Aida tallrikar

Aida är ett porslinsmärke som har många fina tallrikar i vackert målad stengods. Exempel på populära serier är Aida Atelier, Aroma och Raw. Några av tallrikarna i Aidas sortiment sticker ut lite extra. Vi tänker då på deras svarta tallrikar som verkligen kan skapa kontrast mot den serverade maten. En annan designdetalj är att Aida också har fyrkantiga tallrikar. Det kan bryta av mot i övrigt mycket runda detaljer på matbordet.

Populärt inom Aida tallrikar

 • Aida - Quadro Pastatallrik 30 cm Svart matt

  Aida - Quadro Pastatallrik 30 cm Svart matt
  En pastatallrik på 30cm i diameter från Aida i serien Quadro. Tallriken har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.
 • Aida Quadro Rektangulär Tallrik 25x15 Cm - Mattallrikar Stengods Vit

  Aida Quadro Rektangulär Tallrik 25x15 Cm - Mattallrikar Stengods Vit
  Den här rektangulära tallriken från Aida tillhör den tidlösa serien Quadro, som består av produkter som passar perfekt när det serveras sushi, tapas eller liknande. Samtliga produkter ur serien är tillverkade i stengods som har bränts i cirka 1200 grader, vilket ger bra kvalitet och lång hållbarhet. Den starka glasyren ger dessutom en fin och slät yta. Tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Quadro Rektangulär Tallrik 30x20 Cm - Mattallrikar Stengods Svart

  Aida Quadro Rektangulär Tallrik 30x20 Cm - Mattallrikar Stengods Svart
  Den här rektangulära tallriken från Aida tillhör den tidlösa serien Quadro, som består av produkter som passar perfekt när det serveras sushi, tapas eller liknande. Samtliga produkter ur serien är tillverkade i stengods som har bränts i cirka 1200 grader, vilket ger bra kvalitet och lång hållbarhet. Den starka glasyren ger dessutom en fin och slät yta. Tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

  Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

Fler tips på Aida tallrikar

 • Aida RAW djup tallrik i stengods 19,4 cm, metallisk brun

  Aida RAW djup tallrik i stengods 19,4 cm, metallisk brun
  En härligt djup tallrik i modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Produkterna är handgjorda och det ger varje produkt ett unikt utseende.Specifikationer:- Tål diskmaskin- Tål mik
 • Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Djupa tallrikar Stengods Svart

  Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Djupa tallrikar Stengods Svart
  Den djupa tallriken Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje tallrik är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Djupa tallrikar Stengods Northern Green

  Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Djupa tallrikar Stengods Northern Green
  Den djupa tallriken Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje tallrik är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Raw Sopptallrik Arctic White 19,4 cm

  Raw Sopptallrik Arctic White 19,4 cm
 • Aida RAW Frukosttallrik 23 cm. 6 st. Metallic Brown

  Aida RAW Frukosttallrik 23 cm. 6 st. Metallic Brown
  Njut av frukosten från de vackra RAW frukosttallrikarna från Aida och bjud in dina vänner tack vare detta tallriksset med 6 frukosttallrikar. Tallrikarna är tillverkad av dubbelbränt stengods av hög kvalitet som tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys så länge förhållningsregler
 • Raw Middagstallrik Nordic Grey 6 st 28cm

  Raw Middagstallrik Nordic Grey 6 st 28cm
 • Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Metallic Brown

  Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Metallic Brown
  Tallrik i stengods, perfekt till huvudrätt eller som uppläggningsfat.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida RAW desserttallrik 6 st, arctic white

  Aida RAW desserttallrik 6 st, arctic white
  Imponera på dina gäster med en pampig dessert serverad på desserttallrikarna i serien RAW från Aida. Tallrikarna är tillverkade av dubbelbränt stengods av högsta kvalitet och har en vacker, reaktiv och reptålig glasyr. I setet ingår sex stycken desserttallrikar, och du har flera vackra fär
 • Aida Raw Rektangulär Tallrik 31,5x20 Cm - Mattallrikar Stengods Titanium Black

  Aida Raw Rektangulär Tallrik 31,5x20 Cm - Mattallrikar Stengods Titanium Black
  Den här rektangulära tallriken tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Groovy Middagstallrik 27 cm Svart

  Groovy Middagstallrik 27 cm Svart
 • Passion Middagstallrik 28 cm 4-Pack

  Passion Middagstallrik 28 cm 4-Pack
 • Raw Middagstallrik Arctic White 28 cm

  Raw Middagstallrik Arctic White 28 cm
 • Aida - Relief Stoneware Tallrik 22 cm Blå

  Aida - Relief Stoneware Tallrik 22 cm Blå
  Tallrik i blåfärgat stengods som mäter 22 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Imponera på dina gäster innan maten ens har serverats med denna vackert designade tallrik från aida. Tallriken har tillverkats i högkvalitativt stengods och har en vacker mörkblå färg som för tankarna till stilla nätter på öppet hav och himlavalvet under sommardagens sena timmar. Tallrikens kant har utsmyckats med Relief-seriens karaktäristiska räfflade design och är just det där lilla extra som blir grädden på moset för en design som sannerligen kommer att hålla i tiden. Tallriken har en diameter på 22 cm och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida - Raw Skål hög 19,8 cm Nude

  Aida - Raw Skål hög 19,8 cm Nude
  Raw skål från Aida, designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien Aida utstrålar 70-talsnostalgi, där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit

  Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit
  4-pack djupa tallrikar från Aidas serie Relief, perfekt till frukostflingorna eller soppa. Serien kännetecknas av sina rena linjer och tidlösa design med ett diskret mönster på kanten. Kommer i en presentförpackning. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun

  Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun
  En tallrik ur serien Raw från Aida tillverkad i högkvalitativt stengods, i design av Christiane Schaumburg-Müller. Den här tallriken är perfekt att duka fram till desserten, lunchen eller brunchen och kommer med sin tidlösa och moderna design förgylla alla dukningar. Tallriken har mjuka, runda kanter och en vacker glaserad yta. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tallriken kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn, frys och ugn. Tillverkad i Søholm, Danmark.
 • Aida RAW rektangulär tallrik, 23,5 x 15 cm, arctic white

  Aida RAW rektangulär tallrik, 23,5 x 15 cm, arctic white
  Rektangulär tallrik i färgen Nordic White från danska Aida. Tallriken ingår i serien RAW, som är tillverkad i stengods med repsäker glasering och tål både ugn, mikro, frys och diskmaskin. Eftersom seriens delar tillverkas för hand har varje tallrik ett unikt utseende, med subtila variatione
 • Aida Raw Fat 2-pack - Uppläggningsfat Stengods Northern Green

  Aida Raw Fat 2-pack - Uppläggningsfat Stengods Northern Green
  Faten från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Faten har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om faten från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för faten- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Raw Uppläggningsfat 42 cm Titanium Black

  Raw Uppläggningsfat 42 cm Titanium Black
 • Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå

  Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå
  Skål i blåfärgat stengods som mäter 14 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera allt från matiga soppor till en riktigt god efterrätt i denna eleganta skål från danska aida. Skålen är tillverkad i stengods av riktigt hög kvalité för lång hållbarhet och har en noggrant framtagen mörkblå färg som för tankarna till vackra sommarnätter och midnattshimlens lugn. Skålen är utsmyckad med Relief-seriens klassiska räfflade mönster som ger den det där lilla extra för en unikt modern look som kommer att stå sig i tiden. Skålen mäter 14 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida RAW rektangulärt fat northern green 34x18 cm.

  Aida RAW rektangulärt fat northern green 34x18 cm.
  RAW är serien bakom detta vackra fat som bidrar till eleganta dukningar och serveringar. Fatet är tillverkat av dubbelbränt, handgjort stengods, vilket skapar en unik look på matbordet. Utseendet är rustikt och naturligt, och fatet passar således perfekt in i den nordiska stilen. Fatet tål an
 • Relief Frukost assiett Blå

  Relief Frukost assiett Blå
 • Raw Middagstallrik 28 cm Midnight Blue

  Raw Middagstallrik 28 cm Midnight Blue
 • Aida - Raw Tallrik 23 cm Brun

  Aida - Raw Tallrik 23 cm Brun
  En vacker tallrik i stengods av hög kvalité ur serien Raw från Aida. Den fina tallriken har en modern, skandinavisk design som passar till alla sorters dukningar och tillfällen. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerade ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tallriken är tillverkad i Søholm, Danmark och designad av Christiane Schaumburg-Müller. Tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn.
 • Aida RAW middagstallrik 28 cm, 6 st, arctic white

  Aida RAW middagstallrik 28 cm, 6 st, arctic white
  Duka bordet med de vackra middagstallrikarna från Aida och servera en läcker middag till dina gäster och de kommer garanterat bli imponerande. Middagstallrikarna är en del av RAW-serien och det ingår 6 st. tallrikar i ett set. Den vackra tallriken är 28 cm. i diameter och tål både diskmaskin
 • Aida - Passion Tallrik flat 28 cm 4-pack

  Aida - Passion Tallrik flat 28 cm 4-pack
  Passion servis från Aida, tillverkat av vackert benporslin. Den cremefärgade och silkeslena glasyren ger serien romantiska undertoner. Servisen kan användas i ugn, mikrovågsugn, frys och tål diskmaskin.I detta paket får du 4 st mattallrikar.
 • Aida Groovy tallriksset 16 delar svart

  Aida Groovy tallriksset 16 delar svart
  Bjud över familj eller vänner på middag med detta tallriksset från Aida. Groovy setet består av 16 delar som räcker till fyra personer. Setet innehåller 4x frukosttallrikar 21 cm., middagstallrikar 27 cm., sopptallrikar 23 cm. och muggar på 30 cl. Den eleganta och klassiska designen passar p
 • Raw Titanium Lunchtallrik 23 cm Svart

  Raw Titanium Lunchtallrik 23 cm Svart
 • Aida - Raw Tallrik 20 cm Midnight Blue

  Aida - Raw Tallrik 20 cm Midnight Blue
  Liten tallrik i stengods som fungerar som assiett till förrätt eller efterrätt.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida RAW rektangulär tallrik metallisk brun 31,5 cm.

  Aida RAW rektangulär tallrik metallisk brun 31,5 cm.
  Om du vill servera dina måltider på en vacker botten är denna tallrik från Aida RAW-serien ett måste för dig. Tallriken sticker ut med sin rektangulära form och tillverkad i handgjort stengods. Det innebär att det inte finns ett exemplar som är det andra likt, och att samtliga tallrikar är
 • Aida - RAW Organic Tallrik 24x21 cm Titanium Black

  Aida - RAW Organic Tallrik 24x21 cm Titanium Black
  Mindre mattallrik från Aida som passat perfekt som lunchtallrik eller till förrätten. Då produkten är tillverkad för hand kan variationer i färg, form och storlek förekomma. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser.
 • Aida - RAW Organic Tallrik 24x21 cm Arctic White

  Aida - RAW Organic Tallrik 24x21 cm Arctic White
  Mindre mattallrik från Aida som passat perfekt som lunchtallrik eller till förrätten. Då produkten är tillverkad för hand kan variationer i färg, form och storlek förekomma. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser.
 • Raw Organic Mattallrik 29x25 cm Metallic brun

  Raw Organic Mattallrik 29x25 cm Metallic brun
 • Aida - Raw Tallrik 20 cm Metallic Brown

  Aida - Raw Tallrik 20 cm Metallic Brown
  Liten tallrik i stengods som fungerar som assiett till förrätt eller efterrätt.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Søholm Sonja Tallrik 21 cm Brun

  Søholm Sonja Tallrik 21 cm Brun
 • Aida - Groovy Tallrik 21 cm Grå

  Aida - Groovy Tallrik 21 cm Grå
  Liten tallrik som passar som assiett eller mindre lunchtallrik.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning. Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen.
 • Aida Groovy tallriksset 16 delar vit

  Aida Groovy tallriksset 16 delar vit
  Bjud över familj eller vänner på middag med detta tallriksset från Aida. Groovy setet består av 16 delar som räcker till fyra personer. Setet innehåller 4x frukosttallrikar 21 cm., middagstallrikar 27 cm., sopptallrikar 23 cm. och muggar på 30 cl. Den eleganta och klassiska designen passar p
 • Raw Nordic Tårtfat med fot Ø34 cm Stengods Midnight Blue

  Raw Nordic Tårtfat med fot Ø34 cm Stengods Midnight Blue
 • Tallrik 25,5x15 cm Svart

  Tallrik 25,5x15 cm Svart
 • Aida - Raw Tallrik 20 cm Spotted Brown

  Aida - Raw Tallrik 20 cm Spotted Brown
  Liten tallrik i stengods som fungerar som assiett till förrätt eller efterrätt.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Raw Desserttallrik 20 cm Grå

  Raw Desserttallrik 20 cm Grå
 • Aida Tallrik Rektangulär 31,5 x 20 cm Midnight blue

  Aida Tallrik Rektangulär 31,5 x 20 cm Midnight blue
  En läcker tallrik från Aidas Raw-serie. Tallriken är stilren och låter maten säga sitt. Perfekt när du vill imponera på dina gäster med en modern och enkel dukning. Raw-serien är gjord i modernt stengods med en hint av 70-tals nostalgi. En rå och naturlig look förenas med en stilren desig
 • Raw Desserttallrik 20 cm Svart

  Raw Desserttallrik 20 cm Svart
 • Aida - Raw Skål 13,5x6 cm Brun

  Aida - Raw Skål 13,5x6 cm Brun
  En underbar skål designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw i stengods av hög kvalité. Den här skålen har en vacker, tidlös och design samt ett enkelt, skandinaviskt uttryck. En fin skål som passar till en mängd olika stunder, lika bra till frukostgröten som till kvällsmyset.Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn.
 • Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Northern Green

  Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Northern Green
  Tallrik i stengods, perfekt till huvudrätt eller som uppläggningsfat.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida Passion Frukost tallrik 23 cm 4st

  Aida Passion Frukost tallrik 23 cm 4st
  Porslin Förpackad i presentförpackning
 • Aida - Groovy Tallrik 21 cm Blå

  Aida - Groovy Tallrik 21 cm Blå
  Liten tallrik som passar som assiett eller mindre lunchtallrik.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning. Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen.
 • Aida Raw Fat 2-pack - Uppläggningsfat Stengods Titanium Black

  Aida Raw Fat 2-pack - Uppläggningsfat Stengods Titanium Black
  Faten från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Faten har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om faten från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för faten- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 19 cm

  Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 19 cm
  Handtillverkad skål i vitt stengods med höga kanter och en diameter på 19 cm från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Servera allt från saftiga fruktsallader till smakrika wokrätter och dumplings i denna vackert handgjorda skål från aida. Skålen är tillverkad i dubbeleldat vitt stengods som sedan har glaserats med en represistent glasyr som säkerställer produktens hållbarhet för användning i många år framåt. Skålen mäter 19 cm i diameter och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Skålen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Nude

  Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Nude
  Tallrik i stengods, perfekt till huvudrätt eller som uppläggningsfat.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida Raw Nordic Tallrik Svart 20 cm 6stk

  Aida Raw Nordic Tallrik Svart 20 cm 6stk
  Designer: Christiane Schaumburg-Müller Produkttype: Asjett Diameter: 20 cm Materiale: Stentøy Farge: Sort Flekkete  Tåler ovn, frost, mikrobølgeovn og oppvakmaskin
 • Aida RAW sopptallrik, 6 st, forest brown

  Aida RAW sopptallrik, 6 st, forest brown
  Set om sex stycken vackra sopptallrikar i serien RAW från danska Aida. Precis som de andra delarna i serien tillverkas skålarna för hand vilket gör att varje skål har ett unikt utseende, med vackra och subtila variationer i glasering och struktur. Skålarna är tillverkade i stengods med en rå
 • Raw Organic Tallrik 24x21 cm Titanium Black

  Raw Organic Tallrik 24x21 cm Titanium Black
 • Raw Organic Mattallrik 29x25 cm Metallic brun

  Raw Organic Mattallrik 29x25 cm Metallic brun
 • Aida - RAW Organic 3 Skålar på teakträbräda Arctic White

  Aida - RAW Organic 3 Skålar på teakträbräda Arctic White
  Skål på teakbricka från Aida som passar perfekt till oliver, snacksen eller till såsen på middagsbordet. Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukning. Mått på brickan: L 32,5 cm B 14 cm. Skål: 12 x10 x5 cm Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser.
 • Raw Middagstallrik Metallic Brown 6 st 28cm

  Raw Middagstallrik Metallic Brown 6 st 28cm
 • Aida Tallrik 20 cm Northern green

  Aida Tallrik 20 cm Northern green
  Läcker tallrik i färgen Northern green från Aidas Raw-serie. Serien kombinerar en rå och naturlig look med stilren design i vackra nordiska toner. Tallriken är handgjord i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet. Stengodsmassan är genomfärgad och det ger tallriken ett rått och vackert utse
 • Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Djupa tallrikar Stengods Nordic Brown

  Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Djupa tallrikar Stengods Nordic Brown
  Den djupa tallriken Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje tallrik är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Djup Tallrik Svart 19,4 cm

  Aida Djup Tallrik Svart 19,4 cm
  En härligt djup tallrik i modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Produkterna är handgjorda och det ger varje produkt ett unikt utseende.  Specifikationer:- Tål diskmaskin- Tål
 • Aida RAW Frukosttallrik 23 cm. 6 st. Northern Green

  Aida RAW Frukosttallrik 23 cm. 6 st. Northern Green
  Njut av frukosten från de vackra RAW frukosttallrikarna från Aida och bjud in dina vänner tack vare detta tallriksset med 6 frukosttallrikar. Tallrikarna är tillverkad av dubbelbränt stengods av hög kvalitet som tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys så länge förhållningsregler
 • Aida - RAW Tårtfat 34 cm Northern Green

  Aida - RAW Tårtfat 34 cm Northern Green
  Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat. Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design.
 • Aida - Quadro Tallrik flat 25x15 cm Svart matt

  Aida - Quadro Tallrik flat 25x15 cm Svart matt
  En rektangulär tallrik från Aida i serien Quadro. Tallriken har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.
 • Raw Middagstallrik 28 cm Svart

  Raw Middagstallrik 28 cm Svart
 • Relief Frukost assiett Grå

  Relief Frukost assiett Grå
 • Enso Desserttallrik 19 cm

  Enso Desserttallrik 19 cm
 • Aida rå nordisk tallrik rosa 20 cm

  Aida rå nordisk tallrik rosa 20 cm
  Modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Den kombinerar det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Handgjorda produkter i speciell färgad kvalitet ger varje produkt ett unikt utseende.
 • Aida - RAW Tårtfat 34 cm Arctic White

  Aida - RAW Tårtfat 34 cm Arctic White
  Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat. Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design.
 • Aida RAW Organic förrättstallrik, 24x21 cm, northern green

  Aida RAW Organic förrättstallrik, 24x21 cm, northern green
  Skapa minnesvärda dukningar med den här förrättstallriken i serien RAW Organic från danska Aida. Tallriken har en asymmetrisk design som ger ett intressant uttryck på bordet. Du kan välja mellan flera olika färgval, som alla är framtagna med inspiration från vår vackra, skandinaviska natu
 • Aida - Quadro Tallrik flat 30x20 cm Svart matt

  Aida - Quadro Tallrik flat 30x20 cm Svart matt
  En rektangulär tallrik från Aida i serien Quadro. Tallriken har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.
 • Aida Raw Dessertfat 20 Cm 6-pack - Assietter Stengods Nordic Nude

  Aida Raw Dessertfat 20 Cm 6-pack - Assietter Stengods Nordic Nude
  Dessertfatet från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om dessertfatet från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Det här dessertfatet är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för dessertfatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida - Raw Skål 9,5 cm Brun Metallic

  Aida - Raw Skål 9,5 cm Brun Metallic
  Liten skål i stengods, perfekt till godis eller småsaker.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida - Passion Tallrik flat 23 cm 4-pack

  Aida - Passion Tallrik flat 23 cm 4-pack
  Passion servis från Aida, tillverkat av vackert benporslin. Den cremefärgade och silkeslena glasyren ger serien romantiska undertoner. Servisen kan användas i ugn, mikrovågsugn, frys och tål diskmaskin.I detta paket får du 4 st assietter. 
 • Raw Desserttallrik 20 cm Grå

  Raw Desserttallrik 20 cm Grå
 • Aida - RAW Organic Skål 12x10 cm Titanium Black

  Aida - RAW Organic Skål 12x10 cm Titanium Black
  Skål från Aida som passat perfekt till oliver, snacksen eller till såsen på middagsbordet. Då produkten är tillverkad för hand kan variationer i färg, form och storlek förekomma. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser.
 • Aida - Raw Tallrik rektangulär 23,5x15 cm Northern Green

  Aida - Raw Tallrik rektangulär 23,5x15 cm Northern Green
  Rektangulär tallrik i stengods som passar för uppläggning av till exempel sushi eller snittar.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida - Raw Tallrik rektangulär 31,5x20 cm Brun Metallic

  Aida - Raw Tallrik rektangulär 31,5x20 cm Brun Metallic
  Rektangulär tallrik i stengods som passar för uppläggning av till exempel sushi eller snittar.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller och utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Aida Raw Nordic Tallrik Svart 28 cm 6stk

  Aida Raw Nordic Tallrik Svart 28 cm 6stk
  Designer: Christiane Schaumburg-Müller Produkttype: Middagstallerken Diameter: 28 cm Materiale: Stentøy Farge: Sort Flekkete  Tåler ovn, frost, mikrobølgeovn og oppvakmaskin
 • Raw Middagstallrik Nordic Grey 6 st 28cm

  Raw Middagstallrik Nordic Grey 6 st 28cm
 • Aida Raw Rektangulär Tallrik 23,5x15 Cm Arctic White - Mattallrikar Stengods Vit

  Aida Raw Rektangulär Tallrik 23,5x15 Cm Arctic White - Mattallrikar Stengods Vit
  Den här rektangulära tallriken tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Raw Middagstallrik Nordic Black 6 st 28 cm

  Raw Middagstallrik Nordic Black 6 st 28 cm
 • Aida - Raw Skål 19,5x8 cm Brun Metallic

  Aida - Raw Skål 19,5x8 cm Brun Metallic
  Skålen Raw från Aida är tillverkat i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med repfri, reaktivglasyr. Och eftersom varje produkt är handgjord är den också unik och ingen produkt är den andra helt lik.
 • Aida Raw Nordic Rundt Fat Grå 34 cm

  Aida Raw Nordic Rundt Fat Grå 34 cm
  Designer: Christiane Schaumburg-Müller Produkttype: Serveringsfat Diameter: 34 cm Materiale: Stentøy Farge: Grå Tåler ovn, frost, mikrobølgeovn og oppvakmaskin
 • Aida - Relief Stoneware Tallrik 27 cm Grön

  Aida - Relief Stoneware Tallrik 27 cm Grön
  Stor tallrik i grått stengods som mäter 27 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera dina middagsgäster riktigt stora portioner med denna vackert formgivna tallrik från aida. Den stora tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en omsorgsfullt framtagen mörkgrå färg som ger den look som bara går att beskrivas som en perfekt blandning av tidlös elegans och rustik modernism. Tallrikens kant har utsmyckats med Relief-seriens karaktäristiska räfflade design och är just det där lilla extra som blir grädden på moset för en design som sannerligen kommer att hålla i tiden. Tallriken har en diameter på 27 cm och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Raw Titanium Sopptallrik 19,4 cm Svart

  Raw Titanium Sopptallrik 19,4 cm Svart
 • Raw Middagstallrik Nordic Brown 6st 28cm

  Raw Middagstallrik Nordic Brown 6st 28cm
 • Aida Tallrik Rektangulär 23,5 x 15 cm Northern green

  Aida Tallrik Rektangulär 23,5 x 15 cm Northern green
  En snygg tallrik från Aidas Raw-serie som låter maten säga sitt. Perfekt när du vill imponera på dina gäster med en modern och enkel dukning. Raw-serien är gjord i modernt stengods med en hint av 70-tals nostalgi. Här förenas stilren design med en rå och naturlig look i nordiska toner. Pro
 • Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

  Harvey Glassassiett 4 St 16 cm
 • Aida - Raw Skål 13,5 cm Nude

  Aida - Raw Skål 13,5 cm Nude
  Djup tallrik eller skål i stengods, perfekt till dessert eller snacks.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Raw Nordic Tårtfat 34 cm Brun

  Raw Nordic Tårtfat 34 cm Brun
 • Aida - RAW Organic Tallrik 29x25 cm Metallic Brown

  Aida - RAW Organic Tallrik 29x25 cm Metallic Brown
  Större mattallrik från Aida som även passar som serveringsfat. Då produkten är tillverkad för hand kan variationer i färg, form och storlek förekomma. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser.
 • Raw Middagstallrik Midnight Blue 6 st 28 cm

  Raw Middagstallrik Midnight Blue 6 st 28 cm
 • Aida Søholm Sonja runt serveringsfat 31 cm.

  Aida Søholm Sonja runt serveringsfat 31 cm.
  Vill du gärna ge dukningen en extra dimension bör du ta en titt på detta serveringsfat från Aida Søholm Sonja-serien. Fatet är tillverkat i stengods och är både slitstarkt och hållbart. Det moderna utseendet passar bra i alla typer av hem och erbjuder ett hav av användningsområden. Tål
 • Raw Desserttallrik Arctic White 20 cm

  Raw Desserttallrik Arctic White 20 cm
 • Raw Sopptallrik Arctic White 19,4 cm

  Raw Sopptallrik Arctic White 19,4 cm
 • Aida - Harvey Dessertskål 20 cl 4-pack

  Aida - Harvey Dessertskål 20 cl 4-pack
  Set med 4 dessertskålar med en volym på 20 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Låt desserten vara stjärnan på din trerättersmiddag med dessa vackra dessertskålar från aida. Vare sig du serverar en riktigt smaskig fruktsallad eller svalkande sorbet med bär så kommer skålarna från Harvey-serien garantera att ditt eleganta dessertupplägg både lyfts fram och upp, tack vare sin ljuvliga design med ett exklusivt framtaget mönster som tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas. Dessertskålarna är tillverkade i blyfritt glas och har en volym på 20 cl för en perfekt mängd efterrätt efter en storslagen middag. Skålarna kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Søholm Sonja Tallrik 21 cm Brun

  Søholm Sonja Tallrik 21 cm Brun
 • Aida Relief Frokosttallrik 22cm 4stk

  Aida Relief Frokosttallrik 22cm 4stk
  Asjett Farge: Hvit Materiale: Porselen Diameter: 22 cm
 • Raw Organic Tallrik 24x21 cm Northern green

  Raw Organic Tallrik 24x21 cm Northern green
 • Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

  Harvey Glassassiett 4 St 16 cm

Aida Raw tallrikar i olika storlekar

Den mest omtalade servisen med porslin från Aida är RAW. I den ingår tallrikar i olika storlekar från små desserttallrikar om 20 cm i diameter till stora middagstallrikar på 28 cm.

Raw-serien finns i olika färger av dubbelbränt stengods. Glasyren är reaktiv och varje tallrikar är handgjord vilket gör att det exakt mönstret skiljer sig åt.

ilead