Sagaform salladsskålar

Oak är en oval salladsskål i glas från Sagaform. Den ingår i serien Nature som anammar de naturliga materialen med en bottenplatta i ekträ. Skålen kan köpas med eller utan tillhörande salladsbestick i trä.

Populärt inom Sagaform salladsskålar

 • Sagaform - Nature Serveringskål 22 cm

  Sagaform - Nature Serveringskål 22 cm
  Serveringsskål från Sagaforms serie Nature, tillverkad av glas med en bottenplatta i massiv ek. Bottenplattan är löstagbar och skyddar underlaget. Perfekt för sallad, frukt eller snacks. Glöm inte att olja in bottenplattan med jämna mellanrum.
 • Sagaform - Nature Skål med Salladsbestick

  Sagaform - Nature Skål med Salladsbestick
  Ett perfekt presentset från Sagaform. I setet ingår en elegant glasskål med ekbotten och snygga salladsbestick i ek och rostfritt stål. Levereras i en snygg presentförpackning.
 • Salladsskål Med Bambubestick

  Salladsskål Med Bambubestick
  Salladsskål + bestick i bambu från serien Nature. Designad av Anton Björsing. Levereras i en fin presentförpackning, vilket gör det till en perfekt gåva till någon du tycker om.
 • Picknick Salladsskål

  Picknick Salladsskål

Fler tips på Sagaform salladsskålar

 • Picknick Salladsskål

  Picknick Salladsskål
 • Picknick Salladsskål

  Picknick Salladsskål
 • Nature Salladsskål med bambulock/skärbräda, H 105 mm Ø 210 mm

  Nature Salladsskål med bambulock/skärbräda, H 105 mm Ø 210 mm
  Ett multifunktionellt set av glas och bambu. Bambudelen fungerar som lock, skärbräda och serveringsbricka. Servera till exempel en härlig sallad i den väl tilltagna glasskålen och lägg sedan på bambulocket och ställ in eventuella rester i kylskåpet. Bambu har en rad olika bra egenskaper. Bland annat är det naturligt antibakteriellt men omvandlar dessutom, under sin tid i jorden, mer koldioxid till syre än de flesta andra växter. Mått: Ø 215 mm Ø 210 mm.
 • Oval Oak Salladsskål från Sagaform

  Oval Oak Salladsskål från Sagaform
  Salladskålen Oval Oak kommer från Sagaform.
ilead