Aida skålar

Populärt inom Aida skålar

 • Aida Harvey Dessertskål 4-pack - Dessertskålar Glas Klar

  Aida Harvey Dessertskål 4-pack - Dessertskålar Glas Klar
  Den moderna dessertskålen Harvey från Aida passar perfekt när du ska servera dessert vid festligare tillfällen. Skålen har ett elegant mönster som har fått sin inspiration från fasetterat, lyxigt kristallglas. Säljs i 4-pack. Shoppa Dessertskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Harvey Salladsset 5-Delar 1 Större skål + 4 Mindre

  Harvey Salladsset 5-Delar 1 Större skål + 4 Mindre
 • Aida Groovy Äggkopp 4-Pack Vit

  Aida Groovy Äggkopp 4-Pack Vit
  Fyra läckra äggkoppar från Groovy-serien av Aida. Serien är tillverkad i stengods och har en snygg räfflad dekor som i vitt ger ett feminint och modernt uttryck. Få en stilren dukning och servera frukostäggen i dessa snygga äggkoppar. Specifikationer:- Material: stengods- Tål maskindisk, mikrovågsugn och frys - 4-pack
 • Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Lärka - Serveringsskålar Stengods Grågrön

  Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Lärka - Serveringsskålar Stengods Grågrön
  Den här skålen från Aida tillhör serien Ceramic Workshop, som innehåller produkter i högkvalitativt stengods med reaktiv glasyr. Inspirationen kommer från fåglarnas vackra sånger under varma sommardagar i Danmark. Skålen finns i tre olika färger tagna från fåglar, och kan med fördel mixas och matchas.Välj mellan följande färger: Svala: Mörkblå Mes: Mörkgrön Lärka: Grågrön Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Fler tips på Aida skålar

 • Aida Raw Äggkopp Arctic White - Äggkoppar Stengods Vit

  Aida Raw Äggkopp Arctic White - Äggkoppar Stengods Vit
  Den här äggkoppen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje äggkopp unik. Egenskaper: Tillverkad i dubbelbränt stengods Handgjord vilket gör varje produkt unik Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn Shoppa Äggkoppar och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Aida Passion Skål 17cm 4stk

  Aida Passion Skål 17cm 4stk
  Porslin Förpackat i presentask
 • Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Skålarna från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form och en medföljande bricka i teak. De är tillverkade av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålarna från Aida- Vacker, organisk form.- Gjorda av stengods.- Medföljande bricka.- Handgjord design.- Skålarna finns i olika färger.- De här skålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 9,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Skål 9,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Den här lilla skålen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje skål unik. Egenskaper: Tillverkad i dubbelbränt stengods Handgjord vilket gör varje produkt unik Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida - Raw Crafted Arctic White Äggkopp 5 cm

  Aida - Raw Crafted Arctic White Äggkopp 5 cm
  Handtillverkad äggkopp i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-serie.Gör ditt kokade ägg till måltidens stjärna med denna stilrena handgjorda äggkopp från aida. Äggkoppen är tillverkad i vitt stengods som både har eldats två gånger samt glaserats med en represistent glasyr för längsta möjliga hållbarhet så att äggkoppen kan bli – och fortsätta vara – en av huvudspelarna på ditt frukostbord i många år framåt. Äggkoppen är en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie och har en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Äggkoppen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Søholm Sonja Skål 14 cm Brun

  Søholm Sonja Skål 14 cm Brun
 • Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Nude

  Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Nude
  Skålarna från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form och en medföljande bricka i teak. De är tillverkade av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålarna från Aida- Vacker, organisk form.- Gjorda av stengods.- Medföljande bricka.- Handgjord design.- Skålarna finns i olika färger.- De här skålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Titanium Black

  Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Titanium Black
  Skålsetet från Aida har rustik, modern design i stengods med tre olika storlekar perfekta för servering av olika tilltugg. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålsetet från Aida- Tillverkat av stengods.- Rustik design.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Från serien Raw.- Skålsetet kommer i olika färger.- Skålsetet säljs i 3-pack.- Liten skål: 9,5x4,5 cm.- Mellan skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Skötselråd för skålsetet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Äggkopp 2-pack - Äggkoppar Teak

  Aida Raw Äggkopp 2-pack - Äggkoppar Teak
  Två äggkoppar som tillhör den populära serien Raw från Aida. De är tillverkade i teak, som är ett vackert och robust material som garanterat blir ett härligt inslag på det dukade bordet.Skötselråd:Diska alltid äggkopparna för hand och låt de lufttorka, använd inte i diskmaskinen. För att trät inte ska torkas ut är det viktigt att behandla tallrikarna med olja regelbundet. Shoppa Äggkoppar och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 26,5 Cm - Serveringsskålar Glas Smoke

  Aida Raw Skål 26,5 Cm - Serveringsskålar Glas Smoke
  Det här skålen tillhör serien Raw från Aida, och kombinerar en naturlig look med en vacker, enkel design. De små bubblorna i glaset skapar en fin effekt mot det färgade glaset. Kan med fördel kombineras med andra produkter från serien Raw, både i stengods och glas. Egenskaper: Tål diskmaskin Tillverkad i glas Finns i färgerna grå och blå Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Skål 13,5 x 6 cm Midnight Blue

  Raw Skål 13,5 x 6 cm Midnight Blue
 • Aida Relief Skål 14 Cm 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit

  Aida Relief Skål 14 Cm 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen Relief från Aida är tillverkad i vitt porslin av hög kvalitet med en dekorativ kant. Den har ett tidlöst och diskret uttryck, och passar till alla typer av dukningar. Säljs i 4-pack. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Mini Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Titanium Black

  Aida Raw Mini Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Titanium Black
  Skålarna från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Skålarna har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om skålarna från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Skål 13,5 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Skålen från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om skålen från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Den här skålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Svart

  Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Svart
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Passion Äggkopp Cremevit 4 st

  Aida Passion Äggkopp Cremevit 4 st
  Fyra vackra äggkoppar från porslinsserien Passion av Aida. Serien Passion är en modern romantiker som förgyller dukningen. Äggkopparna är tillverkade av benporslin som kännetecknas av hög vithet, kvalité och styrka.Tål maskindiskTål ugnTål mikrovågsugnTål frys
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Skål D13,5xh6 cm Grå 6st

  Raw Skål D13,5xh6 cm Grå 6st
 • Raw Skål Metallic Brown 6 st

  Raw Skål Metallic Brown 6 st
 • Aida Groovy Äggkopp 4-Pack Svart

  Aida Groovy Äggkopp 4-Pack Svart
  Fyra snygga äggkoppar från Aidas Groovy-serie. Serien är tillverkad i stengods och har en snygg räfflad dekor som i svart ger ett maskulint och kraftfullt uttryck. Servera dina nära och kära sina frukostägg i dessa läckra äggkoppar. Specifikationer:- Material: stengods- Tål maskindisk, mikrovågsugn och frys - 4-pack
 • Aida - Raw Äggkopp Northern Green

  Aida - Raw Äggkopp Northern Green
  Äggkopp i stengods, perfekt till frukostägget.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Raw Skål 13,5 x 6 cm Midnight Blue

  Raw Skål 13,5 x 6 cm Midnight Blue
 • Relief Skål Blå

  Relief Skål Blå
 • Raw Skål 3 stk Teakbricka Titanium Black

  Raw Skål 3 stk Teakbricka Titanium Black
 • Aida Raw Äggkopp - Äggkoppar Stengods Grå

  Aida Raw Äggkopp - Äggkoppar Stengods Grå
  Den här äggkoppen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje äggkopp unik. Egenskaper: Tillverkad i dubbelbränt stengods Handgjord vilket gör varje produkt unik Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn Shoppa Äggkoppar och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Raw Skål D13,5xh6 cm Grå

  Raw Skål D13,5xh6 cm Grå
 • Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Mes - Serveringsskålar Stengods Mörkgrön

  Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Mes - Serveringsskålar Stengods Mörkgrön
  Den här skålen från Aida tillhör serien Ceramic Workshop, som innehåller produkter i högkvalitativt stengods med reaktiv glasyr. Inspirationen kommer från fåglarnas vackra sånger under varma sommardagar i Danmark. Skålen finns i tre olika färger tagna från fåglar, och kan med fördel mixas och matchas.Välj mellan följande färger: Svala: Mörkblå Mes: Mörkgrön Lärka: Grågrön Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Groovy Äggkopp 4-pack - Äggkoppar Stengods Blå

  Aida Groovy Äggkopp 4-pack - Äggkoppar Stengods Blå
  Äggkoppen från Aida är tillverkad av högkvalitativt stengods med en behaglig, blå färg och en räfflad utsida. Den har ett tidlöst utseende med ett slående uttryck perfekt för frukostbordet. 4-pack. Om äggkoppen från Aida- Från kollektionen Groovy.- Tillverkad av stengods.- Behaglig, blå färg.- Nordisk look.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för äggkoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Äggkoppar och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Aida Raw Mini Skålar 3-pack Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Mini Skålar 3-pack Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Skålarna från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Skålarna har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om skålarna från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Relief Skål Blå

  Relief Skål Blå
 • Aida - Raw Äggkopp 2-pack Teak

  Aida - Raw Äggkopp 2-pack Teak
  Äggkoppar i teak från danska Aidas serie Raw. Säljs i 2-pack.Raw består av bruksföremål inspirerade av den karga naturen. Enkelhet med livfulla detaljer är något formgivaren Christiane Schaumburg-Müllers ledord, och serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i naturnära nyanser.
 • Raw Skål Metallic Brown 6 st

  Raw Skål Metallic Brown 6 st
 • Aida Raw Organic Skål - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Organic Skål - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Skålen från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålen från Aida- Vacker, organisk form.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Skålen finns i olika färger.- Den här skålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Skål D13,5xh6 cm Grå

  Raw Skål D13,5xh6 cm Grå
 • Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Grey

  Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Grey
  Soppskålarna från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soppskålarna från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- De här soppskålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för soppskålarna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Relief Skål 11,5 Cm 4-pack - Serveringsskålar Glas Klar

  Aida Relief Skål 11,5 Cm 4-pack - Serveringsskålar Glas Klar
  Den här skålen tillhör serien Relief från det danska varumärket Aida. Det slipade mönstret i glaset skapar en lyxig känsla, och passar perfekt till festligare tillfällen. Fyll den med mattillbehör, nötter eller godis och ställ fram på det dukade bordet. Säljs i 4-pack. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Quadro Skål 17,5x17,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Svart

  Aida Quadro Skål 17,5x17,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Svart
  Den här skålen från Aida tillhör den tidlösa serien Quadro, som består av produkter som passar perfekt när det serveras sushi, tapas eller liknande. Samtliga produkter ur serien är tillverkade i stengods som har bränts i cirka 1200 grader, vilket ger bra kvalitet och lång hållbarhet. Den starka glasyren ger dessutom en fin och slät yta. Tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Arctic White

  Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Arctic White
  Skålarna från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form och en medföljande bricka i teak. De är tillverkade av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålarna från Aida- Vacker, organisk form.- Gjorda av stengods.- Medföljande bricka.- Handgjord design.- Skålarna finns i olika färger.- De här skålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Skålsetet från Aida har rustik, modern design i stengods med tre olika storlekar perfekta för servering av olika tilltugg. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålsetet från Aida- Tillverkat av stengods.- Rustik design.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Från serien Raw.- Skålsetet kommer i olika färger.- Skålsetet säljs i 3-pack.- Liten skål: 9,5x4,5 cm.- Mellan skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Skötselråd för skålsetet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Skålsetet från Aida har rustik, modern design i stengods med tre olika storlekar perfekta för servering av olika tilltugg. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålsetet från Aida- Tillverkat av stengods.- Rustik design.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Från serien Raw.- Skålsetet kommer i olika färger.- Skålsetet säljs i 3-pack.- Liten skål: 9,5x4,5 cm.- Mellan skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Skötselråd för skålsetet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Atelier Skål 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit

  Aida Atelier Skål 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen från Aida har tidlös, klassisk design i porslin perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från Aida- Tillverkad av porslin.- Skålen säljs i 4-pack.- Tidlös design.- Finns även som middagstallrik.- Från serien Atelier.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Diameter: 130 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskålar Stengods Grön

  Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskålar Stengods Grön
  Skålen från Aida är tillverkad av högkvalitativt stengods med stilfulla detaljer på kanten. Skålen har en tidlös design med ett rustik uttryck perfekt för alla hem. Den har ett slitstarkt material för vardaglig användning. Om skålen från Aida- Från kollektionen Relief.- Stilfulla detaljer.- Slitstarkt stengods.- Perfekt till vardags.- Skålen kommer i 3 olika färger. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw 3 skålar Teakbricka Northern Green

  Raw 3 skålar Teakbricka Northern Green
 • Harvey Snacks Skål 4-pack

  Harvey Snacks Skål 4-pack
 • Aida Raw Northern Green Skål 13 cm 6stk

  Aida Raw Northern Green Skål 13 cm 6stk
  Färg brun prickig Stengods material Maskintvättbar Mikrovågsbeständig Eldfast Tål frost 13,5 x 6 cm
 • Aida Søholm Solvej Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Creamy Sand

  Aida Søholm Solvej Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Creamy Sand
  Skålen från Aida har en mjuk, välkomnande design med karakteristiska veck längs kanten med en härlig pastellfärg för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt både till vardags och finare tillfällen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om skålen från Aida- Välkomnande, mjuk design.- Dekorativa veck längs kanten.- Härlig pastellfärg.- Tillverkad av porslin.- Från serien Søholm Solvej. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Ugnsfast. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Søholm Solvej Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Powder Blue

  Aida Søholm Solvej Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Powder Blue
  Skålen från Aida har en mjuk, välkomnande design med karakteristiska veck längs kanten med en härlig pastellfärg för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt både till vardags och finare tillfällen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om skålen från Aida- Välkomnande, mjuk design.- Dekorativa veck längs kanten.- Härlig pastellfärg.- Tillverkad av porslin.- Från serien Søholm Solvej. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Ugnsfast. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Organic Skål - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Organic Skål - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Skålen från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålen från Aida- Vacker, organisk form.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Skålen finns i olika färger.- Den här skålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm Arctic White - Serveringsskålar Stengods Vit

  Aida Raw Skål 19,5 Cm Arctic White - Serveringsskålar Stengods Vit
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Skål Set om 3 Presentask Stengods Svart

  Raw Skål Set om 3 Presentask Stengods Svart
 • Aida Passion Skål 26cm

  Aida Passion Skål 26cm
  Porslin Förpackat i presentask
 • Søholm Sonja 2019 Salladsskål Brun 24 x 9 cm

  Søholm Sonja 2019 Salladsskål Brun 24 x 9 cm
 • Aida Groovy Skål - Serveringsskålar Stengods Grå

  Aida Groovy Skål - Serveringsskålar Stengods Grå
  Den här skålen från Aida tillhör serien Groovy, som kännetecknas av sin enkla, räfflade dekor som skapar en effektfull look. Med denna skål på bordet får du en modern och feminin känsla på din dukning. Är tillverkad i stengods och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Nordic Skål Svart 13,5 cm 6stk

  Aida Raw Nordic Skål Svart 13,5 cm 6stk
  Designer: Christiane Schaumburg-Müller Produkttype: Skål Diameter: 13,5 cm Høyde: 6,0 cm Materiale: Stentøy Farge: Sort Flekkete  Tåler ovn, frost, mikrobølgeovn og oppvakmaskin
 • Aida Raw Serveringsskål 30 Cm Nude - Serveringsskålar Stengods Rosa

  Aida Raw Serveringsskål 30 Cm Nude - Serveringsskålar Stengods Rosa
  Serveringsskålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida RAW äggkopp, arctic white

  Aida RAW äggkopp, arctic white
  Stilren äggkopp med skandinavisk känsla från danska Aida. Äggkoppen ingår i serien RAW, som tillverkas för hand av tåligt stengods. Varje del har ett unikt utseende med subtila variationer i glasering och struktur, så att du får en rå och naturlig känsla i köket. Perfekt för en lyxig känsla på frukostbordet.Äggkoppen är 5,3 centimeter hög och har en diameter på 5 centimeter. Tål ugn, mikro, frys och diskmaskin.
 • Aida RAW Arctic White Skål 13,5 cm 6stk

  Aida RAW Arctic White Skål 13,5 cm 6stk
  Rostat bröd Färg: Arctic White Material: Stengods Diameter: 13,5 cm Höjd: 6 cm
 • Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Titanium Black

  Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Titanium Black
  Skålarna från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form och en medföljande bricka i teak. De är tillverkade av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålarna från Aida- Vacker, organisk form.- Gjorda av stengods.- Medföljande bricka.- Handgjord design.- Skålarna finns i olika färger.- De här skålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Grey

  Aida Raw Skål 13,5 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Grey
  Skålen från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om skålen från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Den här skålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida - Raw Äggkopp Grå oglaserad

  Aida - Raw Äggkopp Grå oglaserad
  Äggkopp i stengods, perfekt till frukostägget.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå

  Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Relief Skål 14 cm 4stk

  Aida Relief Skål 14 cm 4stk
  Skål Farge: Hvit Materiale: Porselen Diameter: 14 cm Høyde: 10 cm
 • Aida Raw Skål 9,5 Cm Arctic White - Serveringsskålar Stengods Vit

  Aida Raw Skål 9,5 Cm Arctic White - Serveringsskålar Stengods Vit
  Den här lilla skålen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje skål unik. Egenskaper: Tillverkad i dubbelbränt stengods Handgjord vilket gör varje produkt unik Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Passion Skål 14 cm 4stk

  Aida Passion Skål 14 cm 4stk
  Porslin Förpackad i presentförpackning
 • Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Brown

  Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Brown
  Soppskålarna från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soppskålarna från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- De här soppskålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för soppskålarna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Skål 13,5 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Skålen från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om skålen från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Den här skålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Äggkopp - Äggkoppar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Äggkopp - Äggkoppar Stengods Metallic Brown
  Den här äggkoppen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje äggkopp unik. Egenskaper: Tillverkad i dubbelbränt stengods Handgjord vilket gör varje produkt unik Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn Shoppa Äggkoppar och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Skål D13,5xh6 cm Grå 6st

  Raw Skål D13,5xh6 cm Grå 6st
 • Aida Raw Organic Skål - Serveringsskålar Stengods Nordic Nude

  Aida Raw Organic Skål - Serveringsskålar Stengods Nordic Nude
  Skålen från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålen från Aida- Vacker, organisk form.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Skålen finns i olika färger.- Den här skålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Nude

  Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Nude
  Soppskålarna från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soppskålarna från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- De här soppskålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för soppskålarna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw 3 skålar Teakbricka Northern Green

  Raw 3 skålar Teakbricka Northern Green
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Mini Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green

  Aida Raw Mini Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Northern Green
  Skålarna från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Skålarna har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om skålarna från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida - Raw Äggkopp Brun Metallic

  Aida - Raw Äggkopp Brun Metallic
  Äggkopp i stengods, perfekt till frukostägget.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida Quadro Skål 13x13 Cm - Serveringsskålar Stengods Vit

  Aida Quadro Skål 13x13 Cm - Serveringsskålar Stengods Vit
  Den här skålen från Aida tillhör den tidlösa serien Quadro, som består av produkter som passar perfekt när det serveras sushi, tapas eller liknande. Samtliga produkter ur serien är tillverkade i stengods som har bränts i cirka 1200 grader, vilket ger bra kvalitet och lång hållbarhet. Den starka glasyren ger dessutom en fin och slät yta. Tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Soppskål 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Soppskål 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Soppskålen från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soppskålen från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Den här soppskålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för soppskålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Groovy Skål - Serveringsskålar Stengods Svart

  Aida Groovy Skål - Serveringsskålar Stengods Svart
  Den här skålen från Aida tillhör serien Groovy, som kännetecknas av sin enkla, räfflade dekor som skapar en effektfull look. Med denna skål på bordet får du en modern och feminin känsla på din dukning. Är tillverkad i stengods och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Äggkopp 4 st

  Aida Äggkopp 4 st
  Dessa fyra äggkoppar dekorerar alla bord de placeras på. Utseenden är enkelt men likväl otroligt detaljerat och kopparna har en exklusiv kristall-liknande form som tillför karaktär på bordet. De är tillverkade i glas och kan med fördel kombineras med andra element från den populära Aida Harvey-serien om du önskar fullborda dukningen.
 • Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Svala - Serveringsskålar Stengods Mörkblå

  Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Svala - Serveringsskålar Stengods Mörkblå
  Den här skålen från Aida tillhör serien Ceramic Workshop, som innehåller produkter i högkvalitativt stengods med reaktiv glasyr. Inspirationen kommer från fåglarnas vackra sånger under varma sommardagar i Danmark. Skålen finns i tre olika färger tagna från fåglar, och kan med fördel mixas och matchas.Välj mellan följande färger: Svala: Mörkblå Mes: Mörkgrön Lärka: Grågrön Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Passion Skål 14 Cm 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit

  Aida Passion Skål 14 Cm 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen Passion från Aida har en minimalistisk design som passar till alla typer av dukningar. Den är tillverkad i benporslin med en krämfärgad och silkeslen glasyr. Säljs i 4-pack. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Enso Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Aida Enso Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  En stilren skål från Aida med praktisk design som kan staplas för att ta minimalt med plats i ditt hem. Den tillhör serien Enso, som betyder cirkel på japanska och är en symbol för frihet, kreativitet och elegans. Det är den berömda arkitektfirman C.F Møller står bakom succén. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Svart

  Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Svart
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Atelier Skål Vit 13 cm 4st

  Aida Atelier Skål Vit 13 cm 4st
  Rostat bröd Färg vit Material: Porslin Diameter: 13 cm
 • Aida Groovy äggkopp 4 st.

  Aida Groovy äggkopp 4 st.
  Njut av läckra ägg till frukost och ge bordet ett elegant utseende. Aidas äggkoppar från Groovy-serien är tillverkade av hållbart stengods med en elegant räfflad design. En design som passar perfekt in i den nordiska inredningen. Setet kommer med 4 st. äggkoppar som har en elegant blå färg, viket kommer att ge ett klassiskt och vackert tillskott till den traditionella dukningen.
 • Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå

  Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå
  Skålen från Aida är tillverkad av högkvalitativt stengods med stilfulla detaljer på kanten. Skålen har en tidlös design med ett rustik uttryck perfekt för alla hem. Den har ett slitstarkt material för vardaglig användning. Om skålen från Aida- Från kollektionen Relief.- Stilfulla detaljer.- Slitstarkt stengods.- Perfekt till vardags.- Skålen kommer i 3 olika färger. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 9,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Skål 9,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Den här lilla skålen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje skål unik. Egenskaper: Tillverkad i dubbelbränt stengods Handgjord vilket gör varje produkt unik Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Nordic Bowl High Pink 19 cm

  Aida Raw Nordic Bowl High Pink 19 cm
  Modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Den kombinerar det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Handgjorda produkter i speciell färgad kvalitet ger varje produkt ett unikt utseende.
 • Aida RAW äggkopp i Teak 2 st

  Aida RAW äggkopp i Teak 2 st
  I serien RAW hittar du dessa äggkoppar med både naturligt och rustikt utseende, vilket gör dem till det perfekta elementet i det nordiska hemmet. Äggkopparna är tillverkade i Teak och har en naturlig look som gör sig bra tillsammans med andra element från Aida RAW-serien. Kopparna tål inte maskindisk utan ska diskas för hand och därefter torkas av.
 • Aida Raw Nordic Serveringsskål 30 cm Rosa

  Aida Raw Nordic Serveringsskål 30 cm Rosa
  Modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Den kombinerar det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Handgjorda produkter i speciell färgad kvalitet ger varje produkt ett unikt utseende.
 • Aida Raw Nordic Skål Grå 13,5 cm 6stk

  Aida Raw Nordic Skål Grå 13,5 cm 6stk
  Modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Den kombinerar det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Handgjorda produkter i speciell färgad kvalitet ger varje produkt ett unikt utseende.
 • Harvey Snacks Skål 4-pack

  Harvey Snacks Skål 4-pack
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Titanium Black

  Aida Raw Skål 19,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Titanium Black
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Skålsetet från Aida har rustik, modern design i stengods med tre olika storlekar perfekta för servering av olika tilltugg. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålsetet från Aida- Tillverkat av stengods.- Rustik design.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Från serien Raw.- Skålsetet kommer i olika färger.- Skålsetet säljs i 3-pack.- Liten skål: 9,5x4,5 cm.- Mellan skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Skötselråd för skålsetet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Skål Northern Green 13,5x6 cm

  Raw Skål Northern Green 13,5x6 cm
 • Raw Skål 3 stk Teakbricka Titanium Black

  Raw Skål 3 stk Teakbricka Titanium Black
 • Søholm Sonja Skål 14 cm Brun

  Søholm Sonja Skål 14 cm Brun
ilead