Iittala tallrikar

Finska Iittala har väldigt många tallrikar i sin kollektion av porslin. Här hittar du populära serier som Taika, Origo, Teema och Senta.

Iittala Teema finns i många olika färger och även i olika former. Tallrikarna finns i klassiskt runda men också fyrkantiga, vilka kan vara snyggt att duka med ibland. Alla Teema-tallrikar är helfärgade. Vill du ha mönstrade tallrikar ska du kika på Iittala Taika eller Kastehelmi.

Köpa tallrikar på Iittala outlet och på nätet

Det enklaste sättet är att beställa Iittala produkter online, men för dig som bor nära en outlet kan det vara värt att lägga lite tid på att åka dit. Det finns outlets i bland annat Höganäs, Örsundsbro, Vingåker och Skultuna. För nordbor finns en outletbutik i Haparanda.

Men, för oss som gillar att handla bekvämt på nätet finns här nedanför bilder och priser från svenska återförsäljare av Iittala produkter online.

Populärt inom Iittala tallrikar

 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Klar

  Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Klar
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - SÅLD Assietter Solaris 12 st

  Iittala - SÅLD Assietter Solaris 12 st
  12 st Assietter ur serien Solaris formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Pärlgrå

  Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Pärlgrå
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Teema Tallrik djup 21 cm pärlgrå

  Teema Tallrik djup 21 cm pärlgrå

Fler tips på Iittala tallrikar

 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik Helle Ametist A7 70x10 Cm - Assietter Keramik Multi - 1057084

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik Helle Ametist A7 70x10 Cm - Assietter Keramik Multi - 1057084
  Oiva Toikka Collection tallrik från Iittala med ett livligt mönster med härliga färger som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av slitstark keramik med en design i olika storlekar perfekt för vackra upplägg av maten. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Oiva Toikka. Bra att veta om Oiva Toikka Collection tallrik - Från kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Livligt mönster.- Härliga färger. Hur bör du ta hand om tallriken?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Multi Assietter i Keramik från Iittala med stor omsorg.
 • Teema Tallrik Honung 17 cm

  Teema Tallrik Honung 17 cm
 • Iittala - Raami Skål 62 cl

  Iittala - Raami Skål 62 cl
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en söt liten skål. Perfekt att ta fram till frukost, soppa, eller varför inte lördagsgodiset?Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Raami Skål 36 cl Klar

  Iittala - Raami Skål 36 cl Klar
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala har du här en vacker skål, perfekt för frukost, desserter och kalla rätter. Det pressade glaset är stilrent mönstrat och bidrar till en inbjudande stämning vid bordet. Skålen Raami kommer i flera olika färger.
 • Teema Tallrik 26cm Vintage blå

  Teema Tallrik 26cm Vintage blå
 • Teema Tallrik 21 cm pärlgrå

  Teema Tallrik 21 cm pärlgrå
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Svart

  Iittala - Teema Skål 15 cm Svart
  Skål ur servisen Teema, perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Tranbär

  Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Tranbär
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm 6-pack - Assietter Glas Klar

  Iittala Kastehelmi Assiett 17 Cm 6-pack - Assietter Glas Klar
  Den här assietten i glas tillhör den populära serien Kastehelmi från Iittala, och den påminner om dagg som glittrar i gräset på morgonen. Perfekt att servera din favoritfika på, eller som en inredningsdetalj med ett ljus på. Formgiven av Oiva Toikka år 1964. Säljs i 6-pack. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Teema Tallrik 17 cm pärlgrå

  Teema Tallrik 17 cm pärlgrå
 • Teema Tallrik Honung 21 cm

  Teema Tallrik Honung 21 cm
 • Iittala - Aqua Glasskålar 5 st

  Iittala - Aqua Glasskålar 5 st
  5 st glasskålar ur serien Aqua från Iittala.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala Taika Skål 2,8 L - Uppläggningsfat Porslin Vit - 1006018

  Iittala Taika Skål 2,8 L - Uppläggningsfat Porslin Vit - 1006018
  Taika serie från Iittala, designad av Klaus Haapaniemi och Heikki Orvola.Taika betyder "magi" på finska och Klaus Haapaniemi vill att hans illustrationer ska inspirera din egen fantasi och berättande. Vi har valt ut Vit Uppläggningsfat i Porslin från Iittala med stor omsorg.
 • Taika tallrik 27 cm Siimes

  Taika tallrik 27 cm Siimes
 • Kastehelmi Tallrik 248 mm Mörkgrå

  Kastehelmi Tallrik 248 mm Mörkgrå
 • Iittala - Teema Skål 3,4 L Honung

  Iittala - Teema Skål 3,4 L Honung
  Stor skål ur serien Teema från Iittala. Tack vare den generösa storleken passar den perfekt för servering av olika gryträtter, eller att använda för bakning och matlagning. Skålen tål mikrovågsugn, ugn, frys och maskindisk. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Teema Tallrik 17cm Linne

  Teema Tallrik 17cm Linne
 • Iittala - Taika Tallrik flat 27 cm Röd

  Iittala - Taika Tallrik flat 27 cm Röd
  Taika mattallrik med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Taika Tallrik 41 cm svart

  Taika Tallrik 41 cm svart
 • Iittala Teema djup tallrik, 21cm, vintage brun

  Iittala Teema djup tallrik, 21cm, vintage brun
  Djup tallrik som är användbar till både frukost en vardagsmorgon och till servering av frukt och dessert en fredagskväll. Tallriken mäter 21 cm i diameter och är framställd i porslin i hög kvalitet. Iittala är känt för sin grundliga bearbetning av materialet, och därför får du en håll
 • Iittala - Teema Skål 3,4 L Vit

  Iittala - Teema Skål 3,4 L Vit
  Stor skål ur serien Teema från Iittala. Tack vare den generösa storleken passar den perfekt för servering av olika gryträtter, eller att använda för bakning och matlagning. Skålen tål mikrovågsugn, ugn, frys och maskindisk. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik Helle Ametist A5 15x21 Cm - Assietter Keramik Multi

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik Helle Ametist A5 15x21 Cm - Assietter Keramik Multi
  Tallriken från Iittala har ett livligt mönster med härliga färger som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av slitstark keramik med en design i olika storlekar perfekt för vackra upplägg av maten. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Oiva Toikka. Om tallriken från Iittala- Från kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Livligt mönster.- Härliga färger. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Teema Tallrik 26cm Linne

  Teema Tallrik 26cm Linne
 • Iittala - Taika Tallrik flat 22 cm Röd

  Iittala - Taika Tallrik flat 22 cm Röd
  En perfekt storlek för förätten eller frukosten som blir ett dekorativt tillbehör till bordet. Den vackra räven med dem sagolika träden gör hela tallriken magisk. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik, Helle

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik, Helle
  Ett kreativt och färgglatt fat från Iittalas Oiva Toikka Collection. "Helle" betyder värme på svenska och Toikka har med hjälp av de olika färgklickarna försökt efterskapa en sommarvärme som ska stråla ut från fatets mönster. Toikkas designer är baserade på de skisser och teckningar
 • Teema Djup tallrik 21cm Linne

  Teema Djup tallrik 21cm Linne
 • Taika Tallrik 27 cm svart

  Taika Tallrik 27 cm svart
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Vintage Brun

  Iittala - Teema Skål 15 cm Vintage Brun
  Skål ur servisen Teema, perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Teema Tallrik 26cm Linne

  Teema Tallrik 26cm Linne
 • Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

  Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala har du här en vacker skål, perfekt för frukost, desserter och kalla rätter. Det pressade glaset är stilrent mönstrat och bidrar till en inbjudande stämning vid bordet. Skålen Raami kommer i flera olika färger.
 • Taika Tallrik 22 cm vit

  Taika Tallrik 22 cm vit
 • Iittala Teema Tallrik 16x16 cm Melerad Grå

  Iittala Teema Tallrik 16x16 cm Melerad Grå
  Designad av en av Iittalas mest kända designhjältar, Kaj Franck. Varje del i serien Teema utgår från tre enkla former: cirkel, fyrkant och rektangel. Säker att användas i ugn, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Teema är det perfekta inslaget i varje kök och dess tidlösa skönhet överförs
 • Kastehelmi Tallrik Linne 17 cm

  Kastehelmi Tallrik Linne 17 cm
 • Taika tallrik 22 cm svart

  Taika tallrik 22 cm svart
 • Iittala Teema Tallrik 16x16 Cm Linne - Assietter Stengods Linen

  Iittala Teema Tallrik 16x16 Cm Linne - Assietter Stengods Linen
  Teema tallrik från Iittala. Den här tallriken är den perfekta basen till det dukade bordet. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Tallriken lämpar sig för dagligt bruk då den tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Teema Fyrkantig tallrik 16x16 cm pärlgrå

  Teema Fyrkantig tallrik 16x16 cm pärlgrå
 • Teema tallrik 26 cm puder

  Teema tallrik 26 cm puder
 • Iittala - Teema Tallrik flat 26 cm Linne

  Iittala - Teema Tallrik flat 26 cm Linne
  Stor flat tallrik från servisen Teema som gör dukningen till en fest!Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Teema Tallrik 17 cm vit

  Teema Tallrik 17 cm vit
 • Teema Tallrik 21cm Linne

  Teema Tallrik 21cm Linne
 • Iittala Teema tallrik, 21 cm, vintage blå

  Iittala Teema tallrik, 21 cm, vintage blå
  Tallrik från Iittalas Teema-serie i allra högsta kvalitet och i en enkel och tidlös design, som betyder att den är bra till både vardagsbruk och till fest. Tallriken är tillverkad i porslin, och den tål både maskindisk, ugn, mikrovågsugn och nedkylning.Teema-serien från Iittala är designa
 • Iittala - Raami Recycled Edition Skål 36 cl

  Iittala - Raami Recycled Edition Skål 36 cl
  Skål ur serien Raami Recycled Collection från Iittala. Den vackra dukningsserien är designad av Jasper Morrison och finns nu i 100% återvunnet glas, tillverkad av glasspill från Iittala glasbruk i Finland. Skålen rymmer 36 cl, och är perfekt som en liten serveringsskål, till servering av dessert eller till frukosten. Det återvunna glaset varierar i vackra grönblåa toner, och varje återvunnen produkt är unik. Färgerna kan variera lite, och små bubblor kan uppstå i återvinningsprocessen. Kan diskas i maskin. En hållbar present, som är fin i kombination med andra glas-och porslinsserier från Iittala.
 • Teema Djup Tallrik Honung 21 cm

  Teema Djup Tallrik Honung 21 cm
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik, Helle

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallrik, Helle
  Ett kreativt och färgglatt fat från Iittalas Oiva Toikka Collection. "Helle" betyder värme på svenska och Toikka har med hjälp av de olika färgklickarna försökt efterskapa en sommarvärme som ska stråla ut från fatets mönster. Toikkas designer är baserade på de skisser och teckningar ha
 • Ultima Thule tallrik 190 mm

  Ultima Thule tallrik 190 mm
 • Iittala Teema Tallrik 26 cm Vit

  Iittala Teema Tallrik 26 cm Vit
  En stilren och vacker tallrik från kollektionen Iittala Teema. Tallriken har en härlig vit färg, tål maskindiskning, mikrovågsugn och frys.   Serien Teema är en väldigt vacker och mångsidig kollektion med många kombinationer av former, storlekar och färger. Den smått legendariska design
 • Teema Tallrik 21cm Linne

  Teema Tallrik 21cm Linne
 • Iittala Kastehelmi tallrik 24,6 cm. mörkgrå

  Iittala Kastehelmi tallrik 24,6 cm. mörkgrå
  Denna tallrik är designad med inspiration från en daggfrisk skandinavisk morgon. Den finska glasdesignerns Oiva Toikka är mannen bakom Kastehelmi-seriens design, som bland annat består av tallrikar, glas, skålar och fat. Glaspärlorna på tallriken ger ett elegant och enkelt uttryck som gör se
 • Iittala Essence tallrik 21,1 cm.

  Iittala Essence tallrik 21,1 cm.
  Vacker tallrik från Iittala som är tillverkad av kvalitets mörkgrått pressat glas. De nya serveringsdelarna från Iittala tar din dukning till nya höjder och de passar perfekt till vinglasen från samma serie. Essence-serien är designad av Alfredo Häberli som fokuserar på den minimalistiska
 • Teema Djup tallrik 21cm Linne

  Teema Djup tallrik 21cm Linne
 • Iittala - Taika Siimes Tallrik 22 cm Vit

  Iittala - Taika Siimes Tallrik 22 cm Vit
  Liten tallrik eller assiett ur serien Taika Siimes från Iittala, perfekt till frukosten eller desserten.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C.
 • Iittala - Teema Fat Trekant 12 cm Vit

  Iittala - Teema Fat Trekant 12 cm Vit
  SerienTeema från Iittala är en symbol för minimalistisk nordisk design. Det trekantiga fatet är perfekt att servera olika dippsåser eller godis på. Den enkla, vackra vita färgen i kombination med den eleganta designen framhäver det du väljer att servera och ger alla dukningar en sval och modern touch.Mixa och matcha med samma färg eller andra färger ur Teema-serien, var och en gör den här serien till sin egen genom valet av användningsområde. Samla på alla delar eller använd dem var för sig. Teema serien är en mycket uppskattad present som kan kompletteras med nya delar är efter år.Den ikoniska finska designern Kaj Franck utgick från tre enkla former när han skapade den populära Teema-serien: cirkeln, kvadraten och rektangeln. En mångsidig, funktionell, tålig och genomtänkt serie med oändliga kombinationsmöjligheter.
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 31,5 cm Klar

  Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 31,5 cm Klar
  Denna vackra tallrik från Iittala blir pricken över i på middagsdukningen! Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala.
 • Taika Tallrik 22 cm blå

  Taika Tallrik 22 cm blå
 • Kastehelmi Tallrik 25cm Klar

  Kastehelmi Tallrik 25cm Klar
 • Raami Djup Tallrik Vit 22 cm

  Raami Djup Tallrik Vit 22 cm
 • Iittala - Teema Tallrik flat 21 cm Vintage Blå

  Iittala - Teema Tallrik flat 21 cm Vintage Blå
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Taika tallrik djup 22 cm - Svart

  Taika tallrik djup 22 cm - Svart
 • Iittala Ultima Thule serveringsfat 37 cm.

  Iittala Ultima Thule serveringsfat 37 cm.
  Ultima Thule designserie från Iittala består av en värld av glasprodukter, som vill sätta sin exklusivitet på vardagen och festen. Serien återlanserades 2015 av Iittala för att markera att det var 100 år sedan designern Tapio Wirkkalas födelse. På 1960-talet designade den prisvinnande fins
 • Iittala - Teema Tallrik flat 23 cm Vintage Blå

  Iittala - Teema Tallrik flat 23 cm Vintage Blå
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt både till vardags och fest.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Tiimi Tallrik djup Vit 9 cm

  Iittala - Teema Tiimi Tallrik djup Vit 9 cm
  Teema Tiimi är formgiven av flera asiatiska designers och inspirerad av ursprungliga Teema från 1952 som Kaj Franck designat. Servisen är specialdesignade för det asiatiska köket och livsstilen och ger en asiatisk twist till din dukning. Du kan laga mat i delarna och använda dem i ugnen samt frysas in. Mångsidiga delar som du både kan laga mat i samt servera ur. Alla delar kan frysas in och användas i ugn.
 • Iittala - Raami Tallrik 27 cm

  Iittala - Raami Tallrik 27 cm
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin tallrik. Generös storlek som passar förrätten, men liten nog att få plats i både skåpen och diskmaskinen. Kanten ramar in maten på ett vackert sätt. Den klassiska vita färgen framhäver ingrediensernas färger.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Teema tallrik 21 cm vit

  Teema tallrik 21 cm vit
 • Taika tallrik 27 cm röd

  Taika tallrik 27 cm röd
 • Iittala Raami Djup Tallrik 22 Cm - Djupa tallrikar Keramik Vit

  Iittala Raami Djup Tallrik 22 Cm - Djupa tallrikar Keramik Vit
  Den här klassiska djupa tallriken från Iittala kommer i en tidlös vit färg, och passar perfekt för frukost, soppor och grytor. Den tillhör dukningsserien Raami som har designats av Jasper Morrison, och kännetecknas av både skönhet och karaktär. Samtliga delar i serien har genomarbetats i minsta detalj, och skapar en härlig atmosfär runt bordet – oavsett tillfälle. Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Kastehelmi Tallrik 315 mm Mörkgrå

  Kastehelmi Tallrik 315 mm Mörkgrå
 • Raami Tallrik Vit 17 cm

  Raami Tallrik Vit 17 cm
 • Teema Tallrik 26 cm svart

  Teema Tallrik 26 cm svart
 • Teema Tallrik 21cm Vintage blå

  Teema Tallrik 21cm Vintage blå
 • Ultima Thule serveringsfat 37cm

  Ultima Thule serveringsfat 37cm
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Honung

  Iittala - Teema Skål 15 cm Honung
  Skål ur servisen Teema, perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Teema Tallrik djup 21 cm pärlgrå

  Teema Tallrik djup 21 cm pärlgrå
 • Teema Djup tallrik 21cm Vintage brun

  Teema Djup tallrik 21cm Vintage brun
 • Iittala - Teema Tallrik flat 26 cm Vit

  Iittala - Teema Tallrik flat 26 cm Vit
  Stor flat tallrik från servisen Teema som gör dukningen till en fest!Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala Teema Tallrik 17 cm Vit

  Iittala Teema Tallrik 17 cm Vit
  En stilren och vacker tallrik från kollektionen Iittala Teema. Tallriken har en härlig vit färg, tål maskindiskning, mikrovågsugn och frys.   Serien Teema är en väldigt vacker och mångsidig kollektion med många kombinationer av former, storlekar och färger. Den smått legendariska design
 • Teema Tallrik 26cm Vintage blå

  Teema Tallrik 26cm Vintage blå
 • Iittala - Teema Tallrik flat 17 cm Honung

  Iittala - Teema Tallrik flat 17 cm Honung
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Kastehelmi tallrik 315 mm klar

  Kastehelmi tallrik 315 mm klar
 • Teema Tallrik 17cm Vintage brun

  Teema Tallrik 17cm Vintage brun
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Vintage Blå

  Iittala - Teema Skål 15 cm Vintage Blå
  Skål ur servisen Teema, perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala Teema Tallrik 26 Cm Pärlgrå 6-pack - Mattallrikar Porslin Grå - 1005891-6pack

  Iittala Teema Tallrik 26 Cm Pärlgrå 6-pack - Mattallrikar Porslin Grå - 1005891-6pack
  Ett set med sex tallrikar som tillhör serien Teema, som har designats av Kaj Franck för Iittala. Serien kännetecknas av sin stilrena och genomtänkta design med oändliga kombinationsmöjligheter. Storleken på tallriken gör att den passar för alla tillfällen, oavsett om du serverar middag, lunch eller frukost. Egenskaper: Tål diskmaskin och mikrovågsugn Tillverkad av porslin Flera användningsområden Vi har valt ut Grå Mattallrikar i Porslin från Iittala med stor omsorg.
 • Serveringsfat Raami, 35 cm

  Serveringsfat Raami, 35 cm
  Den nya kollektionen Raami (”ram” på finska) är formgiven av Jasper Morrison och har både skönhet och karaktär. Den ovala formen förhöjer dukningen och passar även där det är ont om plats. Perfekt för stekar, fisk, grönsaker, frukt och desserter. Den klassiska vita färgen framhäver färgstark mat. Tål maskindisk
 • Iittala Kastehelmi tallrik 31,5 cm. mörkgrå

  Iittala Kastehelmi tallrik 31,5 cm. mörkgrå
  Tallrik från Kastehelmi-serien står fint på ett dukat middagsbord - oavsett om den används som tallrik eller severingsfat. Diametern på 31,5 cm gör den nämligen idealisk att använda som tallrik och som serveringsfat. Iittala tallriken är framställd av glas och tål maskindisk. Iittala är
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Puder

  Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Puder
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Taika Skål 60 cl Svart

  Iittala - Taika Skål 60 cl Svart
  Ett magiskt mönster med en utmärkt storlek på skålen. Använd för frukost och middag, vardag som bjudning. Färgerna gör sig fantastiskt mot den vita bakgrunden och kommer vara en favorit länge. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Raami Liten Tallrik Vit 2 set

  Raami Liten Tallrik Vit 2 set
 • Taika Tallrik 27 cm blå

  Taika Tallrik 27 cm blå
 • Taika Tallrik 22 cm blå

  Taika Tallrik 22 cm blå
 • Iittala Teema Tallrik 26 Cm Svart - Mattallrikar Porslin Svart - 1005490

  Iittala Teema Tallrik 26 Cm Svart - Mattallrikar Porslin Svart - 1005490
  Teema tallrik från Iittala, formgiven av Kaj Franck 1952. Den nya prickade gråfärgen i Teema-kollektionen ger festlighet till Kaj Francks klassiska bordsartiklar. Den prickade glasyren härrör från ämnena i färgglasyren som inte smälter. Punkterna placeras slumpmässigt på ytan och gör varje objekt unikt. Den prickade gråfärgen finns i de mest älskade Teema-delarna. Vi har valt ut Svart Mattallrikar i Porslin från Iittala med stor omsorg.
 • Serveringsbricka Alvar Aalto Collection 339 x 346 mm

  Serveringsbricka Alvar Aalto Collection 339 x 346 mm
  Den finska designlegenden Alvar Aalto kombinerade enkel design med hantverksskicklighet för att skapa sina ikoniska inredningsdetaljer. Aalto-seriens delar kombinerar form och funktion och utgör tidlösa symboler för skandinavisk heminredningsdesign. Iittalas Aalto-serie utökas med en ny serveringsbricka med inspiration från Aaltos ikoniska vågform. Det vackra ekträet framhäver den flytande formen. Serveringsbrickan i Aalto-serien ger en förfinad värme som förhöjer de vardagliga stunderna. Perfekt för att servera bakverk och bröd. En perfekt bröllops-, födelsedags-, jubileums- eller inflyttningspresent. Utmärkt att kombinera med andra delar i Aalto-serien.
 • Iittala Teema Tallrik 23 Cm - Assietter Stengods Vintage Blue

  Iittala Teema Tallrik 23 Cm - Assietter Stengods Vintage Blue
  Tallriken från Iittala har klassisk, enkel design i stengods och porslin. Den har vacker kant runt omkring perfekt för att servera både middag och frukost. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Kaj Franck. Om tallriken från Iittala- Enkel, klassisk design.- Vacker, stilren kant.- Tillverkad av stengods och porslin.- Finns även som mugg.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Tallriken kommer i olika färger.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Laxrosa

  Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Laxrosa
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Teema Tallrik Honung 26 cm

  Teema Tallrik Honung 26 cm
 • Iittala Kastehelmi Tallrik 24,8 Cm - Assietter Glas Klar

  Iittala Kastehelmi Tallrik 24,8 Cm - Assietter Glas Klar
  En glastallrik som tillhör den populära serien Kastehelmi från Iittala, och påminner om dagg som glittrar i gräset på morgonen. Perfekt att servera favoritfikan på, eller som en inredningsdetalj med ett ljus på. Formgiven av Oiva Toikka år 1964. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala - SÅLD Sockerskål och Gräddsnipa Ultima Thule

  Iittala - SÅLD Sockerskål och Gräddsnipa Ultima Thule
  En sockerskål och gräddsnipa ur serien Ultima Thule formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Grå

  Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Grå
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Taika Skål 30 cl Svart

  Iittala - Taika Skål 30 cl Svart
  Denna storlek på skål passar perfekt till både filen och frukostflingorna som till en mindre dessert och förrättssoppan. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala Teema Fat Fyrkantig 37 x 16 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Iittala Teema Fat Fyrkantig 37 x 16 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Teema Fat från Iittala. Det här fatet är den perfekta basen till det dukade bordet. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Fatet lämpar sig för dagligt bruk då den tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
ileadilead