Aida vinglas

Passion Connoisseur och Connoisseur Extravagant är två glas från Aida som passar utmärkt som vinglas. De största glasen rymmer hela 71 cl men det är inte meningen att du ska hälla upp hela vinflaskan i glaset! Kupan är stor för att mycket luft ska möta rödvinets yta och frigör mycket arom.

Populärt inom Aida vinglas

 • Passion Connaisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack

  Passion Connaisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack
 • Vitvinsglas Nr.2 Extravagant 40,5cl, 4-pack - Aida

  Vitvinsglas Nr.2 Extravagant 40,5cl, 4-pack - Aida
  Extravagant Vitvin 40,5cl, 4-pack tillhörande danska Aidas Connoisseur Extravagant-serie är ett snyggt vitvinsglas i tidslös design. Glaset tillverkas i blyfri kristall och tål maskindisk.
 • Passion Connaisseur Rödvinsglas 64,5 cl 2-pack

  Passion Connaisseur Rödvinsglas 64,5 cl 2-pack
 • Vinglas Nr.1 Extravagant Light 71cl, 4-pack - Aida

  Vinglas Nr.1 Extravagant Light 71cl, 4-pack - Aida
  Extravagant Light 71cl, 4-pack tillhörande danska Aidas Connoisseur Extravagant-serie är ett ståtligt rödvinsglas med smal stam och kupa i generös storlek för lättare rödviner. Glaset tillverkas i blyfri kristall och tål maskindisk.

Fler tips på Aida vinglas

 • Passion Vinglas Connoisseur Light 65cl, 6-pack - Aida

  Passion Vinglas Connoisseur Light 65cl, 6-pack - Aida
  Passion Connoisseur Light 65cl, 6-pack från danska Aida är ett maskintillverkat vitvinsglas för de lättare vittvinerna som Chenin Blanc, Chablis och Muscadet. Glaset är tillverkat av blyfri kristall och kan diskas i diskmaskin.
 • Passion Vinglas Connoisseur Dark 64,5cl, 6-pack - Aida

  Passion Vinglas Connoisseur Dark 64,5cl, 6-pack - Aida
  Passion Connoisseur Dark 64,5cl, 6-pack från danska Aida är ett rödvinsglas för de fylligare och mörkare rödvinstyperna som Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot och mörkare portviner. Glaset tillverkas av blyfri kristall och kan diskas i diskmaskin.
 • Passion Connoisseur Vitvin 42cl, 6-pack - Aida

  Passion Connoisseur Vitvin 42cl, 6-pack - Aida
  Passion Connoisseur Vitvin 42cl, 6-pack från Aida är ett maskintillverkat vitvinsglas av blyfri kristall. Glaset passar till alla vita viner och till vardag som till fest. Tåler maskindisk.