantig 12x12 cm vit
 • Teema tallrik fyrkantig 16x16 cm ljusblå

  Teema tallrik fyrkantig 16x16 cm ljusblå
 • Raami Serveringstallrik 35 cm, Vit

  Raami Serveringstallrik 35 cm, Vit
  Serveringstallrik med både skönhet och karaktär från serien Raami av Iittala.
 • Taika Tallrik 22 cm

  Taika Tallrik 22 cm
  Taika serie från Iittala, designad av Klaus Haapaniemi och Heikki Orvola.Taika betyder ''magi'' på finska och Klaus Haapaniemi vill att hans illustrationer ska inspirera din egen fantasi och berättande.
 • Iittala Teema Tallrik 17 cm Vit

  Iittala Teema Tallrik 17 cm Vit
  En stilren och vacker tallrik från kollektionen Iittala Teema. Tallriken har en härlig vit färg, tål maskindiskning, mikrovågsugn och frys.   Serien Teema är en väldigt vacker och mångsidig kollektion med många kombinationer av former, storlekar och färger. Den smått legendarisk
 • Iittala Kastehelmi Tallrik 24,8 cm Klar

  Iittala Kastehelmi Tallrik 24,8 cm Klar
  Oavsett om det blir älgstek, vegetarisk gryta eller köttbullar så kommer denna tallrik i glas att förhöja din dukning oavsett tillfälle. Trots att den häftiga designen skapades redan 1964 så känns denna klassiska serie alltid modern. Tål maskindisk.
 • Kastehelmi tallrik 315 mm klar

  Kastehelmi tallrik 315 mm klar
 • Teema Tiimi Tallrik djup Vit 9 cm

  Teema Tiimi Tallrik djup Vit 9 cm
  Teema Tiimi är formgiven av flera asiatiska designers och inspirerad av ursprungliga Teema från 1952 som Kaj Franck designat. Servisen är specialdesignade för det asiatiska köket och livsstilen och ger en asiatisk twist till din dukning. Du kan laga mat i delarna och använda dem i ugnen samt frysas in. Mångsidiga delar som du både kan laga mat i samt servera ur. Alla delar kan frysas in och användas i ugn.
 • Teema assiett 17 cm vit

  Teema assiett 17 cm vit
 • Teema Tallrik 17 cm vit

  Teema Tallrik 17 cm vit
 • Taika Tallrik flat 30 cm svart

  Taika Tallrik flat 30 cm svart
 • Teema Tiimi tallrik djup 20 cm Vit

  Teema Tiimi tallrik djup 20 cm Vit
 • Teema Tallrik 17 cm svart

  Teema Tallrik 17 cm svart
 • Teema Tiimi Risskål 30 cl Vit

  Teema Tiimi Risskål 30 cl Vit
  Teema Tiimi är formgiven av flera asiatiska designers och inspirerad av ursprungliga Teema från 1952 som Kaj Franck designat. Servisen är specialdesignade för det asiatiska köket och livsstilen och ger en asiatisk twist till din dukning. Du kan laga mat i delarna och använda dem i ugnen samt frysas in. Mångsidiga delar som du både kan laga mat i samt servera ur. Alla delar kan frysas in och användas i ugn.
 • Ultima Thule tallrik 19 cm

  Ultima Thule tallrik 19 cm
 • Iittala Taika Serveringsfat Oval 41 cm Vit

  Iittala Taika Serveringsfat Oval 41 cm Vit
  Serveringsfatet som förhöjer dukningen vid alla tillfällen. Passar lika bra till söndagssteken som till fikabrödet. Denna häftiga serie med ugglor och andra djur skapar ha-begär och kan även blandas med annan dukning i oändlighet. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Kastehelmi assiett Linne

  Kastehelmi assiett Linne
 • Aino Aalto Tallrik 17,5 cm klar

  Aino Aalto Tallrik 17,5 cm klar
 • Kastehelmi Tallrik Grå 31,5 cm

  Kastehelmi Tallrik Grå 31,5 cm
 • Teema tallrik 17 cm melerad blå

  Teema tallrik 17 cm melerad blå
 • Teema Tallrik flat 21 cm Puder

  Teema Tallrik flat 21 cm Puder
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Kastehelmi tallrik liten 24,8 cm grå

  Kastehelmi tallrik liten 24,8 cm grå
 • Taika Tallrik 27 cm, Vit

  Taika Tallrik 27 cm, Vit
  Taika Tallrik 27 cm, Vit från Iittala
 • Teema Tallrik 26 cm vit

  Teema Tallrik 26 cm vit
 • Teema Tallrik flat 26 cm Blåmelerad

  Teema Tallrik flat 26 cm Blåmelerad
  Stor flat tallrik från servisen Teema som gör dukningen till en fest! Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala Taika Serveringsfat Oval 41 cm Porslin Svart

  Iittala Taika Serveringsfat Oval 41 cm Porslin Svart
  Ett serveringsfat från Iittala med serien Taika. Fatet passar pefekt till servering och till snacksen på kvällen. Konsten är typisk för Taika och kombineras väl med resten av seien.
ileadileadilead