Eva Solo skålar

Legio och Globe är skålar i Eva Solos sortiment av porslin för köket. Legio Nova är en nytolkning av den klassiska serien Legio.

Det finns både stora och små skålar med lite olika användningsområden. Här kan du se skålarna på bild och aktuella priser hos återförsäljare.

Populärt inom Eva Solo skålar

 • Eva Trio Legio Nova Skål 1,2 L Vit

  Eva Trio Legio Nova Skål 1,2 L Vit
  En rund skål på 20 cm och rymmer 1,2 liter från Eva Solo. Skålen är gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration på insidan. Passar utmärkt vid servering av till exempel sallad, pasta, grönsaker eller frukt. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Trio Legio Nova äggkopp vit

  Eva Trio Legio Nova äggkopp vit
 • Eva Trio Legio Nova Skål 1,8 L Vit

  Eva Trio Legio Nova Skål 1,8 L Vit
  En rund skål på 28 cm och rymmer 1,8 liter från Eva Solo. Skålen är gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration på insidan. Passar utmärkt vid servering av till exempel sallad, pasta, grönsaker eller frukt. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Legio Nova Skål

  Legio Nova Skål
  Legio Nova skål från Eva Solo. En skål i porslin av hög kvalité. Skålen har en räfflad ram vilket ger en väldigt fin textur som stärker presentationen av maten. Porslinet tål ugn, mikrovågsugn och frys.

Fler tips på Eva Solo skålar

ilead