Broste Copenhagen smöraskar

Populärt inom Broste Copenhagen smöraskar

 • Nordic Coal, Smörskål, 7 cm, Grå

  Nordic Coal, Smörskål, 7 cm, Grå
  Nordic coal serien från Broste Copenhagen. Nordic serien av stengods är en klassisk serveringsserie från Broste som de flesta känner igen. Serien passar perfekt till både vardagliga och finare tillfällen. Med dess unika utseende som fångar olika element så kan servisen verkligen göra hela dukningen. Man får en rustik och lite antik känsla av denna vackra serie och den kommer hålla länge!
 • Nordic Sand, Smörskål, 7 cm, Sand/Ljusgrå/Vit

  Nordic Sand, Smörskål, 7 cm, Sand/Ljusgrå/Vit
  Nordic sand serien från Broste Copenhagen. Nordic serien av stengods är en klassisk serveringsserie från Broste som de flesta känner igen. Serien passar perfekt till både vardagliga och finare tillfällen. Med dess unika utseende som fångar olika element så kan servisen verkligen göra hela dukningen. Man får en rustik och lite antik känsla av denna vackra serie och den kommer hålla länge!
 • Nordic Sea, Smörskål, 7 cm, Grå/Ljusgrå

  Nordic Sea, Smörskål, 7 cm, Grå/Ljusgrå
  Nordic sea serien från Broste Copenhagen. Nordic serien av stengods är en klassisk serveringsserie från Broste som de flesta känner igen. Serien passar perfekt till både vardagliga och finare tillfällen. Med dess unika utseende som fångar olika element så kan servisen verkligen göra hela dukningen. Man får en rustik och lite antik känsla av denna vackra serie och den kommer hålla länge!