Arabia serveringsfat

Arabia är idag väldigt kända för sitt porslin med mumintema. Bland serveringsfaten i Arabias sortiment gillar vi Mumin Celebration, ett uppläggningsfat på fot och med 17 cm i diameter.

Uppläggningsfat med Mumin-motiv

Arabia har även andra fat i helt vitt porslin. På nätet finns ett par återförsäljare av Arabia. Klicka på den produkt du vill köpa för att läsa mer om den produkten på återförsäljarens hemsida.

Populärt inom Arabia serveringsfat

 • Arabia Paradise Fat Oval 36cm

  Arabia Paradise Fat Oval 36cm
 • Arabia Esteri serveringsfat

  Arabia Esteri serveringsfat
  Detta serveringsfat från Arabia skapar en extraordinär dukning och ett unikt utseende. Designen är inspirerad från 1970-talet och har ett vackert blomstermönster. Fatet är tillverkat av porslin och tål även diskmaskin. I samma serie finns både muggar, skålar, tallrikar och serveringsbricka.
 • Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Vänskap - Uppläggningsfat Porslin Multi

  Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Vänskap - Uppläggningsfat Porslin Multi
  Serveringsskål från Arabia. Det här är en lekfull serveringsskål med motiv från Tove Janssons berättelse om Mumintrollet och hans vänner. Den gör serveringen av exempelvis salladen eller frukten roligare för både vuxna och barn. Är fin att kombinera med andra skålar och muggar från samma serie. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Arabia - Karott Ruska 18 cm

  Arabia - Karott Ruska 18 cm
  Karott ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Arabia serveringsfat

 • Arabia Lumi Fat Oval 42cm

  Arabia Lumi Fat Oval 42cm
 • Arabia - Ruska Skålfat

  Arabia - Ruska Skålfat
  Skålfat ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Ruska Uppläggningsfat

  Arabia - Ruska Uppläggningsfat
  Uppläggningsfat ur serien Arabia formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Uppläggningsfat Ruska

  Arabia - Uppläggningsfat Ruska
  Uppläggningsfat ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Huvila Fat 10,5 cm Rosa/vit

  Arabia - Huvila Fat 10,5 cm Rosa/vit
  Fat från Arabia perfekt för smörgåsen till frukosten eller till eftermiddagsfikat. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Arabia Paradise Fat Oval 25cm

  Arabia Paradise Fat Oval 25cm
 • Arabia - Reimari Fat 4 st

  Arabia - Reimari Fat 4 st
  4 st fat ur serien Reimari formgivna av Inkeri Leivo för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Uppläggningsfat Ruska

  Arabia - Uppläggningsfat Ruska
  Uppläggningsfat ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Pastoraali Fat 10,5 cm Blå/vit

  Arabia - Pastoraali Fat 10,5 cm Blå/vit
  Ett Pastoraali fat från Arabia som är perfekt för smörgåsen till frukosten eller till eftermiddagsfikat. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.Arabias serie Pastoraali designades 1965 av Esteri Tomula. I det organiska mönstret syns mänskliga karaktärer bland blommor, löv och fåglar i sällskap av en djup nyans av blått. Detta är en nylansering av serien och en av Arabias mest populära.Arabia Pastoraali Fat 10,5 cm är tillverkat av vitroporslin, ett mycket robust stengods.Ugnssäker, mikrovågssäker samt tål frys. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Arabia - SÅLD Anemone Uppläggningsfat

  Arabia - SÅLD Anemone Uppläggningsfat
  Uppläggningsfat ur serien Anemone, av Ulla Procopé för Arabia.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Ruska Skålfat 16,5 cm

  Arabia - SÅLD Ruska Skålfat 16,5 cm
  Skålfat ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Fat Paratiisi

  Arabia - SÅLD Fat Paratiisi
  Fat ur serien Paratiisi formgiven av Birger Kapiainen för Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - Esteri Serveringsfat 23 cm

  Arabia - Esteri Serveringsfat 23 cm
  Från Arabia och serien Esteri kommer detta vackra serveringsfat. Fatet är tillverkat i vitroporslin vilket är ett mycket tåligt material. Fin att lägga upp till ost och charkuterier på. Även fin att ha som serveringsunderlägg, en till varje gäst. Matcha gärna med andra delar ur serien för ett komplett intryck.Esteri är en av Arabias klassiska serier, älskad av många för sitt härliga mörkblå mönster. Serien skapades 1973 av Arabias designer Esteri Tomula för att fira Arabias hundraårsjubileum. Det starka vackra mönstret lanserades åter igen 2017, denna gången för att hylla Finlands hundra år av självständighet. Ett mönster som kommit för att stanna och uppskattas av många generationer.
 • Arabia Koko Vit Serveringsplatta 18x26cm

  Arabia Koko Vit Serveringsplatta 18x26cm
 • Arabia - Paratiisi Fat oval 36 cm

  Arabia - Paratiisi Fat oval 36 cm
  Ovalt serveringsfat med härlig färgglad dekor.Paratiisi betyder paradis på finska och det är namnet på denna vackra klassiska porslinsserie från Arabia. Färgglada mönster som föreställer frukter och blommor, designade av finländske formgivaren och keramiken Birger Kaipiainen 1969, lyser upp ditt middagsbord när du dukar med detta porslin.
ilead