Glas och porslin » Muggar » Tekoppar

Märken på tekoppar:

Rörstrand tekoppar

 • Rörstrand Ostindia Fat till Tekopp 27 cl

  Ett tefat från Rörstrand. Ett vackert fat från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Alström som sed
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Tekopp 45 cl

  En vit tekopp från Rörstrand. Swedish Grace är en klassisk och anrik porslinsserie. Designad av Louise Adelborg i Stockholm på 1930-talet. Koppen rymmer upp till 45 cl av så väl te som kaffe. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.Tillhö
 • Swedish Grace Tekopp 45 cl Snö

  Tekopp från Swedish Grace. Passar till Tekoppsfat 18 cm. Pris gäller för tekoppen, fatet säljs separat.
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Fat till Tekopp 45 cl

  Ett vitt tefat från serien Swedish Grace. Designad av Louise Adelborg som levde och influerades av Stockholm på 30-talet. Fatet passar till koppen 45 cl från samma porslinsserie. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. OBS! Koppen kö
 • Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  En tekopp från porslinsserien Mon Amie. Tekoppen har en egen karaktär och ett härligt varmt mönster.En midsommarafton på 1940-talet satt den då okända formgivaren Marianne Westman och skissade av en vit blomma i sommarsolen, en skvattram. Några år se
 • Ostindia Tekopp 27 cl

  Tekopp som rymmer 27 cl. Kan användas både med eller utan tekoppsfat 16 cm. Koppen och fatet säljs separat.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl från Rörstrand
 • Ostindia tekopp eller fat tekopp

 • Ostindia tekopp eller fat tefat

 • Ostindia Tekoppsfat 16 cm

  Tekoppsfat som passar till Ostindia tekopp 27 cl.
 • Swedish Grace Tekoppsfat 18 cm Snö

  Fat till tekopp 45 cl. Tekoppen och fatet säljs separat.
 • Mon Amie tekopp 50 cl

 • Swedish Grace tekopp 45 cl eller fat tefat

 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Vit

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i vackert vitt porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Äppelröd

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i rött porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö

  Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö från Rörstrand
 • Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Swedish Grace tekopp 45 cl eller fat tekopp

 • Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö

  Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö från Rörstrand
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Kiselgrå

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i kiselfärgat porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Sjögrön

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i turrkosfärgat porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Grafitgrå

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i elegant mörkgrått porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl Blå

  Den vackra muggen från Rörstrand tillhör serien Mon Amie som designades av den legendariska formgivaren Marianne Westman. Serien präglas av den vita bakgrunden med en härlig blåblommig dekor som inspirationen till kom från en regnig midsommarafton. Den gedigna muggen rymmer 50 cl och är tillverkad i porslin. Använd muggen till en stor kopp te eller någon annan varm god dryck. Muggen passar även att äta yoghurt i på morgonen eller till en varm soppa och kan gärna kompletteras med andra delar ur serien Mon Amie.
 • Rörstrand Swedish Grace Tekopp 45 cl Snö

  Den klassiska och populära serien Swedish Grace premiärvisades på Stockholmsutställningen redan 1930. Servisen är designad av Louise Adelborg som inspirerades av vajande veteax i en sommarvind vilket gett servisen dess karaktäristiska mönster. Den vackra tekoppen rymmer 45 cl och är tillverkad i vackert vitt porslin. Tekoppen är fin att kombinera med andra färger och delar ur sortimentet för en personlig stil som passar hemma i ert kök. Observera att detta endast är tekoppen och det tillhörande tefatet köpes separat.
 • Rörstrand Höganäs Temuggg 50 cl Keramik Bark

  Rymlig Temugg som gör sig perfekt för teälskaren. Höganäs Keramik är en del av den svenska kaffestunden. Eller fikarasten som den kallas när arbetet avstannar för en stunds umgänge kollegor emellan. Höganäs Keramik kom till 1909, då man i skånska Kullabygden började tillverka bruksföremål som tål och bevarar värme. Trots ständig påfyllning av nya kaffevanor är Höganäsmuggen idag signalen för nu är det dags för en paus. Och själva essensen av ett vackert formgivet stengods.
 • Rörstrand Höganäs Temugg 50 cl Keramik Frost

  Rymlig Temugg som gör sig perfekt för teälskaren. Finns i fler färger.Höganäs Keramik är en del av den svenska kaffestunden. Eller fikarasten som den kallas när arbetet avstannar för en stunds umgänge kollegor emellan. Höganäs Keramik kom till 1909, då man i skånska Kullabygden började tillverka bruksföremål som tål och bevarar värme. Trots ständig påfyllning av nya kaffevanor är Höganäsmuggen idag signalen för nu är det dags för en paus. Och själva essensen av ett vackert formgivet stengods.