Höganäs koppar & muggar

Mitt i den vackra kullabygden i Skåne grundades Höganäs 1909. Svensk design av enkla bruksföremål i stengods är grunden i Höganäs Keramiks verksamhet. Deras koppar och muggar tål och bevarar värme på ett bra sätt. De passar därför jättebra som kaffemugg. De finns att köpa hos väldigt många butiksåterförsäljare.

Här hittar du en samling med Höganäs muggar som säljs på nätet. Vill du se fler bilder och kanske köpa, är det bara att klicka sig vidare.

Populärt inom Höganäs koppar & muggar

 • Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar Old 6 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar Old 6 st
  6 st glöggmuggar från Old Höganäs med pärlbandsrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med TräfatGrafitgrå Matt

  Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med TräfatGrafitgrå Matt
  En varm och vacker kaffemugg från Höganäs Keramik. Muggen rymmer 33 cl och kan diskas i diskmaskin. Denna tidlöst klassiska servis har alltid varit en favorit på fikarasten eller hemma med en god bok. Höganäs Keramik grundades 1909 och började då tillverka värmetåliga bruksföremål
 • Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med Träfat Vitblank

  Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med Träfat Vitblank
  En varm och vacker kaffemugg från Höganäs Keramik. Muggen rymmer 33 cl och kan diskas i diskmaskin. Denna tidlöst klassiska servis har alltid varit en favorit på fikarasten eller när man vill ha en trevlig stund hemma. Höganäs Keramik grundades 1909 och började då tillverka värmetål
 • Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med TräfatKiselgrå blank

  Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med TräfatKiselgrå blank
  En varm och vacker kaffemugg från Höganäs Keramik. Muggen rymmer 33 cl och kan diskas i diskmaskin. Denna tidlöst klassiska servis har alltid varit en favorit på fikarasten eller när man vill ha en trevlig stund hemma. Höganäs Keramik grundades 1909 och började då tillverka värmetål

Fler tips på Höganäs koppar & muggar

 • Høganæs Keramik Grafitgrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Grafitgrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st
 • Høganæs Keramik Grafitgrå Kaffekopp m / Trätunna 33 cl 6st

  Høganæs Keramik Grafitgrå Kaffekopp m / Trätunna 33 cl 6st
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Espressokopp m / trätunna 10 cl 6st

  Høganæs Keramik Vit Glansig Espressokopp m / trätunna 10 cl 6st
 • Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl Frost - Kaffekoppar Stengods Ljusblå

  Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl Frost - Kaffekoppar Stengods Ljusblå
  Kaffemugg med träfat från Höganäs. Det här är en kaffemugg med mjuka former och ett generöst handtag som har designats av formgruppen Front. Det ingår ett fat i trä som fungerar antingen som lock eller underlägg – ett perfekt att slippa kaffefläckar på underlaget eller för att hålla drycken varm. Kaffemuggen är tillverkad av svenskt stengods i högsta kvalitet, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn.Obs! Träfatet kan inte diskas i maskin. Torka av med en trasa och oljas in då och då. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Kaffemuggar 7 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Kaffemuggar 7 st
  7 st kaffemuggar från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st

  Høganæs Keramik Vit Glansig Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st
 • Høganæs Keramik Vit Glansig Tekopp m / Trätun 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Vit Glansig Tekopp m / Trätun 50 cl 6st
 • Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar 8 st Old Höganäs

  Höganäs Keramik - SÅLD Glöggmuggar 8 st Old Höganäs
  8 st glöggmuggar i blå glaserad keramik med pärlbandsmönster från Old Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Høganæs Keramik Stengrå Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st

  Høganæs Keramik Stengrå Kaffekopp m / Trätun 33 cl 6st
 • Höganäs Keramik - Espressokopp med träfat 10 cl Vit blank

  Höganäs Keramik - Espressokopp med träfat 10 cl Vit blank
  En espressomugg från från nya Höganäs keramik med mjuk form som håller värmen. Njut en kopp espresso tillsammans med vänner på besök. Med följer såklart det snygga träfatet som skonar ditt bord från märken och fläckar. Koppen fungerat även perfekt till glögg.
 • Høganæs Keramik Äppelröd Glansig Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Äppelröd Glansig Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st
 • Høganæs Keramik Stengrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st

  Høganæs Keramik Stengrå Tekopp m / Trätunna 50 cl 6st
ilead