Spiegelau kannor & karaffer

Populärt inom Spiegelau kannor & karaffer

 • Spiegelau Origin Karaff 0,75L

  Spiegelau Origin Karaff 0,75L
  Elegant svanformad glaskaraff som tillför det lilla extra till det dukade bordet. Fyll den antingen med vatten eller vin och låt dina gäster beundra denna vackra design. 
 • Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaff 1,4 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar

  Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaff 1,4 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar
  Authentis Casual Entertaining Karaff 1,4 L från Spiegelau. Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau - Perfect Serve Whiskykaraff 0,75 L

  Spiegelau - Perfect Serve Whiskykaraff 0,75 L
  Matcha dina glas ur Spiegelaus Perfect Serve Collection med karaffen ur samma serie för ett estetiskt helheltintryck.Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau Lifestyle Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar

  Spiegelau Lifestyle Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar
  Lifestyle Karaff, 1 L från Spiegelau. Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar Kristallglas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Fler tips på Spiegelau kannor & karaffer

 • Spiegelau LifeStyle Carafe 1.0L

  Spiegelau LifeStyle Carafe 1.0L
  Storlek: 275 mm Kapacitet: 630 ml Diameter: 100 mm
 • Definition Karaff 1 liter

  Definition Karaff 1 liter
 • Spiegelau Definition karaff, 1 liter

  Spiegelau Definition karaff, 1 liter
  Lövtunn och fjäderlätt karaff från Spiegelau i högsta kvalitet. Med Definition-serien kombinerar Spiegelau funktionalitet och estetik med en oöverträffad lätthet. Med den här karaffen i kristall dukar du vackert och serverar vin på bästa tänkbara sätt. Dess estetik blir en naturlig blickfångare på bordet och karaffen kan diskas i maskin.
 • LifeStyle Karaff 1L

  LifeStyle Karaff 1L
 • Spiegelau Definition Vinkaraff 1 L - Vinkaraffer Kristallglas Klar

  Spiegelau Definition Vinkaraff 1 L - Vinkaraffer Kristallglas Klar
  Vinkaraffen från Spiegelau är tillverkad av högkvalitativt kristallglas med en exceptionell klarhet och en extra slitstyrka. Den har en dekorativ kork för en lyxig känsla. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om vinkaraffen från Spiegelau- Gjord av kristallglas.- Exceptionell klarhet.- Dekorativ kork.- Från serien Definition.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för vinkaraffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vinkaraffer och mer Drink- & Bartillbehör hos Royal Design.
 • Spiegelau LifeStyle Karaff 1 Liter

  Spiegelau LifeStyle Karaff 1 Liter
  Med denna karaff från LifeStyle får du en unik karaff med vågiga linjer och en praktisk hals som gör att du smidigt häller upp vatten till dina gäster. Kannan har en estetisk look och som del av LifeStyle-serien kan du fullända looken tillsammans med glas från samma serie. Serien innehåller både vinglas, champagneglas och vattenglas som du enkelt kan köpa till. En unik serie från Spiegelau som garanterar en elegant dukning gång efter gång.
 • Perfect Serve Whiskeykaraff 75 cl

  Perfect Serve Whiskeykaraff 75 cl
  Perfect Serve Whiskeykaraff 75 cl tillverkad av blyfri kristall av Tyska Spiegelau som är en av Europas största glastillverkare. Snygg karaff att förvara whiskeyn i. En tidlös design och en härlig tungd som ger en härlig känsla när du serverar ur denna whiskykaraff. Vol: 75 cl Höjd: 244 mm Diameter: 131 mm
 • Spiegelau LifeStyle vinkaraff

  Spiegelau LifeStyle vinkaraff
  Servera vin till middagen på ett elegant sätt tack vare vinkaraffen från Spiegelau. Vinkaraffen är en del av LifeStyle-serien och rymmer 0,75 liter, vilket innebär att den rymmer en hel normalstor flaska vin. Genom att hälla vinet i karaffen får man vad som kallas dekantering, som gör att vinet syresätts samt att sediment tas bort. Det är även optimalt att göra när man vill få den perfekta serveringstemperaturen eller för syns skull för gästerna.Dessutom är vinkaraffen tillverkad av högkvalitativt kristallglas med en modern och elegant design. De unika, linjära detaljerna ger vinkaraffen ett luxuöst utseende som utan tvivel kommer att dekorera bordet. Vinkaraffen tål även diskmaskin.
ilead