Arabia ugnsformar

Finska märket Arabia har tagit fram dessa fina ugnsformar i serien Uunikokki. Finns i storlekar från 1,5 L upp till 2 L och alla klarar både höga och låga temperaturer. De är tillverkade i så kallat vitroporslin.

Populärt inom Arabia ugnsformar

 • Arabia - Uunikokki Ugnsform 2 L

  Arabia - Uunikokki Ugnsform 2 L
  En vinklad ugnsform som är perfekt för att laga ugnsbakade grönsaker och bröd. Med sin generösa storlek blir bjudningen en succé! Lika funktionell som dekorativ, och gör sig utmärkt att även använda för servering. Uunikokki är en tidlös, klassisk serie med ugnsformar för dig som älskar att laga mat. Formen har en veckad utsida som säkerställer en jämn värmefördelning och är lämplig för höga temperaturer. Nostalgisk design som ger mervärde såväl som minnen till matstunder. Designad av Tapio Yli-Viikari.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform Rund 2 L

  Arabia Uunikokki Ugnsform Rund 2 L
  En mycket tålig och vacker ugnsform som klarar höga temperaturer och diskmaskin. De behändiga ugnsformarna, portionsformarna och pajformarna från Arabia är väldigt smidiga att förbereda diverse goda måltider eller efterrätter med.  Design: Tapio Yli-ViikeriMaterial: Vitroporslin Tempratur: Upp till 250 grader
 • Arabia - Uunikokki Ugnsform 2,5 L

  Arabia - Uunikokki Ugnsform 2,5 L
  En ugnsform i en generös storlek med en något inåtböjd form som gör den enkel att hantera. Perfekt för att laga och servera lasagne. Uunikokki är en tidlös, klassisk serie med ugnsformar för dig som älskar att laga mat. Formen har en veckad utsida som säkerställer en jämn värmefördelning och är lämplig för höga temperaturer. Nostalgisk design som ger mervärde såväl som minnen till matstunder. Designad av Tapio Yli-Viikari.
 • Arabia - Uunikokki Ugnsform rund 2 L Vit

  Arabia - Uunikokki Ugnsform rund 2 L Vit
  Tillaga din lasagne eller gratäng i denna fina runda gratängform från Arabia.Tapio Yli-Viikari är konstnären bakom Arabia-serien Uunikokki. Han jobbade på Arabia mellan 1977 till 1987 som produktdesigner, designchef och art director. Uunikkki är ett utmärkt val för alla som gillar att tillbringa tid i köket. Porslinets ytterväggar är veckade vilket ökar värmeytan och säkerställer en jämnare och bättre värmeinträngning. Serien är tillverkad av vitroporslin av hög kvalitet, vilket är lämpligt för temperaturer ända upp till 250 ºC. Uunikokki är även fin till dukningen eftersom serien är mycket dekorativ.

Fler tips på Arabia ugnsformar

 • Arabia - Mainio Sarastus Ugnsform 2,5 l Vit

  Arabia - Mainio Sarastus Ugnsform 2,5 l Vit
  Ugnsformen från Arabia och serien Mainio Sarastus är perfekt för grytor, bakning eller uppvärmning. Den fungerar också som serveringsfat. Alla delar i serien kan användas från ugnen till frysen. Arabia har i över 140 år varit en föregångare inom finsk design samt ett anrikt varumärke. Sedan 1873 har Arabias mönster präglat hem runt om i världen med skönhet, kvalité och funktionalitet. Arabias nyckelkompetenser är långsiktiga, tidlösa produktioner som skiljer sig från konkurrensen.
 • Arabia Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 L - Ugnsformar Porslin Vit

  Arabia Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 L - Ugnsformar Porslin Vit
  Ugnsformen från Arabia har ett grafiskt mönster med en trendig, svart färg. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för vardagsbruk. Välj mellan olika storlekar. Kan även användas som en serveringsskål. Om ugnsformen från Arabia- Iögonfallande, grafiskt mönster.- Gjord av porslin.- Ugnsformen finns i 2 olika storlekar.- Från serien Mainio. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia - Ruska Karott med lock

  Arabia - Ruska Karott med lock
  Karott med lock ur serien Ruska av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mainio ugnsform, 2,5 liter, sarastus

  Arabia Mainio ugnsform, 2,5 liter, sarastus
  Stor ugnsform från Arabia, utmärkt för tillagning men även som vackert serveringsfat. Ugnsformen ingår i serien Mainio Sarastus, en multifunktionell servis som kommer väl till pass i både stora och små hem. Alla seriens delar kan användas både i ugn och frys, mikras och diskas i diskmaskin. Formen är tillverkad av vitroporslin och rymmer 2,5 liter.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform 200 Cl - Ugnsformar Keramik Plommon

  Arabia Uunikokki Ugnsform 200 Cl - Ugnsformar Keramik Plommon
  Ugnsformen från Arabia har en praktisk stil i vitroporslin med en plommonfärgad yta i begränsad upplaga. Den har ett högkvalitativt, hållbart material med enkla former och en räfflad yta. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Tapio Yli-Viikeri. Om ugnsformen från Arabia- Uunikokki uppskattas för den unika designen.- Uunikokki är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 236 mm.- Höjd: 77 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 200.0 cl. Skötselråd för ugnsformen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia - Mainio Sarastus Ugnsvante 15x32 cm Beige

  Arabia - Mainio Sarastus Ugnsvante 15x32 cm Beige
  Mönstrade ugnsvanten från Arabia och serien Mainio Sarastus håller händerna skyddade när du tar varma rätter från ugnen eller spisen. Mainio Sarastus textilier är ett funktionellt och hållbart tillskott till alla kök. Arabia har i över 140 år varit en föregångare inom finsk design samt ett anrikt varumärke. Sedan 1873 har Arabias mönster präglat hem runt om i världen med skönhet, kvalité och funktionalitet. Arabias nyckelkompetenser är långsiktiga, tidlösa produktioner som skiljer sig från konkurrensen.
 • Arabia - Uunikokki Ugnsform rund 1,5 L Vit

  Arabia - Uunikokki Ugnsform rund 1,5 L Vit
  Tillaga din lasagne eller gratäng i denna fina runda gratängform från Arabia.Tapio Yli-Viikari är konstnären bakom Arabia-serien Uunikokki. Han jobbade på Arabia mellan 1977 till 1987 som produktdesigner, designchef och art director. Uunikkki är ett utmärkt val för alla som gillar att tillbringa tid i köket. Porslinets ytterväggar är veckade vilket ökar värmeytan och säkerställer en jämnare och bättre värmeinträngning. Serien är tillverkad av vitroporslin av hög kvalitet, vilket är lämpligt för temperaturer ända upp till 250 ºC. Uunikokki är även fin till dukningen eftersom serien är mycket dekorativ.
 • Arabia - Uunikokki Portionsform 50 cl Vit

  Arabia - Uunikokki Portionsform 50 cl Vit
  Uunikokki är en tidlös, klassisk serie med ugnsformar för dig som älskar att laga mat. Formen har en veckad utsida som säkerställer en jämn värmefördelning och är lämplig för höga temperaturer. Nostalgisk design som ger mervärde såväl som minnen till matstunder. Designad av Tapio Yli-Viikari.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform 250 Cl - Ugnsformar Keramik Midnattsblå

  Arabia Uunikokki Ugnsform 250 Cl - Ugnsformar Keramik Midnattsblå
  Ugnsformen från Arabia har en praktisk stil i vitroporslin med en midnattsblå färg i begränsad upplaga. Den har ett högkvalitativt, hållbart material med enkla former och en räfflad yta. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Tapio Yli-Viikeri. Om ugnsformen från Arabia- Uunikokki uppskattas för den unika designen.- Uunikokki är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 231 mm.- Höjd: 78 mm.- Längd: 317 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 250.0 cl. Skötselråd för ugnsformen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia - Ruska Karott 20 cm

  Arabia - Ruska Karott 20 cm
  Karott med lock ur serien Ruska av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 L - Ugnsformar Porslin Vit - 1061174

  Arabia Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 L - Ugnsformar Porslin Vit - 1061174
  Mainio Sarastus ugnsform från Arabia med en trendig design med ett grafiskt mönster. Den har ett slitstarkt material för vardaglig användning. Tillgänglig i olika storlekar. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Kan även användas som en serveringsskål. Bra att veta om Mainio Sarastus ugnsform - Iögonfallande, grafiskt mönster.- Gjord av porslin.- Ugnsformen finns i 2 olika storlekar.- Ingår i serien Mainio. Hur bör du ta hand om ugnsformen?- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Vi har valt ut Vit Ugnsformar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia - Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 l Vit

  Arabia - Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 l Vit
  Mindre ugnsformen från Arabia och serien Mainio Sarastus är perfekt för grytor, bakning eller uppvärmning. Den fungerar också som serveringsfat. Alla delar i serien kan användas från ugnen till frysen. Arabia har i över 140 år varit en föregångare inom finsk design samt ett anrikt varumärke. Sedan 1873 har Arabias mönster präglat hem runt om i världen med skönhet, kvalité och funktionalitet. Arabias nyckelkompetenser är långsiktiga, tidlösa produktioner som skiljer sig från konkurrensen.
 • Arabia - Uunikokki Ugnsform Rund 2 L Plommon

  Arabia - Uunikokki Ugnsform Rund 2 L Plommon
  Tillaga din lasagne eller gratäng i denna fina runda gratängform från Arabia.Tapio Yli-Viikari är konstnären bakom Arabia-serien Uunikokki. Han jobbade på Arabia mellan 1977 till 1987 som produktdesigner, designchef och art director. Uunikkki är ett utmärkt val för alla som gillar att tillbringa tid i köket. Porslinets ytterväggar är veckade vilket ökar värmeytan och säkerställer en jämnare och bättre värmeinträngning. Serien är tillverkad av vitroporslin av hög kvalitet, vilket är lämpligt för temperaturer ända upp till 250 ºC. Uunikokki är även fin till dukningen eftersom serien är mycket dekorativ.
 • Arabia Mainio ugnsform, 0,7 liter, sarastus

  Arabia Mainio ugnsform, 0,7 liter, sarastus
  Mindre ugnsform från Arabia, utmärkt för grytor, bakning eller uppvärmning eller som vackert serveringsfat. Formen ingår i serien Mainio Sarastus, en multifunktionell servis med många användningsområden i både små och stora hem. Samtliga delar i serien tål både ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Ugnsformen är tillverkad av vitroporslin och rymmer 0,7 liter.
 • Arabia - Ruska Karott 23 cm

  Arabia - Ruska Karott 23 cm
  Karott ur serien Ruska av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform 200 Cl Plommon - Ugnsformar Keramik Plommon - 1056091

  Arabia Uunikokki Ugnsform 200 Cl Plommon - Ugnsformar Keramik Plommon - 1056091
  Uunikokki ugnsform i vitroporslin från Arabia med en funktionell design med en räfflad yta perfekt för middagsbjudningar. Tillverkad i Thailand. Design av Tapio Yli-Viikeri. Bra att veta om Uunikokki ugnsform - Uunikokki uppskattas för den unika designen.- Uunikokki är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 236 mm.- Höjd: 77 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 200.0 cl. Hur bör du ta hand om ugnsformen?- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Plommon Ugnsformar i Keramik från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia - Ruska Karott 13,5 cm

  Arabia - Ruska Karott 13,5 cm
  Karott ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Ruska Ugnsform med Lock och Bambuställning

  Arabia - SÅLD Ruska Ugnsform med Lock och Bambuställning
  Ugnsform med lock och bambuställning ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Uunikokki rund ugnsform, 2 liter, plommon

  Arabia Uunikokki rund ugnsform, 2 liter, plommon
  Rund ugnsform i serien Uunikokki från Arabia. Uunikokki-serien är formgiven av Tapio Yli-Viikeri och har en stilren design med enkel form. Den här plommonlila varianten finns enbart i en begränsad upplaga, så att du kan skapa en servis som är unik för ditt kök. Perfekt både för att tillaga rätter i ugnen, men även att använda som vackert serveringsfat. Formen rymmer 2 liter och är tillverkad av vitroporslin. Tål diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin.
 • Arabia Uunikokki ugnsform, 2,5 liter, midnattsblå

  Arabia Uunikokki ugnsform, 2,5 liter, midnattsblå
  Praktisk ugnsform i serien Uunikokki från Arabia. Serien är designad av Tapio Yli-Viikeri och har en klassisk design med stilren form. Den vackra midnattsblå färgen kommer i en begränsad upplaga, så att du kan skapa en servis som är unik. Perfekt för att tillaga rätter i ugnen men också som vackert serveringsfat. Formen rymmer 2,5 liter och är tillverkad av vitroporslin. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Arabia - Karotter Ruska 2 st

  Arabia - Karotter Ruska 2 st
  2 st karotter ur serien Ruska formgivna av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform 250 Cl Midnattsblå - Ugnsformar Keramik Midnattsblå - 1056090

  Arabia Uunikokki Ugnsform 250 Cl Midnattsblå - Ugnsformar Keramik Midnattsblå - 1056090
  Uunikokki ugnsform från Arabia med en funktionell design i vitroporslin med en midnattsblå färg i begränsad upplaga. Hållbar och tillverkad av vitroporslin. Tillverkad i Thailand. Design av Tapio Yli-Viikeri. Bra att veta om Uunikokki ugnsform - Uunikokki uppskattas för den unika designen.- Uunikokki är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 231 mm.- Höjd: 78 mm.- Längd: 317 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 250.0 cl. Hur bör du ta hand om ugnsformen?- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Midnattsblå Ugnsformar i Keramik från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia - Uunikokki Portionsform 20 cl Vit

  Arabia - Uunikokki Portionsform 20 cl Vit
  Stilren portionsform från Arabia och serien Uunikokki. Passar utmärkt för tillagning av sufflé eller crème brûlée, men även till servering av förslagsvis nötter och oliver. I adventstid perfekt till russin och mandlar när du serverar glöggen.Tapio Yli-Viikari är konstnären bakom Arabia-serien Uunikokki. Han jobbade på Arabia mellan 1977 till 1987 som produktdesigner, designchef och art director. Uunikkki är ett utmärkt val för alla som gillar att tillbringa tid i köket. Porslinets ytterväggar är veckade vilket ökar värmeytan och säkerställer en jämnare och bättre värmeinträngning. Serien är tillverkad av vitroporslin av hög kvalitet, vilket är lämpligt för temperaturer ända upp till 250 ºC. Uunikokki är även fin till dukningen eftersom serien är mycket dekorativ.
 • Arabia - Uunikokki Ugnsform 2,5 L Midnattsblå

  Arabia - Uunikokki Ugnsform 2,5 L Midnattsblå
  En ugnsform i en generös storlek med en något inåtböjd form som gör den enkel att hantera. Perfekt för att laga och servera lasagne. Uunikokki är en tidlös, klassisk serie med ugnsformar för dig som älskar att laga mat. Formen har en veckad utsida som säkerställer en jämn värmefördelning och är lämplig för höga temperaturer. Nostalgisk design som ger mervärde såväl som minnen till matstunder. Designad av Tapio Yli-Viikari.
ilead