Glas och porslin » Glas » Ölglas

Märken på ölglas:

Iittala ölglas

Finska märket Iittala har några ölglas i sin kollektion. Här är bland annat ölglasen Tapio och Aarne exempel på glas som står högt upp på önskelistan.

 • Iittala Tapio Ölglas 30cl 2-pack

  Iittala Tapio Ölglas 30cl 2-pack från Iittala
 • Iittala Essence Ölglas 48 cl 2-pack

  Den stilrena Essence-serien, designad av Alfredo Häberli från Argentina 2001 för det finska företaget Iittala, har under de senaste åren snabbt blivit en av de populäraste glas-serierna med sin stilrena utformning och höga kvalitét. Med Iittala Essence-s
 • Iittala Ultima Thule ölglas 60 cl 2-pack

  Iittala Ultima Thule ölglas 60 cl 2-pack från Iittala
 • Iittala Essence Ölglas 48 cl 2-pack

  Iittala Essence Ölglas 48 cl 2-pack från Iittala
 • Iittala Ultima Thule Ölglas 2-pack 34 cl

  Ultima Thule är en välkänd design från 1968 av Iittala som Tapio Wirkkalas har designat. Inspirationen är hämtad från den Nordiska naturen och får oss att tänka på issmältningen mot våren. Glaset är finslipat in i minsta detalj med dess unika mönster som kan bli en häftig effekt med ljusspel. Hållbara glas med stil, drick öl som en kung!
 • Iittala Essence Ölglas 4-pack

  Iittala Essence Ölglas 4-pack från Iittala
 • Iittala Essence Ölglas 48 cl 4-pack

  2001 designade Alfredo Häberli från Argentina serien Essence för de finska företaget Ittala. Med åren har denna härliga glasserie blivit en av de populäraste med sin stilrena utformning och hög kvalité.   Med detta ölglas från Ess
 • Iittala Aarne ölglas 38 cl 2 st

  Iittala Aarne ölglas 38 cl 2 st från Iittala
 • Iittala Ultima Thule ölglas 34cl 2-pack

  Iittala Ultima Thule ölglas 34cl 2-pack från Iittala
 • Iittala Ultima Thule Ölglas 2-pack 38 cl Klar

  Lite högre glas som passar till alla dina favoritdrycker. Rejäla glas som livar upp dukningen både till vardags och fest. De rustika glasen i serien är inspirerade av smältande is i Lappland och är en klassiker man inte tröttnar på.
 • Iittala Ultima Thule Ölglas 2-pack 60 cl Klar

  Högre glas som passar till alla dina favoritdrycker och livar upp dukningen både till vardags och fest. Den rustika serien är inspirerad av smältande is i Lappland och är en klassiker man inte tröttnar på.
 • Iittala Essence Ölglas 2-pack 48 cl Klar

  Två stycken ölglas som rymmer 48 cl från serien Essence av Iittala. Essence är designat av Alfredo Häberli med en känsla av balans tack vare att storleken på foten och glaset är densamma. Serien består av många sorters glas lämpade för njutning av olika drycker och skapar tillsammans en komplett serie glas att samla på. De stilrena ölglasen gör att du kan njuta av en god kall öl tillsammans med familj och vänner och kan gärna kombineras med andra glas ur serien för en elegant dukning.
 • Iittala Essence Ölglas 4-pack 48 cl Klar

  Fyra stycken ölglas som rymmer 48 cl från serien Essence av Iittala. Essence är designat av Alfredo Häberli med en känsla av balans tack vare att storleken på foten och glaset är densamma. Serien består av många sorters glas lämpade för njutning av olika drycker och skapar tillsammans en komplett serie glas att samla på. De stilrena ölglasen gör att du kan njuta av en god kall öl tillsammans med familj och vänner och kan gärna kombineras med andra glas ur serien för en elegant dukning.