Aida vinglas

Passion Connoisseur och Connoisseur Extravagant är två glas från Aida som passar utmärkt som vinglas. De största glasen rymmer hela 71 cl men det är inte meningen att du ska hälla upp hela vinflaskan i glaset! Kupan är stor för att mycket luft ska möta rödvinets yta och frigör mycket arom.

Populärt inom Aida vinglas

 • Aida Passion Connoisseur Vitvinsglas 2-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Aida Passion Connoisseur Vitvinsglas 2-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Det här är ett 2-pack med vitvinsglas i kristallglas från Aida som tillhör serien Passion Connoisseur. Designen är minimalistisk med en romantisk underton, som passar både till vardags och fest. Serien innehåller alla glas du behöver – från champagneglas till vattenglas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Passion Connoisseur Rödvinsglas 64,5 Cl 6-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Aida Passion Connoisseur Rödvinsglas 64,5 Cl 6-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Det här är ett 6-pack med rödvinsglas i kristallglas från Aida som tillhör serien Passion Connoisseur. Designen är minimalistisk med en romantisk underton, som passar perfekt för kraftiga röda viner. Serien innehåller alla glas du behöver – från champagneglas till vattenglas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Connoisseur Extravagant Rödvinsglas 71 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Aida Connoisseur Extravagant Rödvinsglas 71 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Rödvinsglaset från Aida har en elegant design med en stor kupa perfekt för röda viner. Det är tillverkat av tunt kristallglas med en exklusiv känsla och en fin, skyddande förpackning. Om rödvinsglaset från Aida- Från kollektionen Connoisseur.- Tillverkat av kristallglas.- Elegant look.- Förpackningsantal: 4.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för rödvinsglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Connoisseur Extravagant Rödvinsglas 40,5 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Aida Connoisseur Extravagant Rödvinsglas 40,5 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Rödvinsglaset från Aida har en elegant design med en generös kupa perfekt för kraftfulla, röda viner. Det är tillverkat av tunt kristallglas med en exklusiv känsla och en fin, skyddande förpackning. Om rödvinsglaset från Aida- Från kollektionen Connoisseur.- Tillverkat av kristallglas.- Elegant look.- Förpackningsantal: 4.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för rödvinsglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.

Fler tips på Aida vinglas

 • Passion Connaisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack

  Passion Connaisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack
 • Passion Connaisseur Rödvinsglas 64,5 cl 2-pack

  Passion Connaisseur Rödvinsglas 64,5 cl 2-pack
 • Aida Connoisseur Extravagant Vitvinsglas 64,5 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar

  Aida Connoisseur Extravagant Vitvinsglas 64,5 Cl 4-pack - Vinglas Kristallglas Klar
  Vitvinsglaset från Aida har en elegant design med en smal kupa perfekt perfekt för krispiga vita viner, lättare roséviner, Prosecco eller andra mousserande viner. Vinglaset är tillverkat av tunt kristallglas med en exklusiv känsla och en fin, skyddande förpackning. Om vitvinsglaset från Aida- Från kollektionen Connoisseur.- Tillverkat av kristallglas.- Elegant look.- Förpackningsantal: 4.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för vitvinsglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida - Passion Connoisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack

  Aida - Passion Connoisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack
  Set med 2 vitvinsglas med en volym på 42 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa tidlöst utformade vinglas är speciellt framtagna för avnjutning av alla sorters vita viner. Avnjut till exempel en välkyld Chardonnay eller en uppfriskande Riesling och upptäck att de aldrig tidigare kommer att ha smakat så gott som med dessa vinglas, med sin briljant kristallika kvalité och sina tunna stjälkar som gör dem otroligt bekväma att hålla i. Förutom vita viner kan glasen även användas för avnjutning av ett urval lättare röda viner, såsom Zinfandel, Tempranillo (Rioja) samt Sangiovese (Toscana – Brunello). Glasen är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack

  Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack
  Set med 2 vinglas med en volym på 65 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa två klassiskt utformade vinglas har tagits fram av danska aida för perfekt avnjutning av lättare röda viner såsom Pinot Noir (Bourgogne), Nebiola (Barolo) och Barbera, men passar även fantastiskt med en lagrad Chardonnay. De vackra glasen har en elegant design med en tunn stjälk som ger dem en både modern samt tidlös känsla, och de är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité. Glasen går att diskas i maskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
ilead