Arabia vattenkaraffer

Populärt inom Arabia vattenkaraffer

 • Arabia Mumin Kanna På Äventyr - Flytten 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix

  Arabia Mumin Kanna På Äventyr - Flytten 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix
  Mumin kanna från Arabia som ingår i Mumin serien på äventyr har ett mönster i vackra färger. Motivet på kanna bygger på berättelsen Kometen kommer där alla plötsligt en dag börja flytta från Mumindalen. Mumintrollet och Snorkfröken får snart reda på att anledningen till flytten är att en stor komet snart kommer att slå ner på jorden. Muminfamiljen packar då sina saker för att sätta sig i säkerhet i en grotta. Till sist kan dock alla i Mumindalen andas ut då naturens egna krafter driver bort kometen och alla kan flytta tillbaka till Mumindalen. Kombinera gärna kannan med andra delar i samma serie så får du en härlig dukning som passar både till vardags och fest. Kannan finns i flera varianter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Kanna 1 L Muminhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå

  Arabia Mumin Kanna 1 L Muminhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå
  Muminkanna från Arabia. En kanna med lekfullt motiv som är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter författaren Tove Janssons ursprungliga skisser. Passar perfekt att duka fram på bordet till fikastunden eller frukosten och uppskattas av alla åldrar. Fin att kombinera med andra produkter ur Muminserien. Rymmer en liter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Kanna 1 L Förfadern - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå

  Arabia Mumin Kanna 1 L Förfadern - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Blå
  Mumin Kanna från Arabia. En kanna med lekfullt motiv som är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar. Passar perfekt till fikastunden eller frukosten, och uppskattas av både stora och små. Fin att kombinera med andra produkter ur Mumin-serien. Rymmer en liter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Kanna 1 L Badhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi

  Arabia Mumin Kanna 1 L Badhuset - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi
  Charmig kanna i porslin från Arabia som föreställer Muminfamiljens badhus. Rymmer 1 liter. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Fler tips på Arabia vattenkaraffer

 • Arabia Pastoraali Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi

  Arabia Pastoraali Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Multi
  Kannan från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med ett djupblått inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Esteri Tomulas. Om kannan från Arabia- Den här kannan är en del av Arabias kollektion Pastoraali.- Tillverkad av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa

  Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa
  Kannan från Arabia har ett vilt, handmålat blomstermotiv med en rosa färg perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har en gammaldags, klassisk känsla som aldrig går ur tiden. Kannan är tillverkad av vitt porslin. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Designad av Heini Riitahuhta. Om kannan från Arabia- Gjord av porslin.- Handmålat blomstermotiv.- Gammaldags, klassisk känsla.- Från serien Huvila. Skötselråd för kannan- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit

  Arabia Pastoraali Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit
  Kannan från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med djupblå inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om kannan från Arabia- Gjord av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här kannan är en del av Arabias kollektion Pastoraali. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa - 1064792

  Arabia Huvila Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Rosa - 1064792
  Huvila kanna från Arabia med en vild, handmålad blomsterdesign med en gammelrosa färg perfekt till vardags eller fest. Den har en klassisk känsla som aldrig går ur tiden. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Heini Riitahuhta. Bra att veta om Huvila kanna - Gjord av porslin.- Handmålat blomstermotiv.- Gammaldags, klassisk känsla.- Ingår i serien Huvila. Hur bör du ta hand om kannan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Rosa Vattenkaraffer & Vattenkannor i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia Mumin Kanna Vänskap 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix

  Arabia Mumin Kanna Vänskap 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix
  Muminkanna från Arabia med motivet Vänskap, från berättelsen Vem ska trösta knyttet? av Tove Jansson. Kannan rymmer 1 L och är tillverkad i porslin. De vackra färgerna gör kannan till ett härligt föremål att duka fram oavsett årstid och får förhoppningsvis alla gäster runt bordet att le för sig själva. Mönstret på kannan är ritat av konstnären Tove Slotte, som i sin tur har inspirerats av Tove Janssons originalteckning. Från samma berättelse finns även serveringsfat och burkar i Mumin-serien. Kannan blir även väldigt trevlig att kombinera med andra mumin-motiv på exempelvis muggar och fat. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
ilead