Spiegelau whiskeyglas

Här hittar du Spiegelaus whiskyglas, alla designade för att ge en bra smak- och doftupplevelse. Glasen håller en hög estetik och kommer att lyfta ditt whiskeydrickande en nivå.

Olika modeller av whiskyglas från Spiegelau

Det finns glas med låg fot, hög fot och helt utan. Välj glasdesignen som du tycker att din whiskey smakar godast ur.

Populärt inom Spiegelau whiskeyglas

 • Spiegelau - Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  Spiegelau - Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack
  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Spiegelau Whiskyglas 17cl 4-pack

  Spiegelau Whiskyglas 17cl 4-pack
  Spiegelau whiskeyprovarglas. Detta Whiskyglas är främst avsett för den finaste Skotska malten men även för Japansk kvalitetsbourbon. Glaset förhöjer självklart vilken Skotskt eller Irländsk Blended Whisky som helst och fungerar utmärkt för alla sorters Avec. Det är format så att det frambringar den karaktäristiska whiskyaromen när den blandas med luften som är fångad i övre delen av kupan. För att lättare kunna virvla whiskyn är glaset konstruerat med ett kort ben. Genom att man slår runt whiskyn mot innerglaset frigörs den starka karaktäristiska ekaromen och indikerar alkoholhalten. Idealiskt för Maltwhisky från Skottska Highlands, Islay och Cambeltown. Välskapt för kvalitets Japansk Bourbon , Premium Canadian Bourbon och Irländsk Blended Whisky. Höjd 18,8 cmDiameter 6,2 cmRymmer 17 cl
 • Spiegelau Whiskyglas Single Barrel Bourbon4-pack

  Spiegelau Whiskyglas Single Barrel Bourbon4-pack
  Glasen är anpassade att ge den bästa smaks- och doftupplevelsen av din favoritwhiskey. Estetisk och elegant design med en utvecklad form ger dig en optimal smaksensation. Den stora kupan med avsmalnande kanter gör att alla aromer kommer till sin rätt. Njut av din favorit whisky med rätt glas!Med 11,2 cm i höjd samt 8,3 cm i diameter.Varje glas rymmer 38 cl.
 • Spiegelau Willsberger Whiskyglas 34cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Whiskyglas 34cl 4-p
  Med en elegant fot och modern form är detta whiskyglas ett snyggt komplement i barskåpet. Hitta fler favoriter från serien Willsberger från Spiegelau hos oss! Tål maskindisk. Rymmer: 34 cl. Höjd: 13,5 cm. Diameter: 9,8 cm.  

Fler tips på Spiegelau whiskeyglas

 • Spiegelau - Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack

  Spiegelau - Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack
  S.O.F. glas, 4-pack, Single Old Fashion, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau Premium Whiskyglas 4-pack

  Spiegelau Premium Whiskyglas 4-pack
  Whiskyglas med hög fot. Moderna och med en enkel design är dessa glas en perfekt present till en whiskyälskare eller varför inte till dig själv. Tål maskindisk. Rymmer: 28 cl. Höjd: 19,2 cm. Diameter: 7,1 cm.  
 • Single Barrel Bourbon Whiskyglas 38 cl 2-p

  Single Barrel Bourbon Whiskyglas 38 cl 2-p
 • Special Premium Whiskyprovarglas 2-pack 28 cl Glas

  Special Premium Whiskyprovarglas 2-pack 28 cl Glas
 • Spiegelau - Perfect Serve D.O.F Glas 37 cl 4-pack

  Spiegelau - Perfect Serve D.O.F Glas 37 cl 4-pack
  DOF-glas (Double Old Fashioned), 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau Special Whiskyglas 17 cl 2-pack

  Spiegelau Special Whiskyglas 17 cl 2-pack
  Dessa whisky-glas passar framför allt till fin skotsk malt. Glaset förbättrar upplevelsen av skotsk eller irländsk whisky och fungerar perfekt till alla typer. Glasets form gör att den karakteristiska whisky-aromen produceras när drycken snurras runt och blandas med luften som ligger fångad i glasets övre del. För att göra denna process lättare har glaset ett kort ben. Ett perfekt glas till whisky-entusiasten och nödvändighet i barskåpet.
 • Single Barrel Bourbon Whiskyglas 38 cl 2-p

  Single Barrel Bourbon Whiskyglas 38 cl 2-p
 • Spiegelau - Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack

  Spiegelau - Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack
  Ett glas format för att ta fram den karaktäristiska whiskyaromen när den blandas med luften som fångas i kupans övre del. Det korta benet bidrar till att du enkelt kan virvla runt whiskyn i glaset. Utsedd till Svensk Whiskyförmedlings officiella whiskyprovarglas. Perfekt för att servera olika sorters malt whisky, bourbon och avec.
 • Whisky Sniffer Whiskyglas 2-pack

  Whisky Sniffer Whiskyglas 2-pack
  Whisky Sniffer Whiskyglas 2-pack med en kortare stjälk från Spiegelau. Ett mångsidigt glas som passar utmärkt till starkvin, rom, likörer och andra destillat. Tål maskindisk. Volym: 17 cl Mått (Bredd x Höjd mm): 62 x 150