Rörstrand tekoppar

Mon Amie, Swedish Grace och Ostindia är tre porslinsserviser från Rörstrand som inkluderar fina tekoppar. Du kan beställa dessa online med eller utan ett matchande fat i samma serie. Vill du ha en stor tekopp finns det kopparna som rymmer 50 cl i serien Mon Amie. Tekopparna i serien Ostindia är mindre och rymmer 27 cl.

Populärt inom Rörstrand tekoppar

 • Swedish Grace tekopp 45 cl snö

  Swedish Grace tekopp 45 cl snö
 • Ostindia tekopp 27 cl

  Ostindia tekopp 27 cl
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Fat till Tekopp 45 cl

  Rörstrand Swedish Grace Snö Fat till Tekopp 45 cl
  Ett vitt tefat från serien Swedish Grace. Designad av Louise Adelborg som levde och influerades av Stockholm på 30-talet. Fatet passar till koppen 45 cl från samma porslinsserie.Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.OBS! Koppen köps separat här!
 • Ostindia tekopp 27 cl

  Ostindia tekopp 27 cl

Fler tips på Rörstrand tekoppar

 • Rörstrand Ostindia Fat till Tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia Fat till Tekopp 27 cl
  Ett tefat från Rörstrand. Ett vackert fat från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Alström som sedan utvecklade och designade detta otroligt vackr
 • Swedish Grace tekopp 45 cl snö

  Swedish Grace tekopp 45 cl snö
 • Rörstrand Ostindia Floris Mugg 30 Cl - Tekoppar Porslin Blå - 1012352

  Rörstrand Ostindia Floris Mugg 30 Cl - Tekoppar Porslin Blå - 1012352
  Ostindia Floris porslin från Rörstrand, formgiven av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen heter "Floris" och är täckt med små blå löv och blommor. I servisen ingår tallrik, skål och mugg. Vi har valt ut Blå Tekoppar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rørstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rørstrand Mon Amie Tekopp 50 cl
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Tekopp 45 cl

  Rörstrand Swedish Grace Snö Tekopp 45 cl
  En vit tekopp från Rörstrand. Swedish Grace är en klassisk och anrik porslinsserie. Designad av Louise Adelborg i Stockholm på 1930-talet. Koppen rymmer upp till 45 cl av så väl te som kaffe. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.Tillhörande tefat köps här!
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Tekopp & Fat 45 Cl - Tekoppar Porslin Vit

  Rörstrand Swedish Grace Gala Tekopp & Fat 45 Cl - Tekoppar Porslin Vit
  Den här tekoppen från Rörstrand tillhör serien Swedish Grace Gala. Serien har tagits fram för att fira att den populära serien Swedish Grace fyller 90 år. Det klassiska reliefmönstret av stiliserade veteax är kvar, och jubileet till ära har en vacker kant i guld adderats. Serien passar perfekt till festliga tillfällen, men även för den som vill sätta guldkant på vardagen. Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rørstrand Ostindia Tekopp & Skål 0.27l

  Rørstrand Ostindia Tekopp & Skål 0.27l
  .
 • Ostindia tekopp 27 cl

  Ostindia tekopp 27 cl
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 Cl - Tekoppar Porslin Blå

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 Cl - Tekoppar Porslin Blå
  Tekopp från Rörstrand. Den här tekoppen tillhör serien Mon Amie, som är en riktig Rörstrandsklassiker. Den koboltblåa färgen och det vackra blommotivet gör tekoppen till ett perfekt inslag när du vill skapa en klassisk dukning med romantiska inslag. Serien är formgiven av Marianne Westman år 1952. Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl
  En tekopp från porslinsserien Mon Amie. Tekoppen har en egen karaktär och ett härligt varmt mönster.En midsommarafton på 1940-talet satt den då okända formgivaren Marianne Westman och skissade av en vit blomma i sommarsolen, en skvattram. Några år senare blev den enkla men vackra skissen po
 • Rørstrand Swedish Grace Gala tekopp 45cl med skål

  Rørstrand Swedish Grace Gala tekopp 45cl med skål
 • Rörstrand Ostindia Floris Mugg 30 Cl - Tekoppar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Floris Mugg 30 Cl - Tekoppar Porslin Blå
  Mugg från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. År 2012 lanserades även Ostindia Floris som är en uppdaterad och mer vågad version. Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 Cl - Tekoppar Porslin Blå - 1012275

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 Cl - Tekoppar Porslin Blå - 1012275
  Mon Amie Tekopp 50cl från Rörstrand. Mon Amie, som betyder "min vän", formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad "porslinsmamma" efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Vi har valt ut Blå Tekoppar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rørstrand Swedish Grace White Teacup & Bowl 45 cl

  Rørstrand Swedish Grace White Teacup & Bowl 45 cl
  .
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Tekopp & Fat 45 Cl - Tekoppar Porslin Vit - 1052170

  Rörstrand Swedish Grace Gala Tekopp & Fat 45 Cl - Tekoppar Porslin Vit - 1052170
  Den här tekoppen tillhör serien Swedish Grace Gala från Rörstrand. Serien har designats för att hylla den folkkära och tidlösa serien Swedish Grace som fyller 90 år. Gala-serien innehåller tallrikar, skålar och muggar med det klassiska vetemönstret, som har dekorerats med en detalj i guld som skapar en elegant känsla. Passar perfekt till festliga tillfällen såsom nyår eller födelsedagen, men även för att lyxa till vardagen. Vi har valt ut Vit Tekoppar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Swedish Grace tekopp 45 cl snö

  Swedish Grace tekopp 45 cl snö
ilead