Spiegelau whiskeyglas

Här hittar du Spiegelaus whiskyglas, alla designade för att ge en bra smak- och doftupplevelse. Glasen håller en hög estetik och kommer att lyfta ditt whiskeydrickande en nivå.

Olika modeller av whiskyglas från Spiegelau

Det finns glas med låg fot, hög fot och helt utan. Välj glasdesignen som du tycker att din whiskey smakar godast ur.

Populärt inom Spiegelau whiskeyglas

 • Perfect Serve Whiskeyglas DOF 37cl , 4-pack klar

  Perfect Serve Whiskeyglas DOF 37cl , 4-pack klar
 • Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack
  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Spiegelau Whiskyglas 17cl 4-pack

  Spiegelau Whiskyglas 17cl 4-pack
  Spiegelau whiskeyprovarglas. Detta Whiskyglas är främst avsett för den finaste Skotska malten men även för Japansk kvalitetsbourbon. Glaset förhöjer självklart vilken Skotskt eller Irländsk Blended Whisky som helst och fungerar utmärkt för alla sorters Avec. Det är format så att det f
 • Spiegelau Whiskyglas Single Barrel Bourbon4-pack

  Spiegelau Whiskyglas Single Barrel Bourbon4-pack
  Glasen är anpassade att ge den bästa smaks- och doftupplevelsen av din favoritwhiskey. Estetisk och elegant design med en utvecklad form ger dig en optimal smaksensation. Den stora kupan med avsmalnande kanter gör att alla aromer kommer till sin rätt. Njut av din favorit whisky med rätt glas!Me

Fler tips på Spiegelau whiskeyglas

 • Spiegelau Willsberger Whiskyglas 34cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Whiskyglas 34cl 4-p
  Med en elegant fot och modern form är detta whiskyglas ett snyggt komplement i barskåpet. Hitta fler favoriter från serien Willsberger från Spiegelau hos oss! Tål maskindisk. Rymmer: 34 cl. Höjd: 13,5 cm. Diameter: 9,8 cm.  
 • Spiegelau Special Whiskyglas 17 cl 2-pack

  Spiegelau Special Whiskyglas 17 cl 2-pack
  Dessa whisky-glas passar framför allt till fin skotsk malt. Glaset förbättrar upplevelsen av skotsk eller irländsk whisky och fungerar perfekt till alla typer. Glasets form gör att den karakteristiska whisky-aromen produceras när drycken snurras runt och blandas med luften som ligger fångad
 • Spiegelau Premium Whiskyglas 4-pack

  Spiegelau Premium Whiskyglas 4-pack
  Whiskyglas med hög fot. Moderna och med en enkel design är dessa glas en perfekt present till en whiskyälskare eller varför inte till dig själv. Tål maskindisk. Rymmer: 28 cl. Höjd: 19,2 cm. Diameter: 7,1 cm.  
 • Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack

  Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack
  Ett glas format för att ta fram den karaktäristiska whiskyaromen när den blandas med luften som fångas i kupans övre del. Det korta benet bidrar till att du enkelt kan virvla runt whiskyn i glaset. Utsedd till Svensk Whiskyförmedlings officiella whiskyprovarglas. Perfekt för att servera olika sorters malt whisky, bourbon och avec.
 • Whiskeyglas, 17 cl, 2-pack

  Whiskeyglas, 17 cl, 2-pack
  Två whiskeyglas på fot. Glasen är designade för att dryckens arom och smak ska komma fram på bästa sätt. Passar också utmärkt för liköer, rom och gin.
 • Whisky Sniffer Whiskyglas 2-Pack, 17 cl

  Whisky Sniffer Whiskyglas 2-Pack, 17 cl
  2-pack med whiskyglas i hög kvalitet från Spiegelau.
 • Perfect Serve Whiskeyglas D.O.F 4-Pack, 37 cl

  Perfect Serve Whiskeyglas D.O.F 4-Pack, 37 cl
  4-pack med whiskyglas från Spiegelau med vackert slipade detaljer.
ileadilead