Arabia kannor & karaffer

Arabia har många fina kannor och karaffer i porslin att servera olika drycker ur. Precis som på Arabias övriga porslin hittar vi även här sagotrollet Mumin, efter Tove Janssons original. Men allt från Arabia är inte Mumin, det finns andra kannor också. Vi gillar serien 24H Tuokio som är lite annorlunda än andra kannor då den saknar handtag. Kannan är hög och smal, vilket gör att man ändå kan greppa kannan väl.

Här nedanför hittar du alla Arabias porslinskannor. Bilderna och priserna är hämtade från svenska nätbutiker. Klicka dig vidare för att se om produkten finns i lager och går att beställa.

Populärt inom Arabia kannor & karaffer

 • Arabia - SÅLD Mahonki Tekanna 18 cm

  Arabia - SÅLD Mahonki Tekanna 18 cm
  Mahonki tekanna formgiven av Ulla Procopé för Arabia. Märkning Arabia made in Finland 10-86. Brun glaserad stengods.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Arabia Mahonki tekanna

  Arabia - SÅLD Arabia Mahonki tekanna
  Tekanna ur serien Mahonki av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Heluna Kanna 13 cm

  Arabia - SÅLD Heluna Kanna 13 cm
  Heluna kanna i glaserad keramik, producerad av Arabia, 1960-tal.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Tekanna

  Arabia - SÅLD Tekanna
  Tekanna, med sil och lock, gjord i stengods, från Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Arabia kannor & karaffer

 • Arabia Koko White Mugg 25cl

  Arabia Koko White Mugg 25cl
 • Arabia - Kanna Brun

  Arabia - Kanna Brun
  Kanna från Arabia i brun med dekor av ränder.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Kanna 40 cl Gul Gul

  Arabia - Kanna 40 cl Gul Gul
  Kanna från Arabia är perfekt för servering av mjölk, grädde eller vaniljsåsen. Det härliga och uppiggande mönstret gör varje fika till en glädje. Kombinera gärna med fler delar ur Sunnuntai-serien. Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder sunnuntai söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också
 • Arabia Mumin Kanna Vänskap 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix

  Arabia Mumin Kanna Vänskap 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix
  Muminkanna från Arabia med motivet Vänskap, från berättelsen Vem ska trösta knyttet? av Tove Jansson. Kannan rymmer 1 L och är tillverkad i porslin. De vackra färgerna gör kannan till ett härligt föremål att duka fram oavsett årstid och får förhoppningsvis alla gäster runt bordet att le för sig själva. Mönstret på kannan är ritat av konstnären Tove Slotte, som i sin tur har inspirerats av Tove Janssons originalteckning. Från samma berättelse finns även serveringsfat och burkar i Mumin-serien. Kannan blir även väldigt trevlig att kombinera med andra mumin-motiv på exempelvis muggar och fat. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Kanna 40 Cl - Mjölkkannor Porslin Multi

  Arabia Paratiisi Kanna 40 Cl - Mjölkkannor Porslin Multi
  Kannan från Arabia har ett djärvt, fruktigt motiv med härliga färger för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av porslin med ett praktiskt handtag och en liten storlek perfekt för servering av dressing, mjölk eller grädde. En perfekt detalj för det dukade bordet. Formgiven av Birger Kaipiainen. Om kannan från Arabia- Den här kannan är en del av Arabias kollektion Paratiisi.- Tillverkad av porslin.- Färgrikt, fruktigt motiv.- Finns även som en middagsservis. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mjölkkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia - SÅLD Ruska Tekanna

  Arabia - SÅLD Ruska Tekanna
  Tekanna ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - 24h Tekanna 1,2 L Vit

  Arabia - 24h Tekanna 1,2 L Vit
  Brygg ditt te i denna fina tekanna i klassisk stil, från Arabias serie 24h. Tekannan tillför en elegans till matbordet och dess fina form gör varje testund till succé! Sil ingår i kannan. Komplettera gärna med tekopparna i samma serie för en komplett känsla.Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • Arabia - SÅLD Heluna Kanna Gul 10 cm

  Arabia - SÅLD Heluna Kanna Gul 10 cm
  Kanna i keramik, Arabia Heluna Gul, 1960-tal.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Mumin Kanna Badhuset 1 l

  Arabia - Mumin Kanna Badhuset 1 l
  Kanna med lock i form av ett badhus. Vårsolen värmer och snart blir badhuset åter ett badhus. Mumintrollens badhus har byggts av Muminpappan och det är runt, precis som Muminhuset. Det är ändå lite si och så: brädorna är olika långa och salt från havet och solen har fått det att blekna och redan se lite slitet ut.
 • Arabia Mumin Kanna 1 L Muminhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå

  Arabia Mumin Kanna 1 L Muminhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå
  Muminkanna från Arabia. En kanna med lekfullt motiv som är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter författaren Tove Janssons ursprungliga skisser. Passar perfekt att duka fram på bordet till fikastunden eller frukosten och uppskattas av alla åldrar. Fin att kombinera med andra produkter ur Muminserien. Rymmer en liter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Huvila Kanna 35 cl Vit/Röd

  Huvila Kanna 35 cl Vit/Röd
 • Arabia - Mumin Kanna Kura Skymning 35 cl

  Arabia - Mumin Kanna Kura Skymning 35 cl
  Liten kanna i vitroporslin med vintermotiv. På vintern är Muminfamiljens badhus dunkelt och gåtfullt – till och med bekanta saker blir annorlunda.? Skymningsstunden lockar osynliga hjälpredor, små näbbmöss, till badhuset. De hjälper Too-ticki att tillreda och servera fisksoppa. Lilla My har kommit till badhuset för att värma sig.Den här lilla kannan passar bra på kaffebordet, till exempel för att servera mjölk eller vaniljsås.
 • Arabia - Huvila Kanna 35 CL Rosa/vit

  Arabia - Huvila Kanna 35 CL Rosa/vit
  Kanna från Arabia passar perfekt till mjölken till fikat eller varför inte till vaniljsåsen. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa - 1064792

  Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa - 1064792
  Huvila kanna från Arabia med en vild, handmålad blomsterdesign med en gammelrosa färg perfekt till vardags eller fest. Den har en klassisk känsla som aldrig går ur tiden. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Heini Riitahuhta. Bra att veta om Huvila kanna - Gjord av porslin.- Handmålat blomstermotiv.- Gammaldags, klassisk känsla.- Ingår i serien Huvila. Hur bör du ta hand om kannan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Rosa Vattenkaraffer & Vattenkannor i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa

  Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa
  Kannan från Arabia har ett vilt, handmålat blomstermotiv med en rosa färg perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har en gammaldags, klassisk känsla som aldrig går ur tiden. Kannan är tillverkad av vitt porslin. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Designad av Heini Riitahuhta. Om kannan från Arabia- Gjord av porslin.- Handmålat blomstermotiv.- Gammaldags, klassisk känsla.- Från serien Huvila. Skötselråd för kannan- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Esteri kanna 1 liter

  Arabia Esteri kanna 1 liter
  En klassisk kanna, med ett elegant blomstermönster som är inspirerat från 1970-talet. Kannan får dukningen att sticka ut och skapar en retrokänsla. Esteri kannan rymmer 1 liter och tål även diskmaskin. Du kan hitta muggar, skålar, tallrikar och serveringsbrädor i samma serie.
 • Arabia - Anemone Tekanna

  Arabia - Anemone Tekanna
  Tekanna ur serien Anemone med sil formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mumin Kanna 35 Cl Kura Skymning - Mjölkkannor Porslin Multi

  Arabia Mumin Kanna 35 Cl Kura Skymning - Mjölkkannor Porslin Multi
  Liten kanna i porslin från Arabia som föreställer Too-Ticki och Lilla My. Perfekt att servera exempelvis mjök eller sås i. Shoppa Mjölkkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia - Mahonki Tekanna

  Arabia - Mahonki Tekanna
  Tekanna ur serien Mahonki formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Pastoraali Kanna 1 L

  Arabia - Pastoraali Kanna 1 L
  Fin kanna från Arabia och serien Pastoraali, perfekt för saft, lemonad, nyponsoppa, etc. Pastoraali betyder pastoral vilket är ett begrepp framför allt inom litteraturen, konsten och musiken och betecknar något idylliskt, något som präglas av (lantlig) enkelhet och fridfullhet.Arabias serie Pastoraali designades 1965 av Esteri Tomula. I det organiska mönstret syns mänskliga karaktärer bland blommor, löv och fåglar i sällskap av en djup nyans av blått.Detta är en nylansering av serien och en av Arabias mest populära.Tillverkat av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys.
 • Arabia - Ruska Kaffekanna

  Arabia - Ruska Kaffekanna
  Kaffekanna ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Pastoraali Kanna 35 cl Blå/vit

  Arabia - Pastoraali Kanna 35 cl Blå/vit
  Kanna från Arabia i det omtyckta Pastoraali mönstret. Kannan passar perfekt till mjölken, till fikat eller varför inte till vaniljsåsen. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Arabias serie Pastoraali designades 1965 av Esteri Tomula. I det organiska mönstret syns mänskliga karaktärer bland blommor, löv och fåglar i sällskap av en djup nyans av blått. Detta är en nylansering av serien och en av Arabias mest populära.Arabia Pastoraali Kanna 35 cl är tillverkad av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Arabia Mumin Kanna På Äventyr - Flytten 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix

  Arabia Mumin Kanna På Äventyr - Flytten 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix
  Mumin kanna från Arabia som ingår i Mumin serien på äventyr har ett mönster i vackra färger. Motivet på kanna bygger på berättelsen Kometen kommer där alla plötsligt en dag börja flytta från Mumindalen. Mumintrollet och Snorkfröken får snart reda på att anledningen till flytten är att en stor komet snart kommer att slå ner på jorden. Muminfamiljen packar då sina saker för att sätta sig i säkerhet i en grotta. Till sist kan dock alla i Mumindalen andas ut då naturens egna krafter driver bort kometen och alla kan flytta tillbaka till Mumindalen. Kombinera gärna kannan med andra delar i samma serie så får du en härlig dukning som passar både till vardags och fest. Kannan finns i flera varianter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Kanna 1 L Förfadern - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå

  Arabia Mumin Kanna 1 L Förfadern - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå
  Mumin Kanna från Arabia. En kanna med lekfullt motiv som är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar. Passar perfekt till fikastunden eller frukosten, och uppskattas av både stora och små. Fin att kombinera med andra produkter ur Mumin-serien. Rymmer en liter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali kanna, 0,35 liter, blå

  Arabia Pastoraali kanna, 0,35 liter, blå
  Kanna i serien Pastoraali från Arabia, med mönster formgivet av Esteri Tomula. Mönstret har en nostalgisk känsla, är fullt av detaljer och berättar en förtrollande kärlekshistoria som ihop med servisens moderna former skapar en balans som ger serien ett unikt uttryck. Perfekt för att skapa vackra dukningar både under härliga middagsbjudningar och på vardagens dukade bord med familjen. Kannan rymmer 0,35 liter och är tillverkad av vitroporslin. Tål maskindisk.
 • Arabia - SÅLD Ruska Tekanna med sil

  Arabia - SÅLD Ruska Tekanna med sil
  Tekanna med sil ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Paratiisi Kanna 40 cl

  Arabia - Paratiisi Kanna 40 cl
  Vacker kanna från Arabia och serien Paratiisi, perfekt till såser av olika slag. Paratiisi betyder paradis på finska och det är en av Arabias mest populära serviser. Färgglada mönster som föreställer frukter och blommor, designade av finländske formgivaren och keramiken Birger Kaipiainen, lyser upp ditt middagsbord när du dukar med detta porslin.Tillverkat av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys.
 • Arabia Sunnuntai Kanna 40 Cl - Mjölkkannor Porslin Gul

  Arabia Sunnuntai Kanna 40 Cl - Mjölkkannor Porslin Gul
  Kannan från Arabia har en retroinspirerad stil i vitroporslin med ett abstrakt, ljusgult mönster och en härlig känsla perfekt för servering av dressing, mjölk eller grädde. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Birger Kaipiainen. Om kannan från Arabia- Sunnuntai uppskattas för det härliga mönstret.- Sunnuntai är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 103 mm.- Höjd: 64 mm.- Längd: 173 mm.- Tillverkad i Thailand.- Vikt: 331 g. Skötselråd för kannan- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mjölkkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Paradise Mugge 1l

  Arabia Paradise Mugge 1l
 • Arabia - Koko Kanna 50 cl Vit

  Arabia - Koko Kanna 50 cl Vit
  Fin och stilren kanna som rymmer 50 cl, från Arabia och serien Koko. Inte bara användbar till måltidsdrycken utan passar också bra som vas där blommornas färg ger en fin kontrast. Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • Arabia - Mumin Kanna Vänskap 1 L

  Arabia - Mumin Kanna Vänskap 1 L
  Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!
 • Arabia - Huvila Kanna 1 L

  Arabia - Huvila Kanna 1 L
  Kanna från Arabia och serien Huvila. Man drömmer sig lätt bort till trädgårdsbersån om sommaren när man ser denna vackra kanna. Rosa blommönster klär dess yta och handtaget är ordentligt tilltaget och ger bra hjälp att hälla. Kannan är inte bara vacker, den är stabil och praktisk också. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.
 • Arabia - Paratiisi Kanna 1 L

  Arabia - Paratiisi Kanna 1 L
  Fin stabil kanna som inte välter i första taget. Perfekt till varma nyponsoppan en kall vinterdag och saften med isbitar om sommaren. Handtaget är rejält så att man häller utan spill.Paratiisi betyder paradis på finska och det är namnet på denna vackra klassiska porslinsserie från Arabia. Färgglada mönster som föreställer frukter och blommor, designade av finländske formgivaren och keramiken Birger Kaipiainen, lyser upp ditt middagsbord när du dukar med detta porslin.
 • Arabia Arctica Mugge 1l

  Arabia Arctica Mugge 1l
  .
 • Arabia - Mumin Kanna 35 cl Eftermiddag i Salongen

  Arabia - Mumin Kanna 35 cl Eftermiddag i Salongen
  Liten kanna med illustration av Muminmamma och Mumintrollet en eftermiddag i Muminhusets salong. Muminmamma stickar medan Mumintrollet läser en bok. Kannan passar perfekt för till exempel mjölken till kaffet eller vaniljsåsen till äppelpajen.
 • Arabia Pastoraali Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit

  Arabia Pastoraali Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit
  Kannan från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med djupblå inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om kannan från Arabia- Gjord av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här kannan är en del av Arabias kollektion Pastoraali. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai kanna, 0,4 liter, gul

  Arabia Sunnuntai kanna, 0,4 liter, gul
  Kanna i serien Sunnuntai från Arabia, som formgavs av designern Birger Kaipiainen år 1971. Serien har ett uttryck som strålar av positivitet och förmedlar känslan av en solig söndag. Den berättar historien om sin tid och har samma form som Arabias ikoniska Paratiisi-serie. Duka upp på bordet och låt den gula färgen ge dig söndagskänsla hela veckan. Kannan rymmer 0,4 liter och är tillverkad av vitroporslin. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Arabia - Mumin Kanna Muminhuset 1 L

  Arabia - Mumin Kanna Muminhuset 1 L
  Muminhuset som kanna med taket som lock, också det i keramik. På kannan syns välkända gäster som brukar bo i huset. Dörren till Muminhuset är aldrig låst, där blir gästerna alltid välkomnande med en varm kopp te- även om det skulle vara mitt i natten.
 • Arabia - SÅLD Tekanna Kilta

  Arabia - SÅLD Tekanna Kilta
  Gul tekanna ur serien Kilta formgiven av Kaj Franck för Arabia. Formgiven 1952. Proveniens Gustav Broström.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Kanna och Karott Karelia

  Arabia - Kanna och Karott Karelia
  Kanna och Karott ur serien Karelia från Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mumin Kanna 35 Cl Eftermiddag I Salongen - Mjölkkannor Porslin Mix

  Arabia Mumin Kanna 35 Cl Eftermiddag I Salongen - Mjölkkannor Porslin Mix
  Muminkanna från Arabia. En kanna med motivet Eftermiddag i salongen, formgiven av Tove Slotte-Elevant efter författaren Tove Janssons ursprungliga illustrationer. Passar perfekt till fikastunden eller frukosten, och uppskattas av både stora och små. Fin att kombinera med andra produkter ur Muminserien. Rymmer 35 cl. Shoppa Mjölkkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia - Mumin Tekanna Trogen sitt ursprung 0,7 L

  Arabia - Mumin Tekanna Trogen sitt ursprung 0,7 L
  Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner har formgivits av Tove Slotte i enlighet med de ursprungliga ritningarna av vår älskade Tove Jansson. Trogen sitt ursprung, visar en ny sida fylld av känslor från Tove Janssons resa i sitt eget känsloliv. Serien tar sin inspiration från Toves sista muminbok, Sent i november, som hon skrev strax efter att hon förlorat sin mamma. Muminpappan tar sin familj och flyttar till en fyr där de startar ett nytt liv. Det nya livet för Muminfamiljen är hårt och slitsamt och utmanar dem att reflektera över vilka de egentligen är. Trogen sitt ursprung är egentligen två historier som flätas samman, Pappan och havet och Sent i november och den melankoliska historien speglar den sorg och längtan Tove kände efter sin mor som gått bort.I serien hittar du även en mugg, en tallrik, en skål, och en burk.
 • Arabia Mumin Kanna, Badhuset

  Arabia Mumin Kanna, Badhuset
  Unik kanna från Arabia, som är den del av Mumin-serien. Badhuset berättar en lite historia om ett hus som byggdes av Muminpappan, men alla plankor har olika längd och färgen är urblekt av solen vilket gör att huset ser slitet och fallfärdigt ut. Dock kommer snart badhuset att användas för simning igen då våren är på ingång.Tove Slotte ger liv till berättelsen med sina unika och precisa linjer, som framhäver ljus och skugga till de enkla bliderna. Tove Slotte har tecknat Mumin-historier åt Arabia sedan början av 1990-talet, och teckningarna är skapade för de keramiska formerna. Kanna rymmer upp till 1 liter vätska och tål dessutom att köras i diskmaskin.
 • Arabia - SÅLD Ruska Gräddkanna och Sockerskål

  Arabia - SÅLD Ruska Gräddkanna och Sockerskål
  Gräddkanna och sockerskål ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Pastoraali Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi

  Arabia Pastoraali Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi
  Kannan från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med ett djupblått inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Esteri Tomulas. Om kannan från Arabia- Den här kannan är en del av Arabias kollektion Pastoraali.- Tillverkad av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Kanna 1 L Badhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi

  Arabia Mumin Kanna 1 L Badhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi
  Charmig kanna i porslin från Arabia som föreställer Muminfamiljens badhus. Rymmer 1 liter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Huvila kanna 1L

  Arabia Huvila kanna 1L
  Den vackra serien Huvila är designad av begåvade Heini Riitahuhta och kommer från Arabia. Här finner du porslin med en härlig känsla av 1920-talet och gamla Arabien. Det blomstrande mönstret har inspirerats av upplevelsen av att befinna sig i mor- eller farföräldrarnas lusthus.Den här strålande kannan rymmer 1 liter, och har en utformning som är den perfekta blandningen mellan modernt och klassiskt. De vilda rosorna ser nästan ut att vara ditmålade på fri hand, vilket ger porslinet en autentisk look. Matcha med andra produkter från samma serie för att få en vacker helhet i din dukning.  Specifikationer:- Kapacitet: 1 liter.- Material: Vitroporslin.- Serie: Huvila.  - Tål ugn upp till 250°C. Placera minst 10 cm bort från grillelementen.- Tål mikrovågsugn.- Tål frys. Undvik plötsliga temperaturväxlingar. Frys inte vätskor i porslinet, eftersom de expanderar när de fryser och kan förstöra porslinet. - Tål maskindisk. Skölj produkt innan du placerar den i diskmaskinen.
 • Arabia - SÅLD Heluna kanna

  Arabia - SÅLD Heluna kanna
  Kanna i keramik, Arabia Heluna Gul, 1960-tal. Viss krackelering.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Huvila kanna, 0,35 liter

  Arabia Huvila kanna, 0,35 liter
  Kanna i serien Huvila, designad av Heini Riitahuhta för Arabia. I skapandet av det vackra mönstret med vildrosor har Riitahuhta tagit inspiration från sin mormors hem och den varma atmosfär som hon upplevt där. I Huvila-serien hittar du även fat, skålar, äggkoppar och vaser.Det grafiska blommönstret ger servisen en touch av gamla Finland, vilket  ihop med de moderna formerna ger ett unikt uttryck på bordet. Utmärkt såväl till fika och middagsbjudningar som till vardagsmiddagen med familjen. Kannan rymmer 0,35 liter och är tillverkad av vitroporslin. Den är 7,5 centimeter hög, 9,7 centimeter bred och 14,6 centimeter lång. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Arabia - Esteri Kanna 1 L

  Arabia - Esteri Kanna 1 L
  Fin och stabil kanna från Arabia och serien Esteri. Perfekt att servera både varma och kalla drycker i. Handtaget är rejält och greppvänligt och kannan rymmer 1 liter.Esteri är en av Arabias klassiska serier, älskad av många för sitt härliga mörkblå mönster. Serien skapades 1973 av Arabias designer Esteri Tomula för att fira Arabias hundraårsjubileum. Det starka vackra mönstret lanserades åter igen 2017, denna gången för att hylla Finlands hundra år av självständighet. Ett mönster som kommit för att stanna och uppskattas av många generationer.
 • Sunnuntai Kanna 0,4L Gul

  Sunnuntai Kanna 0,4L Gul
 • Arabia - Arctica Kanna 1 L Vit

  Arabia - Arctica Kanna 1 L Vit
  Stilren kanna från serien Arctica i mjuka fina former. Kannan rymmer upp till 1 liter och kan diskas i diskmaskin. Den har ett rejält handtag, skönt att hålla i. Fin till måltidsdrycken på ditt middagsbord, en kanna som passar till både vardag och fest. Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • Arabia Mumin Kanna, Kura Skymning

  Arabia Mumin Kanna, Kura Skymning
  Lilla kannan från Arabia som passar perfekt som till exempel en mjölkkanna. Kura Skymning-kannan är den del av Mumin-serien och de livliga illustrationerna berättar en historia. Under vintern så är badhuset kallt och otrevligt, men är skymningen faller på så kommer det fram små hjälpredor - nämligen de osynliga spetsmössen - som hjälper Too-ticki att göra fisksoppa, medan Lilla My kryper in för att värma sig själv.Tove Slotte ger liv till historien med sina perfekta teckningar. Hon har tecknat för Arabia sedan början av 1990-talet, men inspirationen kommer från Tove Jannsons original illustrationer av Mumintrollen. Kura Skymning-kannan rymmer 35 cl och tål dessutom att köras i diskmaskin.
 • Arabia - SÅLD Arabia Mahonki Tekanna Vit

  Arabia - SÅLD Arabia Mahonki Tekanna Vit
  Tekanna ur serien Mahonki, formgiven av Ulla Procopé för Arabia. Vitglaserad stengods.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead