Glas och porslin » Glas » Whiskeyglas

Märken på whiskeyglas:

Spiegelau whiskeyglas

Här hittar du Spiegelaus whiskyglas, alla designade för att ge en bra smak- och doftupplevelse. Glasen håller en hög estetik och kommer att lyfta ditt whiskeydrickande en nivå.

 • Spiegelau Whiskyglas "Single Barrel Bourbon" 4-pack

  Glasen är anpassade att ge den bästa smaks- och doftupplevelsen av din favoritwhiskey. Estetisk och elegant design med en utvecklad form ger dig en optimal smaksensation. Den stora kupan med avsmalnande kanter gör att alla aromer kommer till sin rätt. Njut av din favorit whisky m
 • Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Spiegelau Willsberger Whiskyglas 34cl 4-p

  Med en elegant fot och modern form är detta whiskyglas ett snyggt komplement i barskåpet. Hitta fler favoriter från serien Willsberger från Spiegelau hos oss! Tål maskindisk. Rymmer: 34 cl. Höjd: 13,5 cm. Diameter: 9,8 cm.  
 • Spiegelau Premium Whiskyglas 4-pack

  Whiskyglas med hög fot. Moderna och med en enkel design är dessa glas en perfekt present till en whiskyälskare eller varför inte till dig själv. Tål maskindisk. Rymmer: 28 cl. Höjd: 19,2 cm. Diameter: 7,1 cm.  
 • Spiegelau Perfect Serve Collection Whiskyset 3 Delar Klar

  Vackert och dekorativt whiskyset från Spiegelau.