Arabia äggkoppar

Populärt inom Arabia äggkoppar

 • Arabia - Ruska Äggkopp

  Arabia - Ruska Äggkopp
  Äggkopp ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Pastoraali äggkopp, 4 cl, 2-pack

  Arabia Pastoraali äggkopp, 4 cl, 2-pack
  Set om två äggkoppar i serien Pastoraali, ett av Arabias mest uppskattade mönster. Mönstret är designat av Esteri Tomula, som utgått från en nostalgisk känsla för att skapa det detaljrika mönstret som berättar en förtrollande kärlekshistoria. Ihop med servisens moderna former skapas en balans, som ger serien ett unikt uttryck på bordet. Perfekt för härliga frukostar ihop med vänner och familj, både till vardags och till helgen. Äggkopparna är tillverkade vitroporslin och rymmer 4 centiliter vardera. Tål maskindisk.
 • Huvila Äggkopp 4cl 2-pack Vit/Röd

  Huvila Äggkopp 4cl 2-pack Vit/Röd
 • Arabia Pastoraali Äggkopp 2-pack 4 Cl - Äggkoppar Porslin Vit

  Arabia Pastoraali Äggkopp 2-pack 4 Cl - Äggkoppar Porslin Vit
  Äggkoppen från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med djupblå inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om äggkoppen från Arabia- Gjord av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här äggkoppen är en del av Arabias kollektion Pastoraali. Skötselråd för äggkoppen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Äggkoppar och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.

Fler tips på Arabia äggkoppar

 • Arabia Huvila äggkopp, 4 cl, 2-pack

  Arabia Huvila äggkopp, 4 cl, 2-pack
  Set om två äggkoppar i serien Huvila från Arabia, designad av Heini Riitahuhta. I processen med att ta fram det vackra vildrosmönstret har hon inspirerats av sin mormors hem och den varma atmosfär som hon upplevt där. I serien Huvila finns bland annat även fat och skålar, kannor och vaser.Äggkopparna är tillverkade av vitroporslin och rymmer 4 centiliter. Det grafiska blommönstret ger dem en touch av gamla Finland, vilket ihop med den moderna formen ger dem ett unikt uttryck på frukostbordet. Perfekt för att ge lite extra stil till frukosten med familjen, både till vardags och till helgen.
 • Arabia - Huvila Äggkopp 4 cl 2-pack Rosa/vit

  Arabia - Huvila Äggkopp 4 cl 2-pack Rosa/vit
  Äggkopp 2-pack från Arabia gör frukosten till en härlig stund. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Arabia - Pastoraali Äggkopp 4 cl 2-pack Blå/vit

  Arabia - Pastoraali Äggkopp 4 cl 2-pack Blå/vit
  Äggkopp 2-pack från Arabia gör frukosten till en härlig stund. Komplettera gärna med andra delar från Arabia. Mönstret på den nostalgiska Pastoraali-servisen är en förtrollande kärlekshistoria. Designern Esteri Tomulas delikata mönster är fullt av detaljer. Föremålens moderna former tillsammans med mönstret gör att Pastoraali sticker ut i dukningen.
ilead