Bordallo Pinheiro tårtfat

I vitt lergods och med en yta på 33 cm kan du servera tårtor på Bordallo Pinheiro Geranium tårtfat. Den har en nätt liten fot på 13 cm.

Populärt inom Bordallo Pinheiro tårtfat

 • Bordallo Pinheiro - Amazonia Tårtfat 34 cm

  Bordallo Pinheiro - Amazonia Tårtfat 34 cm
  Tårtfatet är en del av Bordallo Pinheiros Amazonia kollektion och med tydliga inspirationer från Amazonas regnskog kommer denna fantastiska kreation ge ett vackert uttryck till varje bord. Tårtfatet föreställer ett tropiskt löv som bär upp tårtan eller bakelsen och på kanten sitter en vacker, handmålad gul fågel. Detta iögonfallande verk lyser upp både bord och hem! Amazonia kollektionen är ett designsamarbete mellan Bordallo Pinheiros och den brasilianska, icke-statliga organisationen ECOarts Amazonia. ECOarts Amazonia arbetar med att skapa konst inspirerad av Amazonas fantastiska flora och fauna för att bevara skogen och upplysa människor om hur vacker och viktig den är. Kollektionen låter dig bjuda in regnskogens häftiga miljö till ditt hem och påminner oss samtidigt om regnskogens betydelse.
 • Bordallo Pinheiro - Cloudy Butterfly Tårtfat 39 cm

  Bordallo Pinheiro - Cloudy Butterfly Tårtfat 39 cm
  Tårtfatet från Bordallo Pinheiros kollektion Cloudy Butterfly är resultatet av ett fantastiskt designsamarbete med Claudia Schiffer. Vid festligare tillfällen eller vid kalas där tårta inkluderas är denna kreation det perfekta valet. Tårtfatets yta med textur och den färgglada, vackra fjärilen bildar tillsammans en vacker design som ger uttryck åt det lantliga och romantiska. När fatet får ta plats på bordet kommer det definitivt bli mittpunkten. Kollektionen är ett samarbete mellan supermodellen Claudia Schiffer och Bordallo Pinheiro som tillsammans har tagit fram en samling verk präglad av varumärkets realistiska stil och Claudia Schiffers kärlek till lantliga miljöer. Med inspiration från det tyska området Rhens fjärilar vill Schiffer hylla sitt ursprung genom detta konstnärliga verk.
 • Banana Madeira Tårtfat 35 cm

  Banana Madeira Tårtfat 35 cm
 • Banana Madeira Tårtfat 35 cm

  Banana Madeira Tårtfat 35 cm