Sagaform whiskeyglas

Sagaform har whiskeyglas som rymmer 20 cl och har en snyggt rundad botten. Glasen är formgivna av Pascal Charmolu och säljs i 6-pack. Du kan köpa de hos bland annat Cervera. Vill du hellre köpa online kan du klicka dig vidare på den blå knappen nedanför.

Sagaforms whiskeyglas med rundad botten

Bar Whiskyglas är ett roligt och populärt glas som vippar, men utan att ramla omkull. Sagaform har gett glaset en extra rund botten som gör att den inte kan stå rakt utan lutar lite snett.

Stenar som håller whiskyn kall

Ett roligt tillbehör som Sagaform tagit fram är whiskey stenar av granit. Stenarna kyls i frysen och när du eller någon vän vill dricka en Whiskey, då plockar du fram de och lägger i glaset. Whiskeyn håller sig kall länge och det blir lite extra roligt att servera en riktig Whiskey on the rocks!

Populärt inom Sagaform whiskeyglas

 • Bar whiskeyglas 6-pack 6-pack

  Bar whiskeyglas 6-pack 6-pack
 • Whiskeyglas 6-pack

  Whiskeyglas 6-pack
 • Sagaform - Bar Whiskyglas rundad botten 6-pack

  Sagaform - Bar Whiskyglas rundad botten 6-pack
  Roliga och populära whiskyglas med rundad botten som gör att glaset vippar utan att ramla omkull. Perfekt och rolig present till alla whisky älskare!
 • Sagaform Bar Whiskyglas 20 cl 6-pack

  Sagaform Bar Whiskyglas 20 cl 6-pack
  Ett snyggt och lite egensinnigt whiskyglas från Sagaform. Whiskyglaset har en rundad botten som gör glaset helt unikt. Att servera whisky i ett riktigt whiskyglas är viktigt för att man ska kunna få ut maximalt smakmässigt. Att lägga dyra pengar på en fin whisky är helt meningslöst om glas

Fler tips på Sagaform whiskeyglas

ilead