Spiegelau champagneglas

Under parollen The Class of Glass förser Spiegelau världen med glas av högsta kvalité. Deras champagneglas håller hög stil och kan verkligen göra att en Bollinger eller Louis Roederer kommer till sin rätt. Vad du än gör, servera inte en lyxig champagne i ett champagneglas av plast. Äkta vara ska serveras i äkta glas!

Bland de mest populära glasen för champagne från Spiegelau finns Party, Winelovers och Authentis. De flesta säljs i flerpack och här nedan kan du se aktuella priser från flera olika återförsäljare. Kanske hittar du dina favoriter på rea?

Populärt inom Spiegelau champagneglas

 • Spiegelau Style Champagneglas 4-p

  Spiegelau Style Champagneglas 4-p
  Champagneglas från kollektionen Style från Spiegelau. Dessa glas är stilfulla och kan användas både till vardags och fest. Tål maskindisk.  Rymmer: 24 cl. Höjd: 22,5 cm. Diameter: 6 cm.  
 • Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack

  Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack
  Eleganta champagneglas tillverkade i kristallglas av riktigt hög kvalité från Spiegelau. Authetis Champagneglas 27 cl är ett stort glas men som alltid, tack vare den klassiska designen, framstår oerhört elegant. Spiegelau Authetis Champagneglas har en vacker fot och övergången från skål till ben är format i en funktionell design som bevarar bubblornas arom. På så sätt uppnås alltid den bästa smakupplevelsen. Authentis-serien är utvecklad i samarbete med kända sommeliers och vinkännare. Internationellt har serien vunnit erkännande för sin design och funktionalitet. Samtliga kristallglas i serien tål maskindisk.
 • Spiegelau Authentis Champagneglas 19 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Champagneglas 19 cl 4pack
  Spiegelau authentis champagneglas 4-p Höjd 22,5 cmDiameter 5,6 cmRymmer 19 cl
 • Spiegelau Willsberger Champagneglas 4-pack

  Spiegelau Willsberger Champagneglas 4-pack
  Champagneglas från serien Willsberger Anniversary. Glaset har en enkel och tidlös design med elegant uttryck. Formen är unik och passar väl samman med övriga glas i serien. Champagneglaset passar perfekt till mousserande viner, både söta och osöta sådana. Det är tillverkat i kristallglas och tål maskindisk.

Fler tips på Spiegelau champagneglas

 • Spiegelau Special Party Champagneglas 16 cl, 6-pack

  Spiegelau Special Party Champagneglas 16 cl, 6-pack
  Med tidlös design är Spiegelau Special Champagneglas ett utmärkt val när det är tillfälle att fira. Servera såväl bubbliga alkoholfria alternativ som mousserande viner och Champagne i dem. Tack vare sin utformning passar de in i de flesta kök. I setet ingår 6 stycken glas, vilket gör det till ett mycket prisvärt paket.
 • Champagne Special Glasses 6-pack

  Champagne Special Glasses 6-pack
 • Style Champagneglas 31cl 4-pack Klar

  Style Champagneglas 31cl 4-pack Klar
 • Spiegelau Style Champagneglas 31 Cl 4-pack - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Style Champagneglas 31 Cl 4-pack - Champagneglas Kristallglas Klar
  Style Champagneglas 31 Cl, 4-pack från Spiegelau. Champagneglas Klar Kristallglas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau LifeStyle Champagneglas 31 cl 4-pack

  Spiegelau LifeStyle Champagneglas 31 cl 4-pack
  Glasen från Spiegelaus LifeStyle-serie är tillverkade i kristallglas med en vågig struktur. De passar utmärkt på alla platser i vilka det moderna möter det eleganta, och med mjuk diamantform framträder de vackra linjerna tydligt. Med den optiska elegansen kommer dessa champagneglas alltid bidra med ett extraordinärt uttryck och garantera dig en vacker och härlig servering av bubbel. Glasen tål maskindisk och har en kapacitet på 31 cl. Du får 4 glas i ett paket.
 • Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pack - Champagneglas Glas Klar

  Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pack - Champagneglas Glas Klar
  Party Champagneglas 16 Cl, 6-pack från Spiegelau. Champagneglas Klar Glas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Authentis Dessert/Champagneskål 25 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Dessert/Champagneskål 25 cl 4-pack
  Set med fyra champagneskålar från Spiegelaus serie Authentis. Glasen passar lika bra för servering av desserter som för att sippa på champagne eller en drink. Glasens kupor är utformade för att frambringa dryckens smak och arom på bästa sätt. Den tunna kanten på glaset gör dessutom att drycken smakar ännu mer utsökt. Med elegant design kommer de här glasen garanterat bli favoriter hemma!
 • Spiegelau - Style Champagne/Cocktail 29 cl 4-pack

  Spiegelau - Style Champagne/Cocktail 29 cl 4-pack
  Champagneglas eller coupetteglas med vid öppning ur Spiegelaus serie Style, som fungerar lika bra att servera dessert ur. Glaset blir även ett perfekt cocktailglas för till exempel Amaretto Sour. Serien kännetecknas av raka linjer och modern design, och passar de flesta inredningsstilar.Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 29 cl. Säljs i 4-pack.
 • Spiegelau champagneskål 4-pack

  Spiegelau champagneskål 4-pack
  Spiegelau champagneskål 25 cl 4-pack. Ett vackert designat glas från Spiegelau med flera användningsområden. Glaset är designat som en champagnebalkong men med något större glaskropp. Det kan med fördel användas som en elegant servering av desserter eller förrätter. En vacker fot bär upp den smala och höga stjälken. Fotens bredd hjälper till att bevara stabilitet till glaset och materialet är av högsta kvalité. Denna produkt innehåller 4 st glas.
 • Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack
  Spiegelau winelovers champagneglas är vinglas av hög kvalitet till ett mycket förmånligt pris.  Höjd: 21,9 cmDiameter: 5,3 cmRymmer 19 cl 
 • Spiegelau LifeStyle Rödvinsglas 63 cl 4-pack

  Spiegelau LifeStyle Rödvinsglas 63 cl 4-pack
  Vackra och tidlösa rödvinsglas är precis vad du får med LifeStyle-serien från Spiegelau. LifeStyle-serien är tillverkad i hållbart kristallglas och tål maskindisk. Utöver de 4 rödvinsglasen får du också en elegant design som dekorerar dukningen med de vågiga linjerna och estetiska formerna. Serien innehåller även vitvinsglas, vattenglas, longdrinksglas, champagneglas och en karaff som gör att du kan fullända dukningen.
 • Style Champagneglas 31cl 4-pack Klar

  Style Champagneglas 31cl 4-pack Klar
 • Spiegelau - Willsberger Anniversari Champagneglas 24 cl 4-pack

  Spiegelau - Willsberger Anniversari Champagneglas 24 cl 4-pack
  Champagneglas i kristall ursprungligen från den klassiska handblåsta serien Willsberger Collection utformad av Johann Willsberger. Kollektionen som nu har tillverkats i över 30 år av Spiegelau firas med serien Willsberger Anniversery. Glasen som har samma form som tidigare har nu lyckats framställas i maskinblåst utförande vilket har möjliggjort att den exklusiva serien nu når ut till en större kundgrupp.Kristallglasen från Willsberger Anniversery är tillverkade av högkvalitativt glas och har en exceptionell briljans och extra krossäkerhet. De är dessutom maskindiskbara. Glasen säljs i 4-pack och rymmer 24 cl.Tyska Spiegelau har tillverkat glas i över fem århundraden och har genom att kombinera traditionellt hantverk med de senaste glastillverkningsteknikerna utvecklat en glasmassa med egenskaper av extra hög transparens, klarhet och briljans.Glasen är utvecklade i samarbete med välrenommerade vinkännare världen över. Största hänsyn har tagits till kupans storlek och form för att framhäva smakupplevelsen av vinet på bästa sätt.
 • Spiegelau - Party Champagneglas 16 cl 6-pack

  Spiegelau - Party Champagneglas 16 cl 6-pack
  Set med sex eleganta champagneglas från Spiegelau i en klassisk nätt flûte-modell. Party champagneglaset har den karaktäristiska Spiegelau-briljansen och är speciellt framtaget för champagne men passar självklart till andra mousserande viner. Party champagneglasets långa stjälk och den kantfria övergången till kupan gör tidlöst och elegant. Glasen är diskmaskinsäkra har en superb briljans och hög krossäkerhet.
 • Spiegelau Style coupe champagneglas 4 st.

  Spiegelau Style coupe champagneglas 4 st.
  Det stilrena coupeglaset från Spiegelau är designat för just champagne, cocktails utan isbitar och frusa daiquiris. Servera ditt val av dryck i de vackra glasen och du kommer garanterat att imponera på dina gäster då glasen får varje dryck att se läcker och inbjudande ut. Glasen rymmer 29 cl. och det ingår 4 st. i ett set.Coupe champagneglaset är en del av Styleserien som består av glas med slank, stilren och enkel design. Serien kombinerar elegans och modern estetik, vilket gör glasen mycket tidlösa. Glasen maskintillverkas av kristallgas av högsta kvalitet och de tål diskmaskin.
 • Spiegelau - Authentis Champagne 19 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Champagne 19 cl 4-pack
  Detta glas har en klassisk form med lång stjälk för att servera champagne. Glaset låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen med sin eleganta design. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att dryckens arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Champagneglas - 17,8 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)

  Champagneglas - 17,8 Cl Spiegelau Vino Grande (6 St)
  Eleganta champagneglas från populära Spiegelau Om du gillar champagne, varför inte njuta av eller servera de gyllene dropparna i detta eleganta champagneglas från Spiegelau? Glaset är smalt, enkelt och utstrålar stil. Spiegelau är specialiserat på glasvär
 • Dessert-/Champagneglas 25cl 4-pack

  Dessert-/Champagneglas 25cl 4-pack
 • Spiegelau Style Champagne Flute 4-pack 24 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Spiegelau Style Champagne Flute 4-pack 24 Cl - Champagneglas Glas Klar
  4-pack med Style Champagneglas från Spiegelau. Det här vinglaset är en del av serien Style, som består av högklassiga och eleganta glas som försäkrar att man har rätt glas för varje tillfälle. Formen på glaset är modern, och precis som namnet antyder ger det en känsla av stil på det dukade bordet. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Champagne 4-pack 21 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Spiegelau Salute Champagne 4-pack 21 Cl - Champagneglas Glas Klar
  4-pack med Salute Champagneglas från Spiegelau. Dessa glas är en del av Spiegelaus nya vinglasserie Salute som har en klassisk, tidlös design. Glasen är gjorda av slitstarkt glas och tål diskmaskin. Man har kombinerat njutningen av vin med stil, och dessa champagneglas adderar garanterat elegans till det dukade bordet. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Spumante Champagneglas 50 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Spumante Champagneglas 50 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar
  Champagneglaset från Spiegelau har en elegant form med en kupa med en generös bredd perfekt för att servera champagne och vin. Det är tillverkat av kristallglas med harmoniska kurvor med välbalanserade kompositioner. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om champagneglaset från Spiegelau- Välbalanserade proportioner.- Elegant form.- Gjort av kristallglas.- Kapacitet: 50 cl. Skötselråd för champagneglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Champagneglas 31 Cl 4-pack - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Lifestyle Champagneglas 31 Cl 4-pack - Champagneglas Kristallglas Klar
  Lifestyle Champagneglas 31 Cl, 4-pack från Spiegelau. Champagneglas Klar Kristallglas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 4-pack 24 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 4-pack 24 Cl - Champagneglas Glas Klar
  4-pack med Willsberger Anniversary Champagneglas från Spiegelau. Dessa champagneglas tillhör serien Willsberger Anniversary som är det självklara valet för alla champagneälskare. Glasen har producerats i över 30 år, och har gjort en succé internationellt. Formen på glaset passar extra bra för fräscha och torra champagner, men även cava och prosecco. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Champagneglas 29 Cl 4-pack - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Style Champagneglas 29 Cl 4-pack - Champagneglas Kristallglas Klar
  Champagneglaset från Spiegelau har en stilren design med en liten kupa perfekt för att servera champagne och vin. Det är tillverkat av lyxigt kristallglas med en hög klarhet för finare tillfällen. Om champagneglaset från Spiegelau- Från kollektionen Style.- Kan även användas som ett cocktailglas.- Tillverkat av kristallglas.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 29 cl. Skötselråd för champagneglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Champagne Glass 31 cl 4 stk

  Spiegelau Lifestyle Champagne Glass 31 cl 4 stk
  Storlek: 223 mm Kapacitet: 310 ml Diameter: 75 mm 1 uppsättning innehåller 4 artiklar
 • Spiegelau Lifestyle Sparkling Cocktailglas 4-pack 31 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Lifestyle Sparkling Cocktailglas 4-pack 31 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar
  Lifestyle Sparkling Cocktailglas 4-pack, 31 Cl från Spiegelau. Champagneglas Klar Kristallglas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack

  LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack
 • Spiegelau - Special Glasses Proseccoglas 27 cl 4-pack

  Spiegelau - Special Glasses Proseccoglas 27 cl 4-pack
  Proseccoglaset ur Spiegelaus serie Special Glasses är ett elegant champagneglas med en stilren form. Glaset rymmer 27 cl ljuvliga bubblor eller varför inte festa till det med en vårig Mimosa? Koller i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - LifeStyle Champagne/Cocktail 30 cl 4-pack

  Spiegelau - LifeStyle Champagne/Cocktail 30 cl 4-pack
  Champagneglas eller coupetteglas med vid öppning ur Spiegelaus serie LifeStyle, som också fungerar som cocktailglas eller att servera dessert ur. Mönstret med räfflor skapar en elegant optisk effekt och kommer ge din dukning det där lilla extra.LifeStyle-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 30 cl. Säljs i 4-pack.
 • Spiegelau - Authentis Vin och Champagneset 12-pack

  Spiegelau - Authentis Vin och Champagneset 12-pack
  Ett set med vin- och champagneglas som passar perfekt som gåva för den nyinflyttade eller för att unna dig själv något fint. Du får med vitvinsglas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre, bordeauxglas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah, och ett champagneglas som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.Setet innehåller:- 4 st Vitvinsglas - 4 st Bordeauxglas - 4 st Champagneglas
 • Spiegelau - Arabesque Champagneglas 30 cl 2-pack

  Spiegelau - Arabesque Champagneglas 30 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant Champagneglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen kommer i 2-pack och tål maskindisk.Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Spiegelau Perfect Serve Coupette 4-pack 24 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Spiegelau Perfect Serve Coupette 4-pack 24 Cl - Champagneglas Glas Klar
  4-pack med Perfect Serve Coupette Glas från Spiegelau. Dessa glas tillhör serien Perfect Serve som har tagits fram tillsammans med den internationellt prisade barexperten Stephan Hinz. Resultatet blev glas med vackra slipade detaljer, tillverkade i slitstarkt glas. Det här glaset passar perfekt för drinkar, men går även att använda som champagneglas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Highline Champagneglas 27 cl 2-pack

  Spiegelau - Highline Champagneglas 27 cl 2-pack
  Ta varje tillfälle i akt att fira, men Proseccoglasen från Spiegelau skapar du lätt en festlig stämning som förgyller varje tillställning. Glasen rymmer 27 cl av de ljuvliga bubblorna och kommer i två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Champagneglas Definition, Spiegelau - 250ml - 6 St

  Champagneglas Definition, Spiegelau - 250ml - 6 St
  Champagneglas Definition, Spiegelau - 250ml - 1 stHöjd (cm): 24,2Diameter (cm): 8,0Volym (ml): 250Material: kristallglasFärg: transparentYta: plattProducent: SpiegelauFunktioner: diskmaskin
 • Spiegelau Arabesque Champagneglas 2-pack 30 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Arabesque Champagneglas 2-pack 30 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar
  Champagneglaset från Spiegelau har klassiska linjer med ett elegant blomstermotiv med en smal kupa perfekt för att servera champagne och vin. Det är tillverkat av kristallglas med en hög kvalitet för finare tillfällen. Om champagneglaset från Spiegelau- Gjort av kristallglas.- Klassiska linjer.- Elegant blommönster.- Från serien Arabesque.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för champagneglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack

  Spiegelau - LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack
  Ett glas med avsmalnad öppning och rundad kupa som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Dessert-/Champagneglas 25cl 4-pack

  Dessert-/Champagneglas 25cl 4-pack
 • Spiegelau Style Champagne 4 pk 24 cl

  Spiegelau Style Champagne 4 pk 24 cl
  STORLEK (MM) 225 VOLYM (ML) 240 DIAMETER 60
 • Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12 delar

  Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12 delar
  Exklusivt set med 4 st. champagne-, vitvins- och rödvinsglas, 12 st. allt som allt. Glasen är från Spiegelau Aauthentis, som är kristallglas av riktigt hög kvalitet. Och de tål att köras i diskmaskin. Glasen funkar bra som universella vin- och champagneglas, då de på bästa sätt ser till att behålla arom och bouquet, oavsett druvsort. Authentis serien er utvecklad i samarbete med ledande sommeliers och vinkännare och har vunnit internationell ära för den vackra designen och den breda funktionaliteten.Rödvinsglas Bordeaux 65 clVitvinsglas 42 clChampangeglas 27 cl
 • Spiegelau - Perfect Serve Coupeglas 24 cl 4-pack

  Spiegelau - Perfect Serve Coupeglas 24 cl 4-pack
  Coupeglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau LifeStyle Vitvinsglas 44 cl 4-pack

  Spiegelau LifeStyle Vitvinsglas 44 cl 4-pack
  Spiegelaus LifeStyle-serie bjuder på vackra glas i kristall med vågiga linjer och estetiska former. Med sina 44 cl erbjuder detta vitvinsglas både praktiska funktioner och eleganta detaljer på matbordet. I serien finns även en karaff, vattenglas, rödvinsglas och champagneglas som du kan använda för att verkligen fullända looken på bordet.
 • Spiegelau - Authentis Champagne 27 cl 4-pack

  Spiegelau - Authentis Champagne 27 cl 4-pack
  Detta glas har en generös oval form med en avsmalnad öppning för att servera champagne. Glaset låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att dryckens arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Authentis Champagne 19cl 4-pack

  Authentis Champagne 19cl 4-pack
 • Festival champagneglas

  Festival champagneglas
  Festival champagneglas är ett stilrent champagneglas från österrikiska Spiegelau. Festival champagneglas har en lätt timglasformad form som ger ett balanserat intryck till designen. Detta vinglas passar utmärkt till till mousserande viner som champagne, cava och prosecco med flera. Det passar även utmärkt till champagnecocktails.  Vol: 168 ml Höjd: 224 mm Diameter: 53 mm
 • Perfect Serve Coupette cocktailglas 4-pack

  Perfect Serve Coupette cocktailglas 4-pack
  Perfect Serve Coupette cocktailglas 4-pack. Perfect Serve serien från Spiegelau har utvecklats tillsammans med den välrenommerade och internationellt prisade barexperten Stephan Hinz. Perfect Coupette kombinerar den smakfulla designen av balkongglas med cocktailglas och är perfekt att servera olika sours som Whisky Sour eller Amaretto Sour ut. Den vackert slipade foten lyfter glasets design och ger drinken en lyxig presentation. Levereras i 4-pack Vol: 235ml H: 140mm Ø: 91mm
 • Special Proseccoglas 4-pack

  Special Proseccoglas 4-pack
 • Style Cocktail/Champagne 4-pack

  Style Cocktail/Champagne 4-pack
 • Style Champagne Flute 4-p

  Style Champagne Flute 4-p
 • Authentis Champagne 27cl 4-pack

  Authentis Champagne 27cl 4-pack
 • Spiegelau - Style Champagne 24 cl 4-pack

  Spiegelau - Style Champagne 24 cl 4-pack
  Ett klassisk champagneglas för att njuta av de härliga bubblorna. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 27cl 4-pack - Champagneglas Klar

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 27cl 4-pack - Champagneglas Klar
  Special Glasses Prosecco 27cl 4-pack från Spiegelau. Champagneglas Klar . Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition champagneglas 2 st.

  Spiegelau Definition champagneglas 2 st.
  Med champagneglaset från Spiegelau kommer du garanterat njuta av champagnen ännu mer, då glaset framhäver den bubblande drycken och dess aromer. Detta böjda glas låter champagnes komplexa lager att veckla ut sig, vilket inte är möjligt med klassiska, slanka champagneglas.Champagneglaset är en del av Definition-serien och rymmer 25 cl. Det ingår 2 st. i ett set så att du kan dela ditt bubbel med någon annan. Produkten är tillverkad av kristallglas, som är mycket tunt och maskintillverkat - men känns handgjort. Detta gör att det eleganta glaset känns lätt som en fjäder och balanceras perfekt i handen. Dessutom tål glaset diskmaskin.
 • Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack 27 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack 27 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Champagneglas från Spiegelau. Dessa champagneglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar perfekt till champagne eller annan bubblande dryck. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack 19 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar

  Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack 19 Cl - Champagneglas Kristallglas Klar
  4-pack med Authentis Champagneglas från Spiegelau. Dessa champagneglas tillhör serien Authentis, som är en kombination av specialiserad produktionsprocess och djup förståelse för vinuppskattning. Den prisbelönta serien är det självklara valet för en vinälskare. Glaset har klassiskt rena linjer och en fin tunn kant. Kupan framhäver smak och arom på ett autentiskt sätt, och passar perfekt till champagne eller annan bubblande dryck. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Salute Champagne 21 cl 4-pack

  Spiegelau - Salute Champagne 21 cl 4-pack
  Ett klassiskt champagneglas med lång själv som passar fint till varje tillställning. Perfekta glaset för att njuta av bubblorna. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Authentis champagneglas 4-pack

  Authentis champagneglas 4-pack
  Authentis champagneglas 27 cl 4-pack är tillverkade i kristall av högsta kvalité av kristallproducenten Spiegelau. En vacker smal stjälk bär upp en kropp som både är rymlig och diskret. Höjd: 22 cm Ø 7 cm Vol: 27 cl Authentis kännetecknas bl.a. av: - Certifierad säker användning i diskmaskin - Exceptionella glas med otrolig krossäkerhet och fantastisk briljans - Glas för såväl toppklassens restauranger som för moderna hem
ilead