Aida ölglas

Populärt inom Aida ölglas

 • Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack

  Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack
  Set med 2 ölglas med en volym på 40 cl vardera från danska aidas Passion Connoisseur-serie. Avnjut din favoritöl på ett helt nytt sätt med dessa vackert utformade ölglas från aida. Vare sig du föredrar en tjeckisk lager eller en amerikansk pale ale så kommer du snart att märka att ölglasen från Passion Connoisseur-kollektionen inte bara bidrar med en elegant design med sina smala stjälkar och mjuka linjer, utan också att den geniala formgivningen gör så att ölens smak förhöjs så att de allra minsta detaljerna stiger fram och gör det till en smakupplevelse som du aldrig tidigare har varit med om. Glasen har inte bara en modern design utan är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité för användning under många år framåt. Glasen går att diskas i maskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida Passion Connoisseur Ölglas 2-pack - Ölglas Kristallglas Klar

  Aida Passion Connoisseur Ölglas 2-pack - Ölglas Kristallglas Klar
  Ölglaset från Aida har elegant design i kristallglas med slank fot som aldrig går ur tiden perfekt för alla festligheter. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Levereras i presentförpackning. Om ölglaset från Aida- Tillverkat av kristallglas.- Elegant design.- Levereras i presentförpackning.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Passion.- Ölglaset säljs i 2-pack.- Höjd: 220 mm.- Tillverkat i Danmark Skötselråd för ölglaset- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 55°C. Shoppa Ölglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Harvey Ölglas 50cl 2-pack - Ölglas Klar

  Aida Harvey Ölglas 50cl 2-pack - Ölglas Klar
  Moderna glas för festen är alla drycker, den goda whiskyn eller som ett vanligt vattenglas. Just nu är dessa glas ett måste i alla hem som vill täcka bordet i en modern stil. Aida har skapat ett elegant mönster för glas inspirerade av elegant fasetterat kristallglas. Med Harvey-serien får du modern elegans till vardagliga priser. Harvey kan diskas i diskmaskinen. Shoppa Ölglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Passion Connoisseur ölglas 40 cl 2-pack

  Aida Passion Connoisseur ölglas 40 cl 2-pack
  Set om två eleganta ölglas i serien Passion Connoisseur från danska Aida. Glasen är tillverkade av starkt kristallglas, har en välbalanserad design med nätt fot och rymmer 40 centiliter. Tål maskindisk. Perfekt för att avnjuta ett riktigt gott öl med trevligt sällskap i sommarsolen. Levereras i härlig presentförpackning.
ilead