Spiegelau vinkaraffer

Populärt inom Spiegelau vinkaraffer

 • Spiegelau LifeStyle vinkaraff

  Spiegelau LifeStyle vinkaraff
  Servera vin till middagen på ett elegant sätt tack vare vinkaraffen från Spiegelau. Vinkaraffen är en del av LifeStyle-serien och rymmer 0,75 liter, vilket innebär att den rymmer en hel normalstor flaska vin. Genom att hälla vinet i karaffen får man vad som kallas dekantering, som gö
 • Spiegelau Definition Vinkaraff 1 L - Vinkaraffer Kristallglas Klar

  Spiegelau Definition Vinkaraff 1 L - Vinkaraffer Kristallglas Klar
  Vinkaraffen från Spiegelau är tillverkad av högkvalitativt kristallglas med en exceptionell klarhet och en extra slitstyrka. Den har en dekorativ kork för en lyxig känsla. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om vinkaraffen från Spiegelau- Gjord av kr
 • Origin Karaff 75cl - Spiegelau

  Origin Karaff 75cl - Spiegelau
  Origin Karaff 75cl från Spiegelau är framtagen för att ta vara på vinet på bästa möjliga sätt och framhäva vinets karaktär. Karaffen är tillverkad i kristall och en perfekt gåva till någon som älskar det lilla extra.
 • Authentis Karaff 1L - Spiegelau

  Authentis Karaff 1L - Spiegelau
  Authentis Karaff 1L från Spiegelau. En är en fantastisk karaff som kombinerar funktion, pris och still. Serien Authentis är prisbelönad och det självklara valet för många vinälskare. I serien hittar du alla sorters glas för att lyckas med alla middagar.

Fler tips på Spiegelau vinkaraffer

 • Authentis Karaff 1.5L - Spiegelau

  Authentis Karaff 1.5L - Spiegelau
  Authentis från Spiegelau är en fantastisk serie som kombinerar funktion, pris och still. Authentis-serien är prisbelönad och det självklara valet för många vinälskare. I serien hittar du alla sorters glas för att lyckas med alla middagar.
 • Definition Karaff, 1L - Spiegelau

  Definition Karaff, 1L - Spiegelau
  Definition Karaff, 1L - Spiegelau
ilead