Glas och porslin » Muggar » Tekoppar

Märken på tekoppar:

Rörstrand tekoppar

 • Rörstrand Ostindia Fat till Tekopp 27 cl

  Ett tefat från Rörstrand. Ett vackert fat från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Alström som sed
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Tekopp 45 cl

  En vit tekopp från Rörstrand. Swedish Grace är en klassisk och anrik porslinsserie. Designad av Louise Adelborg i Stockholm på 1930-talet. Koppen rymmer upp till 45 cl av så väl te som kaffe. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.Tillhö
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl från Rörstrand
 • Swedish Grace Tekopp 45 cl Snö

  Tekopp ur den populära serien Swedish Grace som passar till Tekoppsfat 18 cm ur samma serie (säljs separat). Mixa och matcha med olika färger från Swedish Grace eller håll dig till favorifärgen, lika fint hur som helst. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Fat till Tekopp 45 cl

  Ett vitt tefat från serien Swedish Grace. Designad av Louise Adelborg som levde och influerades av Stockholm på 30-talet. Fatet passar till koppen 45 cl från samma porslinsserie. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. OBS! Koppen kö
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  En tekopp från porslinsserien Mon Amie. Tekoppen har en egen karaktär och ett härligt varmt mönster.En midsommarafton på 1940-talet satt den då okända formgivaren Marianne Westman och skissade av en vit blomma i sommarsolen, en skvattram. Några år se
 • Ostindia Tekopp 27 cl

  Tekopp som rymmer 27 cl. Kan användas både med eller utan tekoppsfat 16 cm. Koppen och fatet säljs separat.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl från Rörstrand
 • Ostindia tekopp eller fat tekopp

 • Ostindia tekopp eller fat tefat

 • Swedish Grace Tegods, 45 cl, Snö

  Vackert tegods i färgen Snö ur serien Swedish Grace som är en av Rörstrand mest älskade.
 • Mon Amie Tekopp 50 cl

  Tekopp från serien Mon Amie – en riktig Rörstrandsklassiker.
 • Ostindia Tekoppsfat 16 cm

  Tekoppsfat som passar till Ostindia tekopp 27 cl.
 • Swedish Grace Tekoppsfat 18 cm Snö

  Tekoppsfat ur den populära serien Swedish Grace som passar till Tekopp 45 cl ur samma serie (säljs separat). Mixa och matcha med olika färger från Swedish Grace eller håll dig till favorifärgen, lika fint hur som helst. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia fat till tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Mon Amie tekopp 50 cl

 • Swedish Grace tekopp 45 cl eller fat tefat

 • Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Vit

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i vackert vitt porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Äppelröd

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i rött porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl Blå

  Den vackra muggen från Rörstrand tillhör serien Mon Amie som designades av den legendariska formgivaren Marianne Westman. Serien präglas av den vita bakgrunden med en härlig blåblommig dekor som inspirationen till kom från en regnig midsommarafton. Den gedigna muggen rymmer 50 cl och är tillverkad i porslin. Använd muggen till en stor kopp te eller någon annan varm god dryck. Muggen passar även att äta yoghurt i på morgonen eller till en varm soppa och kan gärna kompletteras med andra delar ur serien Mon Amie.
 • Ostindia Tekopp Med Fat 27 cl

  Tegods från Rörstrand med klassiskt mönster.
 • Filippa K Kaffemugg 2-Pack, Bold

  Stilfull mugg från Rörstrand som har tagits fram tillsammans med Filippa K.
 • Swedish Grace Mugg 50 cl, Sten/Grå

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl, Midnatt

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl, Is

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Ostindia Mugg, 40 cl

  Populär mugg från Rörstrand med klassiskt mönster.
 • Filippa K Kaffemugg 2-Pack, Kobolt

  Stilfull mugg från Rörstrand som har tagits fram tillsammans med Filippa K.
 • Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö

  Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö från Rörstrand
 • Swedish Grace tekopp 45 cl eller fat tekopp

 • Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia tekopp 27 cl från Rörstrand
 • Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö

  Rörstrand Swedish Grace fat till tekopp 45 cl snö från Rörstrand
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Kiselgrå

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i kiselfärgat porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Sjögrön

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i turrkosfärgat porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Temugg med Träfat 50 cl Grafitgrå

  Den klassiska temuggen med tillhörande träfat från Rörstrand tillhör serien Höganäs. Höganäs formgavs redan 1909 och är tillverkat för att tåla och bevara värme. Temuggen är således perfekt för en rykande kopp te och rymmer hela 50 cl så du kan njuta i lugn och ro. Muggen är tillverkad i elegant mörkgrått porslin och med det tillhörande träfatet har du ett underlägg för bordet och kan även lägga fatet ovanpå muggen för att bevara värmen. En trevlig mugg att servera gästerna te ur på eftermiddagsfikat med en bit god och saftig sockerkaka. Muggen finns i flera färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rörstrand Swedish Grace Tekopp 45 cl Snö

  Den klassiska och populära serien Swedish Grace premiärvisades på Stockholmsutställningen redan 1930. Servisen är designad av Louise Adelborg som inspirerades av vajande veteax i en sommarvind vilket gett servisen dess karaktäristiska mönster. Den vackra tekoppen rymmer 45 cl och är tillverkad i vackert vitt porslin. Tekoppen är fin att kombinera med andra färger och delar ur sortimentet för en personlig stil som passar hemma i ert kök. Observera att detta endast är tekoppen och det tillhörande tefatet köpes separat.
 • Rörstrand Höganäs Temugg 50 cl Keramik Bark

  Rymlig Temugg som gör sig perfekt för teälskaren. Höganäs Keramik är en del av den svenska kaffestunden. Eller fikarasten som den kallas när arbetet avstannar för en stunds umgänge kollegor emellan. Höganäs Keramik kom till 1909, då man i skånska Kullabygden började tillverka bruksföremål som tål och bevarar värme. Trots ständig påfyllning av nya kaffevanor är Höganäsmuggen idag signalen för nu är det dags för en paus. Och själva essensen av ett vackert formgivet stengods.
 • Rörstrand Höganäs Temugg 50 cl Keramik Frost

  Rymlig Temugg som gör sig perfekt för teälskaren. Finns i fler färger.Höganäs Keramik är en del av den svenska kaffestunden. Eller fikarasten som den kallas när arbetet avstannar för en stunds umgänge kollegor emellan. Höganäs Keramik kom till 1909, då man i skånska Kullabygden började tillverka bruksföremål som tål och bevarar värme. Trots ständig påfyllning av nya kaffevanor är Höganäsmuggen idag signalen för nu är det dags för en paus. Och själva essensen av ett vackert formgivet stengods.
 • Swedish Grace Mugg 50 cl, Ros

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Corona Mugg

  Koppen Corona ingår i en vacker och elegant porslinsserie formgiven av Jonas Bohlin för Rörstrand.
 • Mon Amie Mugg, 33 cl

  Mugg från serien Mon Amie – en riktig Rörstrandsklassiker.
 • Minimarket Mugg

  Lekfullt mönstrad espressomugg från Rörstrand.
 • Filippa K Kaffemugg 2-Pack, Pinstripes

  Stilfull mugg från Rörstrand som har tagits fram tillsammans med Filippa K.
 • Sundborn Mugg, 30 cl, Vit

  Mugg från Rörstrand med vacker blomsterdekor.
 • Corona Liten Kopp Med Fat

  Corona är en vacker och elegant porslinsserie formgiven av Jonas Bohlin för Rörstrand.
 • Ostindia Mugg 30 cl, 2-pack

  Populär mugg från Rörstrand med klassiskt mönster.
 • Ostindia Floris Mugg, 30 cl

  Populär mugg från Rörstrand med klassiskt mönster.
 • Filippa K Kaffemugg 2-Pack, Lace

  Stilfull mugg från Rörstrand som har tagits fram tillsammans med Filippa K.
 • Filippa K Kaffemugg 2-Pack, Deco

  Stilfull mugg från Rörstrand som har tagits fram tillsammans med Filippa K.
 • Mon Amie Kopp, 14 cl

  Kopp från serien Mon Amie – en riktig Rörstrandsklassiker.
 • Pippi För Sig Själv

  Mugg med lekfullt motiv från Astrid Lindgrens bok om Pippi Långstrump.
 • Swedish Grace Mugg 50 cl, Midnatt

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl, Ros

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl 2-Pack, Ros

  2-pack med vackra muggar från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Mon Amie Mugg 34 cl, 2-pack

  2-pack muggar från serien Mon Amie – en riktig Rörstrandsklassiker.
 • Eden Mugg 34 cl

  Mugg med charmigt retromönster från Rörstrand.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl, Winter

  Vintrig mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl, Sten/Grå

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Ostindia Floris Mugg & Tallrik

  Vacker mugg och tallrik från serien Ostindia Floris.
 • Mon Amie Mugg, 34 cl

  Mugg från serien Mon Amie – en riktig Rörstrandsklassiker.
 • Swedish Grace Mugg 50 cl, Is

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Ostindia Mugg, 30 cl

  Populär mugg från Rörstrand med klassiskt mönster.
 • Ostindia Floris Mugg 30 cl, 2-pack

  Populär mugg från Rörstrand med klassiskt mönster.
 • Kulinara Mugg, 34 cl

  Färggrann mugg från Rörstrand med en känsla av 50-talet.
 • Swedish Grace Mugg 50 cl, Äng

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Filippa K Kaffemugg 2-Pack, Ink Stripe

  Stilfull mugg från Rörstrand som har tagits fram tillsammans med Filippa K.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl, Äng

  Vacker mugg från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Swedish Grace Mugg 30 cl 2-Pack, Is

  2-pack med vackra muggar från Swedish Grace - en av Rörstrands mest älskade serier.
 • Inwhite Mugg

  Denna vackra mugg tillhör serien Inwhite och är ifrån Rörstrand.
 • SPM Mugg 35 cl, Grå

  Vacker mugg i porslin med linnestruktur från Rörstrand.
 • Pippi Sakletare

  Mugg med lekfullt motiv från Astrid Lindgrens bok om Pippi Långstrump.
 • Ostindia Tekopp Med Fat 27 cl

  Ostindia tegods från Rörstrand, formgiven av Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen är i vitt porslin och har små blå löv och blommor.
 • Mon Amie Tekopp 50 cl

  Mon Amie Tekopp 50cl från Rörstrand. Mon Amie, som betyder ''min vän'', formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad ''porslinsmamma'' efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren.