Arabia kannor & karaffer

Arabia har många fina kannor och karaffer i porslin att servera olika drycker ur. Precis som på Arabias övriga porslin hittar vi även här sagotrollet Mumin, efter Tove Janssons original. Men allt från Arabia är inte Mumin, det finns andra kannor också. Vi gillar serien 24H Tuokio som är lite annorlunda än andra kannor då den saknar handtag. Kannan är hög och smal, vilket gör att man ändå kan greppa kannan väl.

Här nedanför hittar du alla Arabias porslinskannor. Bilderna och priserna är hämtade från svenska nätbutiker. Klicka dig vidare för att se om produkten finns i lager och går att beställa.

Populärt inom Arabia kannor & karaffer

 • Mumin kanna 1 L Vänskap

  Mumin kanna 1 L Vänskap
 • 24h Tekanna 1,2L Vit

  24h Tekanna 1,2L Vit
 • 24h Tekanna 1,2L Vit

  24h Tekanna 1,2L Vit
 • Mumin Kanna 35 cl Eftermiddag i salongen

  Mumin Kanna 35 cl Eftermiddag i salongen
  Liten kanna med illustration av Muminmamma och Mumintrollet en eftermiddag i Muminhusets salong. Muminmamma stickar medan Mumintrollet läser en bok. Kannan passar perfekt för till exempel mjölken till kaffet eller vaniljsåsen till äppelpajen.

Fler tips på Arabia kannor & karaffer

 • Mumin Kanna 1 L, Muminhuset

  Mumin Kanna 1 L, Muminhuset
  Mumin Kanna 1 L, Muminhuset från Arabia
 • Arabia Koko Kanna 50 cl Vit

  Arabia Koko Kanna 50 cl Vit
  En vacker kanna från porslinsserien KoKo tillverkad av Arabia. Kannan rymmer upp till 50 cl och tål att diskas i diskmaskin.  Arabias porslinsserie KoKo gör det möjligt att blanda lekfulla färger med modern design. Detta vackra porslin följer inga regler utan här är det fantasin som bes
 • KoKo Kanna 50cl vit

  KoKo Kanna 50cl vit
 • Arabia Mumin Kanna, Kura Skymning

  Arabia Mumin Kanna, Kura Skymning
  Lilla kannan från Arabia som passar perfekt som till exempel en mjölkkanna. Kura Skymning-kannan är den del av Mumin-serien och de livliga illustrationerna berättar en historia. Under vintern så är badhuset kallt och otrevligt, men är skymningen faller på så kommer det fram små hjälpredo
 • Mumin Tekanna, 70 cl

  Mumin Tekanna, 70 cl
  Mumin tekanna från Arabia. Muminserien från Arabia är en rolig och lekfull serie för köket som passar både de äldre och de små. Serien är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter Muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar och finns med flera uttrycksfulla motiv från Muminvärlden.
 • Arctica kanna 1 l

  Arctica kanna 1 l
 • Arabia Mumin Kanna, Badhuset

  Arabia Mumin Kanna, Badhuset
  Unik kanna från Arabia, som är den del av Mumin-serien. Badhuset berättar en lite historia om ett hus som byggdes av Muminpappan, men alla plankor har olika längd och färgen är urblekt av solen vilket gör att huset ser slitet och fallfärdigt ut. Dock kommer snart badhuset att användas för
 • Huvila Kanna 1 L

  Huvila Kanna 1 L
  Kanna från Arabia och serien Huvila. Man drömmer sig lätt bort till trädgårdsbersån om sommaren när man ser denna vackra kanna. Rosa blommönster klär dess yta och handtaget är ordentligt tilltaget och ger bra hjälp att hälla. Kannan är inte bara vacker, den är stabil och praktisk också. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.
 • Mumin kanna 1 L Muminhuset

  Mumin kanna 1 L Muminhuset
 • Arabia Mumin Tekanna 70 cl Trogen Sitt Ursprung

  Arabia Mumin Tekanna 70 cl Trogen Sitt Ursprung
  Ljuvlig tekanna med motiv av Mumin från Arabia. Bjud över dina vänner och serva ditt favorit te ur kannan. Komplettera kannan med andra produkter ur samma serie.  
 • Mumin Kanna Vänskap, 1 L

  Mumin Kanna Vänskap, 1 L
  Mumin kanna från Arabia. Muminserien från Arabia är en rolig och lekfull serie för köket som passar både de äldre och de små. Serien är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter Muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar och finns med flera uttrycksfulla motiv från Muminvärlden.
 • Mumin kanna 1 L Förfadern

  Mumin kanna 1 L Förfadern
 • Huvila Kanna 1 L

  Huvila Kanna 1 L
 • Mumin Kanna Badhuset 1 L

  Mumin Kanna Badhuset 1 L
  Kanna med lock i form av ett badhus. Vårsolen värmer och snart blir badhuset åter ett badhus. Mumintrollens badhus har byggts av Muminpappan och det är runt, precis som Muminhuset. Det är ändå lite si och så: brädorna är olika långa och salt från havet och solen har fått det att blekna och redan se lite slitet ut.
 • Mumin Kanna 1 L, Förfadern

  Mumin Kanna 1 L, Förfadern
  Mumin kanna Förfadern från Arabia. Muminserien från Arabia är en rolig och lekfull serie för köket som passar både de äldre och de små. Serien är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter Muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar och finns med flera uttrycksfulla motiv från Muminvärlden.
 • Esteri Kanna 1 L

  Esteri Kanna 1 L
 • Mumin Kanna, På Äventyr - Flytten, 1 L

  Mumin Kanna, På Äventyr - Flytten, 1 L
  Mumin kanna från Arabia. Muminserien från Arabia är en rolig och lekfull serie för köket som passar både de äldre och de små. Kannan ingår i Arabias äventyrsserie där varje motiv är hämtat från ett äventyr som är baserat på originalillustrationer från Tove Janssons böcker. Denna serie heter ''Flytten'' och motivet handlar om att muminfamiljen får reda på att en komet är på väg att slå ner på jorden. Familjen packar sina saker för att ta skydd på en säker plats. Som tur är vänder kometen och invånarna kan andas ut och flytta hem igen. Kannan rymmer 1 liter och passar utmärkt till både varma och kalla drycker. Kannans färg är nyanser av svart, grått och rosa. Formgiven av Tove Slotte-Elevant.
 • Arabia Arctica Kanna 1 L

  Arabia Arctica Kanna 1 L
  En stilren kanna från servisen Arctica tillverkad av Arabia. Kannan rymmer upp till 1 liter och kan diskas i diskmaskin.  Porslinsserien Arctica är precis som den låter en mycket stilren och naturligt vacker porslinsserie. Med en design som påminner om det friska och vackra arktiska landska
 • Mumin Kanna På Äventyr Flytten 1L

  Mumin Kanna På Äventyr Flytten 1L
 • Mumin Kanna 35 cl, Eftermiddag I Salongen

  Mumin Kanna 35 cl, Eftermiddag I Salongen
  Mumin Kanna 35 cl, Eftermiddag I Salongen från Arabia
 • SÅLD Vintage Heluna Kanna Brun 13 cm

  SÅLD Vintage Heluna Kanna Brun 13 cm
  Kanna i keramik, Arabia Heluna Brun, 1960-tal. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Arctica Gräddkanna 30 cl

  Arabia Arctica Gräddkanna 30 cl
  En stilren gräddkanna från servisen Arctica tillverkad av Arabia. Gräddkannan rymmer upp till 30 cl och kan diskas i diskmaskin.  Porslinsserien Arctica är precis som den låter en mycket stilren och naturligt vacker porslinsserie. Med en design som påminner om det friska och vackra arktis
 • Mumin Tekanna Trogen sitt ursprung

  Mumin Tekanna Trogen sitt ursprung
  Det senaste muminmotivet, Trogen sitt ursprung, visar en ny sida fylld av känslor från Tove Janssons resa i sitt eget känsloliv. Serien tar sin inspiration från Toves sista muminbok, Sent i november, som hon skrev strax efter att hon förlorat sin mamma. Muminpappan tar sin familj och flyttar till en fyr där de startar ett nytt liv. Det nya livet för Muminfamiljen är hårt och slitsamt och utmanar dem att reflektera över vilka de egentligen är. Trogen sitt ursprung är egentligen två historier som flätas samman, Pappan och havet och Sent i november och den melankoliska historien speglar den sorg och längtan Tove kände efter sin mor som gått bort. Serien består av en mugg, en tallrik, en skål, en burk och en tekanna.
 • Arabia 24 h Tekanna 1,2 L Vit

  Arabia 24 h Tekanna 1,2 L Vit
  En stilfull tekanna från porslinsserien 24h, Arabia. Tekannan rymmer 1,2 liter och kan diskas i diskmaskin.Porslinsserien 24h från Arabia är känd för sina rena linjer och noggrant utformad design. Serien håller en hög kvalité och har vunnit den prestigefyllda tävlingen Design Plus Prize. Sa
 • 24h Tekanna 1,2 L Vit

  24h Tekanna 1,2 L Vit
  Brygg ditt te i denna fina tekanna i klassisk stil, från Arabias serie 24h. Tekannan tillför en elegans till matbordet och dess fina form gör varje testund till succé! Sil ingår i kannan. Komplettera gärna med tekopparna i samma serie för en komplett känsla. Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • KoKo Kanna 50cl vit

  KoKo Kanna 50cl vit
 • SÅLD Vintage Mahonki Tekanna

  SÅLD Vintage Mahonki Tekanna
  Mahonki tekanna formgiven av Ulla Procopé för Arabia. Märkning Arabia made in Finland 10-86. Brun glaserad stengods. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mumin Kanna På Äventyr Flytten 1L

  Mumin Kanna På Äventyr Flytten 1L
 • Arctica Kanna 1 L Vit

  Arctica Kanna 1 L Vit
  Stilren kanna från serien Arctica i mjuka fina former. Kannan rymmer upp till 1 liter och kan diskas i diskmaskin. Den har ett rejält handtag, skönt att hålla i. Fin till måltidsdrycken på ditt middagsbord, en kanna som passar till både vardag och fest. Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • SÅLD Vintage Mahonki Tekanna

  SÅLD Vintage Mahonki Tekanna
  Tekanna ur serien Mahonki, formgiven av Ulla Procopé för Arabia. Vitglaserad stengods. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Koko Kanna 50 cl Vit

  Koko Kanna 50 cl Vit
  Fin och stilren kanna som rymmer 50 cl, från Arabia och serien Koko. Inte bara användbar till måltidsdrycken utan passar också bra som vas där blommornas färg ger en fin kontrast. Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • Mumin kanna 35 cl Eftermiddag i salongen

  Mumin kanna 35 cl Eftermiddag i salongen
 • Mumin Kanna Vänskap 1 L

  Mumin Kanna Vänskap 1 L
  Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!
 • Paratiisi Kanna 1 L

  Paratiisi Kanna 1 L
  Fin stabil kanna som inte välter i första taget. Perfekt till varma nyponsoppan en kall vinterdag och saften med isbitar om sommaren. Handtaget är rejält så att man häller utan spill. Paratiisi betyder paradis på finska och det är namnet på denna vackra klassiska porslinsserie från Arabia. Färgglada mönster som föreställer frukter och blommor, designade av finländske formgivaren och keramiken Birger Kaipiainen, lyser upp ditt middagsbord när du dukar med detta porslin.
 • Huvila Kanna, 1 L

  Huvila Kanna, 1 L
  Huvila Kanna, 1 L från Arabia
 • SÅLD Vintage Mahonki tekanna

  SÅLD Vintage Mahonki tekanna
  Tekanna ur serien Mahonki av Ulla Procopé för Arabia. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • SÅLD Vintage Heluna Kanna Gul 10 cm

  SÅLD Vintage Heluna Kanna Gul 10 cm
  Kanna i keramik, Arabia Heluna Gul, 1960-tal. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mumin Kanna 35 cl Kura skymning

  Mumin Kanna 35 cl Kura skymning
  Liten kanna i vitroporslin med vintermotiv. På vintern är Muminfamiljens badhus dunkelt och gåtfullt – till och med bekanta saker blir annorlunda.? Skymningsstunden lockar osynliga hjälpredor, små näbbmöss, till badhuset. De hjälper Too-ticki att tillreda och servera fisksoppa. Lilla My har kommit till badhuset för att värma sig. Den här lilla kannan passar bra på kaffebordet, till exempel för att servera mjölk eller vaniljsås.
 • Paratiisi Kanna 1 l

  Paratiisi Kanna 1 l
 • Mumin Kanna 1 L, Muminhuset

  Mumin Kanna 1 L, Muminhuset
  Kanna med lekfullt motiv från Arabia.
 • Mumin Tekanna, 70 cl

  Mumin Tekanna, 70 cl
  Kannan - Trogen sitt ursprung, är en del av Muminkollektionen för hösten 2017 från Arabia.
 • Mumin Kanna, På Äventyr - Flytten, 1 L

  Mumin Kanna, På Äventyr - Flytten, 1 L
  Mumin kanna från Arabia som ingår i Mumin serien på äventyr har ett mönster i vackra färger.
 • Mumin Kanna Vänskap, 1 L

  Mumin Kanna Vänskap, 1 L
  Muminkanna från Arabia med motiv från berättelsen Vem ska trösta knyttet? av Tove Jansson. Kannan rymmer 1 L och är tillverkad i porslin i högsta kvalitet.
 • Mumin Kanna 1 L, Förfadern

  Mumin Kanna 1 L, Förfadern
  Kanna med lekfullt motiv från Arabia.
 • Mumin Kanna 35 cl, Eftermiddag I Salongen

  Mumin Kanna 35 cl, Eftermiddag I Salongen
  Kanna med lekfullt motiv från Arabia.
 • Mumin Kanna 35 cl, Kura Skymning

  Mumin Kanna 35 cl, Kura Skymning
  Liten kanna i porslin från Arabia som föreställer Too-Ticki och Lilla My. Perfekt att servera exempelvis mjök eller sås i.
 • Mumin Kanna 1 L, Badhuset

  Mumin Kanna 1 L, Badhuset
  Charmig kanna i porslin från Arabia som föreställer Muminfamiljens badhus. Rymmer 1 liter.
 • Huvila Kanna, 1 L

  Huvila Kanna, 1 L
  Kanna i porslin med handmålat blommönster från Arabia.
ilead