Aida champagneglas

Populärt inom Aida champagneglas

 • Aida Passion Connoisseur Champagneglas 6 st

  Aida Passion Connoisseur Champagneglas 6 st
  Passion Connoisseur Champagneglaset från Aida är ett vackert tillbehör för det dukade bordet. Glaset har en enkel och slank  design som passar väl in på det moderna, såväl som på det klassiska matbordet. De är tillverkade i klart kristallglas och bidrar med en stark karaktär och personlighet. Häll sprudlande champagne eller kylt vitt vin i glaset och njut till fullo. Levereras i paket om 6 st. Tål maskindisk för enkel rengöring.
 • Aida Relief Champagneskål 25 Cl 4-pack - Champagneglas Glas Klar

  Aida Relief Champagneskål 25 Cl 4-pack - Champagneglas Glas Klar
  Detta set innehåller fyra stycken champagneskålar som tillhör serien Relief från det danska varumärket Aida. Glasen har ett slipat mönster i glaset, som skapar en lyxig känsla. Tål diskmaskin. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida - Harvey Champagnekupa 25 cl 4-pack

  Aida - Harvey Champagnekupa 25 cl 4-pack
  Set med 4 stycken champagnekupor med en volym på 25 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Fira in de allra mest speciella tillfällena i ditt liv med ett upphöjt champagneglas från aida i din hand! Dessa vackra champagnekupor är perfekta att ha med sig under livets viktigaste stunder, och med ett fyllt champagneglas från Harvey-kollektionen kommer du snart att märka att den glittrande drycken aldrig kommer att ha smakat så gott. Champagneglasen är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalitet för användning i många år framåt, och de har även utsmyckats med ett exklusivt elegant mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen som blev populära på 70-talet. Glasen har en volym på 25 cl och kan diskas i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida Harvey Champagneglas 4-pack - Champagneglas Klar

  Aida Harvey Champagneglas 4-pack - Champagneglas Klar
  Moderna glas för festen är alla drycker, den goda whiskyn eller som ett vanligt vattenglas. Just nu är dessa glas ett måste i alla hem som vill täcka bordet i en modern stil. Aida har skapat ett elegant mönster för glas inspirerade av elegant fasetterat kristallglas. Med Harvey-serien får du modern elegans till vardagliga priser. Harvey kan diskas i diskmaskinen. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.

Fler tips på Aida champagneglas

 • Aida Café Champagnekupa 23,5 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Aida Café Champagnekupa 23,5 Cl - Champagneglas Glas Klar
  Champagnekupan från Aida har modern, enkel design i glas med nordisk look perfekt för att servera champagne och vin. Den har elegant fot med rund, låg kupa. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om champagnekupan från Aida- Nordisk look.- Rund, låg kupa.- Enkel, modern design.- Finns även som ölglas.- Tillverkad av glas.- Från serien Café.- Perfekt för att servera champagne och vin.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Kapacitet: 23,5 cl.- Diameter: 96 mm.- Höjd: 135 mm. Skötselråd för champagnekupan- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 55°C. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack

  Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack
  Set med 2 högkvalitativa champagneglas i blyfritt glas från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Fira in det nya året eller andra storslagna högtider med ett av dessa vackra champagneglas i din hand. Dessa glas från aidas Passion Connoisseur-serie är speciellt designade så att champagne och andra mousserande viner som avnjuts ur dem kommer till sin fulla rätt, med hjälp av kupan som har speciella punkter på botten som optimerar det mousserande vinets bubbeltid. Champagneglasen är perfekta för alla sorters champagne, mousserande viner samt dessertviner såsom Sauternes, och har en modern design med glas av kristallik kvalité och tunna stjälkar som gör de otrolig bekväma att hålla i. Glasen är tillverkade i blyfritt glas och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida Passion Connoisseur Champagneglas 6-pack - Champagneglas Kristallglas Klar

  Aida Passion Connoisseur Champagneglas 6-pack - Champagneglas Kristallglas Klar
  Det här är ett 6-pack med champagneglas i kristallglas från Aida som tillhör serien Passion Connoisseur. Designen är minimalistisk med en romantisk underton, som passar både till vardags och fest. Serien innehåller alla glas du behöver – från vinglas till vattenglas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Passion Connaisseur Champagne 26,5 cl 2-pack

  Passion Connaisseur Champagne 26,5 cl 2-pack
ilead