Glas och porslin » Inredning » Vaser

Märken på vaser:

Lyngby vaser

 • Lyngby Vas H:15 cm Svart

  Med den mattsvarta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 15cm hög och finns i olika storlekar.
 • Lyngby Vas H: 25 cm Klar

  Med den eleganta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 25cm hög och finns i olika storlekar och färger, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas 12 cm Vit

  Med den elegant vita Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 12cm hög och finns i olika storlekar, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas H:15 cm Vit

  Med den elegant vita Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 15cm hög och finns i olika storlekar, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas H:20 cm Svart

  Med den mattsvarta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 20cm hög och finns i olika storlekar.
 • Lyngby Vas H: 20cm Klar

  Med den eleganta Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 20cm hög och finns i olika storlekar och färger, allt för att kunna matcha och variera som du önskar.
 • Lyngby Vas H:20 cm Ljusgrå

  Med den ljusgrå Lyngbyvasen i ditt hem har du både en vacker inredningsdetalj och en snygg vas som matchar med dina blommor. Passar perfekt för snittblommorna, blombuketten eller varför inte några enstaka grenar. Vasen är 20cm hög och finns i olika storlekar och färger, vilket ger möjlighet att variera och mixa färger.
 • Lyngby Vas H: 20 cm Vit

  Den nya serien med Lyngbyvaser med rinnande glasyr från Lyncgby Porslin är en ny modern tolkning av de klassiska räfflade vaserna. Vasen är vit med rinnande glasyr och mäter 20 cm, detta är den mest populära storleken bland de ikoniska Lyngbyvaserna. Ytan består av en kombination av glänsande och matglaserad keramik, och den experimentella glasyrtekniken gör den nya generationen Lyngbyvases till något alldeles speciellt.
 • Lyngby Vas H: 20 cm Multi

  Den vackra Lyngbyvasen med blomsterdekoration är från Lyngby Porslinets ursprungliga arkiv och lanseras nu som en del av nyheterna våren 2018. Vasen är 20 cm hög och produceras i vitt, glänsande porslin med det finaste blomtrycket. Vasen har en guldkant längst ned med 24 karat handmålade guld, vilket ger den vackra Lyngbyvasen en exklusiv touch. Vasen finns också i en mindre 15 cm modell.
 • Lyngby Vas H: 15 cm Multi

  Den vackra Lyngbyvasen med blomsterdekoration härstammar från originalarkivet på Lyngby Porslin, och vasen återförs nu som en del av vårsamlingen 2018. Vasen i vitt porslin har en handmålad förgyllda 24k guldkant nedtill, vilket ger en vacker och exklusiv effekt. Den mäter 15 cm i höjd och finns även i en större 20 cm modell.
 • Lyngby Vas H: 20 cm Rosa

  Den rosa Lyngbyvasen med rinnande glasyr är en feminin och modern ny tolkning av den klassiska Lyngbyvasen med räfflade kanter. Till vasen används de senaste teknikerna i glashantverk, vilket ger den 20 centimeter höga Lyngbyvasen ett unikt uttryck. Använd den ensam eller med andra vaser från Lyngby Porslin. Med de nya Lyngbyvaserna med rinnande glasyr har du gott om spännande möjligheter.
 • Lyngby Vas H: 20 cm Svart

  Den svarta Lyngbyvasen i porslin med rinnande glasyr är en spännande ny tolkning av den ursprungliga Lyngbyvasen, som producerades av Lyngby Porslin i 1930-talet. Du kan känna igen Lyngbyvaserne från Lyngby Porslin på stämpeln i Lyngby Porslinsfabrik i botten på varje vas. Den svarta Lyngbyvasen i glaserad keramik mäter 20 cm i höjd och kan användas både ensam och i kombination med andra Lyngbyvaser.