Rörstrand ugnsformar

Klassiska porslinsserierna Swedish Grace och Ostindia innefattar dessa ugnsformar. Rörstrand tillverkar köksporslin av väldigt hög kvalité som håller länge.

Ostindia ugnsform mäter 28 cm i diameter och har en rund form. Vita serien Swedish Grace består av flera olika sorters ugnsformar.

Hitta bästa pris på Swedish Grace & Ostindia ugnsformar

Här finns skålar med lite högre kanter men också rektangulära formar. Alla kan användas i ugnen men funkar även bra att bara använda som serveringskärl.

Populärt inom Rörstrand ugnsformar

 • Rörstrand - Swedish Grace Ugnsform 2,5 L Snö

  Rörstrand - Swedish Grace Ugnsform 2,5 L Snö
  Ugnsfast rund form ur den populära serien Swedish Grace. Volym 2,5 liter. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar. Swedish Grace är en porslinsserie smakfulla formklassiker i sex olika färger, mixa och blanda färgerna som du vill till ett härligt färgsprakande middagsbord. Passar lika bra till festen som till vardagen.
 • Rörstrand - Ostindia Ugnsform 28 cm

  Rörstrand - Ostindia Ugnsform 28 cm
  Ugnsform från Ostindia-serien. Kan även användas som uppläggningsfat.
 • Rörstrand Ostindia Ugnsform 28 cm

  Rörstrand Ostindia Ugnsform 28 cm
  En ugnsform från Rörstrand. En vacker ugnsform från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta otroli
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Ugnsform 2,5 l

  Rörstrand Swedish Grace Snö Ugnsform 2,5 l
  En vit ugnsform från Rörstrand. Formen tillhör porslinsserien Swedish Grace och har en anrik design från 1930-talet.Ugnsformen rymmer upp till 2,5 liter och kan diskas i maskin.

Fler tips på Rörstrand ugnsformar

 • Ostindia Ugnsform 28 cm

  Ostindia Ugnsform 28 cm
 • Rörstrand Swedish Grace ugnsform 20x28 cm 1,7 L snö

  Rörstrand Swedish Grace ugnsform 20x28 cm 1,7 L snö
  En klassiker bland Rörstrands serviser. Sedan servisen, med den ursprungliga designen av Louise Adelborg, lanserades i början på 30-talet har den kommit i ett antal variationer. Den eleganta dekoren med veteax är en utav Rörstrand mest sålda modeller. Ugnsformen i porslin rymmer 1,7 liter och
 • Rörstrand - SÅLD Grand Ugnsformar 2 st

  Rörstrand - SÅLD Grand Ugnsformar 2 st
  2 st ugnsformar ur serien Grand från Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand Swedish Grace Ugnsform 2,5 L - Ugnsformar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Ugnsform 2,5 L - Ugnsformar Porslin Snö
  Swedish Grace Ugnsform passar utmärkt både till matlagning och servering. Kombinera gärna med resterande produkter ur samma serie för en enhetlig dukning.Den eleganta och stilrena porslinsserien Swedish Grace från Rörstrand har blivit en riktig klassiker i många hem världen över. Serien har en vacker skandinavisk design där det klassiska reliefmönstret skapades av Louise Adelborg. Seriens former har utvecklats av formgivarna Pia Törnell och Margot Barolo. Alla delar ur Swedish Grace är tillverkat av det starka och tåliga fältspatporslinet och kan användas i mikrovågsugn och ugn samt att de kan diskas i diskmaskin och förvaras i frysen. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Ugnsform 2,5 L Snö - Ugnsformar Porslin Snö - 1012395

  Rörstrand Swedish Grace Ugnsform 2,5 L Snö - Ugnsformar Porslin Snö - 1012395
  Swedish Grace ugnsform från Rörstrand, formgiven av Louise Adelborg. Servisen Swedish Grace är minst lika omtyckt idag som när den premiärvisades på Stockholms≠utställningen 1930. Louise Adelborg lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. Samtidigt skapade hon sig en självklar plats i såväl svenska folkets hjärtan som på deras matbord. Ugnsformen passar för gratänger, sallader eller för servering av efterrätter. Porslinet kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn. Vi har valt ut Snö Ugnsformar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand - Calypso Ugnsform

  Rörstrand - Calypso Ugnsform
  Ugnsform med handtag ur serien Calypso, formgiven av Marianne Westman vid Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Rio Ugnsform

  Rörstrand - SÅLD Rio Ugnsform
  Ugnsform ur serien Rio från Rörstrand, mindre missfärgningar. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand Ostindia Ugnsform 28 Cm - Ugnsformar Porslin Mix

  Rörstrand Ostindia Ugnsform 28 Cm - Ugnsformar Porslin Mix
  Vacker ugnsform från Rörstrands serie Ostindia som är designad av Anna Lerinder.Ostindia har blivit framröstad till århundradets servis av det svenska folket. Serien fick sin inspiration från en gammal kinesisk porslinsskärva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg år 1746. Hela 186 år senare så stod den kinesiska skärvan modell för den nya Rörstrandsservisen med sitt numera klassiska mönster. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Rörstrand - Forma Ugnsform

  Rörstrand - Forma Ugnsform
  Uppläggningsfat ur serien Forma formgivna av Olle Alberius för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead