Arabia tallrikar

Finska tallrikarna i porslin från Arabia håller hög kvalité och finns att köpa i många olika serier. Några av våra favoriter av tallrikar och som är mycket populära är de ur serierna:

Tallrikar och fat från Arabias serier av porslin

Vi kollar dagligen utbudet hos flera återförsäljare till Arabia. Nedan listar vi tallrikar och stora porslinsfat som du kan köpa idag. Klicka på tallriksbilden för att komma direkt till återförsäljarens produktsida där du ser lagerstatus med mera.

Populärt inom Arabia tallrikar

 • Arabia - Arctica Tallrik flat 17 cm

  Arabia - Arctica Tallrik flat 17 cm
  Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • 24h Tallrik 26 cm vit

  24h Tallrik 26 cm vit
 • Arabia - Mumin Tallrik Trogen Sitt Ursprung

  Arabia - Mumin Tallrik Trogen Sitt Ursprung
  Det senaste muminmotivet, Trogen sitt ursprung, visar en ny sida fylld av känslor från Tove Janssons resa i sitt eget känsloliv. Serien tar sin inspiration från Toves sista muminbok, Sent i november, som hon skrev strax efter att hon förlorat sin mamma. Muminpappan tar sin familj och flyttar till en fyr där de startar ett nytt liv. Det nya livet för Muminfamiljen är hårt och slitsamt och utmanar dem att reflektera över vilka de egentligen är. Trogen sitt ursprung är egentligen två historier som flätas samman, Pappan och havet och Sent i november och den melankoliska historien speglar den sorg och längtan Tove kände efter sin mor som gått bort.Serien består av en mugg, en tallrik, en skål, en burk och en tekanna.
 • Arabia - Arctica Tallrik djup 21 cm

  Arabia - Arctica Tallrik djup 21 cm
  Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.

Fler tips på Arabia tallrikar

 • 24 Hour tallrik, platt 26 cm vit

  24 Hour tallrik, platt 26 cm vit
 • Pastoraali Assiett 10,5 cm Vit/Blå

  Pastoraali Assiett 10,5 cm Vit/Blå
 • Arabia - SÅLD Fennica Assietter 12 st

  Arabia - SÅLD Fennica Assietter 12 st
  12 st Fennica assietter av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Paradise Tallerken 26cm

  Arabia Paradise Tallerken 26cm
 • Arabia Koko Tallrik Djup - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Arabia Koko Tallrik Djup - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Koko Tallrik Djup från Arabia. Konceptet kring serien Koko har alltid varit färgspel. Porslinet erbjuder friheten att kombinera attraktiva färger och moderna former. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Mumin Tallrik Misan

  Arabia - Mumin Tallrik Misan
  Våren 2020 kompletteras Muminservisen med en härligt pastellfärgad gul tallrik med den till en början lite buttra Misan.Berättelsen om Muminmammas hembiträde Misan publicerades som en tecknad serie under namnet ”Låtsaslek” år 1956. I den tecknade serien söker Misan platsen som hembiträde hos Muminfamiljen och med sig har hon hunden Ynk.Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål tallriken diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Arabia Sunnuntai Tallrik 21 cm

  Arabia Sunnuntai Tallrik 21 cm
  Arabias klassiska Paratiisi-serie kan i år fira 50 årsjubileum. Designklassikern skapades av Birger Kaipiainen för Arabia. För att fira detta sätts en annan av Kaipiainens designikoner i produktion: Sunnuntai - en serie så solrik som varje söndag bör vara. Denna charmerande tallrik är endast en del av serien. Sunnuntai betyder söndag på finska och är en serie som designades 1971. Mönstret har ett positivt uttryck som berättar om sin tid. Den vackra solgula färgen på servisen sprider glädje och söndagsstämning varje dag. Tallriken kan gås i flera storlekar.
 • Arabia Arctica Asjett 17cm

  Arabia Arctica Asjett 17cm
  .
 • Arabia - Ruska Djupa Tallrik 17,5 cm

  Arabia - Ruska Djupa Tallrik 17,5 cm
  Djup tallrik ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mumintrollen Tallriksset Teckning & Jul, 19 cm

  Arabia Mumintrollen Tallriksset Teckning & Jul, 19 cm
  Tallrikarna Teckning och Jul från Arabias Muminserie är två riktiga samlarobjekt. Motivet på Teckning-tallriken föreställer Muminmamman som överraskas av att familjen ritat på väggarna och motivet på Jul-tallriken illustrerar muminfamiljen som för första gången får höra talas om julen. Tallrikarna har en diameter på 19 cm och passar både till stora som små.
 • Arabia - Mumin Tallrikset Teckning & Jul

  Arabia - Mumin Tallrikset Teckning & Jul
  De härliga samlartallrikarna Teckning och Jul kompletterar muggarna med samma motiv som utkom redan 1996 och 2004.Tallriken Teckning, där Muminmamman överraskar Mymlans barn när de, Mumintrollet och Muminpappan ritar på väggarna.På tallriken Jul illustreras när Muminfamiljen för första gången hör talas om julen och tror att julen är en farlig varelse.
 • Arabia - Kaira Assietter 12 st

  Arabia - Kaira Assietter 12 st
  12 st assietter ur serien Kaira från Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Koko Vit tallrik 17cm

  Arabia Koko Vit tallrik 17cm
 • Arabia - Ruska Djup tallrik

  Arabia - Ruska Djup tallrik
  Djup tallrik ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Sunnuntai Tallrik djup 17 cm Gul

  Arabia - Sunnuntai Tallrik djup 17 cm Gul
  Djup tallrik eller skål, perfekt till frukostflingorna eller desserten.Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder sunnuntai söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.
 • Arabia Esteri serveringsfat

  Arabia Esteri serveringsfat
  Detta serveringsfat från Arabia skapar en extraordinär dukning och ett unikt utseende. Designen är inspirerad från 1970-talet och har ett vackert blomstermönster. Fatet är tillverkat av porslin och tål även diskmaskin. I samma serie finns både muggar, skålar, tallrikar och serveringsbricka.
 • Arabia 24h Tallrik 20 Cm - Assietter Porslin Vit

  Arabia 24h Tallrik 20 Cm - Assietter Porslin Vit
  24h Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Assiett 16,5 Cm - Assietter Multi

  Arabia Paratiisi Assiett 16,5 Cm - Assietter Multi
  Assiett från Arabia. Den här assietten kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Assietten är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Tallrik 20 cm Kobolt

  Arabia Tuokio Tallrik 20 cm Kobolt
  En tallrik från servisen Tuokio tillverkad av Arabia. Tallriken har en diameter på 20 cm och kan diskas i diskmaskin.En otroligt vacker servis från Arabia. Tuokio betyder ”för stunden” på finska, vilket denna service får dig att uppskatta, stunder tillsammans! Designen har en stark och karaktäristisk form. Duka med stil och glädje! Design: Heikki Orvola Material:  Vitroporslin Temperatur: Upp till 250 grader
 • Arabia Pastoraali Assiett 10,5 Cm - Assietter Porslin Vit

  Arabia Pastoraali Assiett 10,5 Cm - Assietter Porslin Vit
  Assietten från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med djupblå inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om assietten från Arabia- Gjord av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här assietten är en del av Arabias kollektion Pastoraali. Skötselråd för assietten- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Tallrik 19 Cm Abc Snusmumriken - Assietter Porslin Mix

  Arabia x Röda Korset Mumin Tallrik 19 Cm Abc Snusmumriken - Assietter Porslin Mix
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om tallriken från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Klassisk design.- Högkvalitativt material.- Gjord av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Flora 6 st Mattallrikar

  Arabia - Flora 6 st Mattallrikar
  6 stycken mattallrikar ur serien Flora producerad av Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • 24 Hour tallrik, platt 20 cm vit

  24 Hour tallrik, platt 20 cm vit
 • Arabia - Mainio Sarastus Tallrik 19 cm Vit/Svart

  Arabia - Mainio Sarastus Tallrik 19 cm Vit/Svart
  Tallrik på 19 cm från finska Arabia och deras serie Mainio Sarastus. Det grafiska mönstret runt kanten ger den ett distinkt utseende.Arabia Mainio Sarastus är en stapelbar serie i retrostil, snygg till både vardag som fest och för både små och stora hem. Mainio Sarastus kan användas för servering, tillagning och förvaring av mat och serien tål både ugn och frys. Det mångsidiga servissetet innehåller en rad keramiska tallrikar, koppar och skålar i olika storlekar. Alla bitar i servisserien kan staplas ovanpå varandra: tallrikarna fungerar som fantastiska lock och skålarna och kopparna kan användas som förvaringsbehållare. Delarna är också lätta att stapla i varandra för att effektivt utnyttja små utrymmen.Mainio Sarastus är designad av Arabias interna designteam. Huvuddesignern är Irina Viippola, designchef för Arabia.
 • Mumin tallrik 19 cm Stinky i farten

  Mumin tallrik 19 cm Stinky i farten
 • Arabia Arctica Tallrik Flat 20 Cm - Assietter Porslin Vit

  Arabia Arctica Tallrik Flat 20 Cm - Assietter Porslin Vit
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken tillhör den vackra porslinsserien Arctica som har formgivits av Inkeri Leivo. Det är en smakfull klassiker som passar till alla tillfällen eftersom den rena vita designen inte tar fokus från måltiden som serveras. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Esteri tallrik 19 cm.

  Arabia Esteri tallrik 19 cm.
  Elegant tallrik från Arabia som är den del av Esteri-serien. Den klassiska serien är gjord av porslin som har ett unikt mönster kombinerat med en tidlös form. Designen är inspirerad av 1970-talet, och tallrikarnas små kanter ger plats för maten. Genom att duka bordet med tallrikar, koppar och skålar ur Esteri-serien kan du enkelt lyfta dukningen och ge bordet ett retro utseende. Det dekorativa mönstret är färgglatt och har en modig design som sticker ut. Tallriken tål diskmaskin.
 • Arabia Esteri tallrik 19 cm.

  Arabia Esteri tallrik 19 cm.
  Elegant tallrik från Arabia som är den del av Esteri-serien. Den klassiska serien är gjord av porslin som har ett unikt mönster kombinerat med en tidlös form. Designen är inspirerad av 1970-talet, och tallrikarnas små kanter ger plats för maten. Genom att duka bordet med tallrikar, koppar och skålar ur Esteri-serien kan du enkelt lyfta dukningen och ge bordet ett retro utseende. Det dekorativa mönstret är färgglatt och har en modig design som sticker ut. Tallriken tål diskmaskin.
 • Arabia Koko White Plate Deep 24cm

  Arabia Koko White Plate Deep 24cm
 • 24 h Tallrik 20 cm Piennar

  24 h Tallrik 20 cm Piennar
 • Arabia Arctica tallrik djup 21cm

  Arabia Arctica tallrik djup 21cm
  .
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Stinky i Farten - Assietter Porslin Brun

  Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Stinky i Farten - Assietter Porslin Brun
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Stinky i farten Stinky är skurken i Mumindalen, men en mycket charmfull sådan. Det springer omkring en lekfull hund i Mumindalen som har stulit Muminmammans väska. Stinky får tag i hundens svans och hunden släpper taget om väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Stinky i farten. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Lumi Plate Deep 21cm

  Arabia Lumi Plate Deep 21cm
 • Mumin tallrik 19 cm Ninni puder

  Mumin tallrik 19 cm Ninni puder
 • Arabia - Paratiisi Tallrik 21 cm

  Arabia - Paratiisi Tallrik 21 cm
  Tallrik Paratiisi designad av Birger Kaipiainen för Arabia, är en folkkär klassiker. Mönstret som är både färgglatt och djärvt sägs spegla formgivarens personlighet, färgkombinationerna och de klara färgerna vittnar om hans stora talang inom färg och form. Att duka men Paratiisi förhöjer vilken middag som helst, även om du bara använder dig av enstaka delar ut servisen.
 • Arabia - Arabia Ruska Mattallrik

  Arabia - Arabia Ruska Mattallrik
  Mattallrik ur serien Ruska av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • 24h Tallrik 26 cm vit

  24h Tallrik 26 cm vit
 • Arabia - Mainio Sarastus Tallrik 15 cm Vit/Svart

  Arabia - Mainio Sarastus Tallrik 15 cm Vit/Svart
  Tallrik på 15 cm från finska Arabia och deras serie Mainio Sarastus. Det grafiska mönstret runt kanten ger den ett distinkt utseende.Arabia Mainio Sarastus är en stapelbar serie i retrostil, snygg till både vardag som fest och för både små och stora hem. Mainio Sarastus kan användas för servering, tillagning och förvaring av mat och serien tål både ugn och frys. Det mångsidiga servissetet innehåller en rad keramiska tallrikar, koppar och skålar i olika storlekar. Alla bitar i servisserien kan staplas ovanpå varandra: tallrikarna fungerar som fantastiska lock och skålarna och kopparna kan användas som förvaringsbehållare. Delarna är också lätta att stapla i varandra för att effektivt utnyttja små utrymmen.Mainio Sarastus är designad av Arabias interna designteam. Huvuddesignern är Irina Viippola, designchef för Arabia.
 • Arabia - Mumin Tallrik Tofslan och Vifslan Röd Rubin

  Arabia - Mumin Tallrik Tofslan och Vifslan Röd Rubin
  Motivet på denna skål illustrerar Tofslan & Vifslan som är två små karaktärer som gömmer den stora Kungsrubinen i sin resväska. De flyr till Mumindalen för att föra den dyrbara röda rubinen i säkerhet och blir mottagna av Muminmamman med öppna armar. Tove Slotte-Elevant har designat denna tallrik enligt original teckningar. Kombinera gärna med muggen och skålen i samma motiv.
 • Arabia Mumin Tallrikar 19 Cm 2-pack Kontor & Vinternatt - Assietter Porslin Vit

  Arabia Mumin Tallrikar 19 Cm 2-pack Kontor & Vinternatt - Assietter Porslin Vit
  Tallrikarna från Arabia har en klassisk, lekfull stil i porslin perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. De har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Om tallrikarna från Arabia- Populärt samlarobjekt.- Gjorda av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallrikarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Huvila tallrik 24 cm

  Huvila tallrik 24 cm
 • Mumin tallrik 19 cm Ninni puder

  Mumin tallrik 19 cm Ninni puder
 • Arabia - Mumintallrik ABC Snusmumriken 19 cm

  Arabia - Mumintallrik ABC Snusmumriken 19 cm
  Denna Mumintallrik ABC Snusmumriken är ett samarbete mellan Röda Korset och Arabia ! Den exklusiva mumintallriken i Mooments of Kindness-kollektionen släpptes på den officiella Mumindagen 2022. Precis som övriga muminprodukter och muminmuggar från Arabia har den ett unikt mumimmotiv baserat på Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet. Muminservisen Mooments of Kindness från Arabia är baserad på illustrationer som Tove Jansson skapade 1963 till en broschyr och skolkalender för det finska Röda Korset. Och när Arabia tar upp dessa illustrationer igen är det självklart att Röda Korset även idag har en del i kollektionen. För varje såld ABC produkt i Sverige så sker en donation på 10 kronor till Röda Korsets svenska avdelning för att bidra till lokalt humanitärt arbete och för att främja kraften av godhet - Mooments of Kindness.Arabia x Röda Korset Mumintallrik ABC Snusmumriken 19 cm har ett motiv som föreställer Snusmumriken sittandes vid en eld tillsammans med vänner illustrerad av Tove Jansson i hennes karaktäristiska stil.Denna exklusiva mumintallrik ABC Snusmumriken finns att köpa i ett begränsat antal under en begränsad tid precis som övriga produkter i Arabia x Röda Korset samarbetet Mooments of Kindness-servisen och säljs till och med årsskiftet 2023 eller så länge lagret räcker.Arabia x Röda Korset kollektionen Mooments of Kindness innehåller förutom denna mumintallrik även en Muminskål ABC Snusmumriken 15 cm och två muminmuggar, muminmugg ABC Mumintrollet och muminmugg ABC Snusmumriken 30 cl som även säljs tillsammans i ett underbart muminmuggs-set. Givetvis går då 20 kronor till Röda Korset då det är två produkter i setet som var och en genererar 10 kronor i bidrag till Röda Korset från försäljningen. Alla dessa muminprodukter i matchande ABC mönster finns att köpa på Cervera.Så passa på att köpa denna produkt nu för den kan likt många andra mumintallrikar och muminmuggar bli ett samlarobjekt i framtiden!Arabia x Röda Korset Mumintallrik ABC Snusmumriken 19 cm är precis som övriga produkter i Arabias Muminserie tillverkad i tåligt porslin som tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C. Tallriken är 19 cm i diameter.
 • Arabia Paradise Tallerken 21cm

  Arabia Paradise Tallerken 21cm
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Hemulen - Assietter Porslin Gul

  Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Hemulen - Assietter Porslin Gul
  Tallriken från Arabia har en härlig, gul färg med ett charmigt Muminmotiv som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin perfekt för vardagsbruk. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Hemulen är en dedikerad botanist och samlar alla plantor han kan. På väg till Hattifnattarnas ö hittar han ett par otroligt sällsynta växter. Den gula muggen är ett färgglatt tillskott till vår klassiska Mumin-kollektion. Om tallriken från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Charmigt Muminmotiv.- Finns även som en mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Illustration: Tove Jansson. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Pastoraali Tallrik 19 cm

  Arabia - Pastoraali Tallrik 19 cm
  Fin tallrik från Arabia och serien Pastoraali, den mäter 19 cm i diameter och passar bra till frukosten och andra mindre rätter. Pastoraali betyder pastoral vilket är ett begrepp framför allt inom litteraturen, konsten och musiken och betecknar något idylliskt, något som präglas av (lantlig) enkelhet och fridfullhet.Arabias serie Pastoraali designades 1965 av Esteri Tomula. I det organiska mönstret syns mänskliga karaktärer bland blommor, löv och fåglar i sällskap av en djup nyans av blått. Detta är en nylansering av serien och en av Arabias mest populära.Tillverkat av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys.
 • Arabia - Koko Tallrik oval 18x26 cm Vit

  Arabia - Koko Tallrik oval 18x26 cm Vit
  Snygg oval tallrik med ett stilrent uttryck som låter matens färger framträda. Tallriken mäter 26 cm på längden och tål både mikrovågsugn och maskindisk.Arabia-kollegorna Kati Tuominen-Niittylä och Kristina Riska har designat serien Koko. Koko-kollektionen kännetecknas av moderna linjer och en vacker enkelhet som ger en glad atmosfär på ditt bord. Passar fint tillsammans med delar från Arabias andra serier. Mixa och matcha efter årstid, stil och smak.
 • Arabia Mainio Sarastus Djup Tallrik 23 Cm - Assietter Stengods Grå

  Arabia Mainio Sarastus Djup Tallrik 23 Cm - Assietter Stengods Grå
  Djupa tallriken från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som mugg.- Använd den för att servera exempelvis sallad eller snacks, eller vid ugnsstekning.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för djupa tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pastoraali Assiett 10,5 cm Vit/Blå

  Pastoraali Assiett 10,5 cm Vit/Blå
 • Arabia - Ruska Uppläggningsfat

  Arabia - Ruska Uppläggningsfat
  Uppläggningsfat ur serien Arabia formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - 24h Tallrik djup 22 cm Vit

  Arabia - 24h Tallrik djup 22 cm Vit
  Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • Arabia - Mainio Sarastus Tallrik Djup 23 cm Vit/Svart

  Arabia - Mainio Sarastus Tallrik Djup 23 cm Vit/Svart
  Djup tallrik från Arabia och serien Mainio Sarastus, Skålen har en diameter på 23 cm och är dekorerad med ett grafiskt svartvitt mönster. Skålen med sitt fina mönster blir ett vackert inslag till dukningen och passar utmärkt till pasta, nudlar eller soppa. Passar såväl till vardag som fest och är lätt att kombinera med andra serviser. Alla delar tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.
 • Mumin tallrik 19 cm Snorkfröken lila

  Mumin tallrik 19 cm Snorkfröken lila
 • Arabia Mumin Skål 15 Cm Stinky i Farten - Assietter Porslin Brun

  Arabia Mumin Skål 15 Cm Stinky i Farten - Assietter Porslin Brun
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Stinky i farten Stinky är skurken i Mumindalen, men en mycket charmfull sådan. Det springer omkring en lekfull hund i Mumindalen som har stulit Muminmammans väska. Stinky får tag i hundens svans och hunden släpper taget om väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Stinky i farten. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Snorkfrökensett med tallrik och mugg

  Arabia Snorkfrökensett med tallrik och mugg
  Ett sett bestående av en tallrik och en mugg med motiv på en av den kända figurerna från Mumindalen från Arabia, vilket passar perfekt till barnen eller som ett samlarobjekt. Tallriken är 19 cm i diameter, medan muggen har en kapacitet på 30 cl. På både tallriken och muggen hittar du ett motiv på Mumintrollet Snorkfröken, som är charmig, feminin och ängslig men också modig och uppfinningsrik. Motivet är handmålat på hållbart vitroproslin. Den enkla motiven är dessutom designade av Tove Slotte, som har använt originalteckningarna från Tove och Lars Jansson för att ta fram motivet.
 • Arabia - Mumin Tallrikset Kontor & Vinternatt 19 cm Blå/gul

  Arabia - Mumin Tallrikset Kontor & Vinternatt 19 cm Blå/gul
  Mumin Tallrikset Kontor & Vinternatt från Arabia passar perfekt till stora som små, fest som till vardags. I setet ingår två tallrikar, där den ena visar Mumintrollen på kontoret och den andra visar en vinternatt i ett snölandskap. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Samla gärna andra delar från Arabias Mumin.
 • 24 h Djup Tallrik 22 cm Piennar

  24 h Djup Tallrik 22 cm Piennar
 • Arabia Mainio tallrik, 25 cm, sarastus

  Arabia Mainio tallrik, 25 cm, sarastus
  Tallrikarna från Arabias nya serie Mainio kommer att ge dukningen en vacker karaktär. De olika storlekarna passar utmärkt till olika tillfällen och tål även ugn och frys om behovet skulle finnas. Tallriken finns i storlekarna: 11,5 cm, 15 cm, 19 cm och 25 cm. Vid rengöring ska de handdiskas.
 • Arabia - Mumin Tallrik Flytten

  Arabia - Mumin Tallrik Flytten
  Tove Slotte har formgivit den underbara Muminserien i enlighet med de ursprungliga ritningarna av vår älskade Tove Jansson. Motivet på tallriken Flytten är taget ut Kometen kommer, som är den andra boken av Tove Jansson. Matchas gärna med andra produkter i Muminserien.
 • Arabia Pastoraali mugg 0,3 liter & tallrik 19 cm

  Arabia Pastoraali mugg 0,3 liter & tallrik 19 cm
  Pastoraali setet från Arabia har en vacker design med fåglar och en kvinnofigur bland växtligheter. Muggen på 0,3 liter och tallriken på 19 cm passar utmärkt till frukostdukningen. De levereras i en fin presentförpackning och passar därför perfekt även som gåva.
 • Arabia 24h Piennar tallrik 26 cm.

  Arabia 24h Piennar tallrik 26 cm.
  Vacker och elegant tallrik från Arabia. Tallriken är tillverkad av porslin och den har ett vackert mönster i vitt och blått som är den perfekta matchen för dig som älskar elegans. 24h serien från Arabia är känd för de rena linjerna och den stiliga designen.
 • Mumin Tallrik 19 cm Misan gul

  Mumin Tallrik 19 cm Misan gul
 • Arabia - Huvila Fat 10,5 cm Rosa/vit

  Arabia - Huvila Fat 10,5 cm Rosa/vit
  Fat från Arabia perfekt för smörgåsen till frukosten eller till eftermiddagsfikat. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • 24 h Tallrik 20 cm Piennar

  24 h Tallrik 20 cm Piennar
 • Arabia - Huvila Tallrik 19 cm

  Arabia - Huvila Tallrik 19 cm
  Förgyll ditt matbord och duka med denna vackra lilla tallrik från Arabia. Perfekt för att servera smörgås, en sidorätt eller t.ex. sallad till maten. Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.
 • Arabia Mainio tallrik, 11,5 cm, sarastus

  Arabia Mainio tallrik, 11,5 cm, sarastus
  Tallrikarna från Arabias nya serie Mainio kommer att ge dukningen en vacker karaktär. De olika storlekarna passar utmärkt till olika tillfällen och tål även ugn och frys om behovet skulle finnas. Tallriken finns i storlekarna: 11,5 cm, 15 cm, 19 cm och 25 cm. Vid rengöring ska de handdiskas.
 • Arabia 24h Piennar tallrik 20 cm.

  Arabia 24h Piennar tallrik 20 cm.
  Vacker och elegant tallrik från Arabia. Tallriken är tillverkad av porslin och den har ett vackert mönster i vitt och blått som är den perfekta matchen för dig som älskar elegans. 24h serien från Arabia är känd för de rena linjerna och den stiliga designen.
 • Arabia - Karott Ruska 18 cm

  Arabia - Karott Ruska 18 cm
  Karott ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • 24 Hour tallrik djup 16 cm

  24 Hour tallrik djup 16 cm
  .
 • Arabia Arctica Pastatallrik 24 Cm - Pastatallrikar Porslin Vit

  Arabia Arctica Pastatallrik 24 Cm - Pastatallrikar Porslin Vit
  Pastatallrik från Arabia. Den här pastatallriken tillhör den vackra porslinsserien Arctica som har formgivits av Inkeri Leivo. Det är en smakfull klassiker som passar till alla tillfällen eftersom den rena vita designen inte tar fokus från måltiden som serveras. Perfekt att servera en krämig pastarätt eller sallad i. Shoppa Pastatallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Mumin Tallrik Mumintrollet

  Arabia - Mumin Tallrik Mumintrollet
  På de nya Mumintrollet-produkterna ses en mycket liten marsian som gått vilse. I radion varnar man för ett flygande tefat som närmar sig land. Tefatet landar överraskande i muminfamiljens trädgård. Mumintrollet bestämmer sig för att gömma den vilsegångna marsianen, som även är efterlyst av polisen. Marsianen och Mumintrollet talar ett gemensamt språk med hjälp av den magiska lådan.
 • Arabia - Mumin Tallrik Muminmamma

  Arabia - Mumin Tallrik Muminmamma
  Det nya motivet för Muminmamma grundar sig på Tove och Lars Janssons tecknade serier Muminvinter (1959) och Låtsaslek (1956).Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål tallriken diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Arabia Mainio Sarastus Tallrik Ø15 - Assietter Porslin Grå

  Arabia Mainio Sarastus Tallrik Ø15 - Assietter Porslin Grå
  Tallriken från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för långa middagar runt matbordet. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om tallriken från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som mugg.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Mumin Tallrik Ninni Puder

  Arabia - Mumin Tallrik Ninni Puder
  2019 presenteras en ny figur på de klassiska Muminprodukterna: Ninni, huvudkaraktären i Tove Janssons novell 'Berättelsen om det osynliga barnet' (1962).I berättelsen får muminfamiljen ta emot en liten, illa behandlad Ninni-flicka, som blivit osynlig. Hon vågar inte tala, leka eller ens skratta. Det enda som avslöjar var hon rör sig är en liten bjällra av silver som hänger runt hennes hals. Muminfamiljen tar emot Ninni med öppna armar och behandlar flickan fördomsfritt och med vänlighet. Muminfamiljens varma bemötande gör att Ninni får sitt självförtroende tillbaka och börjar synas igen. Det osynliga barnet är en berättelse om hur viktigt det är att se andra och att bli sedd.
 • Arabia - 24h Piennar Tallrik 26 cm

  Arabia - 24h Piennar Tallrik 26 cm
  Tallrik från Arabias serie 24 med det nya mönstret Piennar. Detta vackra mönster som består av blå blommor i kombination med abstrakta ornament, togs fram för att fira 25-årsjubileet av 24h-serien. Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • Arabia - Arctica Pastatallrik 24 cm Vit

  Arabia - Arctica Pastatallrik 24 cm Vit
  Pastatallrik från serien Arctica. Kombinera gärna med andra delar ur Arctica-serien för en enhetlig dukning! Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • 24-timmars Tuokio djupplatta koboltblå 18 cm

  24-timmars Tuokio djupplatta koboltblå 18 cm
  .
 • Arabia Lumi Asjett 18cm

  Arabia Lumi Asjett 18cm
 • 24h Tallrik 20 cm vit

  24h Tallrik 20 cm vit
 • 24 h Djup Tallrik 22 cm Piennar

  24 h Djup Tallrik 22 cm Piennar
 • Arabia 24h Piennar djup tallrik 18 cm.

  Arabia 24h Piennar djup tallrik 18 cm.
  Vacker och elegant djup tallrik från Arabia, som passar perfekt till det fina middagsbordet. Porslinstallriken har en otroligt vacker och varm design i blått och vitt mönster. 24h serien från Arabia är känd för sina rena linjer och den trevliga designen.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 cm Trogen Sitt Ursprung

  Arabia Mumin Tallrik 19 cm Trogen Sitt Ursprung
  Ett nytt tillskott i Muminfamiljen är denna härliga tallrik från Arabia. Med sitt vackra mönster och färger kommer denna tallrik bli en ny favorit hos barnen. Diameter: 19 cm.
 • Mumin tallrik set 19 cm Teckning & Jul

  Mumin tallrik set 19 cm Teckning & Jul
 • Arabia - Pastoraali Fat 10,5 cm Blå/vit

  Arabia - Pastoraali Fat 10,5 cm Blå/vit
  Ett Pastoraali fat från Arabia som är perfekt för smörgåsen till frukosten eller till eftermiddagsfikat. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Arabias serie Pastoraali designades 1965 av Esteri Tomula. I det organiska mönstret syns mänskliga karaktärer bland blommor, löv och fåglar i sällskap av en djup nyans av blått. Detta är en nylansering av serien och en av Arabias mest populära.Arabia Pastoraali Fat 10,5 cm är tillverkat av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Arabia - Mainio Sarastus Tallrik 25 cm Vit/Svart

  Arabia - Mainio Sarastus Tallrik 25 cm Vit/Svart
  Tallrik på 25 cm från finska Arabia och deras serie Mainio Sarastus. Det grafiska mönstret runt kanten ger den ett distinkt utseende.Arabia Mainio Sarastus är en stapelbar serie i retrostil, snygg till både vardag som fest och för både små och stora hem. Mainio Sarastus kan användas för servering, tillagning och förvaring av mat och serien tål både ugn och frys. Det mångsidiga servissetet innehåller en rad keramiska tallrikar, koppar och skålar i olika storlekar. Alla bitar i servisserien kan staplas ovanpå varandra: tallrikarna fungerar som fantastiska lock och skålarna och kopparna kan användas som förvaringsbehållare. Delarna är också lätta att stapla i varandra för att effektivt utnyttja små utrymmen.Mainio Sarastus är designad av Arabias interna designteam. Huvuddesignern är Irina Viippola, designchef för Arabia.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Lilla My På Ängen - Assietter Porslin Vit

  Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Lilla My På Ängen - Assietter Porslin Vit
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Koko Vit tallrik 28cm

  Arabia Koko Vit tallrik 28cm
 • Arabia - Sunnuntai Tallrik 21 cm Gul

  Arabia - Sunnuntai Tallrik 21 cm Gul
  Liten tallrik som passar som assiett till förrätt eller efterrätt.Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder sunnuntai söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.
 • Arabia - 24h Piennar Tallrik djup 18 cm

  Arabia - 24h Piennar Tallrik djup 18 cm
  Djup tallrik från Arabias serie 24 med det nya mönstret Piennar. Detta vackra mönster som består av blå blommor i kombination med abstrakta ornament, togs fram för att fira 25-årsjubileet av 24h-serien.Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • Arabia - Arctica Tallrik flat 23 cm

  Arabia - Arctica Tallrik flat 23 cm
  Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • Arabia - Mumin Tallrik Muminpappa Grå

  Arabia - Mumin Tallrik Muminpappa Grå
  Mumin Tallrik Muminpappa från Arabia är den allra senaste ur Muminkollektionen med Muminpappan mot en vackert grå bakgrund.Muminpappan som är en hängiven familjefar gör alltid sitt allra bästa för att ta hand om både familjen och huset. Men när han var ung då var han en äventyrare av rang. Han berättar gärna historier om de strapatsfyllda resorna han gjort. Både familjen och vi muminälskare tänker att han nog gärna skulle ge sig ut på nya äventyr med jämna mellanrum - om han bara hade tid. Motivet på det nya setet visar Muminpappans förbereder av huset för vintern, han vill ju försäkra sig om att familjen håller sig varm under vintersömnen. Han ser om huset och ser till att kylan stannar ute och värmen inne genom att både spika för fönstren och ta in ved. Det verkar som hans äventyr får vänta ytterligare lite, i alla fall tills han är klar med sina bestyr?Illustrationerna är baserade på Tove Janssons serie Muminvinter från 1959. Figurerna porträtteras på en diskret grå fond med mjukt gula detaljer.Formen på skålen är den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla Muminskålar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är skålen Muminpappa tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C
 • Arabia - Mumin Tallrik Hemulen Gul

  Arabia - Mumin Tallrik Hemulen Gul
  Mumin Tallrik Hemulen från Arabia där Hemulen är i full färd med ett samla sällsynta växter till sitt herbarium. Hemulen har tillsammans med Muminfamilen rest till Hattifnattarnas ö och han ger han sig ut på upptäcktsfärd så fort de kommit i land. Med sin väska och förstoringsglaset i högsta hugg ger sig in i skogen för att hitta tidigare okända växter eftersom han ska skapa världens främsta herbarium. I sin samlariver och entusiasm blir han utan att märka det omringad av hattifnattar och måste till slut räddas av Snusmumriken.Det nya setet balanserar elegant gult, lila och krispigt gröna färger. Illustrationerna är baserade på Tove Janssons bok Trollkarlens hatt från 1948. Formen på Mumintallriken är den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla mumintallrikar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är tallriken med Hemulen tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C
 • Arabia 24h Tuokio Assiett Röd 20 Cm - Assietter Porslin Vit

  Arabia 24h Tuokio Assiett Röd 20 Cm - Assietter Porslin Vit
  Assietten från Arabia är tillverkad av vitt porslin med ett rött mönster längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om assietten från Arabia- Från kollektionen 24h Tuokio.- Tillverkad av porslin.- Rött mönster med en handmålad känsla.- Perfekt för alla tillfällen. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • 24h Djup Tallrik 22 cm Vit

  24h Djup Tallrik 22 cm Vit
 • Arabia - SÅLD Anemone Uppläggningsfat

  Arabia - SÅLD Anemone Uppläggningsfat
  Uppläggningsfat ur serien Anemone, av Ulla Procopé för Arabia.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Mumin Tallrik Trädgårdsfest 19 cm

  Arabia - Mumin Tallrik Trädgårdsfest 19 cm
  Mumin Tallrik Trädgårdsfest 19 cm från Moomin by Arabia, Mumintrollens bjuder in till med Trädgårdsfest! När Stinky släppte ut de vilda djuren från djurparken kunde det ha slutat riktigt illa. Men Mumintrollen gömmer djuren i sin trädgård och hjälper dem att undkomma djurskötarna - mumintrollen räddar djuren och vänskap uppstår. Som vanligt ställer Muminfamiljen till med stor sommarfest och vad är väl ett bättre tema för en fest än just vänskap.Illustrationerna är inspirerade av Tove Janssons serie “Vi bor i en djungel”. I berättelsen hittar Lilla My en låda med exotiska frön som mumintrollen planterar. Morgonen därpå har Mumindalen förvandlats till en tropisk djungel. Trädgårdsfest är den sjätte och sista sommarkollektionen i serien med muminfamiljens olika sommaraktiviteter. Serien startade med “Vi åker på semester” och avslutas nu med “Trädgårdsfest”. Färgerna visar tydligt att det är en serie som hänger ihop.Formen på Mumintallriken är den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla mumintallrikar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är tallriken Trädgårdsfest tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C
 • Arabia - Arctica Tallrik flat 20 cm

  Arabia - Arctica Tallrik flat 20 cm
  Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • Arabia Mumin tallrik Filefjonkan

  Arabia Mumin tallrik Filefjonkan
  De fina och färgglada porslinstallrikarna från Arabia berättar helt unika historier om barnens favorit figurer som gång på gång hittar på roliga och skojiga saker. Möt Filifjonkan, som har tre barn, och hon älskar ordning. Hon är på detta motiv i full gång med att göra huset rent. Den perfekta gåvan till Muminälskaren. Tallrikarna har en diameter på 19 cm.
 • Arabia Mumin tallrik, muminmamman

  Arabia Mumin tallrik, muminmamman
  Följ med på spännande äventyr i de finska skogarna med Mumintrollen och alla hans vänner. Motivet på den vackra tallrik från Arabia är muminmamman, som är en viktig del av muminfamiljen. Tallriken tål diskmaskin och är tillverkad av porslin. De fina och färgglada porslins tallrikarna från Arabia berättar alla sin unika historia om barnens favoritfigurer som gång på gång hittar på roliga och skojiga saker.
 • Arabia Arctica tallrik 23cm

  Arabia Arctica tallrik 23cm
  .
ilead