Spiegelau vinglas

Spiegelau är ett märke som är populärt bland vinprovare. Glasen är bra utformade för att vinet ska släppa ifrån sig doftaromer som sedan samlas ihop i kupan och kan göra att vinets bouquet kommer till sin rätt. Sweetheart och Authentis är några av de kända serierna av vinglas från Spiegelau.

Populärt inom Spiegelau vinglas

 • Spiegelau - Salute Rödvin 55 cl 4-pack

  Spiegelau - Salute Rödvin 55 cl 4-pack
  Salute rödvinglas från Spigelau. Ett tåligt glas som går att diska i maskin. Rätt vinglas förhöjer smaken och upplevelsen av ett gott vin. Med rätt kupa och form framhävs vinets distinkta doft och smak.
 • Spiegelau - Salute Bordeaux 71 cl 4-pack

  Spiegelau - Salute Bordeaux 71 cl 4-pack
  Salute vinglas Bordeaux från Spigelau. Ett högt glas med en bred skål. Bordeauxglaset är designat för fylliga, mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Formen av kupan leder vinet långt bak i munnen för bästa möjliga smaksensation.
 • Spiegelau Digestifglas 13,5cl 4-p

  Spiegelau Digestifglas 13,5cl 4-p
  Tidlöst spritglas för en riktigt livsnjutare. I detta glas kan man avnjuta en god Grappa eller en god likör. Tål maskindisk.Rymmer: 13,5 cl. Höjd: 19,7 cm. Diameter: 5,8 cm.   
 • Spiegelau Willsberger Digestifglas 19cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Digestifglas 19cl 4-p
  Servera i dessa digestifglasen en god grappa eller armagnac efter middagen. Kommer från Spiegelaus serie Willsberger. Tål maskindisk.  Rymmer: 19 cl.Höjd: 21 cm. Diameter: 7,4 cm.  

Fler tips på Spiegelau vinglas

 • Spiegelau - Expert Vinprovarset 6 delar Svart

  Spiegelau - Expert Vinprovarset 6 delar Svart
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren.Setet innehåller:- 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Spiegelau Lifestyle Vitvinsglas 44 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Lifestyle Vitvinsglas 44 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Lifestyle Vitvinsglas 44 Cl, 4-pack från Spiegelau. Vinglas Klar Kristallglas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Vino Grande Vitvin 34cl 4-pack - Vinglas Klar

  Spiegelau Vino Grande Vitvin 34cl 4-pack - Vinglas Klar
  Vino Grande Vitvin 34cl, 4-pack från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Vitvinsglas 4-pack 42 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Vitvinsglas 4-pack 42 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Vitvinsglas från Spiegelau. Dessa vitvinsglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Den generösa kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar perfekt till vita viner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Style Vitvin 44 cl 4-pack

  Spiegelau - Style Vitvin 44 cl 4-pack
  Ett glas med en mindre kupa för att njuta av avkylda vita eller roséviner. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Salute Vitvin 47 cl 4-pack

  Spiegelau - Salute Vitvin 47 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som är utmärkt för vitvin. Med sin mindre kupa kan du njuta längre av ett lätt avkylt vin. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Authentis Burgundy 75cl 4-pack

  Authentis Burgundy 75cl 4-pack
 • Spiegelau Definition Digestive dessertvinglas 2-pack, 13 cl

  Spiegelau Definition Digestive dessertvinglas 2-pack, 13 cl
  Lövtunna och fjäderlätta glas från Spiegelau i högsta kvalitet. Med Definition-serien kombinerar Spiegelau funktionalitet och estetik med en oöverträffad lätthet. Med de här dessertglasen dukar du och serverar drycken på ett elegant sätt samtidigt som de genast blir en blickfångare på bordet.
 • Spiegelau - Highline Vitvinsglas 42 cl 2-pack

  Spiegelau - Highline Vitvinsglas 42 cl 2-pack
  Eleganta vitvinsglas ur serien Highline från Spiegelau som gör det enkelt att duka vackert, oavsett om det är till vardags eller fest. Formen på glaset hjälper till att framhäva aromerna på bästa sätt.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Vitvinsglas Vino Grande 33 cl 4-pack

  Spiegelau - Vitvinsglas Vino Grande 33 cl 4-pack
  Vino Grande Vitvinsglas 33 cl från Spiegelau kommer i ett praktiskt 4-pack. Vitvinsglas har generellt en mindre kupa än rödvinsglas, eftersom vinet blir varm snabbare i större kupor och vitvin ska ju helst avnjutas lätt avkylt.- Hög krossäkerhet- Exeptionell briljans- Diskmaskinssäker
 • Authentis Casual Rödvinsglas 6-pack

  Authentis Casual Rödvinsglas 6-pack
  Authentis Casual Rödvinsglas i 6-pack. Högkvalitativa rödvinsglas från Spiegelau i Tyskland. Ett vackert vinglas utan fot. Kupans form är designad för att bevara aromerna samt att exponera en stor mängd av vinet för syre, vilket ytterligare frigör dofter och smaker. Med 11.2 cm i höjd samt 8.9 cm i Ø rymmer glaset 46 cl. Denna förpackning innehåller 6 st glas.
 • Spiegelau Willsberger Burgundy 73cl 4-p - Vinglas Klar

  Spiegelau Willsberger Burgundy 73cl 4-p - Vinglas Klar
  Willsberger Burgundy 73cl 4-p från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Burgundy 4 pk 64 cl

  Spiegelau Style Burgundy 4 pk 64 cl
  STORLEK (MM) 225 VOLYM (ML) 640 DIAMETER 107
 • Spiegelau Definition Vitvinsglas 43 Cl 2-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Definition Vitvinsglas 43 Cl 2-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Vitvinsglaset från Spiegelau är tillverkat av högkvalitativt kristallglas med en exceptionell klarhet och en extra slitstyrka. Det har en väldesignad kupa med en lätt vikt för en fulländad dryckesupplevelse. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. 2-pack. Om vitvinsglaset från Spiegelau- Gjort av kristallglas.- Exceptionell klarhet.- Från serien Definition.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för vitvinsglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Authentis Vitvin 42 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Vitvin 42 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Festival vitvinsglas

  Festival vitvinsglas
  Festival vitvinsglas är ett stilsäkert och slittåligt vinglas för vita viner och till vinprovning. Festival vitvinsglas har en lätt oval kupa och lämnar plats för en begränsad oxidation. Festival vitvinsglas återger aromerna ur viner på ett neutralt och balanserat sätt, och den mindre formen gör det väl lämpat till vinprovning eller till vita viner med druvsorterna Sauvignon Blanc, Chardonnay och Pinot Gris med flera. Volym: 352 ml Höjd: 191 mm Ø: 81 mm
 • Spiegelau - LifeStyle Vitvin 44 cl 4-pack

  Spiegelau - LifeStyle Vitvin 44 cl 4-pack
  Ett vitvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters vitvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Festival rödvinsglas

  Festival rödvinsglas
  Festival rödvinsglas från österrikiska Spiegelau har en oval kupa och lämnar plats för medelstor oxidation. Festival rödvinsglas återger aromerna ur röda viner på ett välbalanserat sätt, vilket gör det till ett utmärkt allroundvinglas. Volym: 402 ml Höjd: 198 mm Ø: 88 mm
 • Spiegelau Definition Vinglas Bordeaux 75 cl. 2 st.

  Spiegelau Definition Vinglas Bordeaux 75 cl. 2 st.
  Det perfekta vinglaset från Spiegelau för ett fylligt, komplext vin med hög innehåll av garvsyra. Vinglaset är därför perfekt till Bordeaux viner, såsom Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec och så vidare. Den generösa storleken framhäver druvan och låter vinet få en perfekt balans.Vinglaset är en del av Definiton-serien och det ingår 2 st. vinglas med en kapacitet på 75 cl. Produkten är tillverkad av kristallglas och är maskintillverkande, men glaset känns ändå som handgjord då det är så lätt. Det lätta glaset gör också att vinglaset ligger skönt och välbalanserad i handen. Du får samtidigt ett elegant vinglas som framhäver vinets aromer på bästa sätt. Glaset tål diskmaskin.
 • Spiegelau Salute Burgundy 81cl 4-pack - Vinglas Klar

  Spiegelau Salute Burgundy 81cl 4-pack - Vinglas Klar
  Den nya serien Salute från Spiegelau innehåller vinglas som kombinerar tidlös design med stil. Oavsett om Salute används hemma eller på en restaurang bidrar de till en elegant touch till bordsdukningen. Glasen tål maskindisk. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vinväska Inkl 6 Vin 26 Cl - Vinglas Glas Svart

  Spiegelau Expert Vinväska Inkl 6 Vin 26 Cl - Vinglas Glas Svart
  Expert Vinglasväska med 6 vinglas från Spiegelau. Det här är en vadderad transportväska som innehåller sex stycken vinglas. De är tillverkade av tunt glas i högsta kvalitet, och är speciellt framtagna för vinprovningar. Glasen framhäver de goda aromerna och smakerna som finns i vinet. Tack vare den smidiga transportväskan är glasen lätta att frakta fram och tillbaka. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Vinglas - 31,5 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)

  Vinglas - 31,5 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)
  Elegant Spiegelau vinglas i bästa kvalitet Om du gillar att sätta ett perfekt bord för dina middagsgäster, är dessa vinglas från Spiegelau en riktigt bra investering. Glasögonen är eleganta och kommer i ett paket med 6 stycken. Oavsett om du är restaurang
 • Vinglas - 34 Cl. Spiegelau Vino Grande (6 St.)

  Vinglas - 34 Cl. Spiegelau Vino Grande (6 St.)
  Vackert Spiegelau vinglas i utsökt kvalitet Med dessa vinglas från Spiegelau har du ett bra tillfälle att ställa upp ett extremt trevligt middagsbord för dina gäster. De är inte bara av superkvalitet, de är också enkla, tidlösa och eleganta. Dina gäster f
 • Arabesque Bordeaux Rödvinsglas 81cl 2-pack

  Arabesque Bordeaux Rödvinsglas 81cl 2-pack
 • Style Burgundy Glass 4-pack

  Style Burgundy Glass 4-pack
 • Spiegelau Style Vitvin 4 pk 44 cl

  Spiegelau Style Vitvin 4 pk 44 cl
  STORLEK (MM) 222 VOLYM (ML) 440 DIAMETER 85
 • Style Red Wine Glass 4-pack

  Style Red Wine Glass 4-pack
 • Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6st)

  Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6st)
  Vinglas från populära Spiegelau Danskar gillar att njuta av ett bra glas vin. Inte nödvändigtvis bara i samband med en god middag, det kan vara ett alternativ till en kall öl eller en cocktail. När vi också ställer större och större krav på vinet, har det
 • Spiegelau - Arabesque Vitvinsglas 50 cl 2-pack

  Spiegelau - Arabesque Vitvinsglas 50 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant Vitvinsglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen kommer i 2-pack och tål maskindisk.Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Authentis Bordeaux 65cl 4-pack

  Authentis Bordeaux 65cl 4-pack
 • Spiegelau Lifestyle Vitvinsglas 44 cl 4 st

  Spiegelau Lifestyle Vitvinsglas 44 cl 4 st
  Storlek: 222 mm Kapacitet: 440 ml Diameter: 85 mm 1 uppsättning innehåller 4 artiklar
 • Vinglas Spiegelau Vino Grande 71,5cl Ballong (6st)

  Vinglas Spiegelau Vino Grande 71,5cl Ballong (6st)
  Läckra rött vinglas från Spiegelau Detta röda vinglas från populära Spiegelau är utan tvekan ett av de mest populära vinglasen på Barlife.dk, och med goda skäl. Utmärkt design och en produkt i absolut superkvalitet, inget mindre bra att dricka från. Du ko
 • Spiegelau Salute Vitvinsglas 47cl 4-pack - Vinglas Klar

  Spiegelau Salute Vitvinsglas 47cl 4-pack - Vinglas Klar
  Salute Vitvinsglas 47cl 4-pack från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Authentis Bordeaux 65 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Bordeaux 65 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Special Roséglas 4-pack 48 cl Glas

  Special Roséglas 4-pack 48 cl Glas
 • Spiegelau Authentis Bourgogne 4-pack 75 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Bourgogne 4-pack 75 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Bourgogne Vinglas från Spiegelau. Dessa vinglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Den generösa kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar främst till Bourgogneviner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Authentis Vitvinsglas 4-pack

  Authentis Vitvinsglas 4-pack
  Authentis Vitvinsglas i 4-pack. Högkvalitativa vitvinsglas från Spiegelau i Tyskland. Ett vackert vinglas vilandes på en välproportionerad fot. Stilren, lite smalare kupa prydd med en vacker fot. Med 21 cm i höjd samt 8.5 cm i Ø rymmer varje glas 42 cl. Förpackningen innehåller 4 st vinglas.
 • Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-p - Vinglas Klar

  Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-p - Vinglas Klar
  Willsberger Bordeaux 64cl 4-p från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Rödvins 4-pack 55 Cl - Vinglas Glas Klar

  Spiegelau Salute Rödvins 4-pack 55 Cl - Vinglas Glas Klar
  4-pack med Salute Rödvinsglas från Spiegelau. Dessa glas är en del av Spiegelaus nya vinglasserie Salute som har en klassisk, tidlös design. Glasen är gjorda av slitstarkt glas och tål diskmaskin. Man har kombinerat njutningen av vin med stil, och dessa rödvinglas adderar garanterat elegans till det dukade bordet. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Dessert-/champagne Skål 4-pack 25 Cl - Vinglas Glas Klar

  Spiegelau Dessert-/champagne Skål 4-pack 25 Cl - Vinglas Glas Klar
  4-pack med Dessert-/Champagneskål från Spiegelau. Dessa glas är mångsidiga, och passar bra som exempelvis champagneskål, drinkglas och för servering av desserter. Här möts funktion med estetik, och resultatet är ett vackert glas som gör smak- och doftupplevelsen fulländad. Säljs i 4-pack. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Authentis Rödvinsglas 4-pack

  Authentis Rödvinsglas 4-pack
  Authentis Rödvinsglas i 4-pack. Högkvalitativa rödvinsglas från Spiegelau i Tyskland. Ett vackert vinglas vilandes på en välproportionerad fot. Stilren kupa och stabil, men graciös fot. Med 21.8 cm i höjd samt 8.9 cm i Ø rymmer varje glas 48 cl. Denna förpackning innehåller 4 st vinglas.
 • Authentis Bordeauxglas 4-pack

  Authentis Bordeauxglas 4-pack
  Authentis Bordeauxglas i 4-pack. Högkvalitativa Bordeauxglas från Spiegelau i Tyskland. En vacker glaskropp utformad för att bevara aromerna samt att exponera en stor mängd av vinet för syre, vilket ytterligare frigör dofter och smaker. Med 23.2 cm i höjd samt 9.6 cm i Ø rymmer glaset 65 cl. Denna produkt innehåller fyra glas.
 • Spiegelau Authentis Vitvinsglas 4-pack 36 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Vitvinsglas 4-pack 36 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Vitvinsglas från Spiegelau. Dessa vitvinsglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Den generösa kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar perfekt till vita viner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vinväska Med 6 Vin 26 Cl - Vinglas Glas Röd

  Spiegelau Expert Vinväska Med 6 Vin 26 Cl - Vinglas Glas Röd
  Expert Vinglasväska med 6 vinglas från Spiegelau. Det här är en vadderad transportväska som innehåller sex stycken vinglas. De är tillverkade av tunt glas i högsta kvalitet, och är speciellt framtagna för vinprovningar. Glasen framhäver de goda aromerna och smakerna som finns i vinet. Tack vare den smidiga transportväskan är glasen lätta att frakta fram och tillbaka. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Authentis Vitvin 42cl 4-pack

  Authentis Vitvin 42cl 4-pack
 • Vinglas Spiegelau 51,5cl Bordeaux Soiree (6st)

  Vinglas Spiegelau 51,5cl Bordeaux Soiree (6st)
  Härligt rött vinglas från Spiegelau Detta vackra röda vinglas är från den populära producenten av läckra vinglas, nämligen Spiegelau. Spiegelau är känd som den ledande producenten av vinglas i superkvalitet och med utsökt design, och detta vinglas är verk
 • Vinglas - 62 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)

  Vinglas - 62 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)
  Elegant Spiegelau vinglas, kvalitetsglas Med detta 6-pack vinglas från Spiegelau har du nu möjlighet att erbjuda dina gäster ett supertrevligt glas vin. Glasögonen är superfina och eleganta och hjälper till att optimera smakupplevelsen för dina valda vine
 • Spiegelau Definition vinglas Burgundy 96 cl. 2 st.

  Spiegelau Definition vinglas Burgundy 96 cl. 2 st.
  Njut av ett glas rödvin till maten i de vackra glasen från Spiegelau. Definition vinglaset rymmer 96 cl. och är särskilt gjort för lätta viner med ett högt syra innehåll samt ett relativt högt innehåll av garvsyra. Detta kan tillexempel vara torra rödviner gjorda på Pinot Noir-druvor.Definition vinglaset har en elegant design och det ingår 2 st. glas i ett set. Vinglaset har en tulpanform som framhäver vinets många nyanser och aromer. Produkten är tillverkad av kristallglas som känns handgjort trotts att de är maskintillverkade. Dessutom är glaset mycket lätt, vilket gör det skönt att hålla i. Glaset tål även diskmaskin.
 • Authentis Vitvin 36cl 4-pack

  Authentis Vitvin 36cl 4-pack
 • Spiegelau Authentis Rödvinsglas 4-pack 48 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Rödvinsglas 4-pack 48 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Rödvinsglas från Spiegelau. Dessa rödvinsglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Den generösa kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar perfekt för röda viner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Stölzle Vinglas - Blindprovning Svart - 32 Cl

  Stölzle Vinglas - Blindprovning Svart - 32 Cl
  Spiegelau vinglas - sort smakprovning - 32 cl Höjd - 19 cm Diameter - 7,6 cm Volym - 32 cl Material - Glas Färg Svart
 • Spiegelau - Style Rödvin 63 cl 4-pack

  Spiegelau - Style Rödvin 63 cl 4-pack
  Ett glas för att förhöja smaken och upplevelsen av rött vin. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Style Burgundy 64 cl 4-pack

  Spiegelau - Style Burgundy 64 cl 4-pack
  Den generösa breda kupan samlar aromer för mer delikata röda viner som Pinot Noir. Glaset leder vinet till tungspetsen för maximal njutning. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Festival Bordeaux Magnum vinglas

  Festival Bordeaux Magnum vinglas
  Festival Bordeaux Magnum vinglas är ett större vinglas för riktigt smakrika röda viner. Spiegelaus Festival Bordeaux Magnum vinglas har utformats för viner som kräver stora mängder syre, och ger en neutral förstärkning av aromerna hos rödvin, särskilt från regionen Bordeaux i Frankrike. Höjd: 214 mm Diameter: 88 mm Volym: 500 ml Tål maskindisk
 • Spiegelau LifeStyle glasset 12 st.

  Spiegelau LifeStyle glasset 12 st.
  Det perfekta glassetet från Spiegelau som innefattar nästan alla glas som kan behövas. Setet är en del av LifeStyle-serien och innehåller 12 delar: fyra vitvinsglas 44 cl., fyra rödvinsglas 63 cl. och fyra longdrinkglas 51 cl. Det funktionella setet är därför utmärkt till middagen om det serveras vitvin till förrätten, rödvin till huvudrätten och kanske en cocktail till desserten - eller så kan du använda longdrinkglaset till vatten under middagen.LifeStyle glasen har en vacker och elegant design med linjära detaljer som framhäver glasets form. Alla delar maskintillverkas och är gjorda av kristallglas. Setet är perfekt som gåva till dig eller någon nära och passar till alla speciella tillstälningar. Glasen tål även diskmaskin.
 • Spiegelau Definition Vinglas universal 55 cl, 2 st

  Spiegelau Definition Vinglas universal 55 cl, 2 st
  Vackra och mångsidiga universalvinglas från Spiegelau som passar till de flesta viner och druvsorter. Vinglasen är en del av Defininton-serien och rymmer 55 cl. Den enkla, lätt-kupade formen framhäver aromer, fruktiga nyanser och balanserar garvsyran väl.Defininton är en serie kristallglas. Trots att de är maskintillverkade, så upplevs de handgjorda. Dessutom är glasen lätta som en fjäder, vilket betyder att de ligger skönt i handen. Vinglasen är en säker vinnare vid middagen, då de både framhäver vinernas arom och är ergonomiska. Glasen tål diskmaskin.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler 6-pack 46 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler 6-pack 46 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  6-pack med Authentis Casual Tumblers från Spiegelau. Dessa glas tillhör serien Authentis Casual som har en design som skiljer sig från mängden, den saknar nämligen stam. Vinglaset har istället en karaktäristisk silhuett med rena linjer, och är uppskattad av vinälskare världen över. Passar perfekt för röda viner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Rödvinsglas 51cl 4-pack - Vinglas Klar

  Spiegelau Willsberger Rödvinsglas 51cl 4-pack - Vinglas Klar
  Spiegelau Willsberger passar perfekt på ett festlig bord på grund av dess enkla men eleganta design. Willsberger kollektionen erbjuder ett stort urval av Spiegelau glas för rött vin, vitt vin, Whisky, konjak eller en cocktail och Grappa. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Authentis Blind Tasting vinglas 4-pack

  Authentis Blind Tasting vinglas 4-pack
  Authentis Blind Tasting vinglas 4-pack är stiliga svarta vinglas från Spiegelau som passar perfekt till vinprovningar. Authentis Blind Tasting vinglas är helt svarta vilket eliminerar möjligheten att identifiera vinets färg. Kupan ger en neutral aromåtergivning och lämpar sig till både till rödvin och vitt vin. Authentis Blind Tasting passar även som provglas till sprit, öl och andra former av starkdrycker. Levereras i 4-pack.
 • Spiegelau - Highline Rödvinsglas 48 cl 2-pack

  Spiegelau - Highline Rödvinsglas 48 cl 2-pack
  De stilrena rödvinsglasen ur Highlineserien från Spiegelau är handgjorda och är speciellt utformade för att framhäva aromerna på bästa sätt. Glasen rymmer 48 cl och kommer i två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Authentis Vitvin 36 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Vitvin 36 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau Style Rött vin 4 pk 63 cl

  Spiegelau Style Rött vin 4 pk 63 cl
  STORLEK (MM) 230 VOLYM (ML) 630 DIAMETER 96
 • Spiegelau Style Vitvins 4-pack 44 Cl - Vinglas Glas Klar

  Spiegelau Style Vitvins 4-pack 44 Cl - Vinglas Glas Klar
  4-pack med Style Vitvinsglas från Spiegelau. Det här vinglaset är en del av serien Style, som består av högklassiga och eleganta glas som försäkrar att man har rätt glas för varje tillfälle. Formen på glaset är modern, och precis som namnet antyder ger det en känsla av stil på det dukade bordet. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Winelovers Vitvinsglas 4-pack 38 Cl - Vinglas Klar

  Spiegelau Winelovers Vitvinsglas 4-pack 38 Cl - Vinglas Klar
  Winelovers Vitvinsglas 4-pack, 38 Cl från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Highline Burgundyglas 75 cl 2-pack

  Spiegelau - Highline Burgundyglas 75 cl 2-pack
  De maffiga Burgundyglasen ur Spiegelaus Highlineserie har en bredare kupa för att framhäva smaken bättre. De är handgjorda, rymmer 75 cl och kommer i ett behändigt två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Authentis Casual Rödvin 46 cl 6-pack

  Spiegelau - Authentis Casual Rödvin 46 cl 6-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • LifeStyle Rödvinsglas 63 cl 4-pack

  LifeStyle Rödvinsglas 63 cl 4-pack
 • Spiegelau - LifeStyle Rödvin 63 cl 4-pack

  Spiegelau - LifeStyle Rödvin 63 cl 4-pack
  Ett rödvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters rödvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Vinglas, Spiegelau - 425ml - 1 St

  Vinglas, Spiegelau - 425ml - 1 St
  Vinglas, Spiegelau - 425ml - 1 stHöjd (cm): 22,2Diameter (cm): 8,3Volym (ml): 425Material: kristallglasFärg: transparentYta: plattProducent: SpiegelauEgenskaper: diskmaskin säker
 • Spiegelau Willsberger Vitvinsglas 37cl 4-p - Vinglas Klar

  Spiegelau Willsberger Vitvinsglas 37cl 4-p - Vinglas Klar
  Willsberger Vitvinsglas 37cl 4-p från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition vitvinsglas 2-pack, 43 cl

  Spiegelau Definition vitvinsglas 2-pack, 43 cl
  Lövtunna och fjäderlätta glas från Spiegelau i högsta kvalitet. Med Definition-serien kombinerar Spiegelau funktionalitet och estetik med en oöverträffad lätthet. Med vitvinsglasen i kristall dukar du vackert och serverar vin på bästa tänkbara sätt. Glasen blir en naturlig blickfångare på bordet och kan diskas i maskin.
 • Spiegelau Lifestyle Rödvinsglas 63 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Lifestyle Rödvinsglas 63 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Lifestyle Rödvinsglas 63 Cl, 4-pack från Spiegelau. Vinglas Klar Kristallglas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Festival Chianti rödvinsglas

  Festival Chianti rödvinsglas
  Festival Chianti rödvinsglas är ett elegant rödvinsglas med namn efter den renommerade vinregionen Chianti i Italien. Festival Chianti rödvinsglas har en avlång kupa som hjälper till att balansera strävheten i röda viner med mycket tanniner. Spiegelau Festival Chianti är ett perfekt vinglas till strävare italienska viner, men passar utmärkt även till andra fruktiga rödviner. Volym: 400 ml Höjd: 200 mm Diameter: 80 mm Tål maskindisk
 • Festival vinprovarglas

  Festival vinprovarglas
  Festival vinprovarglas är mindre i storleken och passar bra till vinprovning. Spiegelau Festival vinprovarglas har en mindre kupa som är tänkt för mindre mängder vin och ger en välbalanserad förstärkning av aromerna. Perfekt till vinprovningar eller när man bara vill ha ett litet glas vin. Passar till både röda och vita viner. Volym: 281 ml Höjd: 193 mm Ø: 73 mm
 • Spiegelau - Authentis Burgundy 75 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Burgundy 75 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål som leder vinet till tungspetsen, designat för delikata röda viner så som Pinot Noir. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau Winelovers Rödvinsglas 4-pack 58 Cl - Vinglas Klar

  Spiegelau Winelovers Rödvinsglas 4-pack 58 Cl - Vinglas Klar
  Winelovers Rödvinsglas 4-pack, 58 Cl från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Bourgogne 4-pack 64 Cl - Vinglas Glas Klar

  Spiegelau Style Bourgogne 4-pack 64 Cl - Vinglas Glas Klar
  4-pack med Style Bourgogne Vinglas från Spiegelau. Det här vinglaset är en del av serien Style, som består av högklassiga och eleganta glas som försäkrar att man har rätt glas för varje tillfälle. Formen på glaset är modern, och precis som namnet antyder ger det en känsla av stil på det dukade bordet. Detta glas passar perfekt för Bourgogneviner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-dels - Vinglas Klar

  Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-dels - Vinglas Klar
  Bordeaux : H 232 vol 650 ml D 96 Vitvin ; H 210 mm vol 420 ml D 85 mm Champagne : H 220 ml vol 270 ml D 70 mm Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Perfect Serve Nosing avecglas 4-pack

  Perfect Serve Nosing avecglas 4-pack
  Perfect Serve Nosing avecglas 4-pack. Perfect Serve serien från Spiegelau har utvecklats tillsammans med den välrenommerade och internationellt prisade barexperten Stephan Hinz. Perfect Nosing provsmakarglas är ett utsökt designat mindre glas på en smal stjälk som kan användas till en mängd olika drycker. Portvin, Madeira, Cognac och cocktails går alla utmärkt att använda detta stilrena glas till. Den breda diametern på kupan exponerar drycken för mycket syre, vilket snabbt öppnar upp aromerna. Själva öppningen är smal vilket ytterligare koncentrerar dofterna. Det hela bärs upp av en vackert slipad fot. Levereras i 4-pack Vol: 21 cl H: 120mm Ø: 82mm
 • Spiegelau Lifestyle Rödvinsglas 63 cl 4 st

  Spiegelau Lifestyle Rödvinsglas 63 cl 4 st
  Storlek: 225 mm Kapacitet: 630 ml Diameter: 96 mm 1 uppsättning innehåller 4 artiklar
 • Spiegelau - Special Glasses Roséglas 48 cl 4-pack

  Spiegelau - Special Glasses Roséglas 48 cl 4-pack
  Roséglaset från Spiegelau är det perfekta glaset till sommarens allt trevliga luncher och middagar, tänk dig ett glas med kall rosé en varm sommardag. Glasen har ett högt skaft och en stilren siluett, rymmer 48 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Arabesque Burgundyglas 84 cl 2-pack

  Spiegelau - Arabesque Burgundyglas 84 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant rödvinsglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen tål maskindisk och kommer i 2-pack. Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Festival Bordeaux Magnum vinglas 6-pack

  Festival Bordeaux Magnum vinglas 6-pack
  Festival Bordeaux Magnum vinglas 6-pack är ett lite större vinglas för riktigt smakrika röda viner. Spiegelaus Festival Bordeaux Magnum vinglas har utformats för viner som kräver stora mängder syre, och ger en neutral förstärkning av aromerna hos rördvin, särskilt från regionen Bordeaux i Frankrike. Höjd: 214 mm Diameter: 88 mm Volym: 500 ml Tål maskindisk Levereras i 6-pack
 • Spiegelau - Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack
  Förhöj din vinprovning med ett par vinglass i svart färg. Gör enkelt blindtester med detta unika glas eller använd för en iögonfallande effekt till dukningen. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau Style Red Wine 4-pack 63 Cl - Vinglas Glas Klar

  Spiegelau Style Red Wine 4-pack 63 Cl - Vinglas Glas Klar
  4-pack med Style Rödvinsglas från Spiegelau. Det här vinglaset är en del av serien Style, som består av högklassiga och eleganta glas som försäkrar att man har rätt glas för varje tillfälle. Formen på glaset är modern, och precis som namnet antyder ger det en känsla av stil på det dukade bordet. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Vinglas Definition, Spiegelau - 550ml (6 Stk.)

  Vinglas Definition, Spiegelau - 550ml (6 Stk.)
  Vinglas Definition, Spiegelau - 550mlHöjd (cm): 23,7Diameter (cm): 9.2Volym (ml): 550Material: kristallglasFärg: transparentYta: plattProducent: SpiegelauFunktioner: diskmaskin - Säker
 • Spiegelau Vino Grande Rödvin 42 Cl 4-pack - Vinglas Klar

  Spiegelau Vino Grande Rödvin 42 Cl 4-pack - Vinglas Klar
  Vino Grande Rödvin 42 Cl, 4-pack från Spiegelau. Vinglas Klar . Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Authentis Burgundyglas 4-pack

  Authentis Burgundyglas 4-pack
  Authentis Burgundyglas i 4-pack. Högkvalitativa Burgundyglas från Spiegelau i Tyskland. En vacker glaskropp utformad för att bevara aromerna samt att exponera en stor mängd av vinet för syre, vilket ytterligare frigör dofter och smaker. Med 22.6 cm i höjd samt 10.6 cm i Ø rymmer varje glas 75 cl. Denna produkt innehåller fyra glas.
 • Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pack 65 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pack 65 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Bordeaux Vinglas från Spiegelau. Dessa vinglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Den generösa kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar främst till Bordeauxviner. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Definition Bordeauxglas 75 cl 2-pack

  Definition Bordeauxglas 75 cl 2-pack
 • Spiegelau Arabesque Bordeaux Vinglas 2-pack 81 Cl - Vinglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Arabesque Bordeaux Vinglas 2-pack 81 Cl - Vinglas Kristallglas Klar
  Vinglaset från Spiegelau har klassiska linjer med ett elegant blomstermotiv med en generös kupa perfekt för röda viner. Det är tillverkat av kristallglas med en hög kvalitet för finare tillfällen. Om vinglaset från Spiegelau- Gjort av kristallglas.- Klassiska linjer.- Elegant blommönster.- Från serien Arabesque.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 81 cl. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Expert Vinprovarset 6 delar Röd

  Spiegelau - Expert Vinprovarset 6 delar Röd
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren.Setet innehåller:- 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Spiegelau - Salute Burgundy 81 cl 4-pack

  Spiegelau - Salute Burgundy 81 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som passar i varje hem. Glasets form leder vinet till tungspetsen och med sin större kupa samlar fint aromer av mer delikata röda viner som Pinot Noir.Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau Expert Vinprovarglas 26 cl 6-pack

  Spiegelau Expert Vinprovarglas 26 cl 6-pack
  Med detta 6-pack från Spiegelau får du en vinprovningsupplevelse från Expert-serien. Glasen har en kapacitet på 26 cl och tål maskindisk. De är även miljövänligt certifierade och kristallglaset gör att de är otroligt hållbara. Designen är klassisk och ett måste för dig som brinner för vin och smak.
 • Authentis Vitvinsglas 2-pack

  Authentis Vitvinsglas 2-pack
  Authentis Vitvinsglas i 2-pack. Högkvalitativa vitvinsglas från Spiegelau i Tyskland. Ett vackert vinglas vilandes på en välproportionerad fot. Stilren, lite smalare kupa prydd med en vacker fot. Med 21 cm i höjd samt 8.5 cm i Ø rymmer varje glas 42 cl. Förpackningen innehåller 2 st vinglas.
 • Authentis Rödvin 48cl 4-pack

  Authentis Rödvin 48cl 4-pack
ilead