Rörstrand serveringsskålar

Populärt inom Rörstrand serveringsskålar

 • Mon Amie serveringsskål 2,4 L

  Mon Amie serveringsskål 2,4 L
 • Mon Amie serveringsskål 2,4 L

  Mon Amie serveringsskål 2,4 L
 • Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 L

  Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 L
 • Rörstrand Mon Amie Serveringsskål 2,4 L

  Rörstrand Mon Amie Serveringsskål 2,4 L
  En stor serveringsskål för salladen, potatisen eller jordgubbarna. Tillsammans med serien Mon Amies övriga delar kan du breda ut dig över verandor, bryggor, klippor och picknickfiltar.Den lilla blomman som utgör dekoren skapades en regnig midsommar av Marianne Westman. När Westman examinerades

Fler tips på Rörstrand serveringsskålar

 • Rörstrand Mon Amie Skål 240 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Mon Amie Skål 240 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen Mon Amie från Rörstrand tillhör en av Sveriges mest älskade serviser. Den romantiskt bedårande Mon Amie är en riktig klassiker och servisen kommer att fortsätta blomma i flera år framöver. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Svart Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Svart - 1061079

  Rörstrand Ostindia Svart Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Svart - 1061079
  Ostindia Black serveringsskål från Rörstrand med ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Skålen har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Bra att veta om Ostindia Black serveringsskål - Från kollektionen Ostindia.- Tillverkad av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som en mindre skål. Hur bör du ta hand om serveringsskålen?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Vi har valt ut Svart Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1052210

  Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1052210
  Den här skålen från Rörstrand tillhör serien Ostindia, som är formgiven av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Ostindia är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan i början av 30-talet. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Mon Amie Skål 30cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Blå
  2-pack med skålar från Rörstrand. De här skålarna tillhör serien Mon Amie, som är en riktig Rörstrandsklassiker. Den koboltblåa färgen och det vackra blommotivet gör skålarna till ett perfekt inslag när du vill skapa en klassisk dukning med romantiska inslag. Serien är formgiven av Marianne Westman år 1952. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1015744

  Rörstrand Mon Amie Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1015744
  Mon Amie Skål från Rörstrand. Mon Amie, som betyder "min vän", formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad "porslinsmamma" efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L
  Svenska Rörstrand har tillverkat och designat produkter i porslin i många år, och de är utan tvivel det största märket i Skandinavien. Den vackra serveringsskålen dekorerar alla bord och blir genast en naturlig blickfångare under middagen. Storleken gör den praktisk till allt från potatis
 • Rörstrand Ostindia Serveringsskål 1,5 L - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Serveringsskål 1,5 L - Serveringsskålar Porslin Blå
  Serveringsskål från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L - Serveringsskålar Porslin Is

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L - Serveringsskålar Porslin Is
  Skål från Rörstrand. Den här skålen kommer från en av Rörstrand mest omtyckta serier – Swedish Grace. Mönstret på skålen föreställer veteax som vajar i sommarvinden, och det har blivit en riktig formklassiker. Den är lika populär i de svenska hemmen nu, som år 1930 när den lanserades. Den är tillverkad av tåligt fältporslin, och passar perfekt för dagligt bruk. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L

  Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Midnatt - Serveringsskålar Porslin Midnatt - 1025172

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Midnatt - Serveringsskålar Porslin Midnatt - 1025172
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Midnatt Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1012145

  Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1012145
  Mon Amie Skål från Rörstrand. Mon Amie, som betyder "min vän", formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad "porslinsmamma" efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Pli Blanc Skål 70 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Pli Blanc Skål 70 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen från Rörstrand har en fashionabel design i vitt porslin med eleganta detaljer. Skålen har ett tidlöst utseende perfekt både för vardags- och festtillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Färg & Blanch. Om skålen från Rörstrand- Ny kollektion.- Skålen kommer i 2 olika storlekar.- Inspirerad av textiler.- Den här skålen är en del av Rörstrands kollektion Pli Blanc. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 l

  Rörstrand Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 l
  En vit serveringsskål från porslinsserien Swedish Grace som tillverkas av Rörstrand. Mycket populär serie i en anrik design från 30-talets Stockholm. Skålen rymmer upp till 1,7 liter. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 40 Cl - Serveringsskålar Porslin Snow

  Rörstrand Swedish Grace Skål 40 Cl - Serveringsskålar Porslin Snow
  Skålen från Rörstrand har ett ikoniskt Swedish Grace-mönster med en elegant, tidlös känsla. Skålen är tillverkad av vitt porslin med ett dekorativ lock och praktiska handtag på båda sidorna. Formgiven av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från kollektionen Swedish Grace.- Finns även som servis. Skötselråd för skålen- Denna produkt är godkänd för diskmaskinen. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Äng - Serveringsskålar Porslin Äng - 1019390

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Äng - Serveringsskålar Porslin Äng - 1019390
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Äng Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Skål Med Lock 35 Cl - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Skål Med Lock 35 Cl - Serveringsskålar Porslin Blå
  Skål med lock från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Kulinara Skål 10 Cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Multi

  Rörstrand Kulinara Skål 10 Cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Multi
  2-pack med skålar från Rörstrand. Färggranna skålar som har inspirerats av Sveriges fyra årstider. Det detaljrika mönstret har en känsla av 50-talet och har charmat sig in i mångas hem. Formgivaren Hanna Werning tog fram mönstret med sin egna trädgård och Carl von Linnés botaniska värld i tankarna. Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Corona Serveringsskål - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Corona Serveringsskål - Serveringsskålar Porslin Vit
  Corona Serveringsskål från Rörstrand. Det här är en serveringsskål med en dekorativ platinakant. Det har formgivits av Jonas Bohlin, och inspirationen kommer från när månens ljus böjs genom vattendroppar. Jonas sa själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1019392

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1019392
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Is Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit

  Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit
  Den här skålen från Rörstrand tillhör serien Swedish Grace Gala. Serien har tagits fram för att fira att den populära serien Swedish Grace fyller 90 år. Det klassiska reliefmönstret av stiliserade veteax är kvar, och jubileet till ära har en vacker kant i guld adderats. Serien passar perfekt till festliga tillfällen, men även för den som vill sätta guldkant på vardagen. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace serveringsskål 1,7 L, isblå

  Rörstrand Swedish Grace serveringsskål 1,7 L, isblå
  Vacker skål från Rörstrands serie Swedish Grace Winter. Skålarna kommer passa fint till dukningen nu när mörkret faller sig på. Servera soppa eller en god gryta ur skålarna.
 • Rörstrand Corona Portionsskål 17 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Corona Portionsskål 17 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Corona Portionsskål från Rörstrand. Det här är en portionsskål med en dekorativ platinakant. Det har formgivits av Jonas Bohlin, och inspirationen kommer från när månens ljus böjs genom vattendroppar. Jonas sa själv att det ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen Mon Amie från Rörstrand tillhör en av Sveriges mest älskade serviser. Den romantiskt bedårande Mon Amie är en riktig klassiker och servisen kommer att fortsätta blomma i flera år framöver. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L

  Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L
 • Rörstrand Swedish Grace Vinter Serveringsskål 1,7 l

  Rörstrand Swedish Grace Vinter Serveringsskål 1,7 l
  Vacker skål från Rörstrands serie Swedish Grace Winter. Skålarna kommer passa fint till dukningen nu när mörkret faller sig på. Servera soppa eller en god gryta ur skålarna. 
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Snö - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Snö - Serveringsskålar Porslin Vit
  Den här skålen i färgen Snö tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Rymmer 1 L. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Dimma - Serveringsskålar Porslin Ljusgrå

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Dimma - Serveringsskålar Porslin Ljusgrå
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skål från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Svart

  Rörstrand Ostindia Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Svart
  Serveringsskålen från Rörstrand har ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Skålen har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Om serveringsskålen från Rörstrand - Från kollektionen Ostindia Svart.- Tillverkad av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som en mindre skål. Skötselråd för serveringsskålen - Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Is

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Is
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia serveringsskål 2,4 L, svart

  Rörstrand Ostindia serveringsskål 2,4 L, svart
  I denna eleganta skål från Rörstrand serverar du allt från härliga pastarätter till sallader och potatis. Det eleganta mönstret i svart är stilrent och enkelt att passa in i alla hem. Det är en gammal design  Kombinera gärna skålen med övriga produkter från Rörstrands Ostindia-serie.
 • Mon Amie serveringsskål 2,4 L

  Mon Amie serveringsskål 2,4 L
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Midnatt

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Midnatt
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Eden Skål 30 Cl - Serveringsskålar Vit

  Rörstrand Eden Skål 30 Cl - Serveringsskålar Vit
  Skålen Eden från Rörstrand designades av Sigrid Richter på 1960-talet och är del i en av Rörstrands mest älskade serviser. Lagom till att Rörstrand fyllde 290 år lät de några av sina mest hängivna fans att rösta fram vilket servis de skulle återuppta i en jubileumsutgåva. Vann gjorde Eden, retroservisen med blå äppelhalvor och ett vackert bladmönster. Formen och materialet på skålarna har uppdaterats men mönstret är Sigrid Richters original. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1011889

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1011889
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Is Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 L

  Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 L
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Mon Amie Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen Mon Amie från Rörstrand tillhör en av Sveriges mest älskade serviser. Den romantiskt bedårande Mon Amie är en riktig klassiker och servisen kommer att fortsätta blomma i flera år framöver. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Eden Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit

  Rörstrand Eden Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit
  Skålen Eden från Rörstrand designades av Sigrid Richter på 1960-talet och är del i en av Rörstrands mest älskade serviser. Lagom till att Rörstrand fyllde 290 år lät de några av sina mest hängivna fans att rösta fram vilket servis de skulle återuppta i en jubileumsutgåva. Vann gjorde Eden, retroservisen med blå äppelhalvor och ett vackert bladmönster. Formen och materialet på skålarna har uppdaterats men mönstret är Sigrid Richters original. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 10 Cl Snö - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Swedish Grace Skål 10 Cl Snö - Serveringsskålar Porslin Vit
  Den här skålen i färgen Snö tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Rymmer 10 cl. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Snö - Serveringsskålar Porslin Vit - 1011857

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Snö - Serveringsskålar Porslin Vit - 1011857
  Swedish Grace skål 1,7 L från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rørstrand Swedish Grace Is / Grå Serveringsskål 1,7L

  Rørstrand Swedish Grace Is / Grå Serveringsskål 1,7L
  Volum: 1,7 L
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit - 1052171

  Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit - 1052171
  Den här skålen tillhör serien Swedish Grace Gala från Rörstrand. Serien har designats för att hylla den folkkära och tidlösa serien Swedish Grace som fyller 90 år. Gala-serien innehåller tallrikar, skålar och muggar med det klassiska vetemönstret, som har dekorerats med en detalj i guld som skapar en elegant känsla. Passar perfekt till festliga tillfällen såsom nyår eller födelsedagen, men även för att lyxa till vardagen. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Kulinara Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit

  Rörstrand Kulinara Skål 60 Cl - Serveringsskålar Vit
  Skålen Kulinara är en serie som kommer med en vacker och härlig design av Hanna Werning för Rörstrand. Perfekt för frukosten, tilltugg eller till tillbehören – Kulinara skål kommer i olika storlekar som lyfter vilken måltid som helst. Kombineras gärna tillsammans med produkter i resten av serien för en komplett dukning. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Snö - Serveringsskålar Porslin Snö - 1012396

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Snö - Serveringsskålar Porslin Snö - 1012396
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Snö Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Midnatt

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Midnatt
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Sundborn Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen Sundborn från Rörstrand är designad av Pia Rönndahl, vars tidlösa design tar sin form i de dekorativa blommorna som lindar sig runt skålen. Döpt efter orten där konstnären Carl Larssons gård är belägen, återspeglar skålen den värme, harmoni och blommor som återfinns där. Matcha gärna salladsskålen med övriga produkter ur Sundborn-servisen för en enhetligt vacker dukning. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Äng

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Äng
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Dimma - Serveringsskålar Porslin Ljusgrå

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Dimma - Serveringsskålar Porslin Ljusgrå
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rørstrand Ostindia Svart Serveringsskål 2,4L

  Rørstrand Ostindia Svart Serveringsskål 2,4L
  Volum: 2,4 L
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 30 Cl - Serveringsskålar - 1052211

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 30 Cl - Serveringsskålar - 1052211
  Ostindia Floris porslin från Rörstrand, formgiven av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen heter "Floris" och är täckt med små blå löv och blommor. I servisen ingår tallrik, skål och mugg. Vi har valt ut Serveringsskålar från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skål från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Äng

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Äng
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskålar - 1012346

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskålar - 1012346
  Ostindia Floris porslin från Rörstrand, formgiven av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen heter "Floris" och är täckt med små blå löv och blommor. I servisen ingår tallrik, skål och mugg. Vi har valt ut Serveringsskålar från Rörstrand med stor omsorg.
 • Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 L

  Swedish Grace Snö Serveringsskål 1,7 L
 • Rörstrand Ostindia Serveringsskål 1,5 l

  Rörstrand Ostindia Serveringsskål 1,5 l
  En serveringsskål från Rörstrand. 1930 designade Emmy Almström porslinsserien Ostindia efter att hon blivit inspirerad av en porslinsskärva som spolats i land 1745 från den förliste ostindiefararen Götheborg. Idag är det ett av de mest vackra porslin och håller en hög kvalité.Skålen rym
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Is

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Is
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 10 Cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Skål 10 Cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Blå
  2-pack med skålar från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Blå
  Serveringsskålen från Rörstrand har en ikonisk design med ett elegant utseende med en vild touch perfekt för både vardag och fest. Den har ett djärvt lövmönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivning av Anna Lerinder. Om serveringsskålen från Rörstrand- Elegant utseende med en vild touch.- Ikonisk design.- Tillverkad av porslin.- Den här serveringsskålen är en del av Rörstrands kollektion Ostindia Floris.- Mönster: Caroline Slotte, 2012. Skötselråd för serveringsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskålar

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskålar
  Den här skålen är en del av Rörstrands porslinsserie Ostindia Floris, skapad av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Serien är en nytolkning av Rörstrands tidigare serie Ostindia, och de har arbetat med det klassiska mönstret och utvecklat det med ett vackert bladverk. Ostindia Floris är fin att använda enskilt eller tillsammans med den traditionella Ostindia-serien. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Äng - Serveringsskålar Porslin Äng - 1011909

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Äng - Serveringsskålar Porslin Äng - 1011909
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Äng Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 240 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1023720

  Rörstrand Mon Amie Skål 240 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1023720
  Mon Amie Skål från Rörstrand. Mon Amie, som betyder "min vän", formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad "porslinsmamma" efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Midnatt - Serveringsskålar Porslin Midnatt - 1025173

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Midnatt - Serveringsskålar Porslin Midnatt - 1025173
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Midnatt Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Ostindia Serveringsskål 2,4 L Svart

  Ostindia Serveringsskål 2,4 L Svart
 • Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskålar Porslin Svart

  Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskålar Porslin Svart
  Den här skålen tillhör serien Ostindia Svart från Rörstrand. Det är en efterföljare till den hyllade klassikern Ostindia som lanserades 1932, och den har färgerna vitt och blått. Precis som namnet antyder pryds mönstret på Ostindia Svart av en elegant svart färg, vilket ger skålen ett sofistikerat och modernt uttryck. Designad av Anna Lerinder. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Snö - Serveringsskålar Porslin Snö - 1011855

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Snö - Serveringsskålar Porslin Snö - 1011855
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Snö Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L - Serveringsskålar Porslin Blå
  Serveringsskål från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. År 2012 lanserades även Ostindia Floris som är en uppdaterad och mer vågad version. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L

  Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Snö
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Blå - 1020261

  Rörstrand Mon Amie Skål 30cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Blå - 1020261
  Mon Amie skål från Rörstrand, formgiven av Marianne Westman. Mon Amie, som betyder ”min vän”, formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad ”porslinsmamma” efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Skålen kommer i set om två. Vi har valt ut Blå Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Serveringsskål 3,3 L - Serveringsskålar Stengods Sand

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Serveringsskål 3,3 L - Serveringsskålar Stengods Sand
  Serveringsskålen från Rörstrand har en minimalistisk, elegant formgivning med en jordnära känsla för mångsidig användning. Den är tillverkad av värmetåligt, högkvalitativt stengods med en karakteristisk, bredare karaktär för att addera en extra dimension till designen. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Designad av Alexandra Nilasdotter. Om serveringsskålen från Rörstrand- Minimalistisk, elegant formgivning.- Värmetåligt, högkvalitativt stengods.- Från serien Höganäs Keramik Daga. Skötselråd för serveringsskålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Sten - Serveringsskålar Porslin Sten - 1012402

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Sten - Serveringsskålar Porslin Sten - 1012402
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Sten Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Ros

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Ros
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Sten - Serveringsskålar Porslin Sten - 1019369

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Sten - Serveringsskålar Porslin Sten - 1019369
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Sten Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L - Serveringsskålar Porslin Is

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L - Serveringsskålar Porslin Is
  Den här skålen i färgen Snö tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Rymmer 1 L. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Ros - Serveringsskålar Porslin Ros - 1024450

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Ros - Serveringsskålar Porslin Ros - 1024450
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Ros Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Ros - Serveringsskålar Porslin Ros - 1012230

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Ros - Serveringsskålar Porslin Ros - 1012230
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Ros Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Ros

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Ros
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1012329

  Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1012329
  Den här skålen från Rörstrand tillhör serien Ostindia, som är formgiven av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Ostindia är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan i början av 30-talet. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Sten

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Sten
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl - Serveringsskålar Porslin Snö
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rørstrand Swedish Grace White Bowl med lock 40 cl

  Rørstrand Swedish Grace White Bowl med lock 40 cl
  40 cl Vit Porslin
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Snö - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Snö - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skål från Rörstrand. Den här skålen kommer från en av Rörstrand mest omtyckta serier – Swedish Grace. Mönstret på skålen föreställer veteax som vajar i sommarvinden, och det har blivit en riktig formklassiker. Den är lika populär i de svenska hemmen nu, som år 1930 när den lanserades. Den är tillverkad av tåligt fältporslin, och passar perfekt för dagligt bruk. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Sten

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Sten
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Corona Portionsskål 17 Cm Vit - Serveringsskålar Porslin Vit - 1012013

  Rörstrand Corona Portionsskål 17 Cm Vit - Serveringsskålar Porslin Vit - 1012013
  Corona portionsskål från Rörstrand, formgiven av Jonas Bohlin. Corona-serien är ett försök att ta ned månen till ditt middagsbord. Bohlin har hämtat inspiration till serien från det ljus som månen reflekterar genom små vattendroppar. Corona är en elegant servis med en vacker platinakant som dansar fint med det vita porslinet. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1059949

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1059949
  Swedish Grace skål 1,7 L från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Is Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1054453

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Is - Serveringsskålar Porslin Is - 1054453
  Swedish Grace skål 1 L från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Is Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
ilead