Spiegelau vinglas

Spiegelau är ett märke som är populärt bland vinprovare. Glasen är bra utformade för att vinet ska släppa ifrån sig doftaromer som sedan samlas ihop i kupan och kan göra att vinets bouquet kommer till sin rätt. Sweetheart och Authentis är några av de kända serierna av vinglas från Spiegelau.

Populärt inom Spiegelau vinglas

 • Expert vinglasväska svart inkl 6 vinglas klar

  Expert vinglasväska svart inkl 6 vinglas klar
 • Salute Rödvin 55 cl 4-pack

  Salute Rödvin 55 cl 4-pack
  Salute rödvinglas från Spigelau. Ett tåligt glas som går att diska i maskin. Rätt vinglas förhöjer smaken och upplevelsen av ett gott vin. Med rätt kupa och form framhävs vinets distinkta doft och smak.
 • Salute Bordeaux 71 cl 4-pack

  Salute Bordeaux 71 cl 4-pack
  Salute vinglas Bordeaux från Spigelau. Ett högt glas med en bred skål. Bordeauxglaset är designat för fylliga, mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Formen av kupan leder vinet långt bak i munnen för bästa möjliga smaksensation.
 • Spiegelau Willsberger Digestifglas 19cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Digestifglas 19cl 4-p
  Servera i dessa digestifglasen en god grappa eller armagnac efter middagen. Kommer från Spiegelaus serie Willsberger. Tål maskindisk.  Rymmer: 19 cl.Höjd: 21 cm. Diameter: 7,4 cm.  

Fler tips på Spiegelau vinglas

 • Style Vitvinglas 4-pack

  Style Vitvinglas 4-pack
 • Vitvinsglas Authentis, 42 cl, 4-pack

  Vitvinsglas Authentis, 42 cl, 4-pack
  4 vinglas av hög kvalité. Glasen är designade för att vinets arom och smak ska komma fram på bästa sätt.
 • Authentis Vin och Champagneset 12-pack

  Authentis Vin och Champagneset 12-pack
  Ett set med vin- och champagneglas som passar perfekt som gåva för den nyinflyttade eller för att unna dig själv något fint. Du får med vitvinsglas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre, bordeauxglas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah, och ett champagneglas som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas. Setet innehåller: - 4 st Vitvinsglas - 4 st Bordeauxglas - 4 st Champagneglas
 • Vinglas - 31,5 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)

  Vinglas - 31,5 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)
  Elegant Spiegelau vinglas i bästa kvalitet Om du gillar att sätta ett perfekt bord för dina middagsgäster, är dessa vinglas från Spiegelau en riktigt bra investering. Glasögonen är eleganta och kommer i ett paket med 6 stycken. Oavsett om du är restaurang
 • Salute Burgundy 81 cl 4-pack

  Salute Burgundy 81 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som passar i varje hem. Glasets form leder vinet till tungspetsen och med sin större kupa samlar fint aromer av mer delikata röda viner som Pinot Noir. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Vitvinsglas Authentis, 36 cl, 4-pack

  Vitvinsglas Authentis, 36 cl, 4-pack
  4 vinglas av hög kvalité. Glasen är designade för att vinets arom och smak ska komma fram på bästa sätt.
 • Authentis Casual Rödvin 46 cl 6-pack

  Authentis Casual Rödvin 46 cl 6-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Authentis Bonus pack 12-delar

  Authentis Bonus pack 12-delar
 • Spiegelau Digestifglas 13,5cl 4-p

  Spiegelau Digestifglas 13,5cl 4-p
  Tidlöst spritglas för en riktigt livsnjutare. I detta glas kan man avnjuta en god Grappa eller en god likör. Tål maskindisk.Rymmer: 13,5 cl. Höjd: 19,7 cm. Diameter: 5,8 cm.   
 • Authentis Vitvin 36 cl 4-pack

  Authentis Vitvin 36 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Authentis Rödvin 48 cl 4-pack

  Authentis Rödvin 48 cl 4-pack
  Ett vackert rödvinsglas med bred skål, designat för att förhöja smaken och upplevelsen. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Authentis Vitvin 42cl 4-pack

  Authentis Vitvin 42cl 4-pack
 • Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack

  Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack
  Förhöj din vinprovning med ett par vinglass i svart färg. Gör enkelt blindtester med detta unika glas eller använd för en iögonfallande effekt till dukningen. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Vinglas - 24 Cl Spiegelau Soiree (6st)

  Vinglas - 24 Cl Spiegelau Soiree (6st)
  Vackert vinglas från populära Spiegelau Är du en stor vinälskare? Med detta enkla men eleganta vinglas från Spiegelau uppnår du den ultimata vinupplevelsen. Inte bara kommer du att njuta av ditt favoritvin, du kommer också att få möjlighet att konsumera
 • Rödvinsglas - LifeStyle 0,63L 4-pack, 0,63L

  Rödvinsglas - LifeStyle 0,63L 4-pack, 0,63L
  4-pack rödvinsglas ure serien LifeStyle, med vackert vågig struktur.
 • Spiegelau Perfect Tasting Glas 21cl 4-p

  Spiegelau Perfect Tasting Glas 21cl 4-p
  Bjud hemma dina vänner och bekanta på en vinprovning eller en drinkprovning och visa dina kunskaper! Dessa glas från Spiegelaus kollektion Perfect Serve passar även bra att använda som vinglas. Tål maskindisk.  Rymmer: 21 cl. Höjd: 16 cm.Diameter: 6,8 cm.  
 • Style Red Wine Glass 4-pack

  Style Red Wine Glass 4-pack
 • Rödvinsglas Authentis Casual, 46 cl, 6-pack

  Rödvinsglas Authentis Casual, 46 cl, 6-pack
  Förpackning med sext stycken rödvinsglas utan fot. Glasen är designade för att vinets arom och smak ska komma fram på bästa sätt.
 • Rödvinsglas Authentis, 48 cl, 4-pack

  Rödvinsglas Authentis, 48 cl, 4-pack
  4 vinglas av hög kvalité. Glasen är designade för att vinets arom och smak ska komma fram på bästa sätt.
 • Spiegelau Expert Vinprovarglas 26 cl 6-pack

  Spiegelau Expert Vinprovarglas 26 cl 6-pack
  Med detta 6-pack från Spiegelau får du en vinprovningsupplevelse från Expert-serien. Glasen har en kapacitet på 26 cl och tål maskindisk. De är även miljövänligt certifierade och kristallglaset gör att de är otroligt hållbara. Designen är klassisk och ett måste för dig som brinner fö
 • Vitvinsglas – LifeStyle 0,44L 4-pack, 0,44L

  Vitvinsglas – LifeStyle 0,44L 4-pack, 0,44L
  Vitvinglas med klassisk rund kupa från serien LifeStyle.
 • Expert Vinprovarset Svart

  Expert Vinprovarset Svart
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren. Setet innehåller: - 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Authentis Vinprovarglas 32 cl 4-pack

  Authentis Vinprovarglas 32 cl 4-pack
  Ett vinglas med en klassisk form för vinprovning eller för att njuta av ett glas vin. Det tunna glaset har en behaglig tyngd och kan enkelt maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau Expert Vinglasväska Inkl. Vinglas 6-pack

  Spiegelau Expert Vinglasväska Inkl. Vinglas 6-pack
  Med vinglasväskan i svart från Spiegelau Expert-serien får du möjlighet att på ett enkelt och praktiskt sätt ta med dina vinglas. Väskan har både krok och dragkedja och den dekorerar hemmet bra mycket bättre än en vanlig påse. Här ingår 6 vinglas tillverkade i kristallglas som är otro
 • Authentis Dessert/Champagneskål 25 cl 4-pack

  Authentis Dessert/Champagneskål 25 cl 4-pack
  Set med fyra champagneskålar från Spiegelaus serie Authentis. Glasen passar lika bra för servering av desserter som för att sippa på champagne eller en drink. Glasens kupor är utformade för att frambringa dryckens smak och arom på bästa sätt. Den tunna kanten på glaset gör dessutom att drycken smakar ännu mer utsökt. Med elegant design kommer de här glasen garanterat bli favoriter hemma!
 • Vinglas Spiegelau 51,5cl Bordeaux Soiree (6st)

  Vinglas Spiegelau 51,5cl Bordeaux Soiree (6st)
  Härligt rött vinglas från Spiegelau Detta vackra röda vinglas är från den populära producenten av läckra vinglas, nämligen Spiegelau. Spiegelau är känd som den ledande producenten av vinglas i superkvalitet och med utsökt design, och detta vinglas är verk
 • Rosévinglas, 48 cl, 4-pack

  Rosévinglas, 48 cl, 4-pack
  Fyra stycken rosé/vitvinsglas från Spiegelau.
 • Vinglas - 62 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)

  Vinglas - 62 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)
  Elegant Spiegelau vinglas, kvalitetsglas Med detta 6-pack vinglas från Spiegelau har du nu möjlighet att erbjuda dina gäster ett supertrevligt glas vin. Glasögonen är superfina och eleganta och hjälper till att optimera smakupplevelsen för dina valda vine
 • Authentis Rödvin 48cl 4-pack

  Authentis Rödvin 48cl 4-pack
 • Authentis Vitvin 42 cl 4-pack

  Authentis Vitvin 42 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Vinglas Spiegelau Vino Grande 71,5cl Ballong (6st)

  Vinglas Spiegelau Vino Grande 71,5cl Ballong (6st)
  Läckra rött vinglas från Spiegelau Detta röda vinglas från populära Spiegelau är utan tvekan ett av de mest populära vinglasen på Barlife.dk, och med goda skäl. Utmärkt design och en produkt i absolut superkvalitet, inget mindre bra att dricka från. Du ko
 • Salute Rödvinsglas 55 cl 4-pack Klar

  Salute Rödvinsglas 55 cl 4-pack Klar
 • Authentis Bordeaux 65 cl 4-pack

  Authentis Bordeaux 65 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Vinglas - 34 Cl. Spiegelau Vino Grande (6 St.)

  Vinglas - 34 Cl. Spiegelau Vino Grande (6 St.)
  Vackert Spiegelau vinglas i utsökt kvalitet Med dessa vinglas från Spiegelau har du ett bra tillfälle att ställa upp ett extremt trevligt middagsbord för dina gäster. De är inte bara av superkvalitet, de är också enkla, tidlösa och eleganta. Dina gäster f
 • Stölzle Vinglas - Blindprovning Svart - 32 Cl

  Stölzle Vinglas - Blindprovning Svart - 32 Cl
  Spiegelau vinglas - sort smakprovning - 32 cl Höjd - 19 cm Diameter - 7,6 cm Volym - 32 cl Material - Glas Färg Svart
 • LifeStyle Vitvin 44 cl 4-pack

  LifeStyle Vitvin 44 cl 4-pack
  Ett vitvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters vitvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Salute Vitvin 47 cl 4-pack

  Salute Vitvin 47 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som är utmärkt för vitvin. Med sin mindre kupa kan du njuta längre av ett lätt avkylt vin. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • LifeStyle Rödvinsglas 63 cl 4-pack

  LifeStyle Rödvinsglas 63 cl 4-pack
 • Expert Vinprovarset Röd

  Expert Vinprovarset Röd
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren. Setet innehåller: - 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Style Rödvin 63 cl 4-pack

  Style Rödvin 63 cl 4-pack
  Ett glas för att förhöja smaken och upplevelsen av rött vin. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Novo Bordeauxglas 2 pack

  Novo Bordeauxglas 2 pack
 • Authentis Vitvin 36cl 4-pack

  Authentis Vitvin 36cl 4-pack
 • Style Vitvinglas 4-pack

  Style Vitvinglas 4-pack
 • Rödvinsglas Authentis, 65 cl, 4-pack

  Rödvinsglas Authentis, 65 cl, 4-pack
  4 vinglas av hög kvalité. Glasen är designade för att vinets arom och smak ska komma fram på bästa sätt.
 • Casual Authentis Rödvin 46cl 6-pack

  Casual Authentis Rödvin 46cl 6-pack
 • Style Vitvin 44 cl 4-pack

  Style Vitvin 44 cl 4-pack
  Ett glas med en mindre kupa för att njuta av avkylda vita eller roséviner. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • LifeStyle Rödvin 63 cl 4-pack

  LifeStyle Rödvin 63 cl 4-pack
  Ett rödvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters rödvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6st)

  Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6st)
  Vinglas från populära Spiegelau Danskar gillar att njuta av ett bra glas vin. Inte nödvändigtvis bara i samband med en god middag, det kan vara ett alternativ till en kall öl eller en cocktail. När vi också ställer större och större krav på vinet, har det
 • Authentis Burgundy 75cl 4-pack

  Authentis Burgundy 75cl 4-pack
 • Style Burgundy 64 cl 4-pack

  Style Burgundy 64 cl 4-pack
  Den generösa breda kupan samlar aromer för mer delikata röda viner som Pinot Noir. Glaset leder vinet till tungspetsen för maximal njutning. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Authentis Burgundy 75 cl 4-pack

  Authentis Burgundy 75 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål som leder vinet till tungspetsen, designat för delikata röda viner så som Pinot Noir. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Authentis Bordeaux 65cl 4-pack

  Authentis Bordeaux 65cl 4-pack
 • Authentis Bourgogne 4-pack, 75 cl

  Authentis Bourgogne 4-pack, 75 cl
  4-pack med vinglas som passar till Bourgogneviner från Spiegelau.
 • Willsberger Bordeaux 64cl 4-p

  Willsberger Bordeaux 64cl 4-p
  Willsberger Bordeaux 64cl 4-p från Spiegelau .
 • Vino Grande Vitvin 34cl, 4-pack

  Vino Grande Vitvin 34cl, 4-pack
  Vino Grande Vitvin 34cl, 4-pack från Spiegelau .
 • Festival Vinglas Universal 4-pack,40 cl

  Festival Vinglas Universal 4-pack,40 cl
  4-pack med slitstarka vinglas från Spiegelau.
 • Lifestyle Rödvinsglas 63 cl, 4-Pack

  Lifestyle Rödvinsglas 63 cl, 4-Pack
  Lifestyle Rödvinsglas 63 cl, 4-Pack från Spiegelau .
 • Expert Vinglasväska Svart, inkl 6 vinglas 26 cl

  Expert Vinglasväska Svart, inkl 6 vinglas 26 cl
  Vadderad väska med sex vinglas från Spiegelau.
 • Vino Grande Rödvin 42 cl, 4-pack

  Vino Grande Rödvin 42 cl, 4-pack
  Vino Grande Rödvin 42 cl, 4-pack från Spiegelau .
 • Origin Rödvinsglas 60cl 2-pack

  Origin Rödvinsglas 60cl 2-pack
  Origin Rödvinsglas 60cl 2-pack från Spiegelau .
 • Lifestyle Vitvinsglas 44 cl, 4-Pack

  Lifestyle Vitvinsglas 44 cl, 4-Pack
  Lifestyle Vitvinsglas 44 cl, 4-Pack från Spiegelau .
 • Authentis Blind Tasting 32 cl 4-pack, Svart

  Authentis Blind Tasting 32 cl 4-pack, Svart
  4-pack med vinglas från Spiegelau som passar till blindtester av vin.
 • Authentis Bonus pack 12-dels

  Authentis Bonus pack 12-dels
  Authentis Bonus pack 12-dels från Spiegelau .
 • Willsberger Burgundy 73cl 4-p

  Willsberger Burgundy 73cl 4-p
  Willsberger Burgundy 73cl 4-p från Spiegelau .
 • Salute Vitvinsglas 47cl 4-pack

  Salute Vitvinsglas 47cl 4-pack
  Salute Vitvinsglas 47cl 4-pack från Spiegelau .
 • Style Bourgogne 4-pack, 64 cl

  Style Bourgogne 4-pack, 64 cl
  4-pack med högklassiga Bourgogneglas från Spiegelau.
 • Authentis Rödvinsglas 4-pack, 48 cl

  Authentis Rödvinsglas 4-pack, 48 cl
  4-pack med rödvinsglas från Spiegelau.
 • Winelovers Vitvinsglas 4-pack, 38 cl

  Winelovers Vitvinsglas 4-pack, 38 cl
  Winelovers Vitvinsglas 4-pack, 38 cl från Spiegelau .
 • Style Red Wine 4-pack, 63 cl

  Style Red Wine 4-pack, 63 cl
  4-pack med högklassiga rödvinsglas från Spiegelau.
 • Salute Burgundy 81cl 4-pack

  Salute Burgundy 81cl 4-pack
  Salute Burgundy 81cl 4-pack från Spiegelau .
 • Willsberger Rödvinsglas 51cl 4-pack

  Willsberger Rödvinsglas 51cl 4-pack
  Willsberger Rödvinsglas 51cl 4-pack från Spiegelau .
 • Authentis Vitvinsglas 4-Pack, 42 cl

  Authentis Vitvinsglas 4-Pack, 42 cl
  4-pack med prisbelönta vitvinsglas från Spiegelau.
 • Authentis Vinprovningsglas 4-pack, 32 cl

  Authentis Vinprovningsglas 4-pack, 32 cl
  4-pack med vinprovningsglas från Spiegelau.
 • Winelovers Rödvinsglas 4-pack, 58 cl

  Winelovers Rödvinsglas 4-pack, 58 cl
  Winelovers Rödvinsglas 4-pack, 58 cl från Spiegelau .
 • Profi Tasting Glas 26 cl, 4-pack

  Profi Tasting Glas 26 cl, 4-pack
  Profi Tasting Glas 26 cl, 4-pack från Spiegelau .
 • Authentis Casual Tumbler 6-pack, 46 cl

  Authentis Casual Tumbler 6-pack, 46 cl
  6-pack med tumblers från Spiegelau.
 • Style Vitvinsglas 4-pack, 44 cl

  Style Vitvinsglas 4-pack, 44 cl
  4-pack med högklassiga vitvinsglas från Spiegelau.
 • Authentis Bordeaux 4-Pack, 65 cl

  Authentis Bordeaux 4-Pack, 65 cl
  4-pack med prisbelönta vinglas från Spiegelau.
 • Salute Rödvinsglas 4-pack, 55 cl

  Salute Rödvinsglas 4-pack, 55 cl
  4-pack med rödvinsglas i klassisk design från Spiegelau.
 • Authentis Vitvinsglas 4-Pack, 36 cl

  Authentis Vitvinsglas 4-Pack, 36 cl
  4-pack med prisbelönta vitvinsglas från Spiegelau.
 • Authentis Digestive, 4-pack, 17 cl

  Authentis Digestive, 4-pack, 17 cl
  4-pack med digestiveglas från Spiegelau.
 • Willsberger Vitvinsglas 37cl 4-p

  Willsberger Vitvinsglas 37cl 4-p
  Willsberger Vitvinsglas 37cl 4-p från Spiegelau .
 • Expert Vinglasväska Med 6 Vinglas, 26 cl

  Expert Vinglasväska Med 6 Vinglas, 26 cl
  Vadderad väska med sex vinglas från Spiegelau.
ileadilead