Arabia koppar & muggar

Arabia tillhör eliten av designmärken från Finland. Med anor från 1870-talet då den första fabriken togs i bruk ingår Arabia Finland idag i Fiskars Group och gör där sällskap med flera andra kända nordiska varumärken - Iittala, Hackman och Rörstrand.

Arabias muminmuggar hett samlarobjekt

Arabias serie med motiv från Tove Janssons populära figur Mumin har blivit ett populärt samlarobjekt där vissa utgåvor stiger i värde. Varje år kommer det nya motiv till muggarna och annat porslin i Arabias serie med Mumin.

» Nya Muminmuggar 2021

Tove Slotte-Elevant är konstnären som utifrån Tove Janssons originalteckningar anpassar motiv att passa till porslinets form. Muminmuggarna finns hos de flesta välsorterade porslins- och inredningsbutiker. Man kan handla de online från Rum21, NordicNest och Åhléns till exempel.

Populärt inom Arabia koppar & muggar

 • Mumin Mugg 30 cl Filifjonkan Grå

  Mumin Mugg 30 cl Filifjonkan Grå
 • Mumin mugg 0,3L Stinky i farten

  Mumin mugg 0,3L Stinky i farten
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Formgiven av Tove Jansson.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om muggen från Arabia - Tillverkad av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mumin minimugg-set, Månsken i snön

  Mumin minimugg-set, Månsken i snön

Fler tips på Arabia koppar & muggar

 • Arabia Muminmugg, Snorkfröken Lila

  Arabia Muminmugg, Snorkfröken Lila
  Gå på upptäcktsfärd med den fina Mumintrollen och deras vänner från Mumindalen. Porslinsmuggarna från Arabia är alla dekorerade med söta motiv, som berättar äventyrliga historier om de populära figurerna. På de äventyrliga muggarna möter vi Lilla My som jonglerar med sockerbitarna, Muminpappa som seglar runt i natten, farfar som bor bakom kakelugnen i Mumindalen, Snorkfröken, Hemulen och Filifjonkan, som hämtar sju sorters blommor att lägga under kudden på midsommar. Muminmamma som packar sin väska för en seglingstur, Mumintrollet som arbetar, Snusmumriken som är ute i det gröna, Snorkfröken som gör sig fin och den alltid goa vännen Too-ticky. Muggarna matchar både muminskålarna och Mumintallrikarna från Arabia, vilket gör porslinsserien idealisk att använda som samlarobjekt och gåvor.
 • Arabia Set Med Minimuggar 6-pack Klassiker 2 - Kaffekoppar Porslin Multi

  Arabia Set Med Minimuggar 6-pack Klassiker 2 - Kaffekoppar Porslin Multi
  Setet från Arabia har lekfull design i porslin med sex olika designklassiker perfekta som en dekorativ inredningsdetalj. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Tove Jansson och Tove Slotte-Elevant. Om setet från Arabia- Lekfull design.- Tillverkat av porslin.- Populärt samlarobjekt.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Höjd: 30 mm.- Längd: 13 mm.- Bredd: 32 mm.- Vikt: 300 g. Skötselråd för setet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Faenza 4 koppar med fat och assiett

  Arabia - Faenza 4 koppar med fat och assiett
  4 koppar med fat och assiett ur serien Faenza producerad av Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Esteri mugg + skål set

  Arabia Esteri mugg + skål set
  Esteri Tomula har designat det vackra Esterimönstret som pryder den fina skålen och muggen i setet. Mönstret är ett grafiskt blomornament i klassiska blå nyanser som sätter färg på dukningen. Muggen och skålen levereras i en presentförpackning och passar utmärkt till frukost- eller kvällsmålsdukningen.Skålens diameter är 13 cm och muggen rymmer 0,3 liter. Produkterna bör handdiskas.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl På Äventyr Flytten - Kaffekoppar Porslin Grå

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl På Äventyr Flytten - Kaffekoppar Porslin Grå
  Flytten Muminmugg med motivet Flytten, inspirerat från berättelsen Kometen kommer av Tove Jansson. Den här vackra muggen har nummer 61 i ordningen av Arabias Muminmuggar och började tillverkas år 2013. Motivet gestaltar en sekvens ur berättelsen som handlar om en sommar i Mumindalen då en komet närmar sig jorden. Tillslut kommer kometen så pass nära att Muminfamiljen bestämmer sig för att flytta. Det illustrerade motivet på muggen kan ses som en hyllning till Tove Janssons enastående författarskap. Om Muminmuggarna De förtrogna berättelserna som gömmer sig bakom gör Muminmuggarna till något mycket mer än vanliga muggar för varma drycker. Med åren har Tove Janssons sagor om Mumintrollets äventyr blivit klassiker som fängslar såväl barn som vuxna. När du ger bort en Muminmugg i exempelvis dopgåva eller namngivelsepresent ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Väj ut ditt favoritmotiv, eller kombinera flera olika berättelser och låt din nya servis representera något större än bara en porslinsserie.Illustrationerna är ritade av Tove Slotte och är baserade på Tove Janssons original illustrationer. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mainio mugg 0,3L Talvikki

  Mainio mugg 0,3L Talvikki
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Hemulen - Kaffekoppar Porslin Gul

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Hemulen - Kaffekoppar Porslin Gul
  Muggen från Arabia har en härlig, gul färg med ett charmigt Muminmotiv som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin med ett bekvämt handtag på sidan perfekt för vardagsbruk. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Hemulen är en dedikerad botanist och samlar alla plantor han kan. På väg till Hattifnattarnas ö hittar han ett par otroligt sällsynta växter. Den gula muggen är ett färgglatt tillskott till vår klassiska Mumin-kollektion. Om muggen från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Lekfullt Muminmotiv.- Finns även som en skål.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kapacitet: 30 cl.- Illustration: Tove Jansson. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl L - Kaffekoppar Porslin Lila

  Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl L - Kaffekoppar Porslin Lila
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en härlig, lila färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. På muggen L har Muminmamman och Muminpappan, i behov av variation i livet, bosatt sig i en grotta. Men de går med på att flytta hem när barnen hittar dem. Illustrationen på den större muggen är inspirerad av serien “Muminfamiljen”. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Sniff - Kaffekoppar Porslin Turkos

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Sniff - Kaffekoppar Porslin Turkos
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Mugg 30 Cl Sarastus - Kaffekoppar Porslin Grå

  Arabia Mainio Mugg 30 Cl Sarastus - Kaffekoppar Porslin Grå
  Muggen från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om muggen från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Kapacitet: 30 cl.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - SÅLD Tekoppar med Fat 8 st samt Assietter 8 st Paju

  Arabia - SÅLD Tekoppar med Fat 8 st samt Assietter 8 st Paju
  8 st handmålade tekoppar med fat, samt 8 st assietter ur serien blå Paju formgivna av Anja Jaatinen Winquist för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - 24h Fat till kaffekopp 17 cm Vit

  Arabia - 24h Fat till kaffekopp 17 cm Vit
  Fat från Arabia och serien 24h, passar till kaffekoppen från samma serie. Skyddar bordet mot fläckar, är dekorativt och sist men inte minst utmärkt att lägga lilla sötsaken till kaffet på.Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • Arabia 24h Tuokio Mugg 34 Cl Kobolt - Kaffekoppar Porslin Blå

  Arabia 24h Tuokio Mugg 34 Cl Kobolt - Kaffekoppar Porslin Blå
  Mugg från Arabia. Den här muggen tillhör den populära serien 24h Tuokio som kännetecknas av den tidlösa designen och det ikoniska blåvita mönstret. Mönstret har fått sin inspiration från Arabias 140-åriga historia, och man får en känsla av handmålade penseldrag. Det är den finska duon Helorinne och Kallio som har tolkat Heikko Orvalas 24h-serie. Namnet 24h kommer ifrån att tallriken går att använda under dygnets alla timmar. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • 24 Hour kaffe / tekopp 0,26 vit

  24 Hour kaffe / tekopp 0,26 vit
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl O - Kaffekoppar Porslin Gul

  Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl O - Kaffekoppar Porslin Gul
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en gul, underbar färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. På muggen O hotar en komet Mumindalen – och ovanliga saker inträffar. Invånarna bestämmer sig för att ta reda på vad som händer. Illustrationen på den större muggen är inspirerad av serien “Mumin och kometen”. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Muminmugg, Förfadern

  Arabia Muminmugg, Förfadern
  Gå på upptäcktsfärd med den fina Mumintrollen och deras vänner från Mumindalen. Porslinsmuggarna från Arabia är alla dekorerade med söta motiv, som berättar äventyrliga historier om de populära figurerna. På de äventyrliga muggarna möter vi Lilla My som jonglerar med sockerbitarna, Muminpappa som seglar runt i natten, farfar som bor bakom kakelugnen i Mumindalen, Snorkfröken, Hemulen och Filifjonkan, som hämtar sju sorters blommor att lägga under kudden på midsommar. Muminmamma som packar sin väska för en seglingstur, Mumintrollet som arbetar, Snusmumriken som är ute i det gröna, Snorkfröken som gör sig fin och den alltid goa vännen Too-ticky. Muggarna matchar både muminskålarna och Mumintallrikarna från Arabia, vilket gör porslinsserien idealisk att använda som samlarobjekt och gåvor.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vinterns Under 2022 - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vinterns Under 2022 - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har en klassisk, lekfull stil i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia- Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Kapacitet: 30 cl.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Kaffekoppar med fat Fennica 5 st

  Arabia - Kaffekoppar med fat Fennica 5 st
  5 st kaffekoppar med fat ur serien Fennica formgivna av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Esteri mugg 30 cl. Mustakukka

  Arabia Esteri mugg 30 cl. Mustakukka
  Unika muggar från Arabia, som är inspirerade från Finlands 100 år av självständighet 2017. Muggarna är enkla att kombinera med varandra och passar in i varje hem. Muggarna är tillverkade av porslin av högsta kvalitet och alla mönster är unika på sitt egna sätt.
 • Arabia 24h Piennar mugg 34 cl.

  Arabia 24h Piennar mugg 34 cl.
  Denna stilrena och eleganta serie från Arabia passar perfekt in i det moderna hemmet. Serien är känd för sina rena linjer och en försiktig design. Muggen har en hög kvalitet och kan hjälpa till att ge middagsbordet ett elegant utseende.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl M - Kaffekoppar Porslin Lila

  Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl M - Kaffekoppar Porslin Lila
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en härlig, lila färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Illustrationen på baksidan av M-muggen är lavendelfärgad och visar Hemulen som bjuder Tofslan och Vifslan på mjölk. Scenen är hämtad ur berättelsen Trollkarlens hatt där mumintrollen träffar den blyga och mystiska duon Tofslan och Vifslan för första gången. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.Förköp från 12 december. Leverans i januari. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - SÅLD Valencia Tekoppar med fat 5 st

  Arabia - SÅLD Valencia Tekoppar med fat 5 st
  5 st tekoppar med fat ur serien Valencia formgivna av Ulla Procopé för Arabia.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Blå Rand Kaffekopp med Fat

  Arabia - Blå Rand Kaffekopp med Fat
  Kaffekopp med fat ur serien Blå Rand från Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia 24 h Fat till Tekopp 20 cm Vit

  Arabia 24 h Fat till Tekopp 20 cm Vit
  En stilfull tekopp från porslinsserien 24h, Arabia. Tekoppen har en diameter på 20 cm och kan diskas i diskmaskin.Porslinsserien 24h från Arabia är känd för sina rena linjer och noggrant utformad design. Serien håller en hög kvalité och har vunnit den prestigefyllda tävlingen Design Plus Prize. Samla alla tallrikar, skålar, muggar och koppar och förgyll dukningen hela veckan, 24 timmar om dygnet. Design: Heikki OrvolaMaterial: Vitroporslin Temperatur: Upp till 250 grader
 • 24 Hour mugg 0,34 l vit

  24 Hour mugg 0,34 l vit
 • Arabia - Sunnuntai Mugg 35 cl Gul

  Arabia - Sunnuntai Mugg 35 cl Gul
  Mugg med öra för kaffe eller te.Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder sunnuntai söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.
 • Arabia - SÅLD Muminmugg ljusgul

  Arabia - SÅLD Muminmugg ljusgul
  Muminmugg ljusgul (1990-1996) ur 90-talets seriemuggar.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Koko Kopp 33 cl Vit

  Arabia - Koko Kopp 33 cl Vit
  Trevlig och stabil mugg med raka former och ett bekvämt öra att hålla i. Muggen rymmer 33 cl och är tillverkad i vitroporslin. Te, kaffe, varm choklad eller kanske en härligt värmande soppa, allt passar fint att hälla upp i denna kopp.Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • Arabia - SÅLD Muggar Uhtua 6 st

  Arabia - SÅLD Muggar Uhtua 6 st
  6 st muggar ur serien Uhtua formgivna av Inkeri Leivo för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mumin mugg 30 cl Snorkfröken lila

  Mumin mugg 30 cl Snorkfröken lila
 • Mumin mugg 30 cl Förfadern svart

  Mumin mugg 30 cl Förfadern svart
 • Arabia Paratiisi Kopp 28 Cl - Kaffekoppar Vit

  Arabia Paratiisi Kopp 28 Cl - Kaffekoppar Vit
  Paratiisi Kopp, 28 cl från Arabia. Serien Paratiisi är modig och magnifik, med ljusa färger och unika färgkombinationer. Porslinet tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Mustakukka Mugg 30 cl

  Arabia - Mustakukka Mugg 30 cl
  Fin mugg i vitroporslin från Arabia. Den har fått namnet Mustakukka, vilket betyder svart blomma på finska. Blommornas dekorativa mönster sprider ut sig över koppens utsida och förgyller din fikastund.År 2017, när Finland firade hundra år av självständighet gav Arabia ut en serie med muggar, för att hylla sina designers och deras fantastiska mönster. 2021 tillkommer ännu ett antal muggar, alla i härliga mönster och färger, samtliga designade av Esteri Tomula, Mustakukka-muggen är en av dem. Mönstret ritades redan på 70-talet men hamnade sedan i Arabias arkiv, ända tills nu. Muggarna är fina att kombinera med varandra, en smakfull samling och en del av Finlands kulturarv.
 • Arabia Paratiisi Kopp 18 Cl - Kaffekoppar Vit

  Arabia Paratiisi Kopp 18 Cl - Kaffekoppar Vit
  Paratiisi Kopp, 18 cl från Arabia. Serien Paratiisi är modig och magnifik, med ljusa färger och unika färgkombinationer. Porslinet tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Pyörre Mugg 30 cl

  Arabia - Pyörre Mugg 30 cl
  Fin mugg i vitroporslin från Arabia. Den har fått namnet Pyörre, vilket betyder virvel. Abstrakta mönster i svart-vitt pryder koppens yta och förgyller din fikastund.År 2017, när Finland firade hundra år av självständighet gav Arabia ut en serie med muggar, för att hylla sina designers och deras fantastiska mönster. 2021 tillkommer ännu ett antal muggar, alla i härliga mönster och färger, samtliga designade av Esteri Tomula, Pyörre-muggen är en av dem. Muggarna är fina att kombinera med varandra, en smakfull samling och en del av Finlands kulturarv.
 • Arabia - SÅLD Doria Kaffekoppar med fat 6 st

  Arabia - SÅLD Doria Kaffekoppar med fat 6 st
  6 st kaffekoppar ur serien Doria av Raija Uosikkinen för Arabia.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Sinimarja Mugg 30 cl

  Arabia - Sinimarja Mugg 30 cl
  Fin mugg i vitroporslin från Arabia. Den har fått namnet Sinimarja, vilket betyder blåbär på finska. Rena linjer i blått, med inspiration från naturen och blåbärsskogen, pryder koppens yta och förgyller din fikastund.År 2017, när Finland firade hundra år av självständighet gav Arabia ut en serie med muggar, för att hylla sina designers och deras fantastiska mönster. 2121 tillkommer ännu ett antal muggar, alla i härliga mönster och färger, samtliga designade av Esteri Tomula, Sinimarja-muggen är en av dem. Mönstret ritades 1981 men gavs inte ut i produktion, förrän nu. Muggarna är fina att kombinera med varandra, en smakfull samling och en del av Finlands kulturarv.
 • Arabia Mix set mugg 0,3 liter, 2 st.

  Arabia Mix set mugg 0,3 liter, 2 st.
  Ett vackert set med två muggar, en med mönstret Pastoraali och en med mönstret Esteri. Några av Arabias mest älskade mönster genom tiderna. Pastoraalimuggen är dekorerad med en kvinnofigur bland ängar och fåglar. Esteri är ett grafiskt blommönster som formgavs år 1973 till Arabias 100-årsfest. Muggarna på 0,3 liter passar utmärkt till olika varma drycker.
 • Arabia Mumin Tallrik Ø19 Cm Trogen Sitt Ursprung - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Tallrik Ø19 Cm Trogen Sitt Ursprung - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mumin Tallrik från Arabia. Det här är en lekfull tallrik med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Tallriken gör måltiden lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Ruska Espressokopp med fat

  Arabia - Ruska Espressokopp med fat
  Espressokopp ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Marketta Mugg 30 cl

  Arabia - Marketta Mugg 30 cl
  Fin mugg i vitroporslin från Arabia. Härliga blommor i blått pryder koppens yta och förgyller din fikastund.År 2017, när Finland firade hundra år av självständighet gav Arabia ut en serie med muggar, för att hylla sina designers och deras fantastiska mönster. 2021 tillkommer ännu ett antal muggar, alla i härliga mönster och färger, samtliga designade av Esteri Tomula, Marketta-muggen är en av dem. Muggarna är fina att kombinera med varandra, en smakfull samling och en del av Finlands kulturarv.
 • Arabia - Faenza 2 koppar med fat

  Arabia - Faenza 2 koppar med fat
  2 st koppar med fat och assiett ur serien Faenza producerad av Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Lumi Tekopp 26cl

  Arabia Lumi Tekopp 26cl
 • Arabia - SÅLD Muggar Teema 5 st

  Arabia - SÅLD Muggar Teema 5 st
  5 st muggar ur serien Teema, formgivna av Kaj Franck för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Koko Fat 17 cm Vit

  Arabia - Koko Fat 17 cm Vit
  Liten tallrik från Arabia och serien Koko, perfekt som assiett till frukost eller fika. Passar utmärkt tillsammans med koppen (33 cl) från samma serie.Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • Arabia Mumin Tallrik Ø19 Cm Mumintrollet Gräsgrön - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Tallrik Ø19 Cm Mumintrollet Gräsgrön - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mumin Tallrik från Arabia. Det här är en lekfull tallrik med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Tallriken gör måltiden lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio mugg, 0,3 liter, punos

  Arabia Mainio mugg, 0,3 liter, punos
  Muggen Mainio är en trevlig och lätt mugg som passar utmärkt till både varma och kalla drycker. Det behagliga örat passar skönt i handen vilket gör muggen enkel att använda. Önskar du hålla innehållet varmt längre kan du använda tallriken på 15 cm eller fatet på 11,5 cm ur samma serie som lock. Muggen tål både ugn och frys och handdisk rekommenderas. Muggen finns med fyra olika motiv.
 • Arabia Mumin Mugg Sniff 30 cl

  Arabia Mumin Mugg Sniff 30 cl
  Låt Tove Janssons förtrollade värld flytta in i köket!Mumintrollet och hans vänner fortsätter att fascinera och hänföra både vuxna och barn 70 år efter att de kom till. Allt från bohemen Snusmumriken, det fridfulla Mumintrollet och den energiska Lilla My ryms i Mumindalen, där folk i alla åldrar kan identifiera sig med karaktärerna, mer eller mindre.Det finska företaget Arabia har tagit fram diverse porslinsdelar med Muminmotiv på. Perfekta att samla på för att skapa en historia runt serveringsporslinet.   
 • Arabia Tuokio Kaffekopp 26 cl Kobolt

  Arabia Tuokio Kaffekopp 26 cl Kobolt
  En kaffekopp från servisen Tuokio tillverkad av Arabia. Kaffekoppen rymmer 26 cl och kan diskas i diskmaskin.En otroligt vacker servis från Arabia. Tuokio betyder ”för stunden” på finska, vilket denna service får dig att uppskatta, stunder tillsammans! Designen har en stark och karaktäristisk form. Duka med stil och glädje! Design: Heikki Orvola Material:  Vitroporslin Temperatur: Upp till 250 grader
 • Arabia - SÅLD Sointu Tekoppar med Fat Kaj Frank

  Arabia - SÅLD Sointu Tekoppar med Fat Kaj Frank
  5 st tekoppar med fat, 8 st assietter, Sointu formgivna av Kaj Frank, för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mainio Mugg 30 Cl Punos - Kaffekoppar Porslin Svart

  Arabia Mainio Mugg 30 Cl Punos - Kaffekoppar Porslin Svart
  Muggen från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om muggen från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Kapacitet: 30 cl.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 cl Trollkarlen Lila

  Arabia Mumin Mugg 30 cl Trollkarlen Lila
  Mugg från Arabia med illustration av när trollkarlen rider in i Mumindalen på sin svarta panter för att leta efter världens största rubin. Trollkarlen är en gästande figur i munminberättelsen då han bara framträder i boken Trollkarlens hatt. 
 • Mumin mugg 30 cl Misan gul

  Mumin mugg 30 cl Misan gul
 • Arctica fat till kaffekopp 13,5 cm

  Arctica fat till kaffekopp 13,5 cm
 • Arabia - SÅLD Kaffekoppar med Fat Fennica 8 st

  Arabia - SÅLD Kaffekoppar med Fat Fennica 8 st
  Arabia kaffekoppar med fat ur serien Fennica formgiven av Ulla Procopé. Producerade 1979-1985.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Mumintroll - Kaffekoppar Porslin Mix

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Mumintroll - Kaffekoppar Porslin Mix
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om muggen från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Mainio Sarastus Kopp 40 cl Vit/Svart

  Arabia - Mainio Sarastus Kopp 40 cl Vit/Svart
  Kopp från Arabia, rymmer 40 cl och är tillverkad i vitroporslin. Ingår i serien Mainio Sarastus, i retrostil med grafiskt mönster. Passar såväl till vardag som fest och är lätt att kombinera med andra serviser. Alla delar tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.Komplettera koppen med fatet i samma serie.
 • Arabia Mainio mugg, 0,3 liter, talvikki

  Arabia Mainio mugg, 0,3 liter, talvikki
  Muggen Mainio är en trevlig och lätt mugg som passar utmärkt till både varma och kalla drycker. Det behagliga örat passar skönt i handen vilket gör muggen enkel att använda. Önskar du hålla innehållet varmt längre kan du använda tallriken på 15 cm eller fatet på 11,5 cm ur samma serie som lock. Muggen tål både ugn och frys och handdisk rekommenderas. Muggen finns med fyra olika motiv.
 • Arabia - Sunnuntai Kopp 28 cl Gul

  Arabia - Sunnuntai Kopp 28 cl Gul
  Klassisk kaffekopp som passar ihop med Fat 16,5 cm i samma serie.Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder sunnuntai söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.
 • Arabia Mumin mugg Filifjonkan

  Arabia Mumin mugg Filifjonkan
  De fina och färgglada porslinsmuggarna från Arabia berättar sin unika historia om barnens favoritfigurer som gång på gång gör roliga och skojiga saker. Muggen är perfekt för en varm kopp te eller varmsaft. Möt Filifjonkan, som har tre barn, och hon älskar ordning. Muggen tål diskmaskin.
 • Arabia - Artica Kaffekoppar 2 st

  Arabia - Artica Kaffekoppar 2 st
  2 st kaffekoppar ur serien Artica formgivna av Inkeri Leivo för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminhuset - Kaffekoppar Porslin Blå

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminhuset - Kaffekoppar Porslin Blå
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Till denna mugg inhår det ett gulligt tak i papper. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin minimuggar 6 st. Andra Classic

  Arabia Mumin minimuggar 6 st. Andra Classic
  Andra delen i serien av minimuggar består av sex illustrationer från 2001-2005 års klassikermuggar och på dem ses Muminhusets invånare: Stinky, Sniff, Filifjonkan, Hemulen, Mårran samt Tofslan&Vifslan. Hösten 2019 lanserades de första sex klassikermuggarna i miniformat. Minimuggarna är upprepningar i miniatyr av förebilderna klassikermuggarna.
 • Arabia Sunnuntai Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Sunnuntai Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  En mugg från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Mainio Sarastus Kaffekopp 17 cl Vit/Svart

  Arabia - Mainio Sarastus Kaffekopp 17 cl Vit/Svart
  Kopp från Arabia, rymmer 17 cl och är tillverkad i vitroporslin. Ingår i serien Mainio Sarastus, i retrostil med grafiskt mönster. Passar såväl till vardag som fest och är lätt att kombinera med andra serviser. Alla delar tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.Komplettera kaffekoppen med kaffefatet i samma serie.
 • Arabia - SÅLD Brun Rand Kaffekopp med Fat

  Arabia - SÅLD Brun Rand Kaffekopp med Fat
  Kaffekopp med fat ur serien Brun Rand från Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mumin Mugg 30 cl Trogen Sitt Ursprung

  Arabia Mumin Mugg 30 cl Trogen Sitt Ursprung
  Härlig mugg med motiv av Mumin från Arabia.  I den fina serien Trogen sitt ursprung finns även en tekanna, skål, tallrik och en burk.
 • Arabia - Paratiisi Mugg 35 cl

  Arabia - Paratiisi Mugg 35 cl
  Mugg med rejält handtag och härligt mönster, skön att dricka ur. Muggen blir perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat.Paratiisi betyder paradis på finska och det är namnet på denna vackra klassiska porslinsserie från Arabia. Färgglada mönster som föreställer frukter och blommor, designade av finländske formgivaren och keramiken Birger Kaipiainen 1969, lyser upp ditt middagsbord när du dukar med detta porslin.
 • Tuokio Mugg 34 cl kobolt

  Tuokio Mugg 34 cl kobolt
 • Arabia Arctica Kaffekopp 15 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Arctica Kaffekopp 15 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Arctica Kaffekopp 15 cl från Arabia. En slitstark kopp som tål såväl diskmaskin som mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Hjärtat i serien Arctica finns i kombinationen av elegans och funktionalitet, och porslinet kan därför gladeligen användas såväl till vardags som till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Minimuggar 6 st. Första Classic

  Arabia Mumin Minimuggar 6 st. Första Classic
  Här har du ett set med de mest klassiska Muminmuggarna från Arabia. Setet består av 6 muggar: Muminmor röd, Muminmor svart, Snorkfröken gul, Lilla My grön, Sniff blå och Mumintrollet blå. Varje mugg har en kapacitet på 10 ml och tål dessutom att köras i diskmaskin.Setet är perfekt som en gåva, eller till dig själv om du samlar (eller vill börja samla) på Muminmuggar. Tove Slotte har illustrerat Mumintrollen på det avrundade porslinet sedan början av 1990-talet, men inspirationen är tagen ifrån original teckningarna av Tove Jansson. Dessa original muggar såldes mellan 1999 och 2002.
 • Mainio Mugg 0,3L Ruudukko

  Mainio Mugg 0,3L Ruudukko
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Trollkarlen - Kaffekoppar Porslin Röd

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Trollkarlen - Kaffekoppar Porslin Röd
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Ruska Kaffekopp med Fat 7,5 cm

  Arabia - Ruska Kaffekopp med Fat 7,5 cm
  Espressokopp ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mainio Mugg 0,3L Punos

  Mainio Mugg 0,3L Punos
 • Mugg Hattifnattarna 30cl

  Mugg Hattifnattarna 30cl
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mårran - Kaffekoppar Porslin Mörkblå

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mårran - Kaffekoppar Porslin Mörkblå
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mymlans Mamma - Kaffekoppar Porslin Blå

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mymlans Mamma - Kaffekoppar Porslin Blå
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Esteri Mugg 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Vit

  Arabia Esteri Mugg 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggen från Arabia har vacker, elegant design i porslin med handmålat mönster perfekt för både varma och kalla drycker. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Arabia- Elegant, vacker design.- Från serien Esteri.- Handmålat mönster.- Tillverkad av porslin.- Både för varma och kalla drycker.- Muggen säljs i 2-pack.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Koko Mugg 35 cl Orange

  Arabia - Koko Mugg 35 cl Orange
  Trevlig mugg med raka former och ett bekvämt öra att hålla i. Muggen rymmer 35 cl och är tillverkad i vitroporslin. Passar dygnets alla fikastunder.Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • ABC Mumintrollet Mugg 30 cl

  ABC Mumintrollet Mugg 30 cl
 • Arabia Paratiisi Mugg 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi

  Arabia Paratiisi Mugg 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi
  Mugg från Arabia. Den här muggen kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Muggen är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Arctica Kaffegods - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Arctica Kaffegods - Kaffekoppar Porslin Vit
  Arctica Kaffegods från Arabia. En slitstark kopp med fat som tål såväl diskmaskin som mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Hjärtat i serien Arctica finns i kombinationen av elegans och funktionalitet, och porslinet kan därför gladeligen användas såväl till vardags som till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg Mumlans Mamma 30 cl

  Arabia Mumin Mugg Mumlans Mamma 30 cl
  Låt Tove Janssons förtrollade värld flytta in i köket!Mumintrollet och hans vänner fortsätter att fascinera och hänföra både vuxna och barn 70 år efter att de kom till. Allt från bohemen Snusmumriken, det fridfulla Mumintrollet och den energiska Lilla My ryms i Mumindalen, där folk i alla åldrar kan identifiera sig med karaktärerna, mer eller mindre.Det finska företaget Arabia har tagit fram diverse porslinsdelar med Muminmotiv på. Perfekta att samla på för att skapa en historia runt serveringsporslinet.   
 • Arabia Mumin Mugg & Tallrik Snorkfröken - Kaffekoppar Porslin Lila

  Arabia Mumin Mugg & Tallrik Snorkfröken - Kaffekoppar Porslin Lila
  Muminmuggen och tallriken Snorkfröken från Arabia pryds av ett motiv som är hämtat från den klassiska boken "Mumin på Rivieran" från 1955. Boken handlar om när muminfamiljen seglar till Frankrike, och Snorkfröken vinner pengar på casino. För pengarna köper hon en fin bikini. Motiven visar när hon provar sin bikini, och när hon testar ett nytt läppstift. Orignalteckningarna är gjord av Tove Jansson.Mått: Mugg: 30 cl Tallrik: 19 cm Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - Koko Mugg 35 cl Blåbär

  Arabia - Koko Mugg 35 cl Blåbär
  Trevlig mugg med raka former och ett bekvämt öra att hålla i. Muggen rymmer 35 cl och är tillverkad i vitroporslin. Passar dygnets alla fikastunder.Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • Arabia - Muminmugg Kontoret

  Arabia - Muminmugg Kontoret
  Muminmugg med dekoren Kontoret, formgiven av Tove Slotte, tillverkades mellan 1996 - 2002 för Arabia, illustrationerna är hämtade från bland andra Tove och Lars Janssons seriealbum #16 Mumin och medborgarkänslan från 1958. Slitage i dekoren förekommer, Repor och märken.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Mix Set Mugg 30 cl 2-pack

  Arabia - Mix Set Mugg 30 cl 2-pack
  Esteri och Pastoraali är Arabias mest älskade porslinsserier någonsin. Denna presentförpackning innehåller två 30 cl-muggar, en med Esteri-motiv och den andra Pastoraali -motiv. Pastoralimuggarna är dekorerade med en mystisk kvinnofigur bland rabatter och fåglar. Esteri är en grafisk blommig design designad av Tomula 1973 för att fira Arabiens 100-årsjubileum. En mycket fin gåva, till dig själv eller en kär vän.
 • Arabia - Venla Kaffekoppar med Fat 2 st

  Arabia - Venla Kaffekoppar med Fat 2 st
  2 st koppar och fat ur serien Venla från Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Tekoppar med Fat Fennica 5 st

  Arabia - SÅLD Tekoppar med Fat Fennica 5 st
  5 st tekoppar ur serien Fennica formgivna av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Kärlek - Kaffekoppar Porslin Rosa

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Kärlek - Kaffekoppar Porslin Rosa
  Kärlek En rosa muminmugg med motiv på Mumin och Snorkfröken som håller om varandra en vacker sommardag. Den kärleksfulla avbildningen gör muggen perfekt att ge bort i present till någon du tycker väldigt mycket om. Illustrationen är gjord av Tove Slotte och baseras på Tove Janssons originalillustrationer. Muggen är ett samlarobjekt och har nummer 12 i ordningen av Muminmuggar från Arabia. Muggen togs fram år 1996 och är den enda muggen från 90-talet som fortfarande finns kvar i sortimentet. Det gör muggen till ett måste för alla muminfantaster. Om Muminmuggarna De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du inte bara bort ett samlarobjekt, utan även en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia - SÅLD Ruija Koppar med Fat 12 st

  Arabia - SÅLD Ruija Koppar med Fat 12 st
  12 st koppar med fat ur serien Ruija formgivna av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Esteri mugg 30 cl. Syyssato

  Arabia Esteri mugg 30 cl. Syyssato
  Unika muggar från Arabia, som är inspirerade från Finlands 100 år av självständighet 2017. Muggarna är enkla att kombinera med varandra och passar in i varje hem. Muggarna är tillverkade av porslin av högsta kvalitet och alla mönster är unika på sitt egna sätt.
 • Arabia - Muminmugg Mörkrosa

  Arabia - Muminmugg Mörkrosa
  Muminmugg Mörkrosa ur 90-talets seriemuggar (1991-1999).BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mix set mugg 0,3 liter, 5 st.

  Arabia Mix set mugg 0,3 liter, 5 st.
  De fem muggarna i setet från Arabia har alla olika mönster designade av Esteri Tomula. Mönstren heter: Mustakukka(svart blomma), Sinimarja (blått bär), Marketta (Margerit) och Lehvästö med naturtema samt den mer grafiska Pyörre (virvel). Muggarna levereras i en presentförpackning och är därför utmärkta som gåva.
 • Arabia - SÅLD Koppar med fat Pajazzo 5 st

  Arabia - SÅLD Koppar med fat Pajazzo 5 st
  5 st koppar med fat Pajazzo av Kaj Franck och Raija Uosikkinen för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Muminmugg Fred

  Arabia - Muminmugg Fred
  Muminmugg med dekoren Fred (1996-2002). Illustrationerna som Tove Slotte jobbat med är från Tove Janssons serie #04, Den ensliga ön. Slotte använde även en bild från ett vykort som designades av Tove Jansson 1982. .BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia 24h Tuokio Kopp 26 Cl Kobolt - Kaffekoppar Porslin Blå

  Arabia 24h Tuokio Kopp 26 Cl Kobolt - Kaffekoppar Porslin Blå
  Kopp från Arabia. Den här koppen tillhör den populära serien 24h Tuokio som kännetecknas av den tidlösa designen och det ikoniska blåvita mönstret. Mönstret har fått sin inspiration från Arabias 140-åriga historia, och man får en känsla av handmålade penseldrag. Det är den finska duon Helorinne och Kallio som har tolkat Heikko Orvalas 24h-serie. Namnet 24h kommer ifrån att koppen går att använda under dygnets alla timmar.Fatet ingår inte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
ilead